Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Re: Felipe Massa

Post Postao/la The Greatest »

dady16 je napisao/la:Oko njegova imena svake sezone se vode razne špekulacije,no priča o prelasku u Lotus je izmišljena od strane jednog novinara u Britaniji,to sam čitao negdje,to je nerealna opcija za nekog tko je vozio za Ferrari.
Ali ako bude negdje otišao,mislim da će to biti ili Williams ili Sauber,moglo bi se dogoditi da mladi Perez ako bude dobar dođe u Ferrari kao nekad Felipe.
To bi riješilo i moje nedoumice za koga navijati jednog dana kada Felipe ode iz Scuderie,Meksikanac mi je simpatičan.

Samo najgluplja mi je teza da će umjesto njega u Ferrari doći Webber,mislim sklon je sukobima s timskim kolegama,ne želi biti broj 2,ima puno godina i osobno mislim da je slabiji vozač od Felipea.
Felipe ima 11 pobjeda u karijeri i 15 najboljih startnih pozicija,a Webber vozi svemirski brod još od sredine 2009. otkad RB ima najbolji bolid.
Za mene bi bila uvreda da on mijenja Felipea,a nemam ništa protiv ako dođe neko mlađi,mada teško će se itko razvijati kad će ih Alonso redovno prati u kvalifikacijama i utrci,jedino neki ekstra talent a ne vidim nikog na vidiku.
Realno gledajući, ne vjerujem da će Massa otići iz Ferrarija dok je Alonso tu. Massa ove sezone odrađuje solidan posao za drugog vozača. To je upravo ono što Ferrari treba. Jednog vrhunskog koji je konstantno na postolju, i jednog solidnog sa povremenim bljeskovima.
Avanti FER, Avanti!!!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

The Greatest je napisao/la: Realno gledajući, ne vjerujem da će Massa otići iz Ferrarija dok je Alonso tu. Massa ove sezone odrađuje solidan posao za drugog vozača. To je upravo ono što Ferrari treba. Jednog vrhunskog koji je konstantno na postolju, i jednog solidnog sa povremenim bljeskovima.

ferrari je ekipa koja zeli naslov a za to mora imati dva vozaca kostantnop na podiju...
McLaren u <3
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

da,zbilja to Ferrari treba...samo zaboravio si napomenut kolega da to treba ak hoce i dalje ostat treci u poretku konstruktora...
u proslogodisnjih 19 i ovogodisnjih 9 skupio je sve skupa 196 bodova...to je ravno 7 bodova po utrci...to cak nije ni 6 mjesto u prosjeku....da mu se pribrajaju bodovi iz ove sezone u proslu jos uvijek ne bi stigao proslogodisnjeg petoplasiranog(Button-214)...ovim tempom bi mu trebale jos tri utrke...vec sada zaostaje vise od duplo bodova za 5-tim u prvenstvu...
iako nije sve u brojkama mislim da je nakon samo ovo malo jednostavne matematike odgovor sam po sebi kristalno jasan :!:
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Djekson je napisao/la:Da,čudni,jer ja navijam za Felipea,a Ferrari je tu usput hajmo reci,gadi mi se vise f1,pratim je od 1996-e i samo
postavite sebi pitanje,trebaju li ferrariju pobijede za zelenim stolom,slažem se ja da su imali update na autu,al
njihova tišina i odbijanje potpisa sve govore.Za felipea cu i dalje nadati,ali cu gledati na njega kao da starta na 20-tom
mjestu,pa ako se probije dobro i jeste,jer više nemam ni strpljenja ni živaca,odra ga Alonso ko musa jarca,jer nije moguce
da je Alonso ovoliko brži,ili je felipe retardiran ili je njegov auto limitiran u odnosu na Alonsov,druge nema jednostavno,ili
tim posvecuje više pažnje Alonsu,što je i vjerovatno bio slučaj kad se auto pravio,pa su slušali više Alonsa i taj mu auto leži
ko da se rodio u njemu
,a Felipe ne zna jeli došao ili pošao...jer prosto je nemoguce da imaju dva ista auta,a razlika u vremenim
kao između golfa 2 dizei u focusa st...Niđe veze...
Sigurno da se bolid radi prema Alonsu i da svi njega slušaju jer je bolji vozač, razmisli samo da si ti vlasnik nekog F1 tima jel bi posvetio više pažnje bržem, ili sporijem vozaču?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

McLewis je napisao/la:
The Greatest je napisao/la: Realno gledajući, ne vjerujem da će Massa otići iz Ferrarija dok je Alonso tu. Massa ove sezone odrađuje solidan posao za drugog vozača. To je upravo ono što Ferrari treba. Jednog vrhunskog koji je konstantno na postolju, i jednog solidnog sa povremenim bljeskovima.

ferrari je ekipa koja zeli naslov a za to mora imati dva vozaca kostantnop na podiju...
Da,i onda se ponovi Mclaren 2007...dakle,nemoguce... ;)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

stvarno sto godina nisam pisala , znam nisam vam baš ni falila ( dok sam pregledavala nisam baš našla "staru ekipu " ) , ali morala sam čirnit na forumu komentare na priču o Massinom prelasku u Lotus ... velika sam Massina navijačica i u nedijlju me iznervira Jergović , želudac me zabolija ...mislim stvarno Lotus , pa bolje da pauzira , šeta po plaži s malim nego Lotus , koji vrag s tim bolidom može napravit ...sve se nadam da su to priče za malu djecu . Netko od vas je napisao da on neće ić dok je Alonso tu i mislim da bi rjetko koji top vozač volio biti u sjeni Alonsa , mislim time na Butona , pa čak ni Weber dosta njemu Vettla ... Mislim da u Massi imaju drugog vozača koji ukoliko mu se ukaže prilika može ponovo izbit naprijed . Kako god mislim da bi on samo trebao promjenit svog trkaćeg inžinjera jer ga nedovoljno motovira , možda je dobar u ostalom ,ali npr sad u Silverstonu trebao je možda i ranije reagirati i ne dozvolit da se napravi ogromni razmak između Hamiltona i Masse ...a i taj će mi dat sliku kako je smota točkove kroz ćošu , gledala sam snimak na f1 racingu , ćoša ide livo a Hami mota desno eeee [-X
... Forza Massa ...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

ne znam od kud je Jergović izvuko taj Lotus
Michael is faster than you!!
mr no recall
Navijam za: M Schumacher

Post Postao/la mr no recall »

Igor18 je napisao/la:ne znam od kud je Jergović izvuko taj Lotus
Kakvo ti je to pitanje pa od svojih prijatelja koji mu stalno šalju sms-ove dok prenose F1 ili dok se dogovaraju sa Bernijem itd... čekaj čekaj moran mladenu poslat sms što si ono reka 20 miliona nudite za Buttona.
Je u ovoj državi svaka šuša more biti što kod oće
a vjerovatno je Massu uvalija u Lotus jer mu ona žuta kacija u kombinaciji sa zelenim bolidom izgleda ko brazilska zastava
cuore sportivo
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Ferrari4ever je napisao/la: gledala sam snimak na f1 racingu , ćoša ide livo a Hami mota desno eeee [-X
jel ti se kad dogodilo da ti auto zadnjim krajem proklize u jednu stranu???
McLaren u <3
mr no recall

vidi ti ovdi pun forum driftera objasni ti njoj zašto je on tako mota
ps. jel igraš na joystick il na volan :D
cuore sportivo
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

McLewis je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la: gledala sam snimak na f1 racingu , ćoša ide livo a Hami mota desno eeee [-X
Nije i ne daj bože , ja sam fina vozačica twingaća , a bez obzira na sve , sam je dečko izjavio da je odlučio Massa proći neće , nema šanse tako da je i koji krug prije Massa probao mislim da bi obojica završila sa strane :?
... Forza Massa ...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

mr no recall je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje pa od svojih prijatelja koji mu stalno šalju sms-ove dok prenose F1 ili dok se dogovaraju sa Bernijem itd... čekaj čekaj moran mladenu poslat sms što si ono reka 20 miliona nudite za Buttona.
Je u ovoj državi svaka šuša more biti što kod oće
a vjerovatno je Massu uvalija u Lotus jer mu ona žuta kacija u kombinaciji sa zelenim bolidom izgleda ko brazilska zastava
e majstore , svaka ti dala ( vode iz bunara ) :lol: vidim da nisam jedina obožavateljica Jergovićevog komentiranja , to sa sms-ovima mu je bilo prejako . Neznam kako bi komentira da glasine i šuškanja Hamija prebace u Virgin-a , mislim stvarno #-o
... Forza Massa ...
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Ferrari4ever je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Nije i ne daj bože , ja sam fina vozačica twingaća , a bez obzira na sve , sam je dečko izjavio da je odlučio Massa proći neće , nema šanse tako da je i koji krug prije Massa probao mislim da bi obojica završila sa strane :?
Radi se o tome da je Massa (sretno po Luisa) traljavo odvozio taj zadnji S zavoj, traljavo je mozda prejaka rijec ali netakticki sigurno jer je u biti on Luisa vec rjesio ali je onda svojom bedastocom mu pustio mjesto natrag. Trebao je samo usporiti na apexu ulaska u desni zavoj i rec "Fcuk you, watcha gonna do now cunt" :biggrin: i Luis ne bi imao kud i ili bi morao stat ili bi skrsio prednje krilo a time bi si Massa jos i vise uljepsao to pretjecanje. Ovako u zaru borbe Massa okine bezveze po gasu, powerslajda i ode van staze i izgubi poziciju...al dobro u zaru borbe je bilo pa mogu i razumjeti. Borba je bila prava (nikakvo ni spominjanje kazni po meni), nabrijana, al kazem, Massa je imao jace karte a onda foldao.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

To isto stoji , malo je udrila krv u glavu pa baš nije suvislo to odradija ,ali bar je bilo uzbudljivo do same crte
... Forza Massa ...
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

neznam tko je kaj čul ja sem čul da felipe massa ide u lotus a vrača se i mika salo i vozit će za lotus. U hrt dolazi alonso a društo će mu radit hamilton u virgin dolaze schumacher i barichelo . Dok gumbek ide sauber njemu dolazi weber. A dolazi nova ekipa Force Croatia a vozaći će biti half schumacher i half sena a šef ekipe jergović
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Lord of the Ring je napisao/la: Borba je bila prava (nikakvo ni spominjanje kazni po meni), nabrijana, al kazem, Massa je imao jace karte a onda foldao.
Bravo! djelim mišljenje, a kao što sam već spomenuo vjerojatno se akcija svidjela i sudcu Mansellu. On i dečki iz njegovog doba su se upravo tako kefali po stazi. Da se dalo pod istragu ili da je bilo riječi o kazni bilo bi stvarno glupo. Šteta je samo da nam režiser nije cijelo vrijeme puštao tu borbu :)
Ovakve utrke volim kad se vodi bitka oko postolja. Web i Vet za 2. mjesto a Ham i Mass za 4., Alonso i njegov ferr rekao bi da su ovaj put bili u nekoj višoj ligi. Borbe oko prve pozicije nije bilo ali nadam se da ćemo i to više gledat u narednim trkama.

...nisam pogledao onboard Luisa kad se branio od Masse i neću ga branit ali kad počne auto proklizavat s blokiranjem te ako je volan okrenut u smjeru zavoja, da bi prekinuo blokiranje i brže usporio potrebno je poravnat kotače i popustit pritisak kočenja (u suprotnom otkližeš preduboko u zavoj).
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

mr no recall je napisao/la:vidi ti ovdi pun forum driftera objasni ti njoj zašto je on tako mota
inace vozim kamion prijatelju... kad prodjes u tjedan dana bar pola kilometara sta ja prodjem onda se javi....
McLaren u <3
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Ma sve ok , samo pazi na male žute twingaće ... i nemoj sa kamionom da ti prokliže zadnji dio nije dobro za zdravlje ... NHF :-)
... Forza Massa ...
mr no recall

McLewis je napisao/la:
mr no recall je napisao/la:vidi ti ovdi pun forum driftera objasni ti njoj zašto je on tako mota
inace vozim kamion prijatelju... kad prodjes u tjedan dana bar pola kilometara sta ja prodjem onda se javi....
Znači kamion voziš fino ako je istina a ja mislija još jedno djete
nakupin i ja malo više od 50ak tisuća godišnje :biggrin:
cuore sportivo
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

mr no recall je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Znači kamion voziš fino ako je istina a ja mislija još jedno djete
nakupin i ja malo više od 50ak tisuća godišnje :biggrin:
je istina je, ak nevjerujes odi pod auto-moto i u temu kamioni i autobusi ba budes vidio :)
po poljskoj po zimi kad budale ne ociste cestu je bas zanimljivo vozit, pa bude puno skretanja u kontra smjeru zavoja :)
ja nakupim oko 3000km tjedno :)
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Tema je Felipe Massa, molio bih da se drzite teme. Hvala
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Montezemolo neda ziv Massu ni u 2012 :)

http://www.autosport.com/news/report.php/id/93185
Alonsista hasta la muerte..
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Ali nekontam zašto ne , on je najzahvalniji 2. vozač , kad mu se kaže sluša , a ako slučajno zapne 1. tip je sa dobrim bolidom brz . Neznam koliko ti smeta ili ti je smajlić jer to podržavaš , ali ja se apsolutno slažem . Drugi je problem šta ja nevirujen Montezemolu ni rič , s njim nikad se nezna , čas posla on promini mišljenje pa ti posli tuguj mali ! Iako po mome Alonso nikad neće imat boljeg suvozača jer pored njega zna da se nesmi uspavat previše !
... Forza Massa ...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ferrari4ever je napisao/la:Ali nekontam zašto ne , on je najzahvalniji 2. vozač , kad mu se kaže sluša , a ako slučajno zapne 1. tip je sa dobrim bolidom brz . Neznam koliko ti smeta ili ti je smajlić jer to podržavaš , ali ja se apsolutno slažem . Drugi je problem šta ja nevirujen Montezemolu ni rič , s njim nikad se nezna , čas posla on promini mišljenje pa ti posli tuguj mali ! Iako po mome Alonso nikad neće imat boljeg suvozača jer pored njega zna da se nesmi uspavat previše !
absolutno podrzavam,uvijek sam govorio Massa je extra vozac,O.K od one nesrece nije vise isti Massa ali eto ja ga volim gledati u Ferrariju kraj Alonsa i ne zato sto bi bio idealan za drugog vozaca vec ono bas mi je super a na kraju krajeva i Alonsu dobro dodje Massa,kao sto si rekla "slusa kad mu se kaze" i to je to..a i u ovome se slazem za Montezemola,njemu se nikad nezna... ;)
Alonsista hasta la muerte..
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Moram se složit da nakon nesreće ipak fali nešto , no dobro navijam za njega i u dobru i u zlu . Čini mi se da mu je bolid malo bolje pogođen , sad vidit ćemo dok dur - dur i tako ako barba Luca kaže Ćao to je to ... p.s. potpis ti je ludilo ( za mene " finu " gospođu malo vulgaran , ali definitivno dobar podsjeća na naša dva hr nogometna kluba koji imaju slične grafite u oba smjera )
... Forza Massa ...
Odgovori