BBC F1 pit-lane reporter Ted Kravitz: "Ferrari have further refinements to their exhaust and diffuser in Germany, and it's believed they have a new front wing, even if it hasn't made an appearance in first practice. This is standard operating procedure for Ferrari, who like to establish a baseline and do their aero set-up in first practice, before experimenting with their new bits later on Friday afternoon."
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Strasno, znaci jos nisu ni stavili nove dijelove. Bit ce jos brzi u FP2.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ne nužno. Sutra će se na kvalifikacijama vidjeti.SRV je napisao/la:Strasno, znaci jos nisu ni stavili nove dijelove. Bit ce jos brzi u FP2.
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ček bez pokrićaThe Greatest je napisao/la:Sutra Ferrari pobjeđuje.
Razočaran sam rezultatima,očekivao sam da će Ferrari biti bliže vodećima
...put u raj nije posut ružama...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ma vidjet ćeš...Chuck Norris je napisao/la:Ček bez pokrićaThe Greatest je napisao/la:Sutra Ferrari pobjeđuje.
Razočaran sam rezultatima,očekivao sam da će Ferrari biti bliže vodećima
Ova kanta treba da se zagrije. A kad se zagrije, čini čuda.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Veteran
Massa je nesto govorio,da tesko zagriju gume a kad ih zagriju vrlo su brzi,mozda brzi i od RBR,danas sam razocaran,ocekivao sam vise od Ferrarija,vidjecemo sutra..
Alonsista hasta la muerte..
- sale88
- Kontakt:
točno ono kaj sam rekao, da ima više treninga i kvalifikacija - spustio bi se na 10 mjesto...šteta, nadao sam se da bu u prvome redu...međutim ako bude suh start - nadam se, tj očekujem da će odmah na startu riješiti Hamiltona, za Vettela ne znam baš...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
staza je bila hladnija, a nama treba puno da gume zgrijemo tako da ako sutra bude suho ocekujem visoko Fernanda

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?
Vidjet ćemo sutra. Ferrari će možda biti bolji sutra al ako bude ta najvljivana kiša, biće jako teško.
Vidjet ćemo sutra. Ferrari će možda biti bolji sutra al ako bude ta najvljivana kiša, biće jako teško.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Bez uvrede ali ak je Alonso na kisnom setupu onda su brzi od red bulla od 0.5 do 1sec, jedini ko se je kockal s setupom su button i schumacher.Bernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
po čemu zakljucujes ? jer su 3,4 desetinke odnosno desetinku sporiji? hahahahBernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?

- F1NAC
- Moderator
po speed trapu ne vjerujem da je Schumacher na kisnom . Budemo vidlielder je napisao/la:Bez uvrede ali ak je Alonso na kisnom setupu onda su brzi od red bulla od 0.5 do 1sec, jedini ko se je kockal s setupom su button i schumacher.Bernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
hhahahahaha, alonso na kišnom setup-u,F1NAC je napisao/la:po čemu zakljucujes ? jer su 3,4 desetinke odnosno desetinku sporiji? hahahahBernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?
nemoguće, jedino ako su uspjeli napraviti neki zmaj od bolida pa da su kako je kolega elder rekao,
brži od red bull-a 1 sekundu na suhom...
Button vjerojatno je, toliko zaostajati za Hamiltonom bez razloga... nevjerujem...
- sale88
- Kontakt:
Prije će biti da je Button nježan prema gumama (što i je) pa ih nije zagrijao dobro ko Hamilton i zato kasni toliko..
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Rekao sam možda. Pa možda je i Alonso odvozio nevjorajtan krug al sa setupom malo više za mokro? Nadam se da je tako. 

- Bernardinac
- Rezervni vozač
Ako su Vettel i Alonso na kišnom setupu? Taj odnos gledam. Zar je to nemoguće?elder je napisao/la:Bez uvrede ali ak je Alonso na kisnom setupu onda su brzi od red bulla od 0.5 do 1sec, jedini ko se je kockal s setupom su button i schumacher.Bernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ferrariju su problem kvalifikacije. Radi zagrijavanja. Očekujem puno bolju utrku. Naročito ako uspiju sa soft gumama do kraja doći. Naravno, sve je ovo ako ne bude kiša. Ako padne kiša, onda su u banani.
Avanti FER, Avanti!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Sutra je sve moguće, po prognozi danas je za vrijeme kvalifikacija trebala da pada slaba kiša a vidjeli smo da nije ništa bilo od toga takođe i za sutra najavljuju slabu kišu tokom većeg dijela dana i za vrijme utrke. Da li će padati kiša vidjet ćemo.
Treba pogledati samo start i prvih 5, čisto sumljam da će posle prvog kruga zauzimati pozicije koje su zauzimali na startu jedino ako se bude startalo iza SC.
Mislim da ove niske temperature najmanje odgovaraju Ferrariju ali tako je kako je.
Treba pogledati samo start i prvih 5, čisto sumljam da će posle prvog kruga zauzimati pozicije koje su zauzimali na startu jedino ako se bude startalo iza SC.
Mislim da ove niske temperature najmanje odgovaraju Ferrariju ali tako je kako je.
-
- Veteran
ma ne,kakav kisni set-up,ne vjerujem nikako
Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Definitivno nemoguce, jer alonso kasni za P1 oko 0.150s a cim setup i malo izmjenis gubis jako.Bernardinac je napisao/la:Ako su Vettel i Alonso na kišnom setupu? Taj odnos gledam. Zar je to nemoguće?elder je napisao/la:Bez uvrede ali ak je Alonso na kisnom setupu onda su brzi od red bulla od 0.5 do 1sec, jedini ko se je kockal s setupom su button i schumacher.Bernardinac je napisao/la:Kakva suha staza za sutra? Svi najvljuju kišu. Moguće da su rezultati kvalif. ovakvi jer su Webber i Hamliton možda na suhom setupu a Vettel, Button a možda i Alonso na kišnom?
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
A ako bude kiša,a po svemu sudeći hoće onda pogotovo nemamo šansi.
Ja sam totalni pesimist što se tiče sutrašnje utrke,nemam nikako dobar feeling
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Onda da odigramo neki anti-kišni plesChuck Norris je napisao/la:A ako bude kiša,a po svemu sudeći hoće onda pogotovo nemamo šansi.

Kad je Ferrari bio loš i molili za kišu kiše ni na vidiku, a kad se Ferrari počeo popravljati kiša počela da pada skoro svaku utrku, nemamo sreće, problem je temperatura koja je mislim najniža na Nurburgringu od svih staza na kojima se vozilo ove sezone.
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Zar nije 0.363? Svejedno, ja se ipak nadam da Ferrari ima malo više bolid za sutrašnju utrku, znači za mokro@elder
Definitivno nemoguce, jer alonso kasni za P1 oko 0.150s a cim setup i malo izmjenis gubis jako.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
e i zamisli da nakraju ferrari ima podešeno sve za kišu, i izvisite, bude sunčanooooooooooo