Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

F1NAC je napisao/la:to je taj mod o kojem cale govori ?
to je taj samo što se čeka još neki sitini popravci ako sam dobro po priči članova skužio.
Skinuo sam mod ali nisam stigao testirat ništa, sutra rastavljam kućište papučica čini mi se da ću moć rješit prob slomljene pedale pa ću testirat.
Ako bude sve u redu u utorak otvaram server s ovim modom :D
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

gledao sam malo podatke o autima alfa je nekih 20 kW slabija od BMWa i tu i tu su s tezinom jos jedino nisam uspio vidit dali je alfa mozda AWD , inace samo 2 su modu -.- sutra budem proba pa javim :D

EDIT:

probao sam malo sad bimmera i alfu iz '94 . Bimmer je jeben za peljat (rwd) nisam nis stelao u setupu samo nabrzak jedan đir i moren rec da je bimmer malo previše raštelovan u defaultu i pelješ ko po jajima dok alfa (fwd) malo gustiras isto default i ima puno understeera . Sve u svemu mod je bomba auta ko u prici , jedva cekam voznju :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Super, ajmo se pripremit za jesen i zimu, meni je ljeto već prošlo :(
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Vuksa_KC je napisao/la:Super, ajmo se pripremit za jesen i zimu, meni je ljeto već prošlo :(
i meni nazalost :D mogli bi neku ligu ovo ono nabacit s tim modom :biggrin: :biggrin: ako nas se skupi naravno :biggrin:
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

uzeo si mi misao finac. Već dugo nismo nikakvu ligu, tj. od kad smo neslavno završili onu sa HistoriX modom...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

evo danas sam zamjenio pedalu gasa, srećom kad je pukla prelomila se baš pedala...ja sam mislio da je puklo ležište/držač

evo dvije slike kako je roknula, baš na najjačem djelu :?
http://img534.imageshack.us/img534/5273/p0808111416.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img153.imageshack.us/img153/6160 ... 114161.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

probao sam super touring v1.6 mod, izašao je i prvi fix v1.61 - http://www.mediafire.com/?xm8ql7akk87ch2f" onclick="window.open(this.href);return false;

nisam probao ni trećinu auta, probao sam alfu, volvo, vauxhall i bmw
fizika za prednji pogon je bila i očekivana samo što u ovom modu je još za nijansu teže vozit auto nego u v1.55.
E sad zadnji pogon je dosta šakakljiv. Kad bi auto imao miran stražnji kraj s više gripa s istom snagom bi bio brži dosta od ostalih. Jako je nervozan i treba puno više osjećaja s gasom nego kod FWD, nakon što se malo ugriju gume počne bolje slušat al s gasom treba bit oprezan uvjek i steerlock smanjit na 10 ili manje.

Doći će još updateova što se tiče fizike te još nekih sitnica.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ahh gle metalnu papucicu :)
al jesi silovatelj sto jest jest..

nisam jos ni skinuo mod, veceras cu ga isprobat, al vec vidim da mi nece bit po gustu.. nekako imam osjecaj da nece bit nekog feela na volanu..

evo isprobao malo bimera..

ne volim bas touring aute vozit, nekako su mi .. "kruti".. pregripavi..
al je zabavno.. moze ga se kontrolirat iako nije *ickin dim.. osjecaj na volanu je 15 puta bolji nego prije.. ne svidja mi se sto se mora saltat kao da je f1.. sto posebno iritira kod kocenja naravno..
dosta se lako zabloka i na 85% pritiska sto je oke.. svidja mi se sto je kod top speeda nestabilan ko peglica.. to mi se cini vrlo realno..
moze ga se zabacit i zadrzat, ne bas samo tako, pa je dobar osjecaj "nagrade"..
vozio sam na cicuito de navarro, nisam bas tu vozio, al mi se staza svidja.. dosta zahtjevna, ima svega, pa je super za nekakav test..
hairpina, velika ravnica, brzi zavoj, kocenje iz brzog zavoja u spori, pasica, svasta..
auto na replyu izgleda super.. gdje je neka kompresija zaiskri kad zaruse, po pasicama se ponasa kako treba.. vrlo realno sve skupa..

sve u svemu mod je uspjesan.. zahtjevan ako se vozi brzo..

ajd zalemi tu pedalu cale i otvori server sto prije da pocnemo sezonu :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

F1NAC je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Super, ajmo se pripremit za jesen i zimu, meni je ljeto već prošlo :(
i meni nazalost :D mogli bi neku ligu ovo ono nabacit s tim modom :biggrin: :biggrin: ako nas se skupi naravno :biggrin:
Nisi se udostojio doci ni na zadnju trku historix lige, a sad si opet mastas neku ligu. A osim toga ona liga nije nikad ni sluzbeno zavrsila jer nije bio proglasen pobjednik. :roll: [-X
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Mansell je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Nisi se udostojio doci ni na zadnju trku historix lige, a sad si opet mastas neku ligu. A osim toga ona liga nije nikad ni sluzbeno zavrsila jer nije bio proglasen pobjednik. :roll: [-X
jel si ti to izgubio smisao za humor ? :?: . Ko je rekao da se nisam udostojio doc ? pa niko nije vozio zadnju trku ...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

F1NAC je napisao/la:jel si ti to izgubio smisao za humor ? :?:
Sto je pjesnik time htio reci? Ne vidim ja nikakav humor u tome. Humor je ocito bila nasa historix liga... =P~
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

neznam koji ti je q.. da si se toliko nap.... izvini
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

alo momci momci! :utjeha: :D

vidi se da vam fali voznje hehe..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Evo preview za jednu "stazicu" koja bi trebala kroz naredne dane, a najkasnije oko GP vikenda doživjeti da ju imamo u našim rFactor instalacijama

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nekako mi trava nije dovoljno zelena! :)

dobar sole btw..
slika
Haris KTM

Post Postao/la Haris KTM »

dobra verzija, samo cudno mi da flo_flo vozi LMT a josh cudnije da moze ovako pritisnuti gas, taj mod je klizav toliko da se mora sa asistima vozit!!!
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

mislim da je on promijenio malo fiziku i da možda čak i radi na tome da to postavi na f1classic za download. Ili je samo pogodio neki nerealni setup koji funkcionira :D

slika
Haris KTM

nebil brete, mislim inace volim klizaviji mod ali ovaj je bolesno klizav i ne mozes naci odgovarajuci balans, vjerovatno oni koji ga vise voze da ce navici ali svejedno to nije realno, kad pogledam vettelom krug iz kvalifikacija onda je naj realnija ona igrica f1 2010 by codemaster...;)
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Hehe vidim ripali GT i Forzu ovi moderi...a neka treba kvaliteta. Ja jedino cekam Forzu 4 -to je jedino kaj me uopce zanima i kaj ce biti motherfucking epic

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Evo sad rade sve slike...naravno u igri ce biti i ekipa iz Top Geara i famozni Test Track. Vec je spremna lova za novi Fanatecov volancic-samo jos 2 mjeseca i GO!
Zadnja izmjena: Lord of the Ring, dana/u 09 kol 2011, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Haris KTM je napisao/la: kad pogledam vettelom krug iz kvalifikacija onda je naj realnija ona igrica f1 2010 by codemaster...;)

hahaha, upravo tako! jesi ga pogodio u sridu :)

lord - mogao si link okacit..

btw, sinoc sam jos malo ganjao bimera.. fantasticno!! sve mi se vise i vise svidja..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

uuuuu...ebeno bolesna grafika na Forzi ... nisam nikad probao ni Gran Turismo na volanu, Forzu uopće ni na joy.
Šteta da jednom ne naprave za PC te simulacije. Možda jednog dana bude isti naslov na obe platforme a špica bi bila da se mogu spojit online vozači s obje platofrme u istoj igri :D

Evo jedan video od mene s ST modom na Brands Hatchu, najavio sam dečkima s F1classic foruma da otvaram večeras u 18h pa se nadam da bi mogla večeras bit dobra online večer :D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja sam vozio forzu na volanu (neki entry point volan, alo logitech pa je solidan).. i cuj.. zabavi se.. ima oke staza, oke auta i bilo je gust.. sad bi mi bilo vjerojatno smjeh, al nije strasno..
patim za ovim slikama, jer kako je netko rekao za gt.. ne trebas ni vozit da uzivas u igri, sa tolikom hrpom auta, *eben virtualni automagazin :)

cale sto mislis otvorit veceras? koje staze? i kad otprilike?

mogao si i nas informirat :P

Tonight I'll open free server at 6 p.m (GMT+01:00), one of BTCC seasone and 3 tracks: Donington Park, Brands Hatch 2005 and Snetterton 2005
40min practice, one lap quali and 10laps race.

btw, serem ti se na izbor staza.. ustvari oke su brands i bugoviti don, al snetterton - dabog da te netko razguzi odmah u prvom krugu!

btw, koju to sezonu mislis? ja nisam nis gledao dalje od travaglie :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kao što sam već napisao u 18h sati otvaram
biće BTCC večer, još ću vidjet koju BTCC sezonu ću odabrat
staze: Donington park, Brands hatch i Snetterton (tako sam napisao na onom forumu pa neću mjenjat, a svi imamo te staze s obje strane :D)
uvjeti klasični, 40min practice, 1 krug kvale (super-pole ili kako se to već stručno zove) i 10krugova trka... još nisam vidio s ovim modom kako ide potrošnja guma, možda to budem malo testirao pa da dignem više radi zanimljivosti :)

EDIT: biće BTCC94, 95 ili 96 ... staze sam odabrao koje su iz BTCC sezone i koje svi igrači imaju a i preporučene su od strane moda :P
ma dobar je snett, bar ima dva sigurna pravca za preticavanje za razliku od doningotna i brandsa
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ne dizi potrosnju nis.. 10 krugova ce bit taman za softice..

koja god sezona, samo da ima zadnji pogon unutra i ja zadovoljan..

sad sa odvrtio par krugova na brandsu sa bmw iz '97 ako se ne varam..
zajebano je sa njim.. ovi izlazi na uzbrdici i pasice izbace odmah ako se ne pazi.. al je brands oke.. jest da je sjeban po pitanju ffba, stalno nesto vibrira i drma.. al ne strasno kao na ferrarijima iz gt-a.. zapravo skoro pa oke..
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Haris KTM je napisao/la:dobra verzija, samo cudno mi da flo_flo vozi LMT a josh cudnije da moze ovako pritisnuti gas, taj mod je klizav toliko da se mora sa asistima vozit!!!
Grip ne određuje samo mod već i staza .... jedan od od načina na koji su prije varali je da promjeni grip level staze .... možda staza ima po defaultu grip koji odgovara tom modu ali za neki drugi je bolesno nerealno velik ...
Haris KTM

zvjerko je napisao/la:
Haris KTM je napisao/la:dobra verzija, samo cudno mi da flo_flo vozi LMT a josh cudnije da moze ovako pritisnuti gas, taj mod je klizav toliko da se mora sa asistima vozit!!!
Grip ne određuje samo mod već i staza .... jedan od od načina na koji su prije varali je da promjeni grip level staze .... možda staza ima po defaultu grip koji odgovara tom modu ali za neki drugi je bolesno nerealno velik ...

da na to nisam ni pomislio, ali vecinom su sve 1.00, i mi takve vozimo, nekad naletim na neku sa vecom vrijednoscu ali je graficki lijepa te je uplodam na server i izmijednim gdp datoteku, ali opet nije to to, ima staza fkt koje su klizave zbog drugaciji nagiba i zavoja, a onda neko josh drugacije postavi visinu i klizavost pasica, pa trava, pa onda onaj zeleni tepih tako da najmanje utice ona dry grip vrijednost koju lako svak promijeni!!!
slika
Odgovori