Svaka čast govorniku iz najvećeg posta na stranici "tako se navija" respect...
A Alonso što reči puno sreče, pobjeda i naslova prvaka (ako Hamy ne otme ) morao sam...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ili ostati 4-5 krugova duze.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Sutra ako ne uspije napredovati na startu, treba ici medju prvima u boks i tako pokusati odvoziti brzi krug-dva prije nego vodeci udju u boks, a i Ferrari je njezniji s gumama, tako da bi mi to bilo logicno.
I ja sam se to pitao, ako ste primijetili Vettel izlazi zadnji i vozi po ugrijanoj stazi koja automatski ubrzava bolid. I nisam toliko razočaran jer starta sa čiste strane i može odmah napasti Hamiltona a možda i Vettela. AVANTI FERRARI, AVANTI NANDO!!!!!!!!!!!!Chuck Norris je napisao/la:Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ne znam zašto on uvijek ide 1. na stazu
Mislim da tesko moze napasti Vettela i Hamiltona odmah na startu, makar nis nije nemoguce ali jako tesko.Ferarist je napisao/la:I ja sam se to pitao, ako ste primijetili Vettel izlazi zadnji i vozi po ugrijanoj stazi koja automatski ubrzava bolid. I nisam toliko razočaran jer starta sa čiste strane i može odmah napasti Hamiltona a možda i Vettela. AVANTI FERRARI, AVANTI NANDO!!!!!!!!!!!!Chuck Norris je napisao/la:Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ne znam zašto on uvijek ide 1. na stazu![]()
![]()
Ne jer to ne donosi prednostGERMAN je napisao/la:Ili ostati 4-5 krugova duze.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Sutra ako ne uspije napredovati na startu, treba ici medju prvima u boks i tako pokusati odvoziti brzi krug-dva prije nego vodeci udju u boks, a i Ferrari je njezniji s gumama, tako da bi mi to bilo logicno.
Mislim da tesko moze napasti Vettela i Hamiltona odmah na startu, makar nis nije nemoguce ali jako tesko.elder je napisao/la:Ferarist je napisao/la:I ja sam se to pitao, ako ste primijetili Vettel izlazi zadnji i vozi po ugrijanoj stazi koja automatski ubrzava bolid. I nisam toliko razočaran jer starta sa čiste strane i može odmah napasti Hamiltona a možda i Vettela. AVANTI FERRARI, AVANTI NANDO!!!!!!!!!!!!Chuck Norris je napisao/la:Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ne znam zašto on uvijek ide 1. na stazu![]()
![]()
Alonso says fifth place on Hungarian Grand Prix grid is no surprise
By Pablo Elizalde Saturday, July 30th 2011, 15:31 GMT
Fernando Alonso, FerrariFernando Alonso says he is not disappointed with his performance in qualifying for the Hungarian Grand Prix, despite failing to reach the first two rows of the grid.
The Ferrari driver, the man who has scored the most points in the last three races, will start tomorrow's event from fifth position after finishing over half a second off the pace of pole position.
Alonso admitted third place could have been possible had he managed a perfect lap, but said his position did not come as a surprise.
"It's the same result as a week ago, so yet again today, we're neither surprised nor disappointed," said Alonso. "It's true I did not do a perfect lap in Q3 and I'm happy to admit that, but I don't think I could have made it to the front row.
"Third place was within our grasp and it would have been a great place from which to start the race, but others did better than us, including my team-mate who drove a nice lap: it's important that both our cars are in positions from which we can fight for a place on the podium.
"All the same, better fifth than fourth as it means at least I start from the clean side of the track. It seems that when it's time for Q3, Red Bull has a magic button that suddenly makes them go faster, but then it seems the button switches off in the race."
The Spaniard believes the race is still very open, but predicted overtaking will be very hard, even with DRS.
"It's always very difficult to overtake here and I don't think DRS will change that much: maybe a good tow and a gust of wind will be of more use," he said.
"We will try and move up a few places tomorrow: we will need to maintain a good pace, doing a perfect job at the pitstops, of which I think there will be a lot, maybe three or four, because tyre degradation is significant.
"It will also be important to get the timing of the stops right. I reckon anything could still happen: it will be a very open race."
Uvijek je tu: ''Fernando is faster than you''Sanel je napisao/la:Jako loše kvalifikacije, tu nema uopće dvojbe, mogao je i morao bolje, moje mišljenje je da se mogao možda upetljati i u borbu za pole ali dva brza kruga i oba dva je zeznuo u zadnjem sektoru, čak pola sekunde sporiji od hamiltona i vettela, razočaravajuće definitivno.
Sutra se najviše bojim Masse koji odlično starta i ako ostane nakon starta ispred Alonsa loše mu se piše.
Tako nema gužvu ispred sebe, a nema nekog velikog gubitka s ranijim izlaskom, pogledaj samo kako se rspadaju Pirellijeve gume, pa tako ima i manje smeća na staziChuck Norris je napisao/la:Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ne znam zašto on uvijek ide 1. na stazu
Chuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
Mislim da su Mclareni i RB-ovi brži
U pravu si,ali ja to gledam po MassiKenny je napisao/la:
sam si predvidio 5 mjesto![]()
Chuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
Mislim da su Mclareni i RB-ovi brži
Malo se zahebavam jer si to prognoziro, ali i ja vjerujem upravo zbog Masse da je mogo bit bržiChuck Norris je napisao/la:
U pravu si,ali ja to gledam po Massimogao je do 3. pozicije,u prilog tome ide činjenica da je bolje vrijeme imao u Q2