Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Buba »

hahahahhahahaha znaci strasno :D
KOnacno klinjo dobije sansu da se pokaze u pravoj borbi 1 na 1 sa superiornijim bolidom i Hamiltona ne da ne moze preci nego je izgledao smijesno iza njega :D
a posle "Mark maintain the gap" hahahahh....posle ovog cu samo ignorisati one koji pisu da je Vettel veliki sampion :D
jednostavno prejadno
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

sad se vidjelo da vettel nije klasa alonsa i hamiltona
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:mark keep the distance..... jadno....
Kad Se u Mclarenu treba pustit Hamiltona to već nije jadno? :roll:
navedi primjer????? ajde vec znam turska prosle godine... ali to nije dokazano... a ja nisam nikad cuo direkt buttonu da je zabranjeno napadati lewisa ili obrnuto....
Njemačka kad ga je Kovalainen propustio ;)

slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la: Njemačka kad ga je Kovalainen propustio ;)
da i lewis odmagli jos tri pozicije na stazi..... a ovo je direkna pozicija...
McLaren u <3
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

još jedna pobijeda ferrarija i malo će biti psihički slomljen što će otvorit vrata crvenima
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:mark keep the distance..... jadno....
Kad Se u Mclarenu treba pustit Hamiltona to već nije jadno? :roll:
Jesi ti pijan?Turska, Kanada, Kina...sve ivigidušnje utrke gdje su se borili 1 na 1.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Njemačka kad ga je Kovalainen propustio ;)
da i lewis odmagli jos tri pozicije na stazi..... a ovo je direkna pozicija...
hebiga, mogli su pustit Kovalainena da se brani i ko zna kako bi onda završio Lewis. Da tad nije Kovalainen propustio Hamiltona, Hamilton nebio osvojio prvenstvo, a tako možda i ovo pomogne vettelu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Na stranu Hornerove maintain the gap gluposti. To da je Webber drugi vozač zna se već neko vrijeme. Danas kad je trebao proći vidno sporijeg Hamiltona u puno sporijem bolidu kojem se Alonso odvajao 1 - 1.5 sec po krugu nije ga bilo nigdje.
Najžalosnije je to što će se za 2-3 mjeseca Vettela zvati dvostrukim prvakom, znači izjednačit će se s Alonsom, a u stvari ne da mu je po sposobnostima nije jednak već mu nije ni blizu.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

-ferrari-F1- je napisao/la:sad se vidjelo da vettel nije klasa alonsa i hamiltona
Slazem se, ali opet ove godine vise zasluzuje titulu nego Alonso. Ferrarijeva prednost je uglavnom zbog promjene u pravilima. Zato se nadam da ce Vettel odbraniti titulu pred najezdom Ferrarija.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Arai je napisao/la:Na stranu Hornerove maintain the gap gluposti. To da je Webber drugi vozač zna se već neko vrijeme. Danas kad je trebao proći vidno sporijeg Hamiltona u puno sporijem bolidu kojem se Alonso odvajao 1 - 1.5 sec po krugu nije ga bilo nigdje.
Najžalosnije je to što će se za 2-3 mjeseca Vettela zvati dvostrukim prvakom, znači izjednačit će se s Alonsom, a u stvari ne da mu je po sposobnostima nije jednak već mu nije ni blizu.
Ali moremo to gledat i s druge strane.Ako ga nije moga lagano prić,svi znamo da je Hamilton uvik na rubu, čovik je uključia moždane vijuge i sačeka boks i tako ga priša
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Arai je napisao/la:Na stranu Hornerove maintain the gap gluposti. To da je Webber drugi vozač zna se već neko vrijeme. Danas kad je trebao proći vidno sporijeg Hamiltona u puno sporijem bolidu kojem se Alonso odvajao 1 - 1.5 sec po krugu nije ga bilo nigdje.
Nemoj zaboravit da je jako puno krugova 2007e Alonso vozio iza Sata koji je imo puno sporiji auto nego što ga ima sad Mclaren
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Odlično rečeno, slažem se u potpunosti. Al hebiga, tako je to u f1, postoje vozači koji su jedni od najboljih ikad a nemaju naslov (moss, villeneuve), a ima i onih koji su prosječni, pa imaju (hill). Tako i ovdje, i moje je mišljenje da je alonso klasa više od vettela, al jbg...
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

fenomeno je napisao/la:
Ali moremo to gledat i s druge strane.Ako ga nije moga lagano prić,svi znamo da je Hamilton uvik na rubu, čovik je uključia moždane vijuge i sačeka boks i tako ga priša
Jebeš boks, nek Vettel pita Alonsa kako se prolazi Hamiltona. Kad bolje razmislim, ne vidim da je Alonso čekao bokseve da prođe Hamiltona, a još sam manje vidio da je Hamilton čekao bokseve da prođe Alonsa.
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Kak god pogledate mali je opet odmaglio naprijed. I to mi je drago. Samo ce proc dosta vremena dok neki shvate na kojim su stvarno pozicijama :)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Navijam za klinca, ali danas je pokazao da se ne snalazi nigdje drugdje osim na poleu...

Alonso, Hamilton, pa i MS (doduse u donjem dijelu poretka) su pokazali voznju dostojnu jednog prvaka.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

ivan599 je napisao/la:Kak god pogledate mali je opet odmaglio naprijed. I to mi je drago. Samo ce proc dosta vremena dok neki shvate na kojim su stvarno pozicijama :)
pa je odmaglio zahvaljujuci red bullu.... kakav je to vozac koji nemoze proci vidno sporiji bolid na stazi.... alonso, webber pa na kraju i massa skoro su prosli lewisa... jedino vozačina nije uspjela
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Morat ću se ponovit, ali kad bude pobjeđivao drukčije osim iz 1. reda i kad bude pretjecao drukčije nego kroz boksove onda ću ga smatrati pravim vozačem. Za sada je za mene samo srećković koji se našao na početku karijere u super dominantnom bolidu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

složio bi se da se možda ne snalazi dobro iza, ali mislim da bi dosta njih trenutno na njegovom mistu tako radilo, ima veliku prednost i sad je triba održavat jer ipak ima još oko 10 utrka...ako osigura naslov dosta rano i ako bude imao današnje situacije mislim da bi onda triba napadat..dotle neću baš pljuvat po njemu i pokušat ću ga razumit
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

McLewis je napisao/la:
ivan599 je napisao/la:Kak god pogledate mali je opet odmaglio naprijed. I to mi je drago. Samo ce proc dosta vremena dok neki shvate na kojim su stvarno pozicijama :)
pa je odmaglio zahvaljujuci red bullu.... kakav je to vozac koji nemoze proci vidno sporiji bolid na stazi.... alonso, webber pa na kraju i massa skoro su prosli lewisa... jedino vozačina nije uspjela
Ja govorim za krajnji rezultat koji se odnosi na bodove da je odmaglio iako se ferrarijevi navijaci odmah pocet o naslovu pricat ali ce proc vremena dok svate da je on zapravo treci na tablici a ne drugi pa da realno prvo treba Webera uhvatit
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

fenomeno je napisao/la:složio bi se da se možda ne snalazi dobro iza, ali mislim da bi dosta njih trenutno na njegovom mistu tako radilo, ima veliku prednost i sad je triba održavat jer ipak ima još oko 10 utrka...ako osigura naslov dosta rano i ako bude imao današnje situacije mislim da bi onda triba napadat..dotle neću baš pljuvat po njemu i pokušat ću ga razumit
Da, to stoji...u sustini je ovo pametnije nego ono sto je Lewis radio prosle godine.

Ali ipak, svi ocekujemo voznju dostojnu,uskoro, dvostrukog prvaka
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

Siguran sam da je nakon one greške u boksu redbulla slavilo bar 90% ljudi na forumu... ajde veselite se malo, dočekali ste konačno svojih 5minuta... makar žalosno je da se veselite više tuđim greškama nego uspjesima vlastitih ekipa... da nije bilo toga oborio bi rekord alonsa od 6 pobjeda i 3 2.mjesta u prvih 9 trka, ovako ga je samo izjednačio... uživajte u svojih 5minuta...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

A za koga ti uopće navijaš ovdje? Jesi slavio jer je Ferrari naprijed ili tugovao jer je RB iza? Ne shvaćam baš...malo gunđaš protiv jednih, malo protiv drugih...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

damjan.cule je napisao/la:A za koga ti uopće navijaš ovdje? Jesi slavio jer je Ferrari naprijed ili tugovao jer je RB iza? Ne shvaćam baš...malo gunđaš protiv jednih, malo protiv drugih...
nije navijač McLarena samo ocito :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Vettlu je tak svejedno moze bit svaki put drugi do kraja i dalje uzima prvenstvo!
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

RedBull&Ferrari je napisao/la:Siguran sam da je nakon one greške u boksu redbulla slavilo bar 90% ljudi na forumu... ajde veselite se malo, dočekali ste konačno svojih 5minuta... makar žalosno je da se veselite više tuđim greškama nego uspjesima vlastitih ekipa... da nije bilo toga oborio bi rekord alonsa od 6 pobjeda i 3 2.mjesta u prvih 9 trka, ovako ga je samo izjednačio... uživajte u svojih 5minuta...
e da se lewis nije nabio u massu u monzi, da se nije sudario sa webberom u singapuru ili ajde jos lakse da mu je guma u prosle godine u barceloni izdrzala jos tri kruga tko bi bio prvak??? gle hamilton ,ali nije i nema tu sta bi bilo kad bi bilo... cuj da je hamilton imao dosta goriva mozda bi prosao vettela do kraja ili jos bolje da se vettel POTRUDIO proci hamiltona mozda bi i alonsa stigao... a jesi smjesan covjece....
McLaren u <3
Odgovori