to si sam moraš podesit: profil/postavke- postavke- ljetno vrijeme: staviš na ne, i that's itF1NAC je napisao/la:hm trebalo bi popravit vrijemezimsko racunanje vremena i te spike 1 sat rikverc

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
to si sam moraš podesit: profil/postavke- postavke- ljetno vrijeme: staviš na ne, i that's itF1NAC je napisao/la:hm trebalo bi popravit vrijemezimsko racunanje vremena i te spike 1 sat rikverc
Bravo sale.Piquet20 je napisao/la:Ali bilo bi dobro svejedno podesiti sat foruma, jer kada se gleda iz offlinea se sve vidi po starom vremenu.
Hehe, svake godine ista pričaPiquet20 je napisao/la:Bravo sale.Piquet20 je napisao/la:Ali bilo bi dobro svejedno podesiti sat foruma, jer kada se gleda iz offlinea se sve vidi po starom vremenu.
Haha, pa daj nastimaj vise da se samo pomakne automatski.sale je napisao/la:Hehe, svake godine ista priča
Ta funkcija nije namijenjena da trajno poveća veličinu fonta. Ako ti je font na forumu premali, možeš u Firefoxu povećati font kombinacijom tipku Ctrl i +, odnosno smanjiti s Ctrl i - (za resetiranje povećanja/smanjenja na uobičajenu veličinu pritisneš Ctrl i 0)pospani gad je napisao/la:Hej, kada se god logiram, potrebno mi je pješke podešavati visinu fonta na forumu ( to je tamo onaj veliki A gore-desno ). Živcira me to korigiranje svaki put. Koristim Mozillu Firefox, i kako da to naredim da ne moram svaki put ponovno namještati?
Tnx. Spasio si me. Radi. Mislim da nisam ni sumnjao, ..... u tvoj savjet......sale je napisao/la:Ta funkcija nije namijenjena da trajno poveća veličinu fonta. Ako ti je font na forumu premali, možeš u Firefoxu povećati font kombinacijom tipku Ctrl i +, odnosno smanjiti s Ctrl i - (za resetiranje povećanja/smanjenja na uobičajenu veličinu pritisneš Ctrl i 0)pospani gad je napisao/la:Hej, kada se god logiram, potrebno mi je pješke podešavati visinu fonta na forumu ( to je tamo onaj veliki A gore-desno ). Živcira me to korigiranje svaki put. Koristim Mozillu Firefox, i kako da to naredim da ne moram svaki put ponovno namještati?
biti će sve sređeno,tek je završila jučer sezona ne stigne se sve odmah napraviti,malo da se i ljudi odmoredarky je napisao/la:Prijedlog promjena za temu Testiranja
Tako da temu testiranje zatvorimo i uvedemo novu temu
Testiranje sezona 2011
naime ova stara tema je toliko velika i glomazna, pa da olakšamo praćenje da teme idu po sezonama
otvorit ću temuChuck Norris je napisao/la:Šta ste se uspavali,kad ćete nam skinuti ove zvijezdice i titule koje nam ove godine više ne pripadaju?
I hoće li biti biranje najčlana il sam ja to propustio?
Tako je. Isključeni članovi od sada imaju poseban status i avatarvegi696 je napisao/la:Mene zanima ovo od nedavno iskljucen to su ljudi koji su banani ili ???
NPR schuey
Sale, zaboravio sam te pohvaliti da si postao ažuran.sale je napisao/la:Hehe, svake godine ista priča
Mislim da nema potrebe, uglavnom su to vrijeđanja i spemanje.Dodi_napalm je napisao/la:Nek piše zakaj je neko isključen... za primjer ostalima.
Dodat ću samo da je u 90% slučajeva vrijeđanje u pitanju47 je napisao/la:Mislim da nema potrebe, uglavnom su to vrijeđanja i spemanje.Dodi_napalm je napisao/la:Nek piše zakaj je neko isključen... za primjer ostalima.
Bojim se da je ju je automatska čistačica foruma bacila u smeće, ali ne vidim razlog zbog čega se ne bi otvorila nova tema, pogotovo kad te pere inspiracijaSlash je napisao/la:Gdje je nestala tema za članove koji vole puno pisat.
Nakon onakve utrke, baš dobih inspiraciju, al vidim neeeeemaaa.