Chuck Norris je napisao/la:Pogrešno shvataš
Real kao klub mora upozoriti(u najmanju ruku upozoriti) svog trenera da se ovako ne smije ponašati njihov trener,i reći da neće tolerirati ovakvo ponašanje svoga trenera.Jer taj trener utječe na mladog igrača i nakon takvih izjava svoga trenera Marcelu će biti normalno to što je napravio jer ga je trener podržao
Meni kao navijaču Barce odgovara ovako Mourinhovo ponašanje jer vjeruj mi pobjeda mi je još slađa nakon njegovih istupa
Misliš da ga neće upozoriti?
Pepeu nisu htjeli povećati ugovor baš zbog toga, Mourinho je visio nakon one afere u kojoj je dobio kaznu za LP za ovu sezonu, ali su ga u Realu ostavili da radi svoj posao jer je obećao drugu sezonu dobru za klub, a i uspio je otrgnuti Barceloni 1 trofej i ući u polufinale LP. Znači, ostvario je dobre uspjehe s Realom. A sjetite se da je Mourinho bio dosta vremena u Barceloni pa vjerojatno i zato osjeća posebne emocije prema njima. A i ona padavičarska sranja od prošle sezone su sve zakuhala. Što između igrača, što trenera.
Ali vjeruj mi, ako ove sezone ne uzme barem prvenstvo ili LP, on leti iz Reala, pa makar mu platili odštetu.
Pa neće se ni Pepea libiti prodati ako ovaj nastavi tako.
To je itekako bitno u Realu, ali Mourinho je ostvario kredit lani sa dobrim igrama i zato su mu udovoljili.
Za sada po meni radi jako dobar posao u Realu šta se igre tiče. A ove izjave ionako ne pratim nešto previše jer je to potpuno nebitna strana sporta za mene. Mene zanima samo ono na terenu šta igrači pokazuju i rezultati njihovi. Ovo ostalo su sve mućke i taktička dizanja tenzija.
Isto tako bih i ja volio da trener upozori svoje igrače na glumu po terenu, mene to recimo iritira do bola. Ajde da je to jedan igrač, nekako bih prešutio, ali kad to radi pola momčadi, onda moram na WC. I šta je najgore, to im uspijeva.