Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ostoja
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la ostoja »

Dani je napisao/la:Majstorska vožnja. Sa ipak slabijim bolidom od Ferrarija i Red Bulla ( ne puno ali ipak... ). To se najbolje vidjelo ponovo po Buttonu ( dobar auto - dobar Button ). Šteta ipak za njega, izgleda da su sada pehovi počeli njega naganjati.
Hahaha,stvarno smiješno.Danas je McLaren itekako bio brži od Ferrarija i Red Bula,vidjelo se to tokom cijele utrke,a to što je Buton bio slabiji nije ni čudo sa raskopanim autom.Smiješno.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Hmm kada je Massa loš onda je loš on, a ne problemi sa Ferrarijem, a a kada je Button loš onda nešto nije u redu sa Mclarenom.
ž

Alonso je svaku utrku ovoliko brži od Masse,ali ovolika ogromna razlika između Hamiltona i Buttona nije prirodna i mislim da je svima jasno da je Button bio u problemima,pa čak i tebi koji s tim želiš dati Hamiltonu još veće zasluge za ovu pobjedu.A nemaš potrebe Hamilton je danas vozio majstorski i tu činjenicu ne može umanjiti ni da je MCM bio najbrži bolid
...put u raj nije posut ružama...
tofa

Post Postao/la tofa »

maestralna vožnja ! pogotovo obilaženje alonsa po po vanjskoj strani :)))))))))))
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Centurion je napisao/la:Ostoja možeš da nam ________
ovo je stvarno bila pobijeda Hamiltona, realno stanje automobila je više prema Buttonu nego prema Hamiltonu,
on je uspio odvući ovaj auto do samih granica, ako ne i preko granica,
predivno... svaka čast
Ma pričaj nam priču.Buton je imao raskopan auto tokom cijelog vikenda.A da je Mclaren bio brži i od Ferrarija i od Red bula vidjelo se kad je Hamilton izašao na tvrdim gumama,bio je jednako brz kao i na mekšoj komponenti što samo govori da je auto bio odlično posložen.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Dani je napisao/la:Da ali već par utrka on ima neki problem. Uvijek neki gremlini ga napadaju, a poneki članovi spominju sabotaže.
Neki članovi budu uskoro počeli spominjati i da su vidjeli na trci kako Hamiltonu vještice gađaju protivnike i ima ugrađene dvije metle ispod auta samo da ospore njegov talent. Nadam se da će se Button iskopat iz ovoga što se zbiva ali sam siguran da u pitanju nisu sabotaže niti njegova nesposobnost. Poklopilo mu se par loših trka, ali uskoro ce opet na bolje :)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ostoja je napisao/la:
Centurion je napisao/la:Ostoja možeš da nam ________
ovo je stvarno bila pobijeda Hamiltona, realno stanje automobila je više prema Buttonu nego prema Hamiltonu,
on je uspio odvući ovaj auto do samih granica, ako ne i preko granica,
predivno... svaka čast
Ma pričaj nam priču.Buton je imao raskopan auto tokom cijelog vikenda.A da je Mclaren bio brži i od Ferrarija i od Red bula vidjelo se kad je Hamilton izašao na tvrdim gumama,bio je jednako brz kao i na mekšoj komponenti što samo govori da je auto bio odlično posložen.
onda je lotus renault raketa od bolida, jer je petrov radio isto bolja vremena na tvrdim gumama nego na softu.... a Boze moj kako su ovi u mclarenu zlocesti... sigurno su posudili neweya da ovu utrku slozi samo hamiltonov bolid??
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Danas je Mclaren imal veliku prednost u mehaničkom gripu kaj se je vidlo u prvom i trecem sektoru, ali se vidlo kolko mclaren gubi na aerodimaničkom gripu i od ferrarija i red bulla. Kad se sve skupa uzme u obzir sva tri bolida su bila podjednaka. A zadnji stint na medium gumam tu je mclaren bil najbrzi. Hamilton je vozil odlicnu trku, vjerojatno jedna mešu najboljima ikad u f1. A kaj se tice Buttona ja bi rekel da button nije uspjel naci optimalan balans bolida i to ga je kostalo. Ali zbilja šteta za buttona.

U svakom slucaju odlican dan :)
Darkness rises when silence dies
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Čestitke Hamiltonu. Odličan start, odlično tajmirani boksevi i na fantastične prvo obrana od Webbera, a zatim i prolazak pored Alonsa sa vanjske strane. Nisam njegov navijač, ali danas je pokazao da stvarno zaslužuje biti u vrhu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Chuck Norris je napisao/la:.A nemaš potrebe Hamilton je danas vozio majstorski i tu činjenicu ne može umanjiti ni da je MCM bio najbrži bolid
ne bih se složio da je bio najbrži, najbrži je bio možda danas zbog uvjeta kakve je pružala staza. Tokom cijelog vikenda kad su bili "idealniji" uvjeti bili su sporiji gotovo sekundu. Ja tvrdim da je RBR i dalje najbrži to se vidjelo po kvalama, Webberovom krugu koji i nije gume stigao skroz zagrijat a odvezo je najbrže.
Da je danas padala kiša McL bi bio još brži, al to je samo prividna brzina koja traje koliko i kiša. Pričekajmo kad bude staza 45 stupnjeva pa onda ćemo vidit ko je najbrži bolid :)
slika
McRambo

Post Postao/la McRambo »

jebate kako Lewis vozi! KLASA!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:.A nemaš potrebe Hamilton je danas vozio majstorski i tu činjenicu ne može umanjiti ni da je MCM bio najbrži bolid
ne bih se složio da je bio najbrži, najbrži je bio možda danas zbog uvjeta kakve je pružala staza. Tokom cijelog vikenda kad su bili "idealniji" uvjeti bili su sporiji gotovo sekundu. Ja tvrdim da je RBR i dalje najbrži to se vidjelo po kvalama, Webberovom krugu koji i nije gume stigao skroz zagrijat a odvezo je najbrže.
Da je danas padala kiša McL bi bio još brži, al to je samo prividna brzina koja traje koliko i kiša. Pričekajmo kad bude staza 45 stupnjeva pa onda ćemo vidit ko je najbrži bolid :)
S tim se slažem kad sam rekao najbrži onda sam mislio na uvjete.Vjerujem da je bilo toplije da bi Ferrari imao najbrži bolid u utrci
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cestitke za Lewisa.

Majstorski odvozena utrka od pocetka do kraja =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Odlična utrka za Hamiltona, zbilja super vožnja. Čestitke njegovim i McLarenovim navijačima!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Odlično je odvozio trku danas
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Hamiltonova izjava prije Mađarske bit će otprilike: Ne,ne slabi smo ovaj vikend, treba još pronaći pola sekunde, nemamo uopće gripa...:)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Vuksa_KC je napisao/la:Hamiltonova izjava prije Mađarske bit će otprilike: Ne,ne slabi smo ovaj vikend, treba još pronaći pola sekunde, nemamo uopće gripa...:)
pa čuj to je pametna izjava
ako budu loši, pa vidite da smo rekli da budemo loši, ako pak budu bolji, pa eto uspjeli smo nekaj iskemijati :biggrin:
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

darky je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Hamiltonova izjava prije Mađarske bit će otprilike: Ne,ne slabi smo ovaj vikend, treba još pronaći pola sekunde, nemamo uopće gripa...:)
pa čuj to je pametna izjava
ako budu loši, pa vidite da smo rekli da budemo loši, ako pak budu bolji, pa eto uspjeli smo nekaj iskemijati :biggrin:
pa svakako je bolje to nego da nas navijače napumpaju kao: BITI ĆEMO PRVI, UBIT ĆEMO BOGA U NJIMA;
i onda budu 5. i 6. i mi se razočaramo...
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Prvo ćestitam Lewisu na fantastićnoj vožnji, do pobjede je došo bez i jedne greške. Kvalifikacije je odvezao također presavršeno, stvarno ovaj vikend ja mislim da mu nitko nemože naći ni jednu zamjerku. Iskreno nadam se samo da će ju i za Mađarsku ostati u toj formi!! Valjda tam neće počet govoriti kako su jaki i imaju velike šanse za pobjedu, a onda budu tek 5, 6.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Odlična vožnja Hamiltona danas i svaka čast za prelazak Alonsa nakon drugih bokseva. Užitak je gledati dva najbolja vozača današnjice u brobi za pobjedu, danas je hamilton bio bolji, nadam se da drugi put neće :D
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

Pozdrav !!!!

Prvo čestitke Hamiju pa Mclarenu pa njegovim navijačima !!!!

Danas sam uživao u u trci, samim time što su se izmjenjivali u votstvu i što prvi nije odmaglio u veliku prednost.
Hamijev sam obožavatelj i i oduševilo me što su po meni danas dva najbolja vozača bila cijelu utrku tako blizu.
Cijenim Alonsa i on mi je dao neku posebnu draž utrci, znam da može, znam da zna, a puhao mu je za vratom zato sam cijelu utrku strepio i grozničavo navijao....
Želio bi još ovakvih utrka da se izmjenjuju na vrhu da se utrkuju da se svi redom pred malim ekranima tresemo i strepimo za svog favorita
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Pogledajte kolko je Webber brži u brzim zavojima. Drugi sektor dobro pratite.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ma ovo je smiješno, Alonsu i Hamiltonu treba dići spomenik što uopće koliko-toliko mogu parirati jurilicama zvanim Red Bull. Iz sveg srca želim da (ako vec Alonso ne osvoji) da naslov uzme Hamilton.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ricxpa je napisao/la:Ma ovo je smiješno, Alonsu i Hamiltonu treba dići spomenik što uopće koliko-toliko mogu parirati jurilicama zvanim Red Bull. Iz sveg srca želim da (ako vec Alonso ne osvoji) da naslov uzme Hamilton.
frende zalosno ali nece ga imat ni jedan ni drugi.... steta... a zasluzujuga obojica itekako...
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ja se nadam da ce ih opet razguzit u mađarskoj
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Ovom utrkom su Hamilton i Vettel izjednačili broj pobjeda u f1.
Ako LH ne bude u mogućnosti osvojiti prvenstvo, nek se barem odvoji po broju pobjeda. Vettela ili Neweya, svejedno.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Odgovori