Meni je sasvim svejedno kaku će politiku i timu imat, ali sigurno im je bolje da je Hamilton 1 vozač jer je on taj koji je bolji u Mclarenu, a ne ovako da si oduzimaju bodove i da Hamilton gubi vrjeme kad je iza ButtonamcLuke je napisao/la:Kakav prvi i drugi vozač?
Danas su dokazali da su savršeni vozački duo. Na stazi u borbama paze jedan na drugog, utrkivanje fer, svaki svojim putem, a izvan prijatelji.
Hamilton bi bio iza Buttona svakak danas, ne znam zakaj bi bio kriv za to da nemaju duplu pobjedu. Hamilton samo ima loše taktičare, a i sam lošu odluku zna donesti, Button s tim nema ništa.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Formula 1 team - McLaren

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ne znam koje si ti utrke gledao u zadnje vrijeme, ali ja sam vidio samo fer borbu kroz nekoliko zavoja i odvajanje jednog ili drugog (najčešće Lewisa).Kenny je napisao/la:Meni je sasvim svejedno kaku će politiku i timu imat, ali sigurno im je bolje da je Hamilton 1 vozač jer je on taj koji je bolji u Mclarenu, a ne ovako da si oduzimaju bodove i da Hamilton gubi vrjeme kad je iza ButtonamcLuke je napisao/la:Kakav prvi i drugi vozač?
Danas su dokazali da su savršeni vozački duo. Na stazi u borbama paze jedan na drugog, utrkivanje fer, svaki svojim putem, a izvan prijatelji.
Hamilton bi bio iza Buttona svakak danas, ne znam zakaj bi bio kriv za to da nemaju duplu pobjedu. Hamilton samo ima loše taktičare, a i sam lošu odluku zna donesti, Button s tim nema ništa.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Kenny
- Legenda
U Canadi je izgubio puno bodova Hamilton zbog sudara, a najvjerovatnije je izgubio 25mcLuke je napisao/la: Ne znam koje si ti utrke gledao u zadnje vrijeme, ali ja sam vidio samo fer borbu kroz nekoliko zavoja i odvajanje jednog ili drugog (najčešće Lewisa).

- mcLuke
- Početnik
Ma to je greška Buttona. Jednostavno ga nije vidio. Bilo nas je puno razočaranih, ali to je F1, takve stvari se događaju (pogotovo na takvoj utrci kao Kanada ove godine).Kenny je napisao/la:U Canadi je izgubio puno bodova Hamilton zbog sudara, a najvjerovatnije je izgubio 25
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Kenny
- Legenda
A da se Button nije branio od Hamiltona i da su mu javili Lewis is faster then you jel bi se to desilo?mcLuke je napisao/la: Ma to je greška Buttona. Jednostavno ga nije vidio. Bilo nas je puno razočaranih, ali to je F1, takve stvari se događaju (pogotovo na takvoj utrci kao Kanada ove godine).

- mcLuke
- Početnik
Nećemo sad što bi bilo kad bi... Možda bi onda Lewis udario u Alonsa ili Webbera. Svašta se dešava u sportu, a Lewis is faster nije jedna od onih koje volimo gledati, čak ni navijači McLarena, čak ni kad dođe do sudara poslije.
- Kenny
- Legenda
Razumijem šta hoćeš reć, ali u ovoj sad situaciji im je jako potrebno da imaju 1 i 2 vozača ko prošlih sezonamcLuke je napisao/la:Nećemo sad što bi bilo kad bi... Možda bi onda Lewis udario u Alonsa ili Webbera. Svašta se dešava u sportu, a Lewis is faster nije jedna od onih koje volimo gledati, čak ni navijači McLarena, čak ni kad dođe do sudara poslije.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šta god rekli ali Kenny je u pravu. Sad je već pre kasno ali da smo sad u Mađarskoj furali tu politiku prvenstvo bi još možda moglo biti zanimljivo a ovako ništa od svega. Problem je u tome da samo Mclaren od vodećih ekipa nema određenog prvog vozača i da tu gubimo. Pogledajte RBR na Silverstoneu, imali su P2 i P3 i išli su na sigurno i usput pomogli Vettelu. Ferrari stalno samo Alonsa forsira ali to već odavno znamo. Poanta svega je da oni ne gube bodove od timskog kolege kad se bore za prvenstvo a mi gubimo jer se utrkivaju stalno jedan protiv drugoga.Kenny je napisao/la:Razumijem šta hoćeš reć, ali u ovoj sad situaciji im je jako potrebno da imaju 1 i 2 vozača ko prošlih sezonamcLuke je napisao/la:Nećemo sad što bi bilo kad bi... Možda bi onda Lewis udario u Alonsa ili Webbera. Svašta se dešava u sportu, a Lewis is faster nije jedna od onih koje volimo gledati, čak ni navijači McLarena, čak ni kad dođe do sudara poslije.
- mcLuke
- Početnik
Ok, jasno mi je sve, al ne znam kako je danas Button zasmetao Hamiltonu. Prestigli su se jednom i to je to. Trebao je usporiti i puštati ga kad je već bio prvi ili se zaletjeti u Vettela? Ne kužim Borba između Hamiltona i Buttona je uvijek fer i najvažnije - kratka. Rijetko kad sporiji mnogo našteti onom bržem - ako već nisu jednaki.
- ostoja
Hahahaha,smijesna izjava.Pa da nije bilo tehnickih problema koje je Buton imao on bi jedini i bio u mogućnosti da zaustavi Vetela.Hehehe,daj ljudi vratite se malo u zdravorazumske vode.Ćale od Lewisa je napisao/la:pokazali su stvarno dobru vožnju odlično se borili, Hamilton mu ne popušta ni milimetratofa je napisao/la:odlična vožnja obojice ! svaka čast, ali da takvu grešku mogu napraviti u trenutku dizanja momčadi u formi neshavtljivo, s ovakim načinom nema osvajanja prvenstva,ovo je bila jedinstvena prilika za poljuljat ekipu " cedevite " a mi sami sebi skrojimo!
Slažem se i da je s prvenstvom gotovo, to što je Button pobjedio je mala utjeha ali on nije vozač koji može stat na kraj Vettelu.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Jedino da pobjede svaku utrku do kraja prvenstva ili Lewis ili Jenson drugacije nece moci pobjediti ovo prvenstvo...
Mislim da je svakako izgubljeno s obzirom na zaostatak,Red Bull sada da ubaci u "safe mode" i hvata druga i treca mjesta opet ce pobjediti...
Ali vrijedi se barem radovati do kraja sezone ako ne budemo vise morali gledati Vettelove dosadne "imam najbolji auto i otparicu vam svima pola minuta" voznje,ljepse ga je gledati kako se koprca na trecem mjestu
Mislim da je svakako izgubljeno s obzirom na zaostatak,Red Bull sada da ubaci u "safe mode" i hvata druga i treca mjesta opet ce pobjediti...
Ali vrijedi se barem radovati do kraja sezone ako ne budemo vise morali gledati Vettelove dosadne "imam najbolji auto i otparicu vam svima pola minuta" voznje,ljepse ga je gledati kako se koprca na trecem mjestu

"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Kenny
- Legenda
Nisam ni reko da mu je danas zasmeto nego da je u Canadi izgubio 25 bodova, a lako se može desit isto to i na nekoj od idućih trkamcLuke je napisao/la:Ok, jasno mi je sve, al ne znam kako je danas Button zasmetao Hamiltonu. Prestigli su se jednom i to je to. Trebao je usporiti i puštati ga kad je već bio prvi ili se zaletjeti u Vettela? Ne kužim Borba između Hamiltona i Buttona je uvijek fer i najvažnije - kratka. Rijetko kad sporiji mnogo našteti onom bržem - ako već nisu jednaki.

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Apsolutno se slazem, svaka cast McLarenu na fer i zanimljivoj borbi u Mađarskoj. Od sveg srca im želim da u nadolazecim utrkama pobjedjuju Red Bull!King iCool je napisao/la:Barem više nitko ne može reči da ima timskih odluka kod nas.
- ostoja
Hahahaha,istina ziva-Kovalainen.Nema sta,sa ovom si izjavom pogodio samu srz.darky je napisao/la:mcl nikad nije imao 1 i 2, jedino da se vozači sami dogovore
i njima je kao momčadi svejedno koji je vozač na postolju - bitno je da su na postolju, ako neide jednom nek bude drugi.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Kovalainen je lično od Ron Denisa dobio priliku da se pokaže u McLarenu. Iskreno dečko se nije pokazao ni u svojoj prvoj sezoni za upravljačem Renaulta. Očito je Denis nešto vidio u njemu kad ga je uzeo u McL, al kao što smo svi vidjeli on nije zaslužio McL. Ne da je bio 10x lošiji samo u kvalama od Hamiltona nego je i po stazi radio nepodopštine. U dvije sezone dva puta je propustio Lewisa napred i to je to, hvala mu najljepša!ostoja je napisao/la:Hahahaha,istina ziva-Kovalainen.Nema sta,sa ovom si izjavom pogodio samu srz.darky je napisao/la:mcl nikad nije imao 1 i 2, jedino da se vozači sami dogovore
i njima je kao momčadi svejedno koji je vozač na postolju - bitno je da su na postolju, ako neide jednom nek bude drugi.
Buttona kojeg toliko ističeš da je jedan od najboljih vozača sjeti se da je skoro dobio pedalu iz F1 u 2008. godini. Da Brawn nije u zadnji tren okupio te složio momčad Button i Barichello danas ne bi bili u F1. Tad isto nije bilo interesa za njih, Brawn ih je spasio a Buttona učinio prvakom.
Svaka čast Buttonu, čovjek je kompletan vozač al bez Brawn-a ne bi nikad sjeo u McL.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ne prica se o tome, vec da mcm nije nikad imao podjeljene uloge.. a to je toliki lol..
pa samo gledaj dc-a.. a i njegove price kada se pricalo o timskim lani i ove godine..
mislim smijesno je i djetinjasto za pricat takve gluposti..
ove godine (i prosle) je drukcija situacija.. mcm je tim za uzor svima.. ove godine doduse vjerojatno bi im bilo pametnije da je lewis bio dogovoren vozac br1, bilo bi neke sanse.. mada kako je izgledalo do pred 2 utrke samo teoretske.. tako da posto se ne bore za naslov, ovo im ide u svaku mogucu korist.. renome ekipe raste, opcenito simpatije ekipi rastu, a i puno puno bodova uzimaju ovako sto im je od najveceg interesa..
pa samo gledaj dc-a.. a i njegove price kada se pricalo o timskim lani i ove godine..
ove godine (i prosle) je drukcija situacija.. mcm je tim za uzor svima.. ove godine doduse vjerojatno bi im bilo pametnije da je lewis bio dogovoren vozac br1, bilo bi neke sanse.. mada kako je izgledalo do pred 2 utrke samo teoretske.. tako da posto se ne bore za naslov, ovo im ide u svaku mogucu korist.. renome ekipe raste, opcenito simpatije ekipi rastu, a i puno puno bodova uzimaju ovako sto im je od najveceg interesa..
- Kenny
- Legenda
Zar nisu lani Buttonu javili da neprestiže Hamiltona u Turskoj?Armanini je napisao/la:ne prica se o tome, vec da mcm nije nikad imao podjeljene uloge.. a to je toliki lol..
Dok god imaju teoretske šanse trebaju se borit i bacit sve karte na Hamiltona, a ne da se desi neka glupostArmanini je napisao/la: ove godine (i prosle) je drukcija situacija.. mcm je tim za uzor svima.. ove godine doduse vjerojatno bi im bilo pametnije da je lewis bio dogovoren vozac br1, bilo bi neke sanse.. mada kako je izgledalo do pred 2 utrke samo teoretske.. tako da posto se ne bore za naslov, ovo im ide u svaku mogucu korist.. renome ekipe raste, opcenito simpatije ekipi rastu, a i puno puno bodova uzimaju ovako sto im je od najveceg interesa..

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
lako je to ovdje reć, al kako objasnit svjetskom prvaku kojeg uzimaš u tim da će on bit bivšem svjetskom prvaku sluga. Svako pametan bi se odmah ogradio i pitao po čemu je on bolji? Ovako je sasvim u redu, prijateljski (obiteljski) odnosi unutar tima a na stazi tko je brži neka se izbori. Meni je ova postava odlična, svaku trku završavaju s puno bodova za momčad.Armanini je napisao/la: ove godine (i prosle) je drukcija situacija.. mcm je tim za uzor svima.. ove godine doduse vjerojatno bi im bilo pametnije da je lewis bio dogovoren vozac br1, bilo bi neke sanse.. mada kako je izgledalo do pred 2 utrke samo teoretske.. tako da posto se ne bore za naslov, ovo im ide u svaku mogucu korist.. renome ekipe raste, opcenito simpatije ekipi rastu, a i puno puno bodova uzimaju ovako sto im je od najveceg interesa..
Borba za naslov je gotova jer su većinu sezone RB imali dominantan bolid, na nekim stazama su bili i preko 1 sec brži! .... to govori da bi se trebalo u nastavku sezone desit da McL ili Ferr napravi sec i nešto brži bolid od njih što je nemoguće. U startu sezone je to moguće, dok je bolid u razvoju i dok se mućka s teh. pravilnikom al do polovice se sve izjednači. McLaren je prividno brz zbog uvjeta kakvi jesu bili u posljednje vrijeme, jedva čekam Spa jer mislim da će Ferr bit najbrži

- Armanini
- Svjetski prvak
mozes vrlo lako tipu poput buttona koji je vrlo flegmatican, ne mora biti u centru paznje poput lewisa, ne zahtjeva previse, i kao takav pristao bi na odredjene uvjete jer iako je dosao kao svjetski prvak, dosao je u mcm sto mu je naravno vrhunac karijere. tip je vozaca koji ne gine previse na stazi, zaradjuje svoj kruh dosta elegantnije i "lakse" nego neki ostali i briga njega kako ga se dozivljava.. pa iovako ga svi dozivljavaju kao 2. vozaca..
ugl.. da.. vozacka postava je fantasticna, samo bi ju idiot htio mjenjat.. funkcioniraju odlicno, van staze, na stazi, utrkuju se hard, stvarno su za primjer drugima..
o da, na spa i ja ocekujem ferr najbrzi, mozda cak i massu konacno na podiju.. al to je belgija.. moglo bi bit i tamo hladnjikavo i onda opet mcm stroj
ugl.. da.. vozacka postava je fantasticna, samo bi ju idiot htio mjenjat.. funkcioniraju odlicno, van staze, na stazi, utrkuju se hard, stvarno su za primjer drugima..
o da, na spa i ja ocekujem ferr najbrzi, mozda cak i massu konacno na podiju.. al to je belgija.. moglo bi bit i tamo hladnjikavo i onda opet mcm stroj

- Armanini
- Svjetski prvak
mozes vrlo lako tipu poput buttona koji je vrlo flegmatican, ne mora biti u centru paznje poput lewisa, ne zahtjeva previse, i kao takav pristao bi na odredjene uvjete jer iako je dosao kao svjetski prvak, dosao je u mcm sto mu je naravno vrhunac karijere. tip je vozaca koji ne gine previse na stazi, zaradjuje svoj kruh dosta elegantnije i "lakse" nego neki ostali i briga njega kako ga se dozivljava.. pa iovako ga svi dozivljavaju kao 2. vozaca..

- ostoja
Pa jel ti mislis da je slucajno da Buton ima toliko tehnickih problema ove sezone,a Hamilton nijedan...?Slucajnost!Armanini je napisao/la:ne prica se o tome, vec da mcm nije nikad imao podjeljene uloge.. a to je toliki lol..

- ostoja
Buton je ime koje ti treba da izgovaras sa postovanjem,ako navijas za McM.Jer on i pored statusa koji ima kod nasih,odradjuje svoj ugovor i vise nego odgovorno prema ekipi.Sto se nebi moglo reci za Hamiltona,koji zbog velicine svog ega cini stvari koje se kose sa zdravim razumom.Pa i prije par utrka je izjavio kao i sada da nije vidio bolid koji je izgurao sa staze.Pa on vozi znaci kao da je sam na stazi i neobraca paznju ni na sta,pa po cijenu i da ubije nekog-jel to vozac koji treba jednoj vrhunskoj ekipi kao sto je McM.Ako hoce da vozi po svom nahodjenju,nek fino napravi sebi tim i neka on postavlja uslove i vozi po svome.Ćale od Lewisa je napisao/la:Kovalainen je lično od Ron Denisa dobio priliku da se pokaže u McLarenu. Iskreno dečko se nije pokazao ni u svojoj prvoj sezoni za upravljačem Renaulta. Očito je Denis nešto vidio u njemu kad ga je uzeo u McL, al kao što smo svi vidjeli on nije zaslužio McL. Ne da je bio 10x lošiji samo u kvalama od Hamiltona nego je i po stazi radio nepodopštine. U dvije sezone dva puta je propustio Lewisa napred i to je to, hvala mu najljepša!ostoja je napisao/la:Hahahaha,istina ziva-Kovalainen.Nema sta,sa ovom si izjavom pogodio samu srz.darky je napisao/la:mcl nikad nije imao 1 i 2, jedino da se vozači sami dogovore
Buttona kojeg toliko ističeš da je jedan od najboljih vozača sjeti se da je skoro dobio pedalu iz F1 u 2008. godini. Da Brawn nije u zadnji tren okupio te složio momčad Button i Barichello danas ne bi bili u F1. Tad isto nije bilo interesa za njih, Brawn ih je spasio a Buttona učinio prvakom.
Svaka čast Buttonu, čovjek je kompletan vozač al bez Brawn-a ne bi nikad sjeo u McL.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
neznam zašto se uzbuđuješ oko Hamiltona i njegove vožnje kad i sam Martin Wihitmarsh podržava tu vožnju. Rekao je da mu je dozvoljeno sve po pitanju utrkivanja i da su u F1 prvenstveno da se utrkivaju, da li će to bit između njih samih ili ostalih sasvim svejedno. Ja čisto sumnjam da je određeno Buttonu br2 i da se on tako osjeća. Ne bi onda Hamilton toliko riskirao i stiskao po onako klizavoj stazi s slickovima da prođe Buttona, već bi ga Button samo propustio. Neznam kakav status ti vidiš, još živiš u zabludi da je Button sabotiran jer je ostao 2 trke bez bodova.ostoja je napisao/la: Buton je ime koje ti treba da izgovaras sa postovanjem,ako navijas za McM.Jer on i pored statusa koji ima kod nasih,odradjuje svoj ugovor i vise nego odgovorno prema ekipi.Sto se nebi moglo reci za Hamiltona,koji zbog velicine svog ega cini stvari koje se kose sa zdravim razumom.Pa i prije par utrka je izjavio kao i sada da nije vidio bolid koji je izgurao sa staze.Pa on vozi znaci kao da je sam na stazi i neobraca paznju ni na sta,pa po cijenu i da ubije nekog-jel to vozac koji treba jednoj vrhunskoj ekipi kao sto je McM.Ako hoce da vozi po svom nahodjenju,nek fino napravi sebi tim i neka on postavlja uslove i vozi po svome.
Button je nakon Nurburgringa i onog odustajanja rekao da će do kraja ić na sve ili ništa. U mađarskoj mi se i ne čini baš da je grizao na sve ili ništa, baš me zanima u nastavku sezone hoće li uspjet koji put skinut Hamiltona u kvalama i preteć ga direktno na stazi.
Button je odličan vozač po svim pitanjima, Hamilton je u svim situacijama za mrvicu brži od njega i više grize. Da imamo 2 Buttona ili 2 Hamiltona to ne bi bio dobar spoj. Nijanse moraju postojat i jedan se mora isticat...o načinu vožnje i što se više isplati ćemo pričat na kraju sezone kad vidimo njihovo bodovno stanje.

- ostoja
To sto je Hamilton bolji u kvalama,jer je stvarno bry voyac to stoji.Ali samo to i nista vise,sto nije dovoljno ya sampiona,ako je neko bry,ako ce se iyvrtit,ako ce unistiti bolid gume i ostalo,ili voyiti ne obracajuci paynju na ostale kao da je sam na stayi pa sta bude.To nije dovoljno ya sampiona a nije dobro ya ekipu,jer rasipa nase bodove.Ekipa mu je dala extra bolid,i duyan je da taj bolid iskoristi na sto bolji nacin i donese sto vise bodova ya ekipu.Dzaba mu to sto je u kvalama bolji kad 50% tih reyultata u utrci upropasti.Yar nije bolje ya tim voyac kao Buton koji i kad starta sa 5 mijesta voyi extra,neda se smesti i uyima bodove,a nerijetko i pobijede.Ja neynam,ako je tebi vayniji pole od pobijede tvoja stvar.Meni su vayniji bodovi koji poadaju u kos McM,nego stotinu polpositiona koje ce voyac upisati na svoj konto bey bodova ili pobijeda.

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
u zadnje vrijeme sve više dobrih reportaža nalazim na youtubu od strae bbc-a 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HOYkpxfy ... ture=feedu[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HOYkpxfy ... ture=feedu[/youtube]