@Chuck: Kako misliš da je Real malen u porazu? Pa nije cijeli Real tako reagirao, već samo Marcelo. A zanimljivo da se zaboravljaju prskalice u LP. Toliko o tome.
Isto kako ti ne možeš probaviti Pepea, ja ne mogu probaviti Alvesa i ostale padavičare u Barceloni. Jučer 3 puta pad kao iz vedra neba.
Sad da se vratim na tekmu...
Čestitam Barceloni na superkupu. Ja bih rekao da su u ove 2 utakmice bili malo više sretniji i uzeli trofej.
Realu nemam šta puno prigovoriti, ovo je dan i noć razlika u utakmicama sa Barcelonom od onih prijašnjih. Real je izgubio, ali nije bio nadigran (kao prije). Stvorili su puno dobrih šansi i napokon se ne boje igrati protiv Barcelone svoju igru. Jučer Xavi perfektno zatvoren.
Jedino me smeta obrana. Coentrao je bio potpuno izgubljen, a Ramos radi početničke greške (kod prvog gola).
Di Maria isto potpuno nevidljiv. Ne znam zašto, ali do sada nijednu utakmicu protiv Barce nije odigrao dobro, osim one u kupu koju je Real pobijedio, a tada je igrao na Alvesovoj strani. On treba odigrati puno bolje za takve pobjede.
Benzema je strašan. Napokon onaj stari i sada po meni među top 5 u Europi na svom mjestu. Takvog je i Barcelona tražila u Ibrahimoviću, ali su ga se brzo riješili.
Ono na kraju utakmice nije trebalo Marcelu, glup potez. A kasnije je bilo svačega dok je i mirni Ozil dobio crveni karton.
Ali kako kaže komentator SPORT1: Sinoć su obje ekipe odigrale nogomet sa drugog planeta.
I upravo ovo se traži od njih, ove 2 utakmice su podsjetile na one prave derbije prije nekoliko godina. S ovakvom igrom, nagledat ćemo se još El Classica i u ovoj sezoni.