Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Cuky »

ivan599 je napisao/la:Naravno da nemaju jer je Schumacherova 13 puta bila nezgodnija. Em ulazak u zavoj em full gas dok je Mass imao ravnicu ah da teže je po ravnom vozit i preticat zaboravio sam to lol.
1. massa je isto bio pod punim gasom
2. ta "ravnica" i nije baš ravna
3. puno više vode na stazi
4. moraš zaobić čovjeka za kojeg neznaš dal će ić ravno ili će usporit ili će se pomaknut
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

damjan.cule je napisao/la:
ivan599 je napisao/la:Naravno da nemaju jer je Schumacherova 13 puta bila nezgodnija. Em ulazak u zavoj em full gas dok je Mass imao ravnicu ah da teže je po ravnom vozit i preticat zaboravio sam to lol.
4. moraš zaobić čovjeka za kojeg neznaš dal će ić ravno ili će usporit ili će se pomaknut
Ma da ovaj ispred njega je kriv još bu sad ispalo. Gadan je taj ego Ferrarija nema što tocnije sljepoca.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ivan599 je napisao/la:
damjan.cule je napisao/la:
Ma da ovaj ispred njega je kriv još bu sad ispalo. Gadan je taj ego Ferrarija nema što tocnije sljepoca.
da je bio ko iz Mercedesa bis ga na križ stavio .. :roll:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

The Dust Settles - Silverstone

MICHAEL

Hands up if you remember Turkey? Well, the recipe for Michael’s race in Silverstone was very similar: a great start, great speed through the stints, but an unfortunate collision – plus additional pit stop – that masked a cracking drive.

Michael is fast developing a reputation as a first-lap demon: he gained four positions on the first lap last Sunday, the fourth time this year he has made up three or more positions by the end of lap one. That set him up for a solid first stint as the drivers proceeded cautiously on the inters on a wet/dry circuit, looking after the tyres and taking opportunities as they came.

Running close behind Kobayashi, Michael first got close enough to use DRS on lap nine. Braking for turn 6 (Brooklands), he misjudged it, lost the rear end and slid into the Sauber, crunching his front wing in the process. He lost around 12 seconds running back to the pits without his front wing, more time as the nose was changed – but became the first man to run dry tyres, as he headed back out in P18 on lap 10.

The choice proved its worth: by the time he came back to the pits on lap 16, to serve a 10 second stop-go for the collision, Michael was up to eighth place; he even set the fastest lap of the race up to that point on lap 13.

After the race, the penalty was the object of some frustration, but the reason for the stop-go, rather than the more usual drive-through, was simple: the new pit-lane at Silverstone is shorter than the circuit (in-laps were around four seconds quicker than racing laps), so a simple drive-through was not deemed ‘enough’ of a penalty.

Michael re-emerged in P17, and there were echoes of Valencia where an extra stop saw him emerge in P20 – and finish only three positions higher. However, an indication of the step forward the team has made came with Michael’s subsequent charge: his average lap times between laps 17 and 31 were comparable to the leaders, and he hauled himself steadily up the field.

Ultimately, Heidfeld’s Renault gained track position at the second and final stop, and was able to hold Michael off until the flag. But two points were still sufficient to haul the team ahead of Lotus Renault GP in the constructors’ standings. Indeed, we have now outscored our closest rivals in the championship in six of the last seven races – a trend we will aim to continue as we push on with development through the summer.

As for our next stop, that’s in Germany – another home race for the team, and the home event for both of our drivers. It will be the first time the Silver Arrows have raced at the famous Nürburgring in the modern era – and it’s a place where we have made a fair bit of history over the years. We will certainly be aiming even higher in two weeks’ time. Bis bald!
Michael is faster than you!!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Mercedes to discuss 2012 contract with Schumacher

“If he feels that he doesn’t want to do it anymore”

http://motorsport.nextgen-auto.com/Merc ... 26545.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

The Dust Settles :rock: - fenomenalna analiza
fala Igor kaj si to našel.. :) :zivili:
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Nürburgring Preview, Michael: “The extra boost we are receiving will be transformed into extra motivation.”

With two home races in a row, Michael feels fortunate to be given an extra boost as we head to the Nürburgring next week for the German Grand Prix, just two weeks after Silverstone. “This season has been a difficult one for performance predictions so far; however I can predict one thing for sure: the extra boost we are receiving will be transformed into extra motivation. We saw some improvements over the Silverstone weekend with our new exhaust system, along with improvements to how we work with the tyres, so we go to the next race weekend with a good feeling added to our fighting spirit. We definitely want to show our home crowds our best level of performance possible. It will be the first time that I race through the corner which is named after me (Turns 8 and 9), and obviously I would like to believe that this is not only making me proud, but also even faster.”
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Stvarno bi bilo ludilo da se on trgne iako mislim da više on nema toliko vatre u sebi , a opet počekajmo vidit volila bi da sam u krivu . Svakako napredak je u Silverstonu bio brz i dobro završija sa pustim zaustavljanjima u boksu . vidit ćemo ;)
... Forza Massa ...
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ima gazda dosta toga još za pokazat
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ima u njemu vatre, to pokazuje u svim tim naporima da se probije prema naprijed.. i u kanadi i sad u silverstonu..
al badava vatra ak voziš krntiju
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

bilo bolje da vozi hrt
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Igor18 je napisao/la:ima u njemu vatre, to pokazuje u svim tim naporima da se probije prema naprijed.. i u kanadi i sad u silverstonu..
al badava vatra ak voziš krntiju
Vozi i Rosberg krntiju pa je više napravio.Još veću krntiju voze Petrov i Heidfeld pa su ispred MS ;)
...put u raj nije posut ružama...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Šta je to Rosberg napravio molim te reci mi?? Ima li neko postolje? Svojom bezkrvnom vožnjom, bez imalo rizika i neke želje za pretjecanjem i ostvarivanjem još nekog boljeg rezultata skupio je par bodova više.. Schumacher u svojoj vožnji daje maksimum, pokazuje želju da napravi nešto, da nebude na primjer 7. ako ima priliku da napadne i prođe na 6. mjesto, što Rosberg u svojoj vožnji ne pokazuje. I naravno da kroz takav način dolaze i neke incidentne situacije i možda gubitak bodova. U nekim situacijama kao npr. u Valenciji greška je bila glupa i tu ga ne mogu pravdat zbog prevelike želje, dok mu sudare u Turskoj i Engleskoj ne zamjeram ni najmanje.

Uostalom najbolji rezultat Mercedesa ove sezone ostvario je Schumacher.
4. mjesto u Kanadi.

Petriv i Heidfeld kao prvo nemajo krntiju, niti je taj auto slabiji od Mercedesa, da ti cilj nije provokacija nebi izjavio takvo nešto..
Dva postolja s početka sezone potvrđuju ne samo da auto nije krntija nego da je u njemu moglo puno više napravit.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Sorry igore al po toj tvojoj tezi nebi niko nikog pretico jer se ocito vise bodova skupi ak nikog ne pretices! A sto se tice reno-a bili su bolji od mercedesa na pocetku sezone al sad mi se cini da je ipak mercedes brzi!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

to uopće nije moja teza. Možda će netko povući paralelu s onim kaj sam napisao za Hamiltona ali to iako je slično nema veze jedno s drugim
pitaj neke neutralne forumaše kaj se tiće mercedesa, dali i njima Rosberg izgleda kao vozač koji grize za svaku poziciju, koji se trga za taj Mercedes?
Sorry al ja se ne sjećam utrke kada je Rosberg pokušao napasti nekoga ispred sebe.. Možda tamo u 2. ili 3. utrci nisam siguran..
Ako u prvih 5 krugova nešto ne napravi u onom komešanju u pravilu se zacementira iza nekoga i ništa ne pokušava, sa svojom utrkom se zadovolji..

On je od Schumachera u pravilu tijekom 1 kvalifikacijskog kruga brži za nekoliko tisućinki, to je 1-2 mjesta u pravilu. Ali u uvijetima utrke Schumacherov race pace je bolji, problem nastaje u tome kaj Schumi više riskira i više radi na proboju prema naprijed nebi li uzeo koji bod više, u tome je u zadnjim utrkama imao nesreću (sam je naravno kriv za to) što je imao nekoliko sudara i to uglavnom u prvom dijelu utrke što ga je bacalo na kraj poredka sa velikim zaostatkom i taj race pace ne može doći do izražaja.
Kada se napokon zareda nekoliko utrka bez problema, malo sreće treba u svemu da se i ako bude neka greška da ne rezultira odmah strganim krilima (koja koda su od stakla na tom Mercedesu) i kaznom (OK koja je zbog debilnog arhitektonskoh podhvata u engleskoj bila takva kakva je) odmah će dovesti do drugačije slike.

Renault - da ali to se pokazalo u zadnje 2 utrke. Ponajviše zbog tih zabrana, od iduće se ponovo ukida pravilo difuzora tako da ostaje za vidjeti odmjer snaga.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Igor18 je napisao/la:Šta je to Rosberg napravio molim te reci mi?? Ima li neko postolje? Svojom bezkrvnom vožnjom, bez imalo rizika i neke želje za pretjecanjem i ostvarivanjem još nekog boljeg rezultata skupio je par bodova više.. Schumacher u svojoj vožnji daje maksimum, pokazuje želju da napravi nešto, da nebude na primjer 7. ako ima priliku da napadne i prođe na 6. mjesto, što Rosberg u svojoj vožnji ne pokazuje. I naravno da kroz takav način dolaze i neke incidentne situacije i možda gubitak bodova. U nekim situacijama kao npr. u Valenciji greška je bila glupa i tu ga ne mogu pravdat zbog prevelike želje, dok mu sudare u Turskoj i Engleskoj ne zamjeram ni najmanje.

4. mjesto u Kanadi.

Petriv i Heidfeld kao prvo nemajo krntiju, niti je taj auto slabiji od Mercedesa, da ti cilj nije provokacija nebi izjavio takvo nešto..
Dva postolja s početka sezone potvrđuju ne samo da auto nije krntija nego da je u njemu moglo puno više napravit.
Čim kažeš nešto "protiv" MS odmah se skače i spominju se provokacije
Ne provociram niti često pišem u ovoj temi,da mi je namjera provocirati imao sam materijala godinu ipo dana koliko hoćeš

Šta je Rosberg pokazao?Pa istina možda i nije puno pokazao,ali to je ono najžalosnije za vas njegove navijače i takav je puno više pokazao od Schumachera.Zanimljivo bi bilo vidjeti podatak u ovih godinu ipol(26 utrka ako se ne varam) koliko je stanje u kvalifikacijama koliko u utrci,koliko u bodovima.Prema svim tim pokazateljima Rosberg je puno više pokazao a ko to ne želi ili neće da vidi njegov problem
Igor18 je napisao/la:Dva postolja s početka sezone potvrđuju ne samo da auto nije krntija nego da je u njemu moglo puno više napravit.

Po toj logici MS-ovo 4 mjesto u Kanadi i Rosbergovo 4.u kvalifikacijama pokazuje da taj auto i nije krntija
...put u raj nije posut ružama...
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Chuck Norris je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Šta je to Rosberg napravio molim te reci mi?? Ima li neko postolje? Svojom bezkrvnom vožnjom, bez imalo rizika i neke želje za pretjecanjem i ostvarivanjem još nekog boljeg rezultata skupio je par bodova više.. Schumacher u svojoj vožnji daje maksimum, pokazuje želju da napravi nešto, da nebude na primjer 7. ako ima priliku da napadne i prođe na 6. mjesto, što Rosberg u svojoj vožnji ne pokazuje. I naravno da kroz takav način dolaze i neke incidentne situacije i možda gubitak bodova. U nekim situacijama kao npr. u Valenciji greška je bila glupa i tu ga ne mogu pravdat zbog prevelike želje, dok mu sudare u Turskoj i Engleskoj ne zamjeram ni najmanje.

4. mjesto u Kanadi.

Ne provociram niti često pišem u ovoj temi,da mi je namjera provocirati imao sam materijala godinu ipo dana koliko hoćeš

Šta je Rosberg pokazao?Pa istina možda i nije puno pokazao,ali to je ono najžalosnije za vas njegove navijače i takav je puno više pokazao od Schumachera.Zanimljivo bi bilo vidjeti podatak u ovih godinu ipol(26 utrka ako se ne varam) koliko je stanje u kvalifikacijama koliko u utrci,koliko u bodovima.Prema svim tim pokazateljima Rosberg je puno više pokazao a ko to ne želi ili neće da vidi njegov problem
Igor18 je napisao/la:Dva postolja s početka sezone potvrđuju ne samo da auto nije krntija nego da je u njemu moglo puno više napravit.

Po toj logici MS-ovo 4 mjesto u Kanadi i Rosbergovo 4.u kvalifikacijama pokazuje da taj auto i nije krntija
Ne mozes usporediti u 3 mjesto u utrci kao sto je kanada i renaultova postolja
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:Po toj logici MS-ovo 4 mjesto u Kanadi i Rosbergovo 4.u kvalifikacijama pokazuje da taj auto i nije krntija
Bili su uvjeti takvi kakvi jesu i to je puno odigralo za taj rezultat, zanimljivo mi je kako je ovo pokazatelj da bolid nije krntija, a kad je Kubica u slabom Renaultu napravio PP u Monacu to je samo Kubica bio zaslužan za većinu ljudi
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Chuck Norris je napisao/la:

4. mjesto u Kanadi.

Pod tim "pokazao" trebalo bi se smatrati da osvaja postolja ili neka 4.-ta mjesta konstantno. A Rosberg radi rezultate uglavnom od 6.mjesta pa nadalje. I u kvalifikacijama i u utrkama. To ako je od Schumachera bolji jedno mjesto ne možeš smatrat da je NEŠTO POKAZAO. Šta je pokazao? Nije ni Schumacher rezultatski ništa pokazao.
Ne možeš govorit da je neki vozač nešto pokazao u odnosu na momčadskog kolegu ako se oni uglavnom nalaze jedan pokraj drugog u sredini poredka.
Kad se tako govori, onda se navodi primjer situacije recimo Alonso-Massa. Jedan se bori gore za vrh poredka, čak i pobijedio dok drugi radi rezultate sredine poredka.

Mercedesov bolid nije sposoban u ovom trenutku prije početka VN Njemačke da se bori sa vodećim ekipama.
Ja sam gledao neku volju i želju koju njih dvojca unose i pokazuju na stazi. Smatram da vozać u godinama u kojima je Rosberg mora gristi na stazi, biti agresivan i napadat, pokazat da u njemu ima vatre. Da ima u njemu materijala da jednog dana vozi u šampionskom bolidu i bori se za naslov prvaka.
To treba pokazivat vozać njegovih godina u naponu snage a ne vozać koji je prošao 42.godinu života.
A u Mercedesu se događa obrnuto, Schumacher se iz petnih žila trudi (možda mu i nejde trenutno kak on želi, mislim bodovno na tablici) da nešto napravi.
Kad netko neutralan gleda, vozač koji je stalno u fokusu (od njih dvojce) s kojim je akcija na stazi je 42.-godišnji Schumacher, dok Rosberg vozi ko penzić.
Ja smatram da je Rosberg taj koji bi po nekoj logici trebao tjerat taj auto do maximuma, on je taj koji je 15.-tak godina mlađi i koji traži svoj put prema jednog dana naslovu prvaka, odnosno prije toga svojoj prvoj pobjedi u karijeri.

Treba pokazati onakvu želju kakvu pokazuje Hamilton, Kamui, Kubica... Nek živne malo jebemu, bit će bolje i Mercedesu i njemu samom.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Cinjenica je ta da Schumacher i pocne pobjeđivat da bi se tražila dlaka u jajetu samo da se umanji njegov rad i predanost. Ono što je on poceo raditi od velike nagrade Kanade je za svaku pohvalu ( naznake su pocele i prije ali kulminiralo je na VN Kanade ) pokazao je da kad se bolid posloži samo malo njemu kako on to voli da onda može i vozit, i grist i borit se. To sad pokazuje iz utrke u utrku pa makar se vozio na zacelju ali pokazuje da se ne predaje kao vecina. Pokazuje da skida vremena i pretice konkurente ( iako su realno slabiji ) i vraca pozicije. Dok njegov momcadski kolega bojim se živi na lovorikama od prošle godine. Prošla godina je bila katastrofa za MS ali ova bome nije ima 13-puta više pretjecanja od Rosberga, na startu redovto skoci za minimalno 2-3 mjesta gore dok Rosberg redovito padne za 2-5 mjesta. To nitko ne spominje. Treba se probit kroz onaj đumbus na pocetku utrke kroz one kamikaze koje nemaju kaj izgubit jer tak i tak znaju da do bodova stic nece pa ako uspiju skinut nekog velikog eto im prilike za naslovnicu i reklamu sponzora.

Do sad je MS istina bog ostavljo svoje prednje krilo svojom krivicom na zadnjim kotacina svojih suparnika ali je isto tako nakon povratka iz boksa hvatao ove koji su bili isperd njega i naperdovao opet u poredku.

A što radi Rosberg dokopa se 7 pozicije i onda se grcevito bori da je zadrži kroz cijelu utrku. O prestizanju ni p žaloso je da čovijek koji se vratio iz penzije mora imat skoro najviše pretjecanja od svih ove sezone uz toliko mladih lavova koji se dice svojim sposobnostima.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Schumiju se neće tražit dlaka u jajetu , to je sigurno , da prednja krilca lete , to je malo gurkanja ništa strašno to je utrkivanje ,a i njegov stil ,ali da je razočarao koliko je vremena osrednje brz , miran , nevatren je . Očito je to radi auta , sad treba vidjet jesu li inžinjeri nešto napredovali ili je ovo samo bio dobar dan za shumia ... zaključak on se nema šta dokazivat i dlake u jajetu mu nitko neće tražit vjeruj mi , on je svoje pokazao sad je na drugima da ga stignu ! Obzirom na sve viđeno Rosberg je ugodno iznenađenje ipak treba priznat , momak je postao konstantan i napredovao je .
... Forza Massa ...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

A normalno.Meni je pet puta draze gledat Sumija kako se utrkuje vozi nego gledat Rosberga kako kruzi po stazi i tako osvaja bodove.Eh,kad bi Merc bio konkurentan za postolje... :doubt:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Bibi je napisao/la:A normalno.Meni je pet puta draze gledat Sumija kako se utrkuje vozi nego gledat Rosberga kako kruzi po stazi i tako osvaja bodove.Eh,kad bi Merc bio konkurentan za postolje... :doubt:
Također. Lijepše je gledati "starog" majstora kak se utrkuje i bori na stazi nego Rosberga (kojeg istinabog u prijenosu vidimo 1-2 koliko je zanimljiv na stazi) kako se usidri nakon 5 krugova i krstari do kraja..
Sjest će jednom sve na svoje mjesto. Samo nek mercedes profunkcionira, navodno su zadovoljni updateovima sa zadnje utrke (iako je bila kiša pa ih nisu mogli kak treba istestirat), nadam se uzlaznoj formi.
Ako Mercedes frofunkcionira onda ni Schumacher neće morati toliko riskirati u pokušaju da izvuće neki rezultat, pa možda i sačuva koje prednje krilo haah..

A možda im na takav način daje do znanja da mu je dosta ove verzije, i da bi bilo lijepo kad bi napravili neki update sa tim krilom haha :biggrin:
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Sorry na duplom postu al na ovo sam upravo naišao i pomislio sam da bi lijepše bilo u zasebnom postu
Formula One Fantasy - Mercedes’ Michael Schumacher

With seven titles, 91 wins and 68 pole positions from a Formula One career spanning three decades, when it comes to Michael Schumacher the line between fantasy and reality becomes very blurred indeed. But while matching his stats may be the stuff of fantasy for his rivals, the German legend still has dreams of his own: Norbert Haug as his team mate; a circuit in the Big Apple combining the best parts of Spa and Suzuka; and his very own motorhome bed. Sweet dreams Schumacher…

Q: You must choose a city for a new Formula One street circuit - which city, anywhere in the world, do you choose, and why?
Michael Schumacher: New York. It is a cool city.

Q: If you could choose one former world champion as your team mate, who would you choose and why?
MS: I’d choose (Vice-President, Mercedes-Benz Motorsport) Norbert Haug. I know that he is not a world champion, but he is a drift king.

Q: Formula One innovations of the past - ground effect, active suspension, turbocharging, six wheels, the list goes on. If you could bring back one past innovation, what would it be and why?
MS: Nothing technical, but human. I’d want more people in the paddock, like in the past.

Q: What innovations would you like to see in the future?
MS: Even more overtaking.

Q: You can only drive at one circuit for the rest of your life - which circuit, past or present from anywhere in the world, do you choose?
MS: Spa? Suzuka? Monaco? Not sure.

Q: Maserati, Alfa Romeo, Tyrrell, March are just some of the teams that have departed the sport. Which former team would you most liked to have raced with and why?
MS: I am more than happy with the teams I have raced with.

Q: You have to design a new F1 circuit, combining all your favourite corners from other tracks around the world. Which three corners are top of your list and why?
MS: Eau Rouge, Blanchimont, the Esses from Suzuka - all are just sensational if you can drive them in a good car.

Q: You can travel back in time and compete in any decade of Formula One racing, from the 1950s to the 1990s. Which decade would you choose and why?
MS: I’d rather travel into the future and see how racing would be then.

Q: What current Formula One regulation would you most like to change and why?
MS: A bit of testing during the season would be better for the competition.

Q: If you could pick two Formula One greats of the past (from different eras) to watch race against each other, who would you pick?
MS: Ayrton Senna and Juan Manuel Fangio.

Q: If you were a team boss, which current driver would you pick first for your team (excluding yourself and your current team mate)?
MS: I think it’s good that I am not a team boss…

Q: You are having a dinner party and can invite four people from the world of motorsport, past or present. Who do you invite?
MS: Ross (Brawn), Norbert (Haug), Jean (Todt) and Luca (di Montezemolo).

Q: You are given the chance to drive any legendary Formula One car of the past (excluding those made by your own team). Which car would you choose?
MS: The (future) 2022 Ferrari.

Q: Rooftop swimming pool, bowling alley, revolving sushi bar - just some of the features most F1 motorhomes don’t possess. If you could add one thing to your team’s motorhome, what would it be?
MS: A proper bed!

Q: Imagine you have just won the world title - again! Where would you go for your celebratory meal and what would choose from the menu?
MS: Champagne, Bacardi and Coca Cola. It could be straight after the race in the motorhome!
Odgovori