Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mislav 1984
Ja sam: Vozač
Navijam za: Dobru utrku

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la mislav 1984 »

Treba napomenuti da je do manjka benzina kod hamiltona vjerojatno došlo jer je potrošio na obranu od vettela više nego što je trebao, što je pomoglo i webberu i massi.
No ipak nedovoljno agrsivan, a pogotovo nesklon riziku s velikom bodovnom prednošću.
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

damjan.cule je napisao/la:A za koga ti uopće navijaš ovdje? Jesi slavio jer je Ferrari naprijed ili tugovao jer je RB iza? Ne shvaćam baš...malo gunđaš protiv jednih, malo protiv drugih...
u tom trenu sam bez dvojbe kao i ovaj cijeli vikend navijao za redbull, pa tek onda za ferrari, samo iz razloga ovih sramotnih pravila usred sezone i činjenice koja nažalost postaje istina http://www.f1racing.com.hr/formula-1/te ... u-ilegalne" onclick="window.open(this.href);return false;
, a toga se kao navijač ferrarija sramim... ferrari je dovoljno dobar da pobjeđuje na čist način, a ne preko fie i pravila usred sezone...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

RedBull&Ferrari je napisao/la:
damjan.cule je napisao/la:A za koga ti uopće navijaš ovdje? Jesi slavio jer je Ferrari naprijed ili tugovao jer je RB iza? Ne shvaćam baš...malo gunđaš protiv jednih, malo protiv drugih...
u tom trenu sam bez dvojbe kao i ovaj cijeli vikend navijao za redbull, pa tek onda za ferrari, samo iz razloga ovih sramotnih pravila usred sezone i činjenice koja nažalost postaje istina http://www.f1racing.com.hr/formula-1/te ... u-ilegalne" onclick="window.open(this.href);return false;
, a toga se kao navijač ferrarija sramim... ferrari je dovoljno dobar da pobjeđuje na čist način, a ne preko fie i pravila usred sezone...

Zanimljivo je kako ljudi stječu mišljenja o nekoj momčadi putem različitih portala kojima je "objektivnost" neshvatljivi pojam i pumpaju "subjektivne" naslove samo da bi imail više klikova. Prejadno.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

em si subjektivan i em citas subjektivan forum (f1racing) molim te registriraj se tamo a tu se nemoj logirat vise
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Mark NE DIRAJ NAŠU ZLATNU KOKU :D

mogla bi se tako prevesti ona rečenica haha
Michael is faster than you!!
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nije se vettel probio kad je iza ... hoho
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Ma jeli?? A što je sa flexi krilom Ferrarija iz 2006? (koje je zabranjeno gledajući tv snimke)
A što je sa Ferrarijevom podnicom 2007. koja je opet zabranjena?
A što je sa McLarenovim F-Ductom koji je zabranjen?
Pa Ferrarijevo krilo u Barceloni
Pa opet McLarenovo krilo prošlu utrku, koje je zabranjeno gledajući tv snimke.

A da...RB-u je očito na snimkama vidljivo kako se krilo već 2. godinu uvija, pa to nije dovoljan dokaz
RB upuhuje plinove u difuzor zbog pouzdanosti motora?! I onda su dobili promjenu pravila koja je trebala vrijediti samo za njih, ali srećom našao se McLaren koji je protestirao.

Tako da taj članak ti nikako ne drži vodu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

F1NAC je napisao/la: em si subjektivan i em citas subjektivan forum (f1racing) molim te registriraj se tamo a tu se nemoj logirat vise
ajde ti pošto vidim da si jako subjektivan i slijep i bahat i apsolutno ništa ne vidiš osim pobjede ferrarija više nemoj uopće komentirat niti pričat sa mnom... slavi 100% čistu pobjedu po tebi i budi tiho... nama realnima ostavi da slavimo, ali i da se sramimo jer znamo da ferrari može pobijedit na ČIST način, bez fie i pravila...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

damjan.cule je napisao/la:

Ma jeli?? A što je sa flexi krilom Ferrarija iz 2006? (koje je zabranjeno gledajući tv snimke)
A što je sa Ferrarijevom podnicom 2007. koja je opet zabranjena?
A što je sa McLarenovim F-Ductom koji je zabranjen?
Pa Ferrarijevo krilo u Barceloni
Pa opet McLarenovo krilo prošlu utrku, koje je zabranjeno gledajući tv snimke.

A da...RB-u je očito na snimkama vidljivo kako se krilo već 2. godinu uvija, pa to nije dovoljan dokaz
RB upuhuje plinove u difuzor zbog pouzdanosti motora?! I onda su dobili promjenu pravila koja je trebala vrijediti samo za njih, ali srećom našao se McLaren koji je protestirao.

Tako da taj članak ti nikako ne drži vodu.
Nemoj se zivcirat na takve ljude ... pusti ih .. F1racing forum je smijeh , to djeca iz vrtića pišu
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ma hebe se liku, on navija za pola grida, njemu skoro svejedno, tko god pobijedi on zadovoljan :lol:
al koja kombinacija: red bull, ferrari i schumy. Ti sigurno u nogometu navijas za dinamo i hajduk. :biggrin:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Volili ga ili ne, on ako ne pobjedi onda je drugi...jedino neviđeni splet nesreća bi mu mogao izbit prvenstvo iz ruku.
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Ono prednje krilo njegovo kad je bio full blizu hamiltona i izlazio iz zavjetrine se jako naginjalo,mislim da zbog tog krila im ne idu pretjecanja.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Pogledajte samo najbolje dane Ferrarija dok je Schumacher za njih vozio isto je često prestizo kroz boksove
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Prije je bilo teze preteci nego sto je sad. ;)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

SRV je napisao/la:Prije je bilo teze preteci nego sto je sad. ;)
Naravno da je samo uspoređujem, probo je prestić i nije išlo nije ni puno krugova bio iza Hamiltona vjerujem da je znao da mu je bolje tako nego da radi neki kamikaza potez s kojim može izgubit sve bodove, a i da će nakon boksova prestić Hamiltona
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

F1NAC je napisao/la:nije se vettel probio kad je iza ... hoho
morat će on još hasat pedale ako želi proć kraj Hamiltona :da:
slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

gringo73 je napisao/la:Volili ga ili ne, on ako ne pobjedi onda je drugi...jedino neviđeni splet nesreća bi mu mogao izbit prvenstvo iz ruku.
gle,nitko od nas ne vjeruje da mu ovo prvenstvo moze iz ruke...iako je danas osvojio jako puno bodova po meni je on relativno gubitnik...jer i Lewis i Alonso su pokazali da mogu proci na stazi,a on to definitivno nije...jos ga onda i spasavaju od Webbera...ok,momcadska pravila postoje oduvijek,al ako si se prosle godine kleo u nesto i pljuvao po Ferrariju zbog toga onda si mogao ostat cistog obraza i izgubit ta 3 boda koji u konacnici nista nece znaciti...
rezime svega...jako me razocarao u borbi s Hamiltonom
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Igor18 je napisao/la:Mark NE DIRAJ NAŠU ZLATNU KOKU :D

mogla bi se tako prevesti ona rečenica haha
Zlatnu koku/ličkog medvida :biggrin:

Najjače mi je bilo onaj Webberov team radio "Hamilton usporava,ali možda samo blefira,želi nas navuć da trošimo gume." :lol: :?:
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

goran007 je napisao/la: ...jako me razocarao u borbi s Hamiltonom
...gle mene nije jer pokazuje jako zrelo razmišljanje - u njegovoj situaciji je u svakom slučaju "bolje vrabac u ruci nego golub na grani"...da se razumijemo ja volim agresivne vozače koji će "jurišati" na pobjede no prvenstva se osvajaju pametnim vožnjama i skupljanjem bodova a ne suludom jurnjavom koja može za njega loše završiti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Toon je napisao/la:
goran007 je napisao/la: ...jako me razocarao u borbi s Hamiltonom
...gle mene nije jer pokazuje jako zrelo razmišljanje - u njegovoj situaciji je u svakom slučaju "bolje vrabac u ruci nego golub na grani"...da se razumijemo ja volim agresivne vozače koji će "jurišati" na pobjede no prvenstva se osvajaju pametnim vožnjama i skupljanjem bodova a ne suludom jurnjavom koja može za njega loše završiti...
ne,ne smatram da je rijec o zrelom razmisljanju vec cisto o nemogucnosti prolaska...jos uvijek mislim,tj.vjerujem da je ipak Vettel racer...tvoja izjava me podsjeca na Prostovu iz 93 kad je rekao nakon sto mu je zbog kise na pocetku Senna radio probleme da ce biti 10 suhih utrka,te ce pobjedit i naslov je tu...samo on je bio na zalazu karijere sto Vettel zasigurno nije...i ne mogu biti ne razocaran kad buduci dvostruki prvak ne moze ozbiljno ugrozit bolid ispred sebe koji je znacajno sporiji...i pogotovo kad i Fernando i Lewis pokazu da se moze
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Fernando i Lewis su pretjecali jedan drugog "kao balavca", praktično bez ikakve borbe i očito je bilo da onaj ispred nije imao nikakve šanse. Zar nitko nije pokušao shvatiti zašto je to bilo tako?
Gledajući kvalifikacije i cijelu utrku od početka do kraja, očito je ovo jučer bila "kockarska" utrka, tj. kocka sa setupom bolida. Zbog toga je bio i malo neuobičajen startni poredak, a u samoj utrci kako su se mijenjali uvjeti na stazi tako su se mijenjali i odnosi snaga. Očito su Ferrari ili Force India npr. sve stavili na suho, McLaren, RedBull i Mercedes su naginjali mokrim uvjetima.
Na početku Vettel je startao odlično ne samo u odnosu na Webbera već i sve ostale, slično vrijedi za Hamiltona i Schumachera. Vettel je u mokrim uvjetima gradio i veliku prednost naprijed, Hamilton pokraj Alonsa prošao kao brzi vlak. Kako se staza sušila, situacija se preokrenula.
Zato nisu usporedive borbe Alonsa i Hamiltona s borbom Vettela i Hamiltona, jer su ova dvojica bili na sličnom setupu.
Moguće da je i Webber više naginjao suhom u odnosu na Vettela pošto je uzeo pole, a kod mokrog starta zaostajao za Vettelom barem sekundu po krugu, dok se pri kraju na suhom brzina bolida debelo preokrenula na stranu Webbera.
Slično vrijedi i Hamiltona (to s gorivom mi se čini šifrirana poruka koja se možda više odnosila na gume) koji je pri kraju bio debelo sporiji od Masse, ili za Schumachera koji je u početku gazio sve pred sobom, a onda kazna, pad u poretku i više se nije mogao probijati na stazi, pametna strategija donijela ipak nešto bodova.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

sigurno da je Ferrari imao najvise setup za suho...no to ne mijenja bitno one cinjenice...u trenucima kad su bili brzi izveli su preticanje...Vettel u trenutku kad je dosao do Hamiltona bio je osjetno brzi...po tvom ispada da kad je suha utrka ne bi bilo preticanja...jer kaj znaci kaj si puno brzi kad imas isti ili slican setup...a onda kasnije u drugoj temi aludiras da je odustao od borbe da ne riskira dodir kao s Massom...daj se odluci kaj je bilo
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sennacher je napisao/la:Fernando i Lewis su pretjecali jedan drugog "kao balavca", praktično bez ikakve borbe i očito je bilo da onaj ispred nije imao nikakve šanse. Zar nitko nije pokušao shvatiti zašto je to bilo tako?
Gledajući kvalifikacije i cijelu utrku od početka do kraja, očito je ovo jučer bila "kockarska" utrka, tj. kocka sa setupom bolida. Zbog toga je bio i malo neuobičajen startni poredak, a u samoj utrci kako su se mijenjali uvjeti na stazi tako su se mijenjali i odnosi snaga. Očito su Ferrari ili Force India npr. sve stavili na suho, McLaren, RedBull i Mercedes su naginjali mokrim uvjetima.
Na početku Vettel je startao odlično ne samo u odnosu na Webbera već i sve ostale, slično vrijedi za Hamiltona i Schumachera. Vettel je u mokrim uvjetima gradio i veliku prednost naprijed, Hamilton pokraj Alonsa prošao kao brzi vlak. Kako se staza sušila, situacija se preokrenula.
Zato nisu usporedive borbe Alonsa i Hamiltona s borbom Vettela i Hamiltona, jer su ova dvojica bili na sličnom setupu.
Moguće da je i Webber više naginjao suhom u odnosu na Vettela pošto je uzeo pole, a kod mokrog starta zaostajao za Vettelom barem sekundu po krugu, dok se pri kraju na suhom brzina bolida debelo preokrenula na stranu Webbera.
Slično vrijedi i Hamiltona (to s gorivom mi se čini šifrirana poruka koja se možda više odnosila na gume) koji je pri kraju bio debelo sporiji od Masse, ili za Schumachera koji je u početku gazio sve pred sobom, a onda kazna, pad u poretku i više se nije mogao probijati na stazi, pametna strategija donijela ipak nešto bodova.
ajde se pomiri s time da tvoj vozac nije dorasao borbama na stazi sa velikim deckima..... decko zna perfektne krugove vozit ali kada se treba probijat nema ga nigdje.... navedi mi jedan primjer gdje je obisao nekog velikog decka na stazi???
McLaren u <3
avetma
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la avetma »

Tom tvom sa fotke je skratio barem 2 godine života u Interlagosu 2008. :lol:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

goran007 je napisao/la: ne,ne smatram da je rijec o zrelom razmisljanju vec cisto o nemogucnosti prolaska...jos uvijek mislim,tj.vjerujem da je ipak Vettel racer...tvoja izjava me podsjeca na Prostovu iz 93 kad je rekao nakon sto mu je zbog kise na pocetku Senna radio probleme da ce biti 10 suhih utrka,te ce pobjedit i naslov je tu...samo on je bio na zalazu karijere sto Vettel zasigurno nije...i ne mogu biti ne razocaran kad buduci dvostruki prvak ne moze ozbiljno ugrozit bolid ispred sebe koji je znacajno sporiji...i pogotovo kad i Fernando i Lewis pokazu da se moze
...vjeruješ da je Vettel racer? - ja pak imam dojam da je rijeć o jednom "ziheraškom" vozaču koji će ući u rizik jedino kad je "stavljen pred zid" - ne želim time omalovažiti njegove vozačke sposobnosti koje su vanserijske, samo mi se čini da je njegov "mentalitet" i pristup trkama uvijek pun kalkulacija i razmišljanja što ne mora nužno biti loše već dapače...čovjek je takav kakav je i vjerojatno to u sebi ne može promijeniti a kako sada stvari stoje i ne mora...imao on najbolji ili najlošiji bolid na stazi vidi se da je rijeć o jednom od ponajboljih vozača danas i zato ne znam od kuda toliko skepticizma kod mnogih - pa on je većinu svojih utrka odvozio točno onako kako treba da bi bio to što jest - pobjede i slučajne pobjede nekih se dižu u nebesa a čovjek koji tako suvereno trenutno vlada F1 se proglašava "prosjećnim sretnim gadom"...
...uh sjećam se jako dobro tih vremena Senne i Prosta ali mislim da ova paralela ipak nije baš najbolja jer su ovo, nažalost, drugačija vremena...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori