bravo elder..... ja sam jako objektivan, a vi se nemozete pomirit da je vettel do sada imao skoro 9 savrsenih utrka, u kojima je vodio i imao najbolji auto.... cim treba stisnut da ulovi prvo mjesto nema ga.... to je cinjenica i ne nebijam nikakve komplexe nego iznosim CINJENICE a ti mi dokazi ako imas materijala da nisam u pravu i ja se gubim odavde , iz ove teme odmah.. daj da vidim gdje vettel radi fantastican manevar pretjecanja hamiltona ili alonsa, pa cak i buttona i webbera, ajde da vidim???elder je napisao/la:Da tebi je najobjektivniji mclarenovac ostoja sigurnoRedBull&Ferrari je napisao/la: mi ne znamo gubit, dečko dragi daj se malo lupi po glavi da se osvijestiš... ko je danas pobijedio pa se svejedno sladi i uživa u tuđem lošijem rezultatu... to dovoljno govori... meni nije na kraj pameti došlo da nakon kanade dođem na stranicu hamiltona i počnem provocirat i govorit a gle budalu zabila se u buttona,itd... to dovoljno govori o nama vettelovcima i vama mclarenovcima, čast izuzetcima, a vidio sam da ima i normalnih i objektivnih mclarenovaca, njima svaka čast i čestitam im na zasluženoj pobjedi...![]()
a vama sitnim dušama koje su pune kompleksa i samo čekaju nečiji loš dan pa makar čekali do 10.utrke i onda počnu slavit savjetujem da makar u tom svom slavlju zaobiđu ovu stranicu... i ne ostavljaju tu svoje komplekse... nađite si život...
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Sebastian Vettel
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hamilton se nije zabio u Buttona već je Button zabio Hamiltona u zid. To je velika razlika, i Button može biti sretan kaj tu nije popio kaznu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
RedBull&Ferrari je napisao/la:mi ne znamo gubit, dečko dragi daj se malo lupi po glavi da se osvijestiš... ko je danas pobijedio pa se svejedno sladi i uživa u tuđem lošijem rezultatu... to dovoljno govori... meni nije na kraj pameti došlo da nakon kanade dođem na stranicu hamiltona i počnem provocirat i govorit a gle budalu zabila se u buttona,itd... to dovoljno govori o nama vettelovcima i vama mclarenovcima, čast izuzetcima, a vidio sam da ima i normalnih i objektivnih mclarenovaca, njima svaka čast i čestitam im na zasluženoj pobjedi...McLewis je napisao/la:kako gospoda vettelovci neznaju gubit hahahahha svi drugi krivi....![]()
a vama sitnim dušama koje su pune kompleksa i samo čekaju nečiji loš dan pa makar čekali do 10.utrke i onda počnu slavit savjetujem da makar u tom svom slavlju zaobiđu ovu stranicu... i ne ostavljaju tu svoje komplekse... nađite si život...
Mislim da si mi ti jedina nepoznanica ovdje. Stoji kako navijaš za Ferrari, Red Bull, Schumachera...a svaki put kad RB izgubi utrku drugi je kriv...
Da Vettel nezna pretjecat niti se nadmetat sa drugima to je pokazao i danas. Iako ima najbrži bolid Alonso ga je ko balavca prešao u 1. zavoju, a kako je izgubio bolid na dijelu na kojem jedan Chandok ili Ricciardo (bez uvrede potonjima) nisu gubili svoj bolid. Lako je pobijediti kad vodiš od starta do cilja, no kad treba proći tu je problem. Vidjeli smo i danas da Massu, koji je po općem mišljenju loš ove i prošle sezone, nije mogao prijeć na stazi. Meni to govori da Vettel još nema hrabrosti prijeći nekog na stazi. Nebi ga ni kroz bokseve uspio proć da nije bilo opet malo sporije odrađeno kod Masse i onda bi na kraju trke momčad bila kriva jer je Vettel nisko.
Možeš ti reć da sam subjektivan, možda i jesam jer neznam nijednog navijača koji može napisati 100% objektivan post, ali Vettel će morati još puno pokazati prije nego bude dostojan uspoređivanja sa 2 najbolja vozača današnjice - Alonso i Hamilton, a da ne govorim o legendama ovog sporta kao što su Senna, Schumacher, Prost...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ostoja
- Navijam za: McLaren
Ej stvarno ovolika doza mržnje da se sretne na jednom forumu koji se bavi ovako plemenitim sportom.Ja mislim da je Vetel i ovu utrku pametno odvozio,vidjelo se da nisu najbrži,a koliko ja vidim i Ferrari a pogotovo Mclaren su bili brži.Šta je on trenbao da srlja i gubi poene kao Hamilton više puta do sada.Pa ko je sad tu pametan,a ko rasipa bodove.Po meni je Vetel odradio i na ovoj utrci majstorski posao,izgubio je minimalan broj poena,a to što je Hamilton uzeo jednu utrku nije razlog da se odma ide pljuvati po aktuelnom svjetskom prvaku,a ni pretjeran razlog za slavlje kada se vidi da je danas Hamilton imao najbrži bolid.Ja kad napišem nekakav kritičan komentar protiv Hamiltona mene odmah banuju na 15 dana i to više puta do sada a ovdje puštate da se pljuje po Vetelu.I ja sam pravi i realan navijač McLarena i nisam kao pojedinci koji su tu samo radi Mercedesa i da Wolksvagen uđe u F1 znam da bi pola takozvanih McLarenovaca prešlo da navija za njih.Dani je napisao/la:Hamilton se nije zabio u Buttona već je Button zabio Hamiltona u zid. To je velika razlika, i Button može biti sretan kaj tu nije popio kaznu.

- Dani
- Legenda
Ne kužim, ti citiraš sam svoj post,a komentar ti nema veze sa citatom. I Senna se piše Kao i Vettel i Button. Toliko o pravome navijaču McLarena, barem onda pravilno napiši ima najboljeg vozača McLarena ikada.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
da nesto ne pase sa fetelom i/ili njegovim autom videlo se i po treniznima i kvalifikacijama
videcemo na par sledecih trka sta se desava
videcemo na par sledecih trka sta se desava
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
e sada se vidjelo pravo lice vettela i njegve vozacke sposobnosti znao sam da ce danas imati losu utrku i tako je i bilo jos da nisu masu u boxu toliko zadrzali bilo bi bolje, a ono imamo problema sa kocnicama ma nikakvi problemi to su samo govorili zato jer ih je massa presao pa da ne ispadne tako los 

-
Vettel je bio cudan... Nije decko los vozac, daleko od toga, ali nije ni najbolji.
Nego, meni se pak cini da su Ferrari mehanicari bili skoro pa istovremeno gotovi kao i RBR-ovi, no lizalica-man ga nije pustio van jer je Vettel krenuo, pa je moglo doc do kazne za Unsafe Pit Release.
Nego, meni se pak cini da su Ferrari mehanicari bili skoro pa istovremeno gotovi kao i RBR-ovi, no lizalica-man ga nije pustio van jer je Vettel krenuo, pa je moglo doc do kazne za Unsafe Pit Release.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vidilo se na kameri da jos nesto prckaju oko zadnjeg desnog kotača u trenutku kad je Vettel prolazio

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
ZAšto nepogleddate vi koji mrzite Vettela da je čovjek imo problema sa kočnicama i da je to isto rezultat mjesta kojeg je osvojio danas

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
je to isti problem kao problem sa motorom prošle godine u monzi koji je magično odjednom nestao?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
problem s kocnicama je trajao 10ak krugova tjekom kojih se nije dogodilo nista znacajno. dakle, nije izgovor.
- Kenny
- Legenda
Ti problemi su trajali duže od 10 krugova od kat smo to mi čuli, a pitanje je kad su zapravo počeli ti problemi jer mi nečujemo svebitstring je napisao/la:problem s kocnicama je trajao 10ak krugova tjekom kojih se nije dogodilo nista znacajno. dakle, nije izgovor.

- Centurion
- Test vozač
držimo te za riječ;ostoja je napisao/la:Može nemoj ulaziti na stranicu McLarena i ostale,idi samo na Hamiltonovu.Ja tamo neću više ni zavirit,svejedno kad komentarišeš na ovim ostalim po mom mišljenju to su sve pristrasne nebuloze.McLewis je napisao/la:pusti ga, jel zna mozda samo netko jel se moze kako napravit da nevidim njegove komentare??? sam se iznerviram bezveze...Dani je napisao/la:Ne kužim, ti citiraš sam svoj post,a komentar ti nema veze sa citatom. I Senna se piše Kao i Vettel i Button. Toliko o pravome navijaču McLarena, barem onda pravilno napiši ima najboljeg vozača McLarena ikada.
OT, njegova najava je bila da će se boriti sa svima, na kraju ga je Massa, koji je imao lošiji bolid, mora se priznati, ga uspio zadržati sve do tih zadnjih promjena guma,
pomalo me razočarao, očekivao sam više od trenutnog svjetskog prvaka,
kao bolid mu nije bio brz,
pa nije ni Hamiltonu bolid brz toliko, sigurno nije brz kao i Red Bullu (vidjeli smo da je Hamilton pravio vlakiće tijekom utrke)
ali je opet uspio vratiti svoje mjesto...
- Kenny
- Legenda
Razočaro je što nije prestigo Massu, jedino što ga malo može opravdat u tome je daa ima slabiji motorCenturion je napisao/la: OT, njegova najava je bila da će se boriti sa svima, na kraju ga je Massa, koji je imao lošiji bolid, mora se priznati, ga uspio zadržati sve do tih zadnjih promjena guma,
pa nije ni Hamiltonu bolid brz toliko, sigurno nije brz kao i Red Bullu (vidjeli smo da je Hamilton pravio vlakiće tijekom utrke)

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Zar je uopće potrebna ovakva rasprava? Mislim, svatko navija za onoga koga želi i tko mu je drag, ja sam tako navijao za Hilla iako sam znao da nije ni sjena tadašnjeg Schumachera, ali nikad mi nije palo na pamet uspoređivati ih jer to nema veze s vezom. Isto tako danas nema nikakve potrebe uspoređivati Vettela sa Alonsom i Hamiltonom jer su dva potonja svijet za sebe u današnjoj formuli 1, a Vettel ipak stepenica niže ali isto tako stepenica iznad svih ostalih koji su trenutno na gridu. Tu mislim da doista nisu potrebne nikakve rasprave, a vjerujem da će se složiti i većina vettelovaca s ovim.
Kočnice nisu igrale veliku ulogu za poziciju Vettela jer je i prije toga već podosta zaostajao za vodećima, 12 sekundi za tada trećeplasiranim Alonsom. Očiti je pad forme rbr-a ali i dalje su barem jednako brzi, a ako ne i brži od svih ostalih, dovoljno je pogledati Webbera danas koji se ravnopravno borio sa svemircima za pobjedu, to znači da je Vettel mogao i morao biti bolje plasiran.
Kočnice nisu igrale veliku ulogu za poziciju Vettela jer je i prije toga već podosta zaostajao za vodećima, 12 sekundi za tada trećeplasiranim Alonsom. Očiti je pad forme rbr-a ali i dalje su barem jednako brzi, a ako ne i brži od svih ostalih, dovoljno je pogledati Webbera danas koji se ravnopravno borio sa svemircima za pobjedu, to znači da je Vettel mogao i morao biti bolje plasiran.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Centurion
- Test vozač
ima slabiji motor, pa ovo je staza koja je trebala pasati Red Bull-u...Kenny je napisao/la:Razočaro je što nije prestigo Massu, jedino što ga malo može opravdat u tome je daa ima slabiji motorCenturion je napisao/la: OT, njegova najava je bila da će se boriti sa svima, na kraju ga je Massa, koji je imao lošiji bolid, mora se priznati, ga uspio zadržati sve do tih zadnjih promjena guma,
- goran007
- Profesionalni vozač
nikak da shvatim tipove koji u nedostatku argumenata u normalnoj raspravi pocinju druge optuzivat za frustraciju i one koji smatraju da u pojedinoj temi(najcesce za vozaca) moras dati pozitivnu kritiku ili da se ne mjesas...to nisu fun stranice i necu hvalit nekog samo zato kaj sam u njegovoj temi...
ja sam napisao da mi je u prosloj utrci Vettel "ostao duzan"...ovu utrku jos puno vise...jednostavno sam od njega ocekivao vise i da konacno skine jedan posteni skalp...tu prije svega mislim na dvojac kojeg smatram najboljim,a to su Alonso i Lewis...isto tak treba biti iskren da je unatoc losoj utrci minimalizirao stetu i uz dobar timski rad osvojio lijepih 12 bodova..jednostavno nije me uvjerio da je dobar kad se treba probijat prema naprijed i opcenito pokazuje dosta mana kad mu stvari nisu idealno poslozene...nazalost,prednost je vjerojatno prevelika i mislim da cemo ipak gledati samo uzbudljivu borbu za viceprvaka...

ja sam napisao da mi je u prosloj utrci Vettel "ostao duzan"...ovu utrku jos puno vise...jednostavno sam od njega ocekivao vise i da konacno skine jedan posteni skalp...tu prije svega mislim na dvojac kojeg smatram najboljim,a to su Alonso i Lewis...isto tak treba biti iskren da je unatoc losoj utrci minimalizirao stetu i uz dobar timski rad osvojio lijepih 12 bodova..jednostavno nije me uvjerio da je dobar kad se treba probijat prema naprijed i opcenito pokazuje dosta mana kad mu stvari nisu idealno poslozene...nazalost,prednost je vjerojatno prevelika i mislim da cemo ipak gledati samo uzbudljivu borbu za viceprvaka...
- Kenny
- Legenda
ima slabiji motor, pa ovo je staza koja je trebala pasati Red Bull-u...[/quote]Centurion je napisao/la:
Razočaro je što nije prestigo Massu, jedino što ga malo može opravdat u tome je daa ima slabiji motor
trebala je, ali nisu bili toliko dominantni što je odlično za prvenstvo, a to za motor sam mislio da mu Ferrariji i Mclareni mogu pobjeć
Razočaro je jer nije Massu prestigo, a prvenstvo nije rješeno ako još bude imo par ovakvih trka može se lako desit da ga izgubigoran007 je napisao/la:nikak da shvatim tipove koji u nedostatku argumenata u normalnoj raspravi pocinju druge optuzivat za frustraciju i one koji smatraju da u pojedinoj temi(najcesce za vozaca) moras dati pozitivnu kritiku ili da se ne mjesas...to nisu fun stranice i necu hvalit nekog samo zato kaj sam u njegovoj temi...![]()

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nije motor baš slabiji (pogledaj renaultov top speed) nego RB stalno vozi s više krila od ostalih pa im top speed nije tako velik ali zato u pojedinim zavojima dobivaju po pola sekunde.Kenny je napisao/la:Razočaro je što nije prestigo Massu, jedino što ga malo može opravdat u tome je daa ima slabiji motorCenturion je napisao/la: OT, njegova najava je bila da će se boriti sa svima, na kraju ga je Massa, koji je imao lošiji bolid, mora se priznati, ga uspio zadržati sve do tih zadnjih promjena guma,
- Kenny
- Legenda
cca 10 km/h je Massa bio brži od Vettela na kvalifikacijama, a mogao si primjetit da RBR nestiže tako lako ove ispred sebe u DRS zoniKing iCool je napisao/la:Nije motor baš slabiji (pogledaj renaultov top speed) nego RB stalno vozi s više krila od ostalih pa im top speed nije tako velik ali zato u pojedinim zavojima dobivaju po pola sekunde.Kenny je napisao/la:Razočaro je što nije prestigo Massu, jedino što ga malo može opravdat u tome je daa ima slabiji motorCenturion je napisao/la: OT, njegova najava je bila da će se boriti sa svima, na kraju ga je Massa, koji je imao lošiji bolid, mora se priznati, ga uspio zadržati sve do tih zadnjih promjena guma,

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa moglo se cut da je vettel bio u iberu kad je bio u zavjetrini ..Vjerovatno ima krace podesene brzineKenny je napisao/la:]Kenny je napisao/la:Centurion je napisao/la:
cca 10 km/h je Massa bio brži od Vettela na kvalifikacijama, a mogao si primjetit da RBR nestiže tako lako ove ispred sebe u DRS zoni

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Moguće, ali na kraju nije ni bitno zbog čega je sporiji, hoću reć da je njemu teško prestić s takim bolidom, setupom, jer je na ravninama sporiji od onog ispred sebe. To je sve odlično kaki on bolid ima kad je prvi, odjuri im i to je to, a ako se nađeš iza njih kako ih se može prestić ako ti je top speed manji od njegovog?F1NAC je napisao/la:
pa moglo se cut da je vettel bio u iberu kad je bio u zavjetrini ..Vjerovatno ima krace podesene brzine

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja sam isto očekivao napad na Massu al ništa... RB će vjerojatno (ako budu imali sporiji auto u narednim utrkama) izračunat matematički minimalne pozicije koje nose sigurne bodove do prvenstva i tako će furat do kraja. Tako da mali neće vjerojatno ni pokazat nešto do kraja već se kotrljat u bodovima.
Veći je pritisak ako moraš vozit za određenu poziciju nego imat odriješene ruke za ganjat pobjedu (što smo vidjeli već u prošlim sezonama). Još je rano za nešto ovako pričat jer Vettel ima veliku prednost ali ako ne bude imao auto za postolje pritisak će rast sigurno. Button i Massa se moraju ubacit između i koji put pomoć jer Alonso i Hamilton nisu dovoljni.
Veći je pritisak ako moraš vozit za određenu poziciju nego imat odriješene ruke za ganjat pobjedu (što smo vidjeli već u prošlim sezonama). Još je rano za nešto ovako pričat jer Vettel ima veliku prednost ali ako ne bude imao auto za postolje pritisak će rast sigurno. Button i Massa se moraju ubacit između i koji put pomoć jer Alonso i Hamilton nisu dovoljni.

- ostoja
Tako je,Vetel je ipak aktuelni prvak i vozi pametno za razliku od prthodnih godina kada je imao dosta preticanja i probijanja-ali nije imao titule.Bolji je on vozač 1000 puta od Hamiltona koji pokušava nemoguće stvcari kao neko dijete i onda upropasti sebi utrku a timu upropasti neophodne bodove.Vetel i Buton su najbolji vozači trenutno na gridu.Kenny je napisao/la:Moguće, ali na kraju nije ni bitno zbog čega je sporiji, hoću reć da je njemu teško prestić s takim bolidom, setupom, jer je na ravninama sporiji od onog ispred sebe. To je sve odlično kaki on bolid ima kad je prvi, odjuri im i to je to, a ako se nađeš iza njih kako ih se može prestić ako ti je top speed manji od njegovog?F1NAC je napisao/la:
pa moglo se cut da je vettel bio u iberu kad je bio u zavjetrini ..Vjerovatno ima krace podesene brzine