Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Fernando Alonso
Fantastičan danas. Još da im je 2. vozač takav bili bi u mogućnosti dostići RB. Ovako će biti teško.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mislav 1984
- Navijam za: Dobru utrku
Odlična utrka, čak i bez greške red bulla mislim da bi pobjedio.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...e tu ga ipak malo pretjera...u svakom slučaju dobrodošla pogreška RB koju je Alonso majstorski iskoristio...mislav 1984 je napisao/la:Odlična utrka, čak i bez greške red bulla mislim da bi pobjedio.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Imamo zato McLaren koji ce hopefully sto vise bodova uzimati energetskom napitku.Dani je napisao/la:Fantastičan danas. Još da im je 2. vozač takav bili bi u mogućnosti dostići RB. Ovako će biti teško.
Savršena utrka za Alonsa, mislim da treba gledati svjetlije na nadolazece utrke i nadati se nekom kiksu Vettela.
-
- Navijam za: Felipe Massa
Jedna sretna pobijeda,cestitke Alonsu zgob jačanja lične statistike,Ferrari mi se zgadio od vrha do dna...
- Ricxpa
- Test vozač
Buahahaha. Sorry, nisam mogao izdrzati.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Djekson je napisao/la:Jedna sretna pobijeda,cestitke Alonsu zgob jačanja lične statistike,Ferrari mi se zgadio od vrha do dna...
Ma pričaj šta hoćeš, tip ih je razvalio sve danas.
Avanti FER, Avanti!!!
-
Nisam rekao da nije...al kakve koristi da svaku pobijedi do kraja,nek Vettel bude u top 3 i ciaaooooooo...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Kao da je to važno...Djekson je napisao/la:Nisam rekao da nije...al kakve koristi da svaku pobijedi do kraja,nek Vettel bude u top 3 i ciaaooooooo...
Nek on pobijedi svaku do kraja, a naslov je samo bonus.
Avanti FER, Avanti!!!
- Ricxpa
- Test vozač
10 utrka do kraja uz minus od 92 boda. Znaci u nekakvom savrsenom scenariju po utrci bi Alonso trebao nadokadjivati 9-10 bodova za Vettelom.
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
ili vettel 2-3 puta dnf a alonso uzme pobjeduRicxpa je napisao/la:10 utrka do kraja uz minus od 92 boda. Znaci u nekakvom savrsenom scenariju po utrci bi Alonso trebao nadokadjivati 9-10 bodova za Vettelom.

- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Svaka čast majstore pokazao si i danas da si nabolji vozač u F1, a Vettel je pokazao kakav je vozač kad se našao u situaciji da mora prestiči i jurit za nekim. Patio se sa Hamiltonom i da ovaj nije ostao bez goriva sigurno ne bi bio 2 a ovo na kraju sa Weberom neću ni komentirat jadno da jadnije ne može biti. Volio bi ga vidjeti u Force india ili u Wiliamsu pa da onda vidimo kakav je driver a ovako sjedi u najboljem bolidu (poslije Ferraria) i pravi se frajer. Danas mi je osmijeh bio kisel na presskonferenciji. Zašto? hahaha
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
-
A alonso bi pobjeđivao u force indiji???Koliko je tebi godina???Ferarist je napisao/la:Svaka čast majstore pokazao si i danas da si nabolji vozač u F1, a Vettel je pokazao kakav je vozač kad se našao u situaciji da mora prestiči i jurit za nekim. Patio se sa Hamiltonom i da ovaj nije ostao bez goriva sigurno ne bi bio 2 a ovo na kraju sa Weberom neću ni komentirat jadno da jadnije ne može biti. Volio bi ga vidjeti u Force india ili u Wiliamsu pa da onda vidimo kakav je driver a ovako sjedi u najboljem bolidu (poslije Ferraria) i pravi se frajer. Danas mi je osmijeh bio kisel na presskonferenciji. Zašto? hahaha

- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Pa da ih stave obojicu u Force indiu stvarno se pitam ko bi bio bolji, Nando je u svakoj momčadi do sad bio bolji od svog momčadskog kolege i uvijek izvuče maximum iz bolida makar bio lošiji od nekih. Boli te k.... koliko mi je godina bitno da je danas Nando skinuo skalp bikovima a neka pati koga smeta.Djekson je napisao/la:A alonso bi pobjeđivao u force indiji???Koliko je tebi godina???Ferarist je napisao/la:Svaka čast majstore pokazao si i danas da si nabolji vozač u F1, a Vettel je pokazao kakav je vozač kad se našao u situaciji da mora prestiči i jurit za nekim. Patio se sa Hamiltonom i da ovaj nije ostao bez goriva sigurno ne bi bio 2 a ovo na kraju sa Weberom neću ni komentirat jadno da jadnije ne može biti. Volio bi ga vidjeti u Force india ili u Wiliamsu pa da onda vidimo kakav je driver a ovako sjedi u najboljem bolidu (poslije Ferraria) i pravi se frajer. Danas mi je osmijeh bio kisel na presskonferenciji. Zašto? hahaha
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
Napokon pobjeda svaka cast Alonsu od pocetka do kraja 20 sec ispred red bullova to je uspjeh vrijedan svake pohvale malo sa se bojao da nece nesto u box zaribat ali danas oni nisu grjesili ko drugi sada samo tako dalje po nove pobjede
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
odlična vožnja alonsa, pogodili su setup i sve im se poklopilo danas. Mislim i bez greške Vettelovih mehaničara Alonso bi završio prvi jer po suhoj stazi je bio najbrži.

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Ova pobjeda mi je zasladila ionako odličan dan danas!BRAVO Nando!
Šteta da još Webber nije priša Vettela jer bi onda zadovoljstvo bilo potpuno
Šteta da još Webber nije priša Vettela jer bi onda zadovoljstvo bilo potpuno

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
odlična utrka za njega, imao je strašno puno sreće kaj mu hamliton odlično zaštopao RBe
no da li je ovo slučajna pobjeda?
ostaje nam da čekamo iduču utrku
no da li je ovo slučajna pobjeda?
ostaje nam da čekamo iduču utrku
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Današnjom pobjedom Alonso se izjednačio sa Jackie Stewartom na 5. poziciji all-time pobjednika ( 27 pobjeda ).
Sljedeci na listi je NIgel Mansell sa 31 gogo
Sljedeci na listi je NIgel Mansell sa 31 gogo
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Niste mi baš jasni. Neki se bune da je pobjeda tu zato što je rbr oštećen pravilima. Koliko sam ja uspio vidjeti rbr je i dalje najbrži bolid na gridu pačak brži i od ferrarija, ukoliko taj ferrari nije u rukama fenomena fernanda. Pa pogledajte samo massu koji danas uopće nije bio loš, gdje je završio i šta je to napravio? OK,usporedbe masse i alonsa su suvišne, kao i vettela i webbera, ali zato je webber treći i malo iza kolege, a massa ohoho iza fernanda.
Činjenica je da prednost rbra više nije tako drastična već je svedena na minimum, a zahvaljujući vještini alonsa taj minimalni zaostatak se anulira i postaje minimalna prednost, isto je tako činjenica da je danas fernando odvozio veličanstvenu utrku i da je konačno pit wall odradio svoj posao besprijekorno uz odličan setup i malu grešku rbrovog mehaničara to je dovelo do pobjede i velike prednosti.
Činjenica je da prednost rbra više nije tako drastična već je svedena na minimum, a zahvaljujući vještini alonsa taj minimalni zaostatak se anulira i postaje minimalna prednost, isto je tako činjenica da je danas fernando odvozio veličanstvenu utrku i da je konačno pit wall odradio svoj posao besprijekorno uz odličan setup i malu grešku rbrovog mehaničara to je dovelo do pobjede i velike prednosti.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Čestitke Alonsu
, odlično odvežena utrka, znao je da Ferrari ima problema na intermedima i čekao je svoju priliku kada se staza osuši. 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Zaboravili Alonsa, odoše bez Alonsa

-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
Ja sam Sretna!!! Fernando - Bravo!!!

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
DA alonso od sad bude svaku utrku prvi a vettel treci dobio bi naslov za 8 bodova!