Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
Da,bodovi se dijele sutra,ali ovo je pokazalo da je ipak to sve puno približenije i tijesnije,i da je teško za očekivat još jednu super-dominantnu utrku Vettela.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
istina sutra se dijele bodovi..
ali 1. i 2. mjesto ipak su na neki način pljuska u lice FIA-i..
da se razumijemo, ja bi bil najsretniji da su završili tam di hamilton i rosberg
ak niš drugo istina da su nešto usporeni..
da se razumijemo, ja bi bil najsretniji da su završili tam di hamilton i rosberg

Michael is faster than you!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nemoj misliti da nisu usporeni. U odnosu na Ferrari stanje je trebalo biti približno kao u Barceloni:Igor18 je napisao/la:istina sutra se dijele bodovi..
da se razumijemo, ja bi bil najsretniji da su završili tam di hamilton i rosberg![]()
U kvalama 1 sekunda, u utrci čitav krug prednosti.
A gledaj sad razlika.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Gdje sad onaj licemjer Horner koji kaze da nem team-orders kod njih ,Webber je imao Vettela-a na glavicu.
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Maintain gap, maintain gap Mark, fuuuj. Bar nek imaju petlje i priznaju
Sluša li tko ovog majmuna Hornera na team radiju, koji LOL
Sluša li tko ovog majmuna Hornera na team radiju, koji LOL
Zadnja izmjena: Dero, dana/u 10 srp 2011, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
- One and only
- Svjetski prvak
A prošle sezone je nešto bilo drugačije kad su Webberu oteli krilo i dali ga Vettelu jer on svoje polomio na treningu?
RBR mi se sve više počinje gaditi sa svojim licemjerjem.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nebi me čudilo da su Webberu rekli neka ne koristi kers na startu
- Cuky
- Moderator
i sad na BBC-u Horner kaže da nije bila naredba nego da je to stvar timskog rezultata?!?!
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Budala...damjan.cule je napisao/la:i sad na BBC-u Horner kaže da nije bila naredba nego da je to stvar timskog rezultata?!?!
-
- Profesionalni vozač
Sad je dozvoljeno da rade sta hoce, tako da je to njihova stvar. Oni koji su gledali utrku znaju da je Webber bio brzi i to je to.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
King iCool je napisao/la:Budala...damjan.cule je napisao/la:i sad na BBC-u Horner kaže da nije bila naredba nego da je to stvar timskog rezultata?!?!
ko da smo mi mutavi pa nismo ni vidjeli a ni culi....he...he...
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
Nije toliko stvar dal je dozvoljeno ili ne. Stvar je u tome da se iz RBR-a stalno hvale kako nema timskih odredbi kod njih. Još se sjećam iz Red Bulletina kad je bio članak o tituli pa uz jednu sličicu stoji "...World Chapions without team orders"SRV je napisao/la:Sad je dozvoljeno da rade sta hoce, tako da je to njihova stvar. Oni koji su gledali utrku znaju da je Webber bio brzi i to je to.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
horner mutav .. bitno da su bili najglasniji poslije njemacke ...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- mislav 1984
- Navijam za: Dobru utrku
Lopovska posla, nisu ništa bolji od ferrarija.
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
Budimo realni makar mi je drago za ferrari, jedino što je licemjerno je promjena pravila usred sezone isključivo napravljena da se pokuša naštetiti redbullu, i da jedino ferrari i sauber ne žele povratak na staro, a pobjeda alonsa daleko od toga da nije zaslužena, svaka mu čast, ali boks redbulla mu je poklonio pobjedu...Alonso Fernando je napisao/la:Gdje sad onaj licemjer Horner koji kaze da nem team-orders kod njih ,Webber je imao Vettela-a na glavicu.
frustracije zbog lošeg nastupa svoje ekipe izražavaj negdje drugdje, a ne svaki put na redbullovoj stranici...King iCool je napisao/la:P*zde proklete. Nek si zadržavaju gap negdje drugdje a ne na stazi!!
ponavljam drago mi je za ferrari i alonsa, ali jedino što je licemjerno je ova promjena pravila, i ferrari koji jedini uz sauber ne želi na staro... ovo nije način kako ferrari treba pobjeđivati i svaki iskreni i realni navijač ferrarija ovu pobjedu slavi sa dozom srama...One and only je napisao/la:A prošle sezone je nešto bilo drugačije kad su Webberu oteli krilo i dali ga Vettelu jer on svoje polomio na treningu?
opet ti kvockaš na redbullovoj stranici, liječi frustracije negdje drugdje...King iCool je napisao/la:Nebi me čudilo da su Webberu rekli neka ne koristi kers na startu
isto tako svi vide da u mclarenu ne znaju ni goriva dovoljno natočit da se završi trka...SRV je napisao/la:Sad je dozvoljeno da rade sta hoce, tako da je to njihova stvar. Oni koji su gledali utrku znaju da je Webber bio brzi i to je to.
2 kruga do kraja je bolje ostat na 2. i 3. mjestu, nego da se sudare i oba odustanu... makar znam da 99% vas to jedva čeka...damjan.cule je napisao/la:i sad na BBC-u Horner kaže da nije bila naredba nego da je to stvar timskog rezultata?!?!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Koliko vidim najviše su naštetili McLarenu, a ne RB-u.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kako ti se da samo obrazlozit svaku tu lupost koju si napisao???? velik sam protivnik ferraria ali imaju pravo slavit ovu pobjedu danas jer su je osvojili velikom borbom na stazi, kakve ima veze gorivo bolida s time da su webberu po prvi puta kad je bio brzi javili da ne napada vettela??? i da naravno da je bitan vettelov rezultat ne timski.....RedBull&Ferrari je napisao/la:Budimo realni makar mi je drago za ferrari, jedino što je licemjerno je promjena pravila usred sezone isključivo napravljena da se pokuša naštetiti redbullu, i da jedino ferrari i sauber ne žele povratak na staro, a pobjeda alonsa daleko od toga da nije zaslužena, svaka mu čast, ali boks redbulla mu je poklonio pobjedu...Alonso Fernando je napisao/la:Gdje sad onaj licemjer Horner koji kaze da nem team-orders kod njih ,Webber je imao Vettela-a na glavicu.frustracije zbog lošeg nastupa svoje ekipe izražavaj negdje drugdje, a ne svaki put na redbullovoj stranici...King iCool je napisao/la:P*zde proklete. Nek si zadržavaju gap negdje drugdje a ne na stazi!!ponavljam drago mi je za ferrari i alonsa, ali jedino što je licemjerno je ova promjena pravila, i ferrari koji jedini uz sauber ne želi na staro... ovo nije način kako ferrari treba pobjeđivati i svaki iskreni i realni navijač ferrarija ovu pobjedu slavi sa dozom srama...One and only je napisao/la:A prošle sezone je nešto bilo drugačije kad su Webberu oteli krilo i dali ga Vettelu jer on svoje polomio na treningu?
RBR mi se sve više počinje gaditi sa svojim licemjerjem.opet ti kvockaš na redbullovoj stranici, liječi frustracije negdje drugdje...King iCool je napisao/la:Nebi me čudilo da su Webberu rekli neka ne koristi kers na startuisto tako svi vide da u mclarenu ne znaju ni goriva dovoljno natočit da se završi trka...SRV je napisao/la:Sad je dozvoljeno da rade sta hoce, tako da je to njihova stvar. Oni koji su gledali utrku znaju da je Webber bio brzi i to je to.2 kruga do kraja je bolje ostat na 2. i 3. mjestu, nego da se sudare i oba odustanu... makar znam da 99% vas to jedva čeka...damjan.cule je napisao/la:i sad na BBC-u Horner kaže da nije bila naredba nego da je to stvar timskog rezultata?!?!
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
A zašto bi morali pristati na promjenu? Pravila su se promijenila, čekali su, šutili, da vide šta će biti. Ssd vide da su se približili i zašto bi htjeli natrag?? Ti da dobiješ unaprijeđenje na poslu, a time i više love, samo zato jer se kolega koji je trebao biti promaknut razbolio bi se povukao natrag kad se taj vrati?? Mislim da nebi.RedBull&Ferrari je napisao/la:Budimo realni makar mi je drago za ferrari, jedino što je licemjerno je promjena pravila usred sezone isključivo napravljena da se pokuša naštetiti redbullu, i da jedino ferrari i sauber ne žele povratak na staro
Nemam ništa protiv odredbi iz momčadi. F1 je momčadski sport i interes momčadi je najbitniji. Ali onda neka ne kenjaju o nekom poštenju, ne korištenju odredbi, ne imanju 1. i 2. vozača, kad svojim postupcima na stazi pokazuju suprotnoRedBull&Ferrari je napisao/la:2 kruga do kraja je bolje ostat na 2. i 3. mjestu, nego da se sudare i oba odustanu... makar znam da 99% vas to jedva čeka...

- homersimpson
- Početnik
Iako je potpuno blesavo mjenjati pravila na takav način usred sezone i ne podržavam to s ostalim izrečenim se baš i ne slažem. Pitanje je koliko je to novo pravilo doista odmoglo RB-u. Osim Ferrarija (pogotovo FA) svi drugi su i dalje najmanje sekundu sporoji od RB-a, ne znam za ostale no Ferrari je stigao s novim paketom updatea bolida pa koliko čudno to izgledalo u zadnjim utrkama se vidio veliki napredak bolida i ovo bi moglo biti veliki plus na račun toga a malo na račun pravila.RedBull&Ferrari je napisao/la: Budimo realni makar mi je drago za ferrari, jedino što je licemjerno je promjena pravila usred sezone isključivo napravljena da se pokuša naštetiti redbullu, i da jedino ferrari i sauber ne žele povratak na staro, a pobjeda alonsa daleko od toga da nije zaslužena, svaka mu čast, ali boks redbulla mu je poklonio pobjedu...
...
ponavljam drago mi je za ferrari i alonsa, ali jedino što je licemjerno je ova promjena pravila, i ferrari koji jedini uz sauber ne želi na staro... ovo nije način kako ferrari treba pobjeđivati i svaki iskreni i realni navijač ferrarija ovu pobjedu slavi sa dozom srama...
Ono što se vidi je to da je pravilo dosta (najviše) pogodio Renault. Danas je FA odvozio utrku odlično no ako se pogleda Massa vidi se da je on i dalje na istom odstojanju od RB dvojca kao i prije novih pravila.
Ekipa iz boksa je danas pomogla Alonsu da prestigne Vettela ali prema svemu viđenome danas nije niti imao prevelike šanse da zadrži tu poziciju i bez njihove greške.
btw
ako je istina kako je RB ucjenio FIA-u svojim nastupanjem ako se ne vrate pravila na staro je kap zbog koje mi je drago da su i Ferrari i Sauber (zasad iako će se vjerovatno predomislit) stavili veto na novu promjenu. Kao što su sve ekipe do sad ulupali resurse na razvoj vlastitog bolida u RB-smjeru tako je i ovaj mogao i imao vremena okrenuti se novim putevima jer zabrana nije došla iz neba pa u rebra već je mjesecima najavljena
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Što se tiče momčadskih odredbi - nije lijepo, ali što je tu čudno dok se vodi borba za dva naslova? Za ekipu jednak broj bodova, a zna se tko je izborio status prvog vozača. Alonso je po bodovima još uvijek daleko, ali daleko je i kraj prvenstva u kojem je Ferrari trenutno u velikom naletu, a pravila nesigurna.
Ne može se očekivati da Webber bude treći vozač Ferrarija dok vozi za RedBull.
- darky
- Profesionalni vozač
odluka o zabrani preticanja u zadnjem krugu je logičnasennacher je napisao/la:Što se tiče momčadskih odredbi - nije lijepo, ali što je tu čudno dok se vodi borba za dva naslova? Za ekipu jednak broj bodova, a zna se tko je izborio status prvog vozača. Alonso je po bodovima još uvijek daleko, ali daleko je i kraj prvenstva u kojem je Ferrari trenutno u velikom naletu, a pravila nesigurna.
RB-u može biti sasvim svejedno koji je vozač 2 a koji 3, ali im nije svejedno da u zadnjem krugu naprave međusobni sudar te da ispadne jedan ili oba iz utrke (vjerujte da ove na zidu uvijek uhvati predinfarkno stanje - u svim momčadima - kada bude unutar momčadsko preticanje)
-
- Profesionalni vozač
I ja razumijem potez RB-a. Da je Webber kojim slucajem imao priliku napasti Alonsa za pobjedu, onda bi bilo logicno da ga puste, ukoliko je znacajno brzi od Vettela. Ali nije, jer su 2. i 3. mjesto bile najbolje moguce pozicije za njih.
- One and only
- Svjetski prvak
Niko to ni ne osporava. I ja sam za to da se u finalnoj fazi utrke kad su vozači umorni, gume i kočnice pri kraju, između timskih kolega izbjegava borba osim ako je neophodna. Poanta je što je prošle sezone RBR Ferrariju prebacivao situaciju iz Njemačke i tvrdili su da oni svojim vozačima uvijek dopuštaju borbu. Sada se pokazalo da nije tako, što je sasvim ok dok god ne glume da i oni to ne rade.SRV je napisao/la:I ja razumijem potez RB-a. Da je Webber kojim slucajem imao priliku napasti Alonsa za pobjedu, onda bi bilo logicno da ga puste, ukoliko je znacajno brzi od Vettela. Ali nije, jer su 2. i 3. mjesto bile najbolje moguce pozicije za njih.
Svaka momčad ima team orders.

- darky
- Profesionalni vozač
pa mislim da je jednom rečeno da McL ima pravilo da zadnjih 5 krugova nema međusobnog utrkivanja - osim ako time ne odlučuju prvenstvoOne and only je napisao/la:Svaka momčad ima team orders.