Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: 2011 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX 08, 09, 10 J
Alaj su sjebali vettela 

- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
hamilton ga zadržava za pobjedu alonsa
to je timski rad

-
kakve katastrofe u boxu danas... 

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Super utrka, moja ocjena 9.
Još da je palo malo kiše za vrijeme utrke da o bih i 10.
Još da je palo malo kiše za vrijeme utrke da o bih i 10.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
dosta izjednačenosti prve 3 momčadi....
Ferrari - očigledan napredak, ali mislim da Alonso ne bi pobijedia da nije bilo greške u boxu Red Bulla, Massa u u trci opet nedorečen iako je ima opet foto-finish,a li ovaj put nije uspia
Red Bull - Vettelova kontrola utrka do kobne greške, na kraju se ipak dokopa 2.mista u izravnoj dvoboju s Webberom, koji je opet loše starta
McLaren - dobri startovi, i dobro držanje u utrci, mehaničar uzea Buttonu sigurno 5.misto, Hamilton se nije uspia othrvat Red Bullovima, ali je ipak Massu zadrža iza sebe
Mercedes - Rosberg best of the rest, iako je slabo starta, Schumi također u bodovima usprkos šta je opet uzrokova sudar
Renault - danas nevidljiv, ali Heidfeld ipak u bodovima
Sauber - Perez solidan, borba s Rosbergom, Kobayashiju se danas sve što je moguće loše dogodilo
Force India - u početku oba u bodovima, poslije ipak slabo
Ferrari - očigledan napredak, ali mislim da Alonso ne bi pobijedia da nije bilo greške u boxu Red Bulla, Massa u u trci opet nedorečen iako je ima opet foto-finish,a li ovaj put nije uspia
Red Bull - Vettelova kontrola utrka do kobne greške, na kraju se ipak dokopa 2.mista u izravnoj dvoboju s Webberom, koji je opet loše starta
McLaren - dobri startovi, i dobro držanje u utrci, mehaničar uzea Buttonu sigurno 5.misto, Hamilton se nije uspia othrvat Red Bullovima, ali je ipak Massu zadrža iza sebe
Mercedes - Rosberg best of the rest, iako je slabo starta, Schumi također u bodovima usprkos šta je opet uzrokova sudar
Renault - danas nevidljiv, ali Heidfeld ipak u bodovima
Sauber - Perez solidan, borba s Rosbergom, Kobayashiju se danas sve što je moguće loše dogodilo
Force India - u početku oba u bodovima, poslije ipak slabo
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
stvarno zanimljiva utrka, bravo Alonso, napokon crvena promjena!
Steta za Buttona i Lewisa.
Perezu cestitke!
Nick je odradio ugodan posao, startao 16, malo srece, odlična strategija, koje preticanje, nisam se tome nadao ni blizu. Bravo Renault!
Steta za Buttona i Lewisa.
Perezu cestitke!
Nick je odradio ugodan posao, startao 16, malo srece, odlična strategija, koje preticanje, nisam se tome nadao ni blizu. Bravo Renault!
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Dobra trka, steta za Buttona i steta kaj ja Hamilton moral stediti gorivo. Mogel je biti na postolju, Al ocjena 9
Darkness rises when silence dies
-
- Navijam za: ferrari
Postao/la SRV » 10 srp 2011, 15:27
Sad je jasno da je sve ovo napravljeno za Ferrari. Nije prvi put.
čak je ferrari potplatio i box red bulla
Sad je jasno da je sve ovo napravljeno za Ferrari. Nije prvi put.
čak je ferrari potplatio i box red bulla

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nije baš neko iznenađenje da je Alonso pobjedil. Već sam jučer rekao da će Alonso to lakoćom dobiti ali pošto su svi potpisali u Njemačkoj se vraćamo na stare difuzore i tamo će opet RBR imati 0.5sec u kvalama i u utrci.
- Bravo
90% ništa i onda malo zabave za kraj, eh to nije više f1.. Bravo za Alonsa stvarno čovjek dao sve od sebe, očekivao sam Massu par puta na travi al me razočarao
Deda ponovo morao nekog pobrati, nebi on ostao živ 
E ja bi sve one zone izljetanja stavio pod šljunak, ovo je bezveze..

- ghandi
- Navijam za: Nikoga
super za Alonsa, žao mi je Webera naredili su mu da ne prelazi Seb-a, tragedija za Buttona kroz bokseve i za Lewisa kojem nisu dali dovoljno goriva?!? Massa standardno prosječan, sve u svemu poboljšanje nakon procesije u Valenciji ali nadam se boljem u Njemačkoj za dva tjedna...što se tiče red bulla i ucjene FIA-e pričekat ću BBC-ev prenos da vidim što je što jer Jerga, Dijak i Dvopek samo nižu bisere...još jednom imamo višak reklama u krivo vrijeme, DSR? i krivo izgovaranje imena...ocjena 7
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
neznam koju si ti utrku gledao, al meni je bila uzbudljiva od početka do kraja... bilo je dvoboja, pretjecanja, odustajanja, i napokon drugi pobjednik, što ćeš više?Bravo je napisao/la:90% ništa i onda malo zabave za kraj, eh to nije više f1.. Bravo za Alonsa stvarno čovjek dao sve od sebe, očekivao sam Massu par puta na travi al me razočaraoDeda ponovo morao nekog pobrati, nebi on ostao živ

ocjena: 9/10

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Bravo ..SRV je napisao/la:Sad je jasno da je sve ovo napravljeno za Ferrari. Nije prvi put.

super trka puno preticanja . Malo su nasi komentatori slampavi XD tipo DSR Keeres, itd

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
odakle ti ta informacija? Peter Sauber je - na dogovor s Ferrarijem i radi vlastitog interesa - odbio potpisati.King iCool je napisao/la:Nije baš neko iznenađenje da je Alonso pobjedil. Već sam jučer rekao da će Alonso to lakoćom dobiti ali pošto su svi potpisali u Njemačkoj se vraćamo na stare difuzore i tamo će opet RBR imati 0.5sec u kvalama i u utrci.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92998" onclick="window.open(this.href);return false;
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- elder
- Svjetski prvak
Bernie Ecclestone je rekel BBC-u u uvodnoj emisiji. A sad ovaj tjedan kaj dolazi budemo vidli kaj bude_dreamer_ je napisao/la:odakle ti ta informacija? Peter Sauber je - na dogovor s Ferrarijem i radi vlastitog interesa - odbio potpisati.King iCool je napisao/la:Nije baš neko iznenađenje da je Alonso pobjedil. Već sam jučer rekao da će Alonso to lakoćom dobiti ali pošto su svi potpisali u Njemačkoj se vraćamo na stare difuzore i tamo će opet RBR imati 0.5sec u kvalama i u utrci.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92998" onclick="window.open(this.href);return false;
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Mislim da grijesite, i ti i Bernie... Peter Sauber sigurno nije potpisao.elder je napisao/la:Bernie Ecclestone je rekel BBC-u u uvodnoj emisiji. A sad ovaj tjedan kaj dolazi budemo vidli kaj bude_dreamer_ je napisao/la:odakle ti ta informacija? Peter Sauber je - na dogovor s Ferrarijem i radi vlastitog interesa - odbio potpisati.King iCool je napisao/la:Nije baš neko iznenađenje da je Alonso pobjedil. Već sam jučer rekao da će Alonso to lakoćom dobiti ali pošto su svi potpisali u Njemačkoj se vraćamo na stare difuzore i tamo će opet RBR imati 0.5sec u kvalama i u utrci.
regarding bernie.
brundle asked the question.
answer was "stick with what we got all signed"
bernie then walked away and brundle assumed he emant reverting to valencia.
but then a few minutes later horner said still waiting for 1 team to sign.
i da se razumijemo... Sta je bilo sa onom supljom pricom da ce Rennault motori pocrkati radi ovih novih pravila? Mrtva lafina od strane RBR, jer znaju da im to ne ide u korist... A ja da sam neko u Ferrariju, ne bih iz principa popustao, a pogotovo nakon gluposti koju im je FIA u Barci priredila sa zadnjim krilom...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 10 srp 2011, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Profesionalni vozač
Nece ni Ferrari to potpisati. Sauber bi mozda i potpisao kad bi Ferrari to od njih trazio, ali ovako ne.
- elder
- Svjetski prvak
Ili su to igrice Ferrarija da oni potpisu a kak ti Sauber ne da bi oni ispali cisti na cijelu situaciju. Nemojte sad svi navijaci ferrarija graknuti to je samo moje mišljenje.SRV je napisao/la:Nece ni Ferrari to potpisati. Sauber bi mozda i potpisao kad bi Ferrari to od njih trazio, ali ovako ne.
- Armanini
- Svjetski prvak
prava silverstone utrka.. vrijeme taman pogodjeno..
bilo je svega i svacega, i to sve u top6, dok su ovi iza malo razocarali..
moram pohvalit lewisa i njegovu utrku, ali i pokudit njegovu homo osobnost i nacin percepcije gdje je on uvijek nepogresivi.. - nakon utrke komentirao je situaciju sa massom (koja je bila poslastica, trkace naguravanje, ali sa strane njega, nikako masse koji je otisao sasvim dovoljno i vise nego dovoljno je drzao dosta mjesta lewisu) ovaj kaze kako mu je massa zatvarao vrata.. mislim sve 5, ja volim agresivnost i nepopustanje, al daj ajde nemozes bit toliki gay da tako postavis stvari.. dobar kontrast je bio komentar schumija koji nije nimalo fantazirao sa odgovorom, vec je priznao pogresku gdje se preracunao za kocenje i amen.. prica gotova..
steta za buttona, mislim cak da bi uz lewisov problem zavrsio ispred njega, velika steta za di restu, webber jbga, moze koliko smije, vidim vise nikog ne smetaju timske dok se je lani zgrazavalo, al ajd..
bilo kako bilo, vrlo dobra utrka, gledao sam preko bbca i po prvi puta je bilo jedva gledljivo, naravno cim je utrka zavrsila ni jednog zastajkivanja vise..
sto se tice vracanja pravila, pitali su domenicalija kako i sto ce dalje bit, on je prije toga rekao da ne voli bit pred kamerama zbog takvih stvari, blabla, i na saljiv je nacin napravio gestu obrvama, sto se dalo protumaciti kao - nope, konacno smo najbrzi auto, necemo se sigurno vracat natrag..
bilo je svega i svacega, i to sve u top6, dok su ovi iza malo razocarali..
moram pohvalit lewisa i njegovu utrku, ali i pokudit njegovu homo osobnost i nacin percepcije gdje je on uvijek nepogresivi.. - nakon utrke komentirao je situaciju sa massom (koja je bila poslastica, trkace naguravanje, ali sa strane njega, nikako masse koji je otisao sasvim dovoljno i vise nego dovoljno je drzao dosta mjesta lewisu) ovaj kaze kako mu je massa zatvarao vrata.. mislim sve 5, ja volim agresivnost i nepopustanje, al daj ajde nemozes bit toliki gay da tako postavis stvari.. dobar kontrast je bio komentar schumija koji nije nimalo fantazirao sa odgovorom, vec je priznao pogresku gdje se preracunao za kocenje i amen.. prica gotova..
steta za buttona, mislim cak da bi uz lewisov problem zavrsio ispred njega, velika steta za di restu, webber jbga, moze koliko smije, vidim vise nikog ne smetaju timske dok se je lani zgrazavalo, al ajd..
bilo kako bilo, vrlo dobra utrka, gledao sam preko bbca i po prvi puta je bilo jedva gledljivo, naravno cim je utrka zavrsila ni jednog zastajkivanja vise..
sto se tice vracanja pravila, pitali su domenicalija kako i sto ce dalje bit, on je prije toga rekao da ne voli bit pred kamerama zbog takvih stvari, blabla, i na saljiv je nacin napravio gestu obrvama, sto se dalo protumaciti kao - nope, konacno smo najbrzi auto, necemo se sigurno vracat natrag..
upravo tako i ja mislim.. kao i dosada gdje su sutili i vjerojatno preko saubera zastitili svoj interes i istovremeno izbjegli negativne konotacije javnosti i smanjili govorkanje oko podilazenju..elder je napisao/la: Ili su to igrice Ferrarija da oni potpisu a kak ti Sauber ne da bi oni ispali cisti na cijelu situaciju. Nemojte sad svi navijaci ferrarija graknuti to je samo moje mišljenje.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Dobra trka, konačno pobjeda Ferrarija, ali činjenica je da bi Alonso teško pobijedio da nije bilo greške u boksu Red Bulla što znači da je Red Bull i dalje neprikosnoven.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
A ja sam mišljenja da bi Alonso pobijedio i bez greške RBR-ovog boksa. Alonso je funkcionirao za 5, a vidio si pred kraj da je Vettel poprilično pao, i samo ga je momčadska odredba očuvala na 2. mjestu.Walter je napisao/la:Dobra trka, konačno pobjeda Ferrarija, ali činjenica je da bi Alonso teško pobijedio da nije bilo greške u boksu Red Bulla što znači da je Red Bull i dalje neprikosnoven.

- Armanini
- Svjetski prvak
yep, alonso je bio po sekundu brzi od ostatka, i vrlo bi brzo uhvatio vettla koji bi da nije bilo greske bio mozda nekih 5 sekundi ispred..
vettel je imao problema sa kersom, pri kraju utrke unistio gume, dok alonso nije imao bas nikakvih poteskoca..
bila je ovo konacno pobjeda gdje je rbr pobjedjen brzinom.. (ne sumnjam da je to zbog promjene pravila, but still)..
vettel je imao problema sa kersom, pri kraju utrke unistio gume, dok alonso nije imao bas nikakvih poteskoca..
bila je ovo konacno pobjeda gdje je rbr pobjedjen brzinom.. (ne sumnjam da je to zbog promjene pravila, but still)..
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Ocjena 8 falio je jos jedan pljusak zadnjih 15 krugova 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa bi trka trajala 4 sataGERMAN je napisao/la:Ocjena 8 falio je jos jedan pljusak zadnjih 15 krugova

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
dadoh jednu solidnu 8-icu!
utrka je bila super, nije bilo izravne borbe na stazi za prvu poziciju al za sve ostale pozicije je bilo. Ferrari je odličan u suhim i toplijim uvjetima dok je McLaren totalna suprotnost, dok je staza još bila mokra i sušila se Hamilton je jurio kasnije kad se osušila počela se ponavljat stara priča. Najbrži bude prvih 5 krugova a nakon toga ga nema nigdje. Prednost dobiju samo onog trenutka kad se suši staza jer brže ugriju gume ali kasnije kad je staza suha ili nedaj bože vruća kao što sljede takve trke onda su loši najviše zbog guma. McLaren je još uvjek sporiji od Ferraria i RB-a
Šteta za Buttona, imao je zanimljivu strategiju. Više sreće drugi put.
utrka je bila super, nije bilo izravne borbe na stazi za prvu poziciju al za sve ostale pozicije je bilo. Ferrari je odličan u suhim i toplijim uvjetima dok je McLaren totalna suprotnost, dok je staza još bila mokra i sušila se Hamilton je jurio kasnije kad se osušila počela se ponavljat stara priča. Najbrži bude prvih 5 krugova a nakon toga ga nema nigdje. Prednost dobiju samo onog trenutka kad se suši staza jer brže ugriju gume ali kasnije kad je staza suha ili nedaj bože vruća kao što sljede takve trke onda su loši najviše zbog guma. McLaren je još uvjek sporiji od Ferraria i RB-a
Šteta za Buttona, imao je zanimljivu strategiju. Više sreće drugi put.