Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

GERMAN je napisao/la:Bahati Hamilton tvrdi: 'Vettel nema opasnijeg protivnika od mene!'

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/au ... ivnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha, kaj jos nebudu smislil, sve kaj gol.hr objavi su totalne gluposti. 98% izmišljene priče da bi se citalo.
Darkness rises when silence dies
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

svakakvih gluposti se može pročitati na gol.hr.imam dojam da je novinar bio i novinar i hamilton.sam postavlja pitanja sam odgovara. :D :D
ovo je najbolje:cit:
Ne, to je činjenica. Puno riskiram. Kao dijete na biciklu to sam činio
a trebao je i ovo dodati.a kada sam imao 4 i pol godine rolao sam se i velika mi je bila želja pobijediti dječaka iz drugog vrtića.i naravno pogađate to mi je uspjelo,kazao je to hamilton novinaru. :biggrin:
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

senamozart je napisao/la:svakakvih gluposti se može pročitati na gol.hr.imam dojam da je novinar bio i novinar i hamilton.sam postavlja pitanja sam odgovara. :D :D
ovo je najbolje:cit:
Ne, to je činjenica. Puno riskiram. Kao dijete na biciklu to sam činio
a trebao je i ovo dodati.a kada sam imao 4 i pol godine rolao sam se i velika mi je bila želja pobijediti dječaka iz drugog vrtića.i naravno pogađate to mi je uspjelo,kazao je to hamilton novinaru. :biggrin:
Pa šta sam ja radio ko dijete sada bi Hamiltona i Vettela ownao u HRT-u po ovoj teoriji :D .
Poznati ljudi kažu nešto, a onda svaki novinar iz toga izvuče svoju interpretaciju "šta je on ustvari mislio". Kad bi ljudi malo više slušali, a malo manje interpretirali svijet bi bio ljepše mjesto. Ovako ne vjerujem da je bilo ko šta rekao dok ga ne čujem svojim ušima. Pogotovo ne od ovih sportsko-žutih portala.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
ostoja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ostoja »

Mladen Jergović je napisao/la:Koliko je meni poznato, trenutno u Engleskoj možete kupiti 8 (osam) knjiga o Lewisu Hamiltonu. Ali, za to nije kriv ili odgovoran Lewis Hamilton. Čovjek zapravo upravo ovih dana bježi iz Engleske živjeti u Švicarsku, jer doslovno više ne može otići niti na WC bez da ga netko ne presretne i traži autogram.
Nisam baš siguran da te stvari idu onako kako to neki ljudi zamišljaju, tj. da nekakva agencija isfurava tog dečka i pravi od njega umjetnu zvijezdu. To po medijima ide samo od sebe, i sigurno ne bi trebalo biti razlogom za objektivno sagledavanje njegovih vozačkih sposobnosti (koje su fenomenalne) ili njegovog karaktera (koji je vrlo, vrlo OK).
Brzi uspjeh uvijek izaziva podozrenje, ali u Hamiltonovom slučaju taj je uspjeh rezultat nadnaravno dobrih sposobnosti, pametnih ulaganja (Rona Dennisa), dobrog automobila i čiste inteligencije. Biti zavidan, ili misliti da on nešto od tog uspjeha nije zaslužio po meni je ordinarna glupost.
Ponavljam: netko vam je upravo poklonio Porsche. Jeste li sigurni da ga nećete prihvatiti i voziti samo zato jer netko negdje misli da to baš nije u redu, i da taj Porsche zaslužuje netko drugi?

Vidio sa nesto kasnije da sam prekrsio pravilo foruma, a kako imam jos nesto za rec :-) ostavit cu to ovdje. Naime, ono sto je bit mojih tvrdnji u proteklih par mjeseci ovdje po forumu se svodi na sljedece. Ron Dennis i Alonso su zaratili oko Hamiltona, odnosno oko vrlo vjerovatnog ne pridrzavanja Rona Dennisa ranijeg dogovora s Alonsom po pitanju njegovog momcadskog statusa, a kako posljedica toga je dosla kazna McLarenu od 100 miliona dolara. Alonso je tu izgubio, Hamilton dobio i tu vise nije bilo nikakvog govora o nekom jednakom tretmanu ma koliko god se Ron Dennis u to kleo. Hamilton je postao glavna zvijezda i sigurno je najblaze bio omiljeniji u boksu od Alonsa. On je u dvije utrke uspio izgubiti gotovo osvojeno prvenstvo (Kina i Brazil) i mislim da je bilo kakvo skrivanje tu iza momcadi prozaicno. Zna se pouzdano tko je sjedio za volanom McLarena. Zbog svih tih trzavica Alonso ocito odlazi iz McLarena cime oni ostaju bez jednog vrlo vaznog covjeka u momcadi, dvostrukog svjetskog prvaka, koji bi svojim znanjem i iskustvom sigurno mogao u bitnom pomoci daljnji razvoj McLarenovog bolida. Pa nakon svega se doista moze postaviti jedno vrlo banalno pitanje. Dali jedan decko od 22 godine sa odvozenih 17 utrka u F1 doista toliko vrijedi?
Po meni ne, apsolutno ne i mislim da je tu Ron Dennis napravio kardinalnu pogresku koja ga je do sada vrlo skupo stajala, a dali ce ju placat i sljedece sezone, vidjet cemo.

Evo gospodin Jergović je ovdje napisao sve o Hamiltonu i razjasnio njegov status,on je Denisova investicija i zato takav status kod nas.O njegovoj toliko hvaljenoj inteligenciji nemamo šta raspravljati izgubio je dobiveno prvenstvo a ono dobijeno je obavijeno velom misterija i kontroverzi.A o O.K karakteru dosta kažu ostali vozači.A i ja mislim da su naši više izgubilinego što su dobili tim što su izabrali da podrže Hamiltona mjesto Alonsa.Nadam se da mi neće izbrisat ovaj post,il me banovat.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Nas kaj svako ima pravo na svoje mišljenje i necu radi tebe pokupiti ban, ali vrlo rado ti bi napisal sad kaj mislim. Imam jednu preporuku za tebe promjeni za koga navijas jer za Mclaren ne navijas to je ocito. I drzi se svojeg obecanja koje si dal i ne pojavlju se vise u ovoj temi.
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

ostoja je napisao/la: Mladen Jergović je napisao/la:Koliko je meni poznato, trenutno u Engleskoj možete kupiti 8 (osam) knjiga o Lewisu Hamiltonu. Ali, za to nije kriv ili odgovoran Lewis Hamilton. Čovjek zapravo upravo ovih dana bježi iz Engleske živjeti u Švicarsku, jer doslovno više ne može otići niti na WC bez da ga netko ne presretne i traži autogram.
Nisam baš siguran da te stvari idu onako kako to neki ljudi zamišljaju, tj. da nekakva agencija isfurava tog dečka i pravi od njega umjetnu zvijezdu. To po medijima ide samo od sebe, i sigurno ne bi trebalo biti razlogom za objektivno sagledavanje njegovih vozačkih sposobnosti (koje su fenomenalne) ili njegovog karaktera (koji je vrlo, vrlo OK).
Brzi uspjeh uvijek izaziva podozrenje, ali u Hamiltonovom slučaju taj je uspjeh rezultat nadnaravno dobrih sposobnosti, pametnih ulaganja (Rona Dennisa), dobrog automobila i čiste inteligencije. Biti zavidan, ili misliti da on nešto od tog uspjeha nije zaslužio po meni je ordinarna glupost.
Ponavljam: netko vam je upravo poklonio Porsche. Jeste li sigurni da ga nećete prihvatiti i voziti samo zato jer netko negdje misli da to baš nije u redu, i da taj Porsche zaslužuje netko drugi?

Vidio sa nesto kasnije da sam prekrsio pravilo foruma, a kako imam jos nesto za rec :-) ostavit cu to ovdje. Naime, ono sto je bit mojih tvrdnji u proteklih par mjeseci ovdje po forumu se svodi na sljedece. Ron Dennis i Alonso su zaratili oko Hamiltona, odnosno oko vrlo vjerovatnog ne pridrzavanja Rona Dennisa ranijeg dogovora s Alonsom po pitanju njegovog momcadskog statusa, a kako posljedica toga je dosla kazna McLarenu od 100 miliona dolara. Alonso je tu izgubio, Hamilton dobio i tu vise nije bilo nikakvog govora o nekom jednakom tretmanu ma koliko god se Ron Dennis u to kleo. Hamilton je postao glavna zvijezda i sigurno je najblaze bio omiljeniji u boksu od Alonsa. On je u dvije utrke uspio izgubiti gotovo osvojeno prvenstvo (Kina i Brazil) i mislim da je bilo kakvo skrivanje tu iza momcadi prozaicno. Zna se pouzdano tko je sjedio za volanom McLarena. Zbog svih tih trzavica Alonso ocito odlazi iz McLarena cime oni ostaju bez jednog vrlo vaznog covjeka u momcadi, dvostrukog svjetskog prvaka, koji bi svojim znanjem i iskustvom sigurno mogao u bitnom pomoci daljnji razvoj McLarenovog bolida. Pa nakon svega se doista moze postaviti jedno vrlo banalno pitanje. Dali jedan decko od 22 godine sa odvozenih 17 utrka u F1 doista toliko vrijedi?
Po meni ne, apsolutno ne i mislim da je tu Ron Dennis napravio kardinalnu pogresku koja ga je do sada vrlo skupo stajala, a dali ce ju placat i sljedece sezone, vidjet cemo.

Evo gospodin Jergović je ovdje napisao sve o Hamiltonu i razjasnio njegov status,on je Denisova investicija i zato takav status kod nas.O njegovoj toliko hvaljenoj inteligenciji nemamo šta raspravljati izgubio je dobiveno prvenstvo a ono dobijeno je obavijeno velom misterija i kontroverzi.A o O.K karakteru dosta kažu ostali vozači.A i ja mislim da su naši više izgubilinego što su dobili tim što su izabrali da podrže Hamiltona mjesto Alonsa.Nadam se da mi neće izbrisat ovaj post,il me banovat.
evo moram prekršiti svoju odredbu da ću te staviti pod gnjavatoricu i ignore listu ali se moram obratiti,
izgleda da si ovo pokupio sa nekog foruma ili nešto pošto bi svako znao da Hamilton nije odvozio 17 utrka, nego 82, ili ti to vjerojatno nisi znao pogledati, ja ne znam.
Ukoliko ne znaš zašto je izgubljena sezona 2007 ne znam zašto se javljaš. Opće je poznato da je McLaren izgubio 2007. zato što nisu imali favorita i nisu dozvolili Alonsu da bude prvi vozač, što je pokušavao cijele godine. Znano je i da je McLaren te godine imao zvjerski vjerojatno najbrži bolid na gridu. U boxu nije bilo favoriziranja zato što su oni bili možda jedini tada koji su imali dvostruku ekipu, da pojasnim, imali su pojedine inžinjere za Alonsa i za Hamiltona... koje su radile gotovo odvojeno. NIJE BILO FAVORIZIRANJA U BOX-u kao što kažeš...
I da sigurno se isplatilo ulaganje pošto je 2008. bio svjetski prvak a 2010. bio 4.

i još nešto; Sada valja pozadina na GP1 :D
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

elder je napisao/la:Nas kaj svako ima pravo na svoje mišljenje i necu radi tebe pokupiti ban, ali vrlo rado ti bi napisal sad kaj mislim. Imam jednu preporuku za tebe promjeni za koga navijas jer za Mclaren ne navijas to je ocito. I drzi se svojeg obecanja koje si dal i ne pojavlju se vise u ovoj temi.
Neznam zašto se ti svaki puta nakon što kolega ostoja napiše post osjetiš prozvanim i komentiraš pogrdno a iz svakog tvog komentara isčitava se da ti je hamilton sveta krava a svi ostali manje vrijedni. Za prepiranje imaš PP pa mu tamo reci što ti je na srcu a ne ovdje davati savjete nekome da se makne a i budući da ti je na ignore listi neznam kaj te navodi da mu odgovaraš. :roll:

Za Hamiltona priznajem da je jako brz vozač ali se slažem s većinom stvari koje navodi kolega Ostoja
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ostoja je napisao/la: Po meni ne, apsolutno ne i mislim da je tu Ron Dennis napravio kardinalnu pogresku koja ga je do sada vrlo skupo stajala, a dali ce ju placat i sljedece sezone, vidjet cemo.[/i]
Evo gospodin Jergović je ovdje napisao sve o Hamiltonu i razjasnio njegov status,on je Denisova investicija i zato takav status kod nas.
Dobro, hoćeš prestat više po neznam koji put ponavljat da je on dennisova investicija. Je, njegova je investicija, i šta sad? :roll: Dennis ga je primijetio dok je još bio klinac baš zato jer se isticao, sve pobjeđivao u nižim serijama, zbog njegovog talenta i vozačkih spososbnosti. Nije ga valjda primjetio i odlučio financirati zbog lijepih očiju. Ista stvar je sa vettelom, on je red bullova investicija i red bull ga financira i gura od kad je vozio karting kao klinac. Isto s razlogom, zbog talenta i vozačkih sposobnosti. Al vidim da ti to u vettelovom slučaju nimalo ne smeta, dapače hvališ ga na sve strane, dok ti je to dennisovo financiranje hamiltona veliki trn u oku... :roll:
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

K1M1 je napisao/la: Dobro, hoćeš prestat više po neznam koji put ponavljat da je on dennisova investicija. Je, njegova je investicija, i šta sad? :roll: Dennis ga je primijetio dok je još bio klinac baš zato jer se isticao, sve pobjeđivao u nižim serijama, zbog njegovog talenta i vozačkih spososbnosti. Nije ga valjda primjetio i odlučio financirati zbog lijepih očiju. Ista stvar je sa vettelom, on je red bullova investicija i red bull ga financira i gura od kad je vozio karting kao klinac. Isto s razlogom, zbog talenta i vozačkih sposobnosti. Al vidim da ti to u vettelovom slučaju nimalo ne smeta, dapače hvališ ga na sve strane, dok ti je to dennisovo financiranje hamiltona veliki trn u oku... :roll:
Ja nevjerujem da on nevidi da je Hamilton odličan vozač, nego ga mrzi, a normalno je da svi mi imamo vozače koje volimo i koje nevolimo, ali neki se ponašaju ko djeca što možda i jesu i nežele pogledat ni malo objektivno. Normalno je da je u svakog vozača neko uložio novac Mclaren u Hamilrona, Red Bull u Vettela, neke firme da se vidi njihov logu u Schumachera... da nije niko uložio u bilo kog od njih nebi uspio tako da nema potrebe za tom raspravom
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Hehe,pa normalno da nema.Od početka pojedinci negiraju kako kod nas postoji hijerarhija među vozačima.A to što je Keny sada rekao sve govori.Normalno da je Vetel prvi vozač u RbR,Hamilton u McM,od kada su došli u te ekipe.Sa jednom malom razlikom,Vetel je ubačen u F1 kroz slabije timove da se dokaže,a sam Hamiltonov dolazak u McM je senzacija.On kao rokie dolazi u najjači tim,dere svijetskog prvaka.Senzacija,veliki marketinški potez i brdo love u džep onog ko ga je izgradio i doveo kod nas.Međutim nije na kraju sve ispalo onako kao što je planirano.Alonso nije htio da šuti i proguta tu priču.Na površinu isplivaju razni problemi.Pojedinci se moraju povući,velika afera se imputira našem timu,da ne izlazim iz teme.Samo hoću da iznesem jedno mišljenje,isto kao što ja ne da sam nezadovoljan onim što Hamilton radi u našem timu nego sam prenezadovoljan i imam osijećaj da je McLaren žrtvovan da bi se od njega napravila velika zvijezda šoubiznisa koja donosi veliku lovu.To je moje mišljenje,a potkrepljujem ga tim što je izgubio minimalno dva naslova koja su mu bila na tacni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jhVVv81K ... re=related[/youtube]
Pročitajte Weberove izjave oko ovog incidenta-Suzuka 2007.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xEo5eqjjfXc&NR=1[/youtube]
A ima još tog koliko hoćete.To potkrepljuje moju tezu,da iako je brz-on je samo jedan šoumen oko koga se bez potrebe diže ogromna halabuka.Sasvim prosiječan vozač,ako se izuzmu svi ovih incidenti koje je izazvao.A nesjećam se ni 15% njegovih utrka a da su prošle bez incidenta-od samog njegovog starta u F1.
slika
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

ostoja je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jhVVv81K ... re=related[/youtube]
A ima još tog koliko hoćete.To potkrepljuje moju tezu,da iako je brz-on je samo jedan šoumen oko koga se bez potrebe diže ogromna halabuka.Sasvim prosiječan vozač,ako se izuzmu svi ovih incidenti koje je izazvao.A nesjećam se ni 15% njegovih utrka a da su prošle bez incidenta-od samog njegovog starta u F1.
Pa ko je onda po tvome vozač sa talentom bez mana ?????

Alonso koji prihvati pobjedu kad mu se kolega zabije u most ???? Kada ne može u boksu nametnuti dominaciju bježi...
Schumacher koji kad ne može pobijediti nazovu iz boksa "daj ga pusti" isto vrijedi i za Fettela.
To su stvari koje mi ne bi trebali suditi, to je samo želja za pobjedom.
Hami se samo uvijek ili barem većinu svoje karijere borio u inferiornijem bolidu pa samim time vozio sa više rizika (čitaj više grešaka).
Pogledajte Sumija kada je imao super bolid bilo je lako pobjeđivati nije pravio greške, godina kada je izgubio naslov bilo ga je svuda po pjesku i sa razbijenim bolidom.
Zato malo lakše Hami zna namirišati krv, Kao što je jednom rekao jedan vozač F1 "Ne želite vidjeti iza sebe da vas stiže bolid sa žutom kacigom)
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

ostoja je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jhVVv81K ... re=related[/youtube]
aj matere ti tvoje otiđi sa ove teme pa spasi i sebe i nas.hvala.
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Slažem se sa kingom. Koliko me god u svojih prvu sezonu-dvije živcirao jer je odmah sjeo u najjači bolid toliko sve više shvaćam da je svojim talentom to zaslužio. Iako još uvijek kao navijač Ferrarija imam pokoji subjektivni ispad svejedno postoji poštovanje prema protivniku. On da nije kvalitetan nebi već 5. sezonu vozio za McLaren i stalno bio pri vrhu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

King, imao sam problema sa ostojom, od njega me je bolila glava, leđa i teško sam se držao, nisam imao apetit i nisam mogao zaspati,
od kada koristim tvoju metodu aktivnog ignoriranja ostoje, svi su mi se simptomi povukli, PREDLAŽEM SVIMA DA UČINE ISTO,

Hamilton je jedan od najboljih vozača današnjice i to je činjenica, to što je mlad nepromišljen i nema još dovoljno iskustva ne znači da nije talentiran i dobar vozač
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Iako u svojoj petoj sezoni u F1 pravi iste greške kao na početku,nebih rekao da je baš vrstan vozač.Koliko mu treba da postane iskustan u F1.Možda 15 sezona.A McLaren je mođda samo pretprošle sezone bio inferioran,a ostale sezone on je vozio vrlo konkurentan McLaren a 2007 i 2008 najbrži bolid.Kad ova 3-4 zagrižena zastupnika Hamiltona prestanu po drugim postovima pljuvati prave vozače,ja više ni jedne riječi neću napisati ovdje.Po vama je normalno da pljujete Vetela,Butona i druge bez argumenata,a jedan dio kad vam se predoči o vašem asu vi odma počnete sa hajkom.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:Iako u svojoj petoj sezoni u F1 pravi iste greške kao na početku,nebih rekao da je baš vrstan vozač.Koliko mu treba da postane iskustan u F1.Možda 15 sezona.A McLaren je mođda samo pretprošle sezone bio inferioran,a ostale sezone on je vozio vrlo konkurentan McLaren a 2007 i 2008 najbrži bolid.Kad ova 3-4 zagrižena zastupnika Hamiltona prestanu po drugim postovima pljuvati prave vozače,ja više ni jedne riječi neću napisati ovdje.Po vama je normalno da pljujete Vetela,Butona i druge bez argumenata,a jedan dio kad vam se predoči o vašem asu vi odma počnete sa hajkom.
danas će me isto boliti glava no kad mu moram dokazati
OVAKO, gledaj omjere, koliko je dugo trebalo Buttonu da dođe do pobjede, koliko dugo Hamilotnu u F1? (dobro ovo možda nije toliko pravi omjer pošto Button nije odmah imao zvjerski bolid)
KOLIKO dugo je Button u f1, koliko dugo Hamilton? 5 sezona nije toliko puno,
znajući koliko on ima godina, to nije puno. Button je ovo 12 sezona, a tek je u 10. sezoni dobio prvenstvo,
to znači da je Button duplo duže u F1 nego Hamilton, NARAVNO da će bolje znati procijeniti situaciju,
gledaj objektivno oba su ODLIČNA VOZAČA SA SVOJIM VRLINAMA I MANAMA...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ma ostoji bi hamilton bil dobar vozac da je prvo vozil u HRT-u, i tako redom 9 sezona dok nebi dosel u bolji tim. A ides mi na zivce kad velis da mi pljujemo po drugim vozacima, to si sigurno mislil na Vettela i utrku u mađarskoj. Niko nije pljuval po njemu nek smo napisali da nije pokazal nista u onosu kaj je mogel. A tvoji tzv "pravi vozaci" se samo Vettel i Button uredu dobri su oni vozaci i mislim da bi ti bil najsretnjiji da voze zajedno u istom timu, ali to ti ne daje paravo da izmišljas gluposti o Hamiltonu i teorije zavjere u Mclarenu protiv Buttona. I molim te ljepo Button i Vettel se pisu s dva t mogel si se barem nauciti kak se pisu prezimena tvojih vozaca
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Ti vozači nisu moji vozači,i ovo nije čas pravopisa pa da se ispravljamo.Ja sam svoje mišljenje iznio,nemislim jednako kao vi.Nikad nisam rekao da se neko od vas ne razumije u formulu,niti sam koga vrijeđao.A to što tri četiri člana ovdje na forumu prostače i vrijeđaju nije problem moj nego moderatora koji to dopuštaju.Bio sam svijedok da su pojedini članovi banovani i za manje stvari,al kad je Hamilton u pitanju onda se može vrijeđat kako kome i koga padne napamet.Ponovo kažem,nikog nisam uvrijedio samo sam iznjeo svoje mišljenje.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:Ti vozači nisu moji vozači,i ovo nije čas pravopisa pa da se ispravljamo.Ja sam svoje mišljenje iznio,nemislim jednako kao vi.Nikad nisam rekao da se neko od vas ne razumije u formulu,niti sam koga vrijeđao.A to što tri četiri člana ovdje na forumu prostače i vrijeđaju nije problem moj nego moderatora koji to dopuštaju.Bio sam svijedok da su pojedini članovi banovani i za manje stvari,al kad je Hamilton u pitanju onda se može vrijeđat kako kome i koga padne napamet.Ponovo kažem,nikog nisam uvrijedio samo sam iznjeo svoje mišljenje.
očito je da ni Hamilton nije tvoj vozač, tvoj vozač je jedino Button...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

ostoja je napisao/la:Ti vozači nisu moji vozači,i ovo nije čas pravopisa pa da se ispravljamo.Ja sam svoje mišljenje iznio,nemislim jednako kao vi.Nikad nisam rekao da se neko od vas ne razumije u formulu,niti sam koga vrijeđao.A to što tri četiri člana ovdje na forumu prostače i vrijeđaju nije problem moj nego moderatora koji to dopuštaju.Bio sam svijedok da su pojedini članovi banovani i za manje stvari,al kad je Hamilton u pitanju onda se može vrijeđat kako kome i koga padne napamet.Ponovo kažem,nikog nisam uvrijedio samo sam iznjeo svoje mišljenje.
svjedok*

A problem nije u tome što ti nekoga vrijeđaš neko što konstantno provociraš i pljuješ.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Caldor je napisao/la:
svjedok*

A problem nije u tome što ti nekoga vrijeđaš neko što konstantno provociraš i pljuješ.
Zašto je provokacija ako snimcima iz utrka dokumentujem ono što kažem.Ili ako kažem da neko ko je svoje kolege vozače nazvao majmunima po meni ne da nije vozač nego da nije čovijek vrijedan pažnje.Ako je to pljuvanuje po nečijoj ličnosti,onda izvinite.Da li sam ja nešto izmislio ili slagao tu.
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Pa one dvije snimke ne dokazuju ništa.

U prvoj na Fuji-ju 2007. (a ne na Suzuki kako si ti napisao) je iza SC-a radio ono što i svi rade, znači usporavao, ubrzavao nebi li uhvatio protivnike na spavanju i tako se osigurao da ga ne preteknu. To što su se ovi sudarili iza to je bila njihova nepažnja.

U drugoj snimci u Valenciji je napravio prekršaj zakasnivši sa prolaskom pored SC-a za metar. U toj situaciji vozač koji mora razmišljat o mnogo stvari jednostavno nije siguran dali nešto može ili ne. Na kraju, on može proći SC sve dok on ne pređe onu poprečnu liniju koja presjeca stazu od ruba do ruba, no zbog nećkanja je zakasnio. U toj utrci, opet, nije on kriv što je nesposobnoj FIA-i trebalo više od pola sata da se dogovore da ga kazne.

Kao što sam napisao, nisam Hamiltonov obožavatelj, ali ovo što ti ostoja navodiš u svojim postovima ipak je previše. Ove teorije zavjere su samo pričice koje novinari izmisle jer im je dosadno, a onda se neki ljudi za njih hvataju kao pijan plota. U novije vrijeme dokazano je nekoliko muljaža, ono kad je 2007. McLaren ukrao podatke o Ferrarijevom bolidu, 2008. Crash-gate..

Ono što se događa u ekipama mi svi možemo samo nagađati, jer nitko svoje prljavo rublje neće izvjesiti van i hvalit se njime. To što ti te stvari navodiš kao argumente po meni je potpuno promašeni pristup...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Od ukupno 22 kazne koje su ove godine stigle na adresu pilota Formule 1, McLaren je u uvjerljivom vodstvu sa čak šest. Omiljeni način kažnjavanja sucima je prolazak kroz boks, dok se vremenska kažnjavanja događaju eventualno tek pred kraj utrke.

Redoslijed kažnjavanih vozača u 2011.:
Lewis Hamilton 4 puta
Sergio Perez 3
Jenson Button 2

kad sumiramo to je 22-6=16.
A tu nije pridodano kako je lewis nakon svake utrke išao kod sudaca.A koliko je meni poznato samo jednu utrku u prvenstvu nije bio gost FIA-inih sudaca.Prestrašno je koliko ga ne vole.
Objektivno jedanput su ga trebali kazniti i to je bilo dvojbeno.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

senamozart je napisao/la:Od ukupno 22 kazne koje su ove godine stigle na adresu pilota Formule 1, McLaren je u uvjerljivom vodstvu sa čak šest. Omiljeni način kažnjavanja sucima je prolazak kroz boks, dok se vremenska kažnjavanja događaju eventualno tek pred kraj utrke.

Redoslijed kažnjavanih vozača u 2011.:
Lewis Hamilton 4 puta
Sergio Perez 3
Jenson Button 2

kad sumiramo to je 22-6=16.
A tu nije pridodano kako je lewis nakon svake utrke išao kod sudaca.A koliko je meni poznato samo jednu utrku u prvenstvu nije bio gost FIA-inih sudaca.Prestrašno je koliko ga ne vole.
Objektivno jedanput su ga trebali kazniti i to je bilo dvojbeno.
To zato jer je crnac...:D
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

King iCool je napisao/la:To zato jer je crnac...:D
Go to stewards, go to stewards...
slika
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Odgovori