Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Vettel
Re: Michael Schumacher
super je bio danas na treningu, stvarno svaka mu čast, nadam se da će ostat tako dobar do utrke i na utrci
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: M.Schumacher
Dobro je odvozio i pred kraj treninga dok se već posušila staza.Vidjet ćemo sad na 2. treningu kako stoje stvari.Ja sam se trgo od smjeha dok je pametni Dijaković opalio poslovicu:Bolje imat goluba u ruci nego pticu na grani,ali dobro se pripremio nema šta 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Još jednom, po kiši je pokazal da nije zaboravil vozit auto formule 1 
Kad bi u subotu i nedjelju staza bila mokra, režem ruku ak nebi bacil 100 kn na pobjedu ili plasman od 1.-3. mjesta..
Po suhoj stazi sumnjam da imaju šanse za bolje od 5. mjesta

Kad bi u subotu i nedjelju staza bila mokra, režem ruku ak nebi bacil 100 kn na pobjedu ili plasman od 1.-3. mjesta..
Michael is faster than you!!
-
Šteta šta je prognoza za vikend da će najvjerojatnije bit suhoIgor18 je napisao/la:Još jednom, po kiši je pokazal da nije zaboravil vozit auto formule 1

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Po kiši je bio dobar, ali 2 mjesto ima samo jer se staza pred kraj sušila
Zašto on ima broj 7 ba bolidu kad je prošle sezone bio slabiji od Rosberga?
Zašto on ima broj 7 ba bolidu kad je prošle sezone bio slabiji od Rosberga?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
pa pred kraj su ionako svi bili na stazi i odvozili svoja najbolja vremena.
ima broj 7 zato kaj je cijelu karijeru imao neparan broj na bolidi.. neka vrsta praznovjerja valjda...
ima broj 7 zato kaj je cijelu karijeru imao neparan broj na bolidi.. neka vrsta praznovjerja valjda...
-
Ili jer je 7time champion 

- Kenny
- Legenda
Slažem se da su svi bili na stazi, ali je samo pitanje ko je bio na kojem djelu staze, onaj ko je malo kasnije odvozio zadnji krug i bez greške imo je priliku puno popravit svoje vrjeme, pogledaj Barrichella, misliš da je realno da bude na 3 mjestu? a pogledaj i Brazil prošle godine kad je Hulkenberg osvojio pol imo je sreću sa uvjetima na stazi i to najviše utječe na poredak u takvim uvjetima na staziIgor18 je napisao/la:pa pred kraj su ionako svi bili na stazi i odvozili svoja najbolja vremena.

- Igor18
- Veteran
naravno da nije realno da rubens bude 3..
samo kažem, da su na kraju svi bili na stazi i radili najbrže krugove.. ko s kolko benge i kojim intenzitetom je pritiskal gas to je druga priča..
ionak, na kraju krajeva treninzi u petak nisu bitni ni najmanje al lijepo je vidjeti da Schumi po kiši ide kak spada..
a ko zna, možda nas i dragi Bog iznenadi (ak ne i sam Mercedes) pa pošalje nešto kiše u nedjelju
samo kažem, da su na kraju svi bili na stazi i radili najbrže krugove.. ko s kolko benge i kojim intenzitetom je pritiskal gas to je druga priča..
ionak, na kraju krajeva treninzi u petak nisu bitni ni najmanje al lijepo je vidjeti da Schumi po kiši ide kak spada..
a ko zna, možda nas i dragi Bog iznenadi (ak ne i sam Mercedes) pa pošalje nešto kiše u nedjelju

- Kenny
- Legenda
I meni je naravno ljepo vidjeti ga na drugom mjestu, a i Rubensa na 3Igor18 je napisao/la:naravno da nije realno da rubens bude 3..
Kiša je spas samo ako neprestane padat do kraja trke jer ako prestane padat i vozač koji je iza dobije dozvolu aktivirat smeće od DRS-a nema nikaku šansu da se odbrani

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ajd bar sreca sto su odustali on 2 zone na silveru ...Kenny je napisao/la:I meni je naravno ljepo vidjeti ga na drugom mjestu, a i Rubensa na 3Igor18 je napisao/la:naravno da nije realno da rubens bude 3..
Kiša je spas samo ako neprestane padat do kraja trke jer ako prestane padat i vozač koji je iza dobije dozvolu aktivirat smeće od DRS-a nema nikaku šansu da se odbrani

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Mislim da je svejedno dali ima 1, ili 2 zone jer će svaki vozač uspjet prestić ovog ispred i sa tom jednom, možda bi bilo najbolje kad već mora bit DRS da se koristi po cjeloj stazi, pa se tako može i odbranit mjesto, a misli da bi tako bilo i puno grešaka na stazi jer bi vozači koji put i prerano aktivirali DRSF1NAC je napisao/la:
ajd bar sreca sto su odustali on 2 zone na silveru ...

- Igor18
- Veteran
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa ja bi volio da su 2 zone al 2 zone gdje u prvoj onaj koji prestigne onog ispred sebe upali drs i u drugoj zoni onaj koji je preteknut da poslije upali drs da proba vratit poziciju.. Jednostavno nema smisla da samo jedan moze koristit DRS kroz obe zone (u prvoj pretekne , u drugoj jos samo stisne i odleti dalje od ovog)Kenny je napisao/la:Mislim da je svejedno dali ima 1, ili 2 zone jer će svaki vozač uspjet prestić ovog ispred i sa tom jednom, možda bi bilo najbolje kad već mora bit DRS da se koristi po cjeloj stazi, pa se tako može i odbranit mjesto, a misli da bi tako bilo i puno grešaka na stazi jer bi vozači koji put i prerano aktivirali DRSF1NAC je napisao/la:

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
To bi bilo bolje, ja sam i mislio da će tako bit kad sam prvi put čuo za 2 zoneF1NAC je napisao/la:pa ja bi volio da su 2 zone al 2 zone gdje u prvoj onaj koji prestigne onog ispred sebe upali drs i u drugoj zoni onaj koji je preteknut da poslije upali drs da proba vratit poziciju.. Jednostavno nema smisla da samo jedan moze koristit DRS kroz obe zone (u prvoj pretekne , u drugoj jos samo stisne i odleti dalje od ovog)Kenny je napisao/la:Mislim da je svejedno dali ima 1, ili 2 zone jer će svaki vozač uspjet prestić ovog ispred i sa tom jednom, možda bi bilo najbolje kad već mora bit DRS da se koristi po cjeloj stazi, pa se tako može i odbranit mjesto, a misli da bi tako bilo i puno grešaka na stazi jer bi vozači koji put i prerano aktivirali DRSF1NAC je napisao/la:

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Odličan dan za Schumia. Opet dokazuje da je majstor po kiši i ako bude kiše mislim da se možemo nadati čudu. Samo me zanima ako netko zna, jesu ovi ispred njega na 2 treningu svi na suhim gumama?
Zadnja izmjena: matrix_23, dana/u 08 srp 2011, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Prije bi rekao da su svi bili na plavim gumam a ne na suhima.matrix_23 je napisao/la:Odličan dan za Schumia. Opet dokazuje da je majstor po kiši i ako bude kiše mislim da se možemo nadati čudu. Samo me zanima ako netko zna, jesu ovi ispred njega na 2 treningu svi na suhim gumama?

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Istina, baš sada čitam izvještaj. Zeznio sam se 

- Igor18
- Veteran
After his day in the car on Friday, Michael said it was “difficult to judge the real performance of the car today as the conditions were never consistent enough to achieve a proper analysis of where we are. So I won’t make any conclusions from today’s practice sessions until we have the chance for some dry running tomorrow. However I’m confident that it was a good first day of our Silverstone weekend and I’m looking forward to one of our home races. We are continuing to develop step-by-step and make improvements to the car.”
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Svi ispred njega su bili na intermediate a on je svoj krug postavio na wetu ali kad je vec bilo dosta suho pa bi na intermedijama puno bolje vrijeme postavio.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
E druze Schumacher mislim da budem stavil cenera na tvoju pobjedu u nedelju
Darkness rises when silence dies
- Bravo
Možete vi reči da je majstor po kiši, al Rosberg če biti ispred njega kao i uvjek.. 

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Nemoraš se ni ustajat 5Dodi_napalm je napisao/la:Hvala na mišljenju, a sad odpuži u temu o Alonsu iz koje si dopuzao i reci ostalim trolovima da ne dolaze ovdje...

Ako se sjetimo Kanade išamarao je po kiši apsolutno svakoga ko mu je bio na dohvatu. Vidim da neki imaju amneziju kad se radi o dobrim rezultatima, a kad je rijec o lošim to se duboko urezuje. Baš cudno

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ja nikad nisam bil navijac Ferrarija, ali za Schumachera sam navijal radi njegovog stila voznje. A kaj se tice kisnih utrka rekel bi da nema boljeg, u kanadi sam del cenera na njegovu pobjedu i da je bila kisa do kraja vjerujem da je mogel pobjediti.
Darkness rises when silence dies
- Igor18
- Veteran
bilo je nekih problema danas sa bolidom... nije odvozio skoro ništa osim zadnjih 5 minuta i onaj instalacijski krug čini mi se...
dosta veliki hendikep ako budu suhe kvale.. praktički nije ništa radio na setupu za suho..
dosta veliki hendikep ako budu suhe kvale.. praktički nije ništa radio na setupu za suho..