Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:Rain master :biggrin:
Sad je odma rain master jer je na FP uspio bit prvi
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

Kenny je napisao/la:
ti neznas prepoznat salu
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

-ferrari-F1- je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
ti neznas prepoznat salu
znam, a i ovo je isto bila :biggrin: moram ga malo zahebavat
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Hahaha...zar je ikad bilo sumnje?! :D
Schumijevi bi navijači već skakutali s osmijesima, i "Gazda...bla, bla".
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ima čovjek razloga da popije
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:
Hahaha...zar je ikad bilo sumnje?! :D
Schumijevi bi navijači već skakutali s osmijesima, i "Gazda...bla, bla".
Ne svi
Kenny je napisao/la:Po kiši je bio dobar, ali 2 mjesto ima samo jer se staza pred kraj sušila
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Massa super po kisi danas,svaka cast ;)
Alonsista hasta la muerte..
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Hajde Felipe,ne sjecam se da je imao ok utrku na silverstroneu,vrijeme je za to...

EDIT.
Dobre kvale,sutra se nadam postolju...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Djekson je napisao/la:Dobre kvale,sutra se nadam postolju...
0.6 s zaostatka za Alonsom :shock: , to je katastrofa, naravno ako nije napravio neku grešku.
Massa sutra najviše može da profitira na startu jer će Red Bull krenuti u blokiranje Alonsa ali ovaj zaostatak Masse za Alonsom je za mene poražavajući, jednostavno KATASTROFA.
Djekson

Post Postao/la Djekson »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Djekson je napisao/la:Dobre kvale,sutra se nadam postolju...
0.6 s zaostatka za Alonsom :shock: , to je katastrofa, naravno ako nije napravio neku grešku.
Massa sutra najviše može da profitira na startu jer će Red Bull krenuti u blokiranje Alonsa ali ovaj zaostatak Masse za Alonsom je za mene poražavajući, jednostavno KATASTROFA.
Pola vas navijaca bi da se j... a da im ne uđe,pa sta vi hocete,da imate dva vozaca koji ce uzimati sebi bodove
ili jednog koji ide na titulu i jednog kao odličnog drugogo vozaca,jbte stvarno mi niste jasni... :roll:

Uostalom da je ne znam ti koliki zaostatak za 3 pozicijom,p4 jeste dobra pozicija,jer bi recimo Hamilton
da prnjoke za nju,dakle ne dipr... :D

Druga stvar,ja Felipea ne upoređujem sa Alonsom,vec gledam i navijam za Felipea,a apsolutno me se
ne tiče jeli Alonso ispred ili iza ili koliko je brži te sporiji... ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

pokazuje Massa zube, šteta kaj nije uspio proći hamija, postao bi specijalist za prolaske u posljednjim centimetrima (kamui u kanadi)
Michael is faster than you!!
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Da,čudni,jer ja navijam za Felipea,a Ferrari je tu usput hajmo reci,gadi mi se vise f1,pratim je od 1996-e i samo
postavite sebi pitanje,trebaju li ferrariju pobijede za zelenim stolom,slažem se ja da su imali update na autu,al
njihova tišina i odbijanje potpisa sve govore.Za felipea cu i dalje nadati,ali cu gledati na njega kao da starta na 20-tom
mjestu,pa ako se probije dobro i jeste,jer više nemam ni strpljenja ni živaca,odra ga Alonso ko musa jarca,jer nije moguce
da je Alonso ovoliko brži,ili je felipe retardiran ili je njegov auto limitiran u odnosu na Alonsov,druge nema jednostavno,ili
tim posvecuje više pažnje Alonsu,što je i vjerovatno bio slučaj kad se auto pravio,pa su slušali više Alonsa i taj mu auto leži
ko da se rodio u njemu,a Felipe ne zna jeli došao ili pošao...jer prosto je nemoguce da imaju dva ista auta,a razlika u vremenim
kao između golfa 2 dizei u focusa st...Niđe veze...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Zavjera prijatelju ,zavjera.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

@Djekson - ajd mozda dogodine bude bolji u Lotus-u ;)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Massa dobar al ga ne kontam zasto ne ulazi u dvoboje onako "muški",pa sta Bog da...
Alonsista hasta la muerte..
dady16

Post Postao/la dady16 »

Čitam njegove izjave,čini se da je udario o nešto u zavoju 6,o nekakav otpadak,to ga je malo usporilo.
Fry je priznao da nisu baš pogodili s njegovom strategijom,dugo su ga držali na starim gumama iako je bilo evidentno da će Hamilton ranim ulaskom u boks biti puno brži,to je čak i meni bilo jasno.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Djekson je napisao/la:Da,čudni,jer ja navijam za Felipea,a Ferrari je tu usput hajmo reci,gadi mi se vise f1,pratim je od 1996-e i samo
postavite sebi pitanje,trebaju li ferrariju pobijede za zelenim stolom,slažem se ja da su imali update na autu,al
njihova tišina i odbijanje potpisa sve govore.Za felipea cu i dalje nadati,ali cu gledati na njega kao da starta na 20-tom
mjestu,pa ako se probije dobro i jeste,jer više nemam ni strpljenja ni živaca,odra ga Alonso ko musa jarca,jer nije moguce
da je Alonso ovoliko brži,ili je felipe retardiran ili je njegov auto limitiran u odnosu na Alonsov,druge nema jednostavno,ili
tim posvecuje više pažnje Alonsu,što je i vjerovatno bio slučaj kad se auto pravio,pa su slušali više Alonsa i taj mu auto leži
ko da se rodio u njemu,a Felipe ne zna jeli došao ili pošao...jer prosto je nemoguce da imaju dva ista auta,a razlika u vremenim
a nisi možda pomislio o tome da je alonso jednostavno bolji vozač?
ajd da ti to ovako približim: kako to da usain bolt trči 9.58, a većini ostalih je ogroman uspijeh ako idu ispod 10.00, pa da idem tvojim riječima: jel su ostali retardirani ili šta? ne, jednostavno je ovaj za klasu bolji.. E, pa takva situacije je očito i u ovom slučaju.. U svakom sportu je tako.. Ne moraš tražit neke teorije zavjere tamo di ih nema. :)
slika
dady16

Post Postao/la dady16 »

Djekson je napisao/la:Da,čudni,jer ja navijam za Felipea,a Ferrari je tu usput hajmo reci,gadi mi se vise f1,pratim je od 1996-e i samo
Samo sramotiš ime Felipe Massa,kvragu i ja sam navijač Masse no jasno mi je da bi malo koji vozač današnjice s Alonsom izlazio na kraj a kamoli bio brži od njega.
Čovječe on je 5 na listi svih vremena po pobjedama,a po meni je jedan od top5 vozača u posljednjih 25 godina.
Nema nikakve zavjere,nego Felipe jednostavno ne hendla slickove kako treba,to je njegov primarni problem,možeš primjetiti kako 5 ili 6 krugova Felipe uspijeva držati Alonsov tempo no onda se gume počnu trošiti puno brže nego u Alonsa.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

S ovim se zadnjim slazem, tu bi Filipe morao puno vise raditi i unaprijediti svoj nacin voznje.
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Svjestan sam ja kvaliteta Alonsa,al popizdi više čekajući da Felipe odradi utrku da valja,za ovog
gore Kimi pročitaj opet moj post,jest alonso bolji,al da toliko bježi nije i gotova priča...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Djekson je napisao/la:Svjestan sam ja kvaliteta Alonsa,al popizdi više čekajući da Felipe odradi utrku da valja,za ovog
gore Kimi pročitaj opet moj post,jest alonso bolji,al da toliko bježi nije i gotova priča...
Razumijem te nije ni tebi lako, omiljen ti vozač vozi u omraženom timu. ;)
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Djekson je napisao/la:Svjestan sam ja kvaliteta Alonsa,al popizdi više čekajući da Felipe odradi utrku da valja,za ovog
Da je omražen nije,jer ja sam svršavao na crvene od 96 do 2006,al nakon toga samo felipe,a iz mnogo razloga su mi
se zgadili,ko se sjeca detaljno 2006-e zna o čemu pricam... ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Djekson je napisao/la:
Da je omražen nije,jer ja sam svršavao na crvene od 96 do 2006,al nakon toga samo felipe,a iz mnogo razloga su mi
se zgadili,ko se sjeca detaljno 2006-e zna o čemu pricam... ;)
Pa strpi se još pola godine i eto ti ga u Lotusu pa onda uživaj.Možda dobije koji dvoboj protiv momčadskog kolege.

Isprika svim pravim Massinim navijačima,ali ovome sam morao odgovoriti zbog konstantnih provokacija
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

nije mi to drago priznati, ali čini mi se realnim da bi chuck norris mogao biti u pravu... :(
Samo neka se trkaju.
dady16

Post Postao/la dady16 »

Oko njegova imena svake sezone se vode razne špekulacije,no priča o prelasku u Lotus je izmišljena od strane jednog novinara u Britaniji,to sam čitao negdje,to je nerealna opcija za nekog tko je vozio za Ferrari.
Ali ako bude negdje otišao,mislim da će to biti ili Williams ili Sauber,moglo bi se dogoditi da mladi Perez ako bude dobar dođe u Ferrari kao nekad Felipe.
To bi riješilo i moje nedoumice za koga navijati jednog dana kada Felipe ode iz Scuderie,Meksikanac mi je simpatičan.

Samo najgluplja mi je teza da će umjesto njega u Ferrari doći Webber,mislim sklon je sukobima s timskim kolegama,ne želi biti broj 2,ima puno godina i osobno mislim da je slabiji vozač od Felipea.
Felipe ima 11 pobjeda u karijeri i 15 najboljih startnih pozicija,a Webber vozi svemirski brod još od sredine 2009. otkad RB ima najbolji bolid.
Za mene bi bila uvreda da on mijenja Felipea,a nemam ništa protiv ako dođe neko mlađi,mada teško će se itko razvijati kad će ih Alonso redovno prati u kvalifikacijama i utrci,jedino neki ekstra talent a ne vidim nikog na vidiku.
Odgovori