Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Silverstone je jedna od malo staza na kojima odvodi za vodu funkcioniraju kako trebaSlash je napisao/la:Joj samo da ne počne padati uopće. Ipak radije gledam bolide F-1 makar po suhom na stazi umjesto grtalica za vodu i Mečki koje ispituju ''suhoću'' staze![]()
.
Sumnjam da će ti dobri odvodi pomoći ako ne daj bože padne neki pljusak. Svi se sjećamo tog 2008., ali sjećamo se npr. i Fujia 2007. koji također nije prekinut, ali u Kanadi smo vidjeli jedno ruglo odluka iz vodstva utrke i ne sumnjam da ćemo takvo ruglo opet gledati sljedeći put kad padne kiša; samo možda ne baš u tolikoj mjeri.Dero je napisao/la:
Silverstone je jedna od malo staza na kojima odvodi za vodu funkcioniraju kako treba. Ipak su to Britanci.
Samo se sjetim 2008, koji je to spektakl bio.
Slash je napisao/la:Ma kaj tako treba, bezveze me uvijek nabriju prije utrke i onda od najavljenog pokažu golu kur*inu pa mi dođe da plačem.
za svaku bas svaku trku kazu da ce biti kisa,ali sto ti kazes otok je otokIgor18 je napisao/la:Prema prvim prognozama moglo bi biti svašta
Otok ko otok.. tam se svaki dan prognozira kiša
zanimljivo kako su ostavili difusor na autu iako ga nećemo vidjeti hehKing iCool je napisao/la:
Difuzor ostaje , a mijenjaju se samo mape motora.Centurion je napisao/la:zanimljivo kako su ostavili difusor na autu iako ga nećemo vidjeti hehKing iCool je napisao/la:
Zanimljivo, kao da se nisi uključio u nijedan razgovor prošlih 2 mjeseca na ovom forumu,popidipupi je napisao/la: Difuzor ostaje , a mijenjaju se samo mape motora.
Hehe,to bi ipak vilo malo previše da zabrane difusor. On svejedno ostaje samo se više ne smiju usmjeravati ispušni plinovi na njega i ta posebna mapa rad motora u kvalama više se neće koristiti.Centurion je napisao/la:Zanimljivo, kao da se nisi uključio u nijedan razgovor prošlih 2 mjeseca na ovom forumu,popidipupi je napisao/la: Difuzor ostaje , a mijenjaju se samo mape motora.
čak i na našoj stranici ima govora o tome,
od silverstona je difusor zabranjen, i neće se smijeti više koristiti zato što su glavni iz formule mislili
da previše mijenja aerodinamiku:
Zabrana, koja nastupa već na idućoj utrci u Velikoj Britaniji, imat će negativan utjecaj na sve momčadi koje koriste blown difuzore,
a ma na to sam mislio xD;King iCool je napisao/la:Hehe,to bi ipak vilo malo previše da zabrane difusor. On svejedno ostaje samo se više ne smiju usmjeravati ispušni plinovi na njega i ta posebna mapa rad motora u kvalama više se neće koristiti.Centurion je napisao/la:Zanimljivo, kao da se nisi uključio u nijedan razgovor prošlih 2 mjeseca na ovom forumu,popidipupi je napisao/la: Difuzor ostaje , a mijenjaju se samo mape motora.
čak i na našoj stranici ima govora o tome,
od silverstona je difusor zabranjen, i neće se smijeti više koristiti zato što su glavni iz formule mislili
da previše mijenja aerodinamiku:
Zabrana, koja nastupa već na idućoj utrci u Velikoj Britaniji, imat će negativan utjecaj na sve momčadi koje koriste blown difuzore,
Koliko sam ja shvatio taj blown difuzor ce i dalje imat efekta u brzim zavojima di je motor pod opterecenjem i zbog toga proizvodi ispušne plinove koji potpomazu downforsu. Zabranjeno je ispuštanje ispušnih plinova (više od 10 %) za vrijeme kada papucica gasa nije stisnuta sto se do sada postizalo pomocu mapa motora.a ma na to sam mislio xD;
smije se još 10% kontrolirati sa plinovima jbg,
i ja sam se zabunio, ali ipak, nije samo mapiranje motora zabranjeno...
O tome sam i ja razmišljao ali ipak suvise kompliciranospacedoc je napisao/la:ako se ne varam dozvoljeno je vozit u leru s punim gasom
Ne pričaj gluposti. Ja svog Fiću ubacim u ler na vrhu Pantovčaka i ide do dole sam takSRV je napisao/la:Nemoguce je voziti u leru (s punim gasom ili ne). Ne znam otkud nekom takva ideja.
mislim da dosta momčadi ima blokiran ler, tj. da nemogu ubaciti u ler mjenjanjem prema dolje nego posebnim gumbom. Mislim da nije nemoguće, ali je jako nepraktično u F1 di sve treba biti milimetarski precizno, a sumnjam i da bi motor dugo izdržao.SRV je napisao/la:Nemoguce je voziti u leru (s punim gasom ili ne). Ne znam otkud nekom takva ideja.