Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ricxpa »

Bolid je odličan, još uvijek malo fali da budu bolji od Red Bulla. Treba vidjeti na Red Bullovom terenu sada kada se pravila promjene kako Ferrari ide. Sve u svemu jako dobar nastup Ferrarija i inspiriranog Alonsa. Samo tako!
VajarZG11
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la VajarZG11 »

Bravo, Fer! =D> =D> =D>
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Ja sam jedini prije bio govorio da ovaj bolid još ima potencijala, a svi ste ga htjeli otpisati,
sad odjedanput govorite da je odličan bolid da je maestralan xD
smiješni ste hahaha
ali svaka čast fernandu, zmajski je odvozio ovu utrku (Y)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

ma nema price Fernando je čudo ;)
Alonsista hasta la muerte..
slavecar
Navijam za: alonso

Post Postao/la slavecar »

nemojte još otpisivati ni ferari ni alonsa
slavecar
Navijam za: alonso

Post Postao/la slavecar »

=D> sada počinje utrkivanje rekao sam već ferari je u usponu
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Do kraja sezone ima još 11 trka, možda još nije sve izgubljeno, možda ova promjena pravila ipak uspore tempo Red Bulla.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Q&A: How Has Alonso’s Driving Changed From His Renault Days?
Share

June 28, 2011 – Question and Answer with Peter Windsor:

Question: Dear Peter. I have a question for you. Do you have ever seen a driver who have managed two complete different styles as opposite each other as Fernando’s first days at Renault and latest days at Ferrari? I’ve been quite sensitive to this issue quite some time ago, and I’m glad I’m not the only one. Your inputs on Fórmula 1 are always delightful and meaningful. Thank you for your good work. Absolutely.

Answer: Many thanks for your message and kind comments. I wouldn’t say that Fernando’s style is today completely different from that of his Renault days; he has certainly softened his initial steering inputs but otherwise the basic Fernando is still there. He still drives with the back end of the car, using his enormous capacity for mid-corner car control to recover from situations that would leave many other F1 drivers heading for the tyre wall. As we saw in Valencia, he is also still prone to over-harsh use of the brakes, particularly from high speed. Fernando is wonderful from mid-corner to exit but in my view is still prone to errors that more manipulative drivers – Kimi, Lewis, Seb Vettel – would not make. Kimi and Lewis have other issues, of course, so Fernando may still be better overall, as a complete package.

Peter Windsor
Alonsista hasta la muerte..
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

"If I drove for RB I'd have a WCC, but I wouldn't be as happy as I'm at Ferrari"

=D>

evo par :
-Describe yourself in 3 adjectives
stubborn, stubborn, stubborn

Would you share another team with Hamilton?
Why not? I have no problem with Hamilton and neither did we have one at McLaren. I have the absolute respect for him. As long as it wasn't at McLaren, sharing a team with Hamilton would be good.

-You had an offer from Red Bull and you rejected it. Do you regret that?
No, no, because perhaps I'd have three or four world championships, but I wouldn't be as happy as I am now nor would I be driving a Ferrari. I think that it is more important for a racing driver to drive for Ferrari than it is to have a world championship.
=D>
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

F1NAC je napisao/la:"If I drove for RB I'd have a WCC, but I wouldn't be as happy as I'm at Ferrari"

=D>

evo par :
-Describe yourself in 3 adjectives
stubborn, stubborn, stubborn

Would you share another team with Hamilton?
Why not? I have no problem with Hamilton and neither did we have one at McLaren. I have the absolute respect for him. As long as it wasn't at McLaren, sharing a team with Hamilton would be good.

-You had an offer from Red Bull and you rejected it. Do you regret that?
No, no, because perhaps I'd have three or four world championships, but I wouldn't be as happy as I am now nor would I be driving a Ferrari. I think that it is more important for a racing driver to drive for Ferrari than it is to have a world championship.
=D>
PR PR PR PR PR pa još malo PR, pa malo za promjenu PR. #-o #-o
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ajde ajde a da je Hamilton rekao slično bilo bi kako je pravi vozač, vjeran timu i blabla.

Pa naravno da neće pljuvat po ekipi u kojoj vozi.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

sasvim normalna izjava, ne samo vozača F1 nego svih profi sportaša
Michael is faster than you!!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ma sve je to u redu, normalno je to u današnjoj F-1 al' mi se bljuje kad čitam takve izjave. Draže mi je slušat onakve kao Alonsove u Valenciji prošle godine ili Hamiltonove iz Monaka ove godine.
Da, Alonsu nije stalo do naslova on baš eto želi vozit za Ferrari makar to značilo borit se za 15. mjesto jer ipak je to Ferrari :roll: .
A i ovo za Hamiltona da, bio bi naprosto oduševljen da mu je on momčadski kolega :roll:.

EDIT: Ne kažem da nije normalna, samo da ja osobno to ne cijenim i ne volim. Općenito u F-1, ne samo kod Alonsa, da ne bi bilo.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Coca cola or Beer?
- Coca cola

A ja mislio da sam jedini na planeti :biggrin:
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

I don't have problems in sharing a team with anybody. I have been lucky to be with great drivers, although when they share with me it seems that they have lost speed and have become bad drivers.
Pitam se zašto :badgrin: .
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Slash je napisao/la:
I don't have problems in sharing a team with anybody. I have been lucky to be with great drivers, although when they share with me it seems that they have lost speed and have become bad drivers.
Pitam se zašto :badgrin: .
Zato je pobjegao 2007. da ne bi on postao "bad driver". :badgrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

To se može opisat kao "taktičko povlačenje" :D

slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

apsolutno tocno...on je u biti jedan glupan i placljivko koji je jedva cekao da pobjegne iz teama u kojem su ga tretirali ko bozanstvo i u kojem je uvjerljivo s puno bodova razlike porazen od vozaca koga je cijeli britanski team mrzio,a posebno Ron...on je odmah po dolasku u Ferrari naredio da uspore Massu da mu ne radi probleme ko Kimiju...zato Massa i vozi s losijim bolidom...
P.S o "taktickom povlacenju" se vec sve znalo nakon Madarske!!!!
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

damjan.cule je napisao/la:To se može opisat kao "taktičko povlačenje" :D
Taktičko povlačenje!?

Fernando je doveden u McLaren da služi kao boksačka vreća mladom-obećavajućem Lewisu, umjeto da dobije status prvog vozača i osvoji svoj treći naslov - koji je umalo i osvojio, bez ikakve podrške od strane vlastite momčadi, što je i potvrdio svojom izjavom tadašnji šef momčadi-Ron Dennis, na VN Kine 2007.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

damjan.cule je napisao/la:To se može opisat kao "taktičko povlačenje" :D
Normalno da će se povući iz momčadi koja se utrkivala protiv njega
Mclaren odnosno Ron je dao podršku pogrešnom vozaču.Da je momčad stala iza njega imali bi naslov te godine a ovako su ostali bez njega ,i neka su
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 03 srp 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Šta se zamajavate s ovim gore? Takve ljude treba samo ignorirat, to im je najveća kazna.
Avanti FER, Avanti!!!
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Sa ovim taktičko povlačenje nisam ništa loše mislio. To sam rekao u smislu da je napravio pametan potez kad je vidio da ekipa radi protiv njega. Mislim da bi svaki normalan vozač u takvoj situaciji raskinuo ugovor i potražio sreću drugdje. Pogotovo ako je tako kvalitetan vozač kao što je Nando

slika
mantikor

Post Postao/la mantikor »

gluposti su to .. Fernando svakako bi osvoio naslov 2007 da je imao podrsku tima, no Hamilton pokazao se kao odlican vozac , te godine on jako dobro pariral Alonsu ( tada naj bolijem vozacu na gridu) , i tu odigrao ljudski faktor( svi znamo ko je Denis Liwesu) i naravno momcad gurala maljca dokraja . a Massa nikako da navikne na nove gume+ Alonso bez prjemca bolij vozac . A ne da nego netko usporava . i svakako Alonso odma trazio bezuvetno broj 1 za sebe , a i to dokazue na stazi da vrede bit broj 1 u momcadi .
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

da je Alonso ostao 2008. u McL Hamilton možda (vjerojatno) ne bi uzeo taj naslov koji je uzeo. Hamilton je dosta griješio a Alonso sigurno nebi bio spor poput Kovalainena tako da bi to bila jedna od najneizvjesnijih sezona. Ako se dobro sjećate negdje do pola sezone je čak Kubica bio u vrhu i borio se za naslov al su kasnije Ferrari i McL poboljšali bolid i utekli BMW-u. Kova je pomagao u jednoj trci Hamiltonu i propustio ga kao što je Kimi Massu. Da je ostao Alonso u McL mislim da ne bi bilo kolegijalnosti i propuštanja te bi se Hamilton morao puno više trudit. Kova je bio loš al uz Buttona ili Alonsa kao kolegu je teže doć do naslova jer se oba ograde u startu od naredbi. Neznam zašto se podcjenjuje Alonso, on je vrhunski vozač samo problem nastane kad se spoje u isti tim takvi vrhunski vozači. Onda ponekad nastane rasipanje vozačkih i konstruktorskih bodova što smo već vidili Ham-Alo, Butt-Ham ako se vozi bez dresiranja. Al to je utrkivanje i to želimo gledat, čim više izjednačenih vozača i bolida. Sezona 2008. je bila odlična jer su se pobjednici stalno izmjenjivali, 3 bolida u borbi, čak 4 vozača su vodila u poredku i neizvjesnost do zadnjeg zavoja. Danas je doba dominacije.
slika
Odgovori