Strijelci: Benzema 2, Ronaldo
Za Ronaldov gol

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Chuck Norris je napisao/la:Šta je scud večeras ne javljaš Bayernov rezultat![]()
Da budem iskren nisam ni gledao utakmicu,čak sam i zaboravio ,slučajno naletio na rezultatScuderia je napisao/la:Bez ljutnje Chuck (a i ostali navijaci Barcelone), ali cim netko od Bayernovih igraca malo takne Barceloninog, odmah se valjaju po travi, pa jbmu, da li je ovo nogomet, ili balet.Chuck Norris je napisao/la:Šta je scud večeras ne javljaš Bayernov rezultat![]()
![]()
Welcome to the club...Scuderia je napisao/la: Bez ljutnje Chuck (a i ostali navijaci Barcelone), ali cim netko od Bayernovih igraca malo takne Barceloninog, odmah se valjaju po travi, pa jbmu, da li je ovo nogomet, ili balet.
A ok, ja sam gledao, pa ti prenosim "detalje".Chuck Norris je napisao/la:[
Da budem iskren nisam ni gledao utakmicu,čak sam i zaboravio ,slučajno naletio na rezultat,pa ne mogu ni komentirati
Po rezultatu bolji otpor Hajduk pružio od Bayerna
Pa, baš i nije nešto puno jača.Scuderia je napisao/la: Haha, da, rezultatski gledano, Hajduk je pruzio bolji otpor, ali gledajuci "kadrovski" Barcelona je bila puno jaca u Munchenu nego u Splitu.
Evo šta ti je biznis.Scuderia je napisao/la:Ako je vjerovati indexu, Pastore presao u Francusku, tocnije u PSG.
KLIK
Jesi gledao utakmicu, moze li vise informacija?ivan mesar je napisao/la:evo toliko od Bayerna odmah prvu izgubili sama igra im je losa dođu do 20 metara i onda niko nezna sta bi sa loptom decki iz Gladbacha odigrali odlicnu obranu zabili jednu kontru( neuer gol ) i ocitali im bukvicu
Pocetak kraja dominacije Barce...Chuck Norris je napisao/la:Fabregas u Barceloni
Dok ja ne vidim to na njihovoj stranici, ne vjerujem u to jer se već pisalo 5 puta da je stvar riješena.Ferrari-BiH je napisao/la: Pocetak kraja dominacije Barce...
Lici mi na Real kada je pokupovao sve sto je bilo na trzistui na kraju piiiiiiiiiiip... Mislim da ce sada nadati zahtjev FIFA-i da se nogomet igra sa 15 igraca u polju....
Ne postoji ekipa kojoj Fabregas ne treba.Spretni Pajkan je napisao/la:Takodjer smatram da im Cesc uopce ne treba(Barceloni,naravno),imaju Xavija,Iniestu i Thiaga.
I ja mislim da bi sad Barca pocet megalomanski trosit,i zajebat se ko i Real svojedobno sa Galacticosima.Alexis Sanchez ce im dobro doc,ali sad ce bit guzva u veznom redu.
Pa španjolska repka igra bez njega. Ja isto mislim da im nije toliko potreban. S ovim potezom mislim da će Thiago završiti kao Krkić.Chuck Norris je napisao/la: Ne postoji ekipa kojoj Fabregas ne treba.