Villareal
Manchester City
Napoli
Skupina smrti,i opet je sudbina povezala Napoli i Villareal,nadam se osveti Talijana ovaj put

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
A ništa novog...Scuderia je napisao/la:"Teska" skupina za Barcelonu i Manchester.
Da stvar bude jos malo bolja, i prosle godine su imali laganu skupinu....Schumy.d je napisao/la: A ništa novog...
Oni svake godine imaju pljuga skupinuScuderia je napisao/la:Da stvar bude jos malo bolja, i prosle godine su imali laganu skupinu....![]()
Slažem se... neće Bayernu biti lako.Scuderia je napisao/la:Grupa A je po meni najteza. Bayern City, Villarreal, Napoli.....
Ne znam, kako izgledaju Napoli i Villarreal ?!
Jesu prodali koga od svojih kljucnih igraca?
Barceloni je svaka skupina pljuga jer su jači od svihSchumy.d je napisao/la:Oni svake godine imaju pljuga skupinuScuderia je napisao/la:Da stvar bude jos malo bolja, i prosle godine su imali laganu skupinu....![]()
Bas me zanima, kako bi to izgledalo da su umjesto onih Bjelorusa, dobili City?Chuck Norris je napisao/la:
Barceloni je svaka skupina pljuga jer su jači od svih
Dobro, ali šta je je...Chuck Norris je napisao/la:Barceloni je svaka skupina pljuga jer su jači od svih
Pa iskreno, nije ni Real dobio neku pretešku skupinu, ali to sad nije ni bitno... ali ako baš hoćeš, mislim da su i Ajax i Dinamo jači od BATE-a i Plzena.Chuck Norris je napisao/la:A zar Realu nije skupina laka Dinamo i ovakav Ayax.
Barcelona je dobila najtežeg mogućeg protivnika iz 2 pota,iz 3.jednog od najlakših dok iz 4. rekao bih srednjeg protivnika
Smiješno mi je pričati da je nečija skupina laka(mislim na nositelje) kad je svi nositelji(izuzev Bayerna koji je dobio tešku skupinu) mogu proći dalje u 2.brzini
Dobro, onda opet priznaješ da je Barcina grupa slabija...Chuck Norris je napisao/la:Ayax možda da ali Dinamo sigurno nije jači od ta 2 kluba,tu su negdje po kvaliteti
Zaboravljate malo kakve je Barca protivnike imala u knock out fazi prošle godine kad već pričate o nekoj sreći
A te godine kad je Inter bio u grupi s Barcom je osvojio LP a ti kažeš da su u banani bili
Ja to ne kažem... Samo kažem da se pokazalo da su sudačke odluke u zadnje 3 sezone debelo išle u korist Barcelone, sviđalo se to tebi ili ne. To su činjenice.Chuck Norris je napisao/la:Ma da u pravu si suci ih non stop guraju,inače po kvaliteti ne bi ni bili u LP nego da ih suci ne guraju borili bi se za opstanak u Primeri
Dobro ajde, neka ti bude iako se svi sjećamo crvenog kartona Motti i nepostojećeg crvenog za Pepea...Chuck Norris je napisao/la: Da ne ponavljam sve priče o tome sam već pisao,nikakve pomoći nije bilo osim protiv Chelsea u uzvratnoj utakmici
Ne brojiš greške na štetu Barce,izvagaj pa onda vidi ko je oštećen više i sa Interom,Arsenalom,Realom...Schumy.d je napisao/la:Dobro ajde, neka ti bude iako se svi sjećamo crvenog kartona Motti i nepostojećeg crvenog za Pepea...Chuck Norris je napisao/la: Da ne ponavljam sve priče o tome sam već pisao,nikakve pomoći nije bilo osim protiv Chelsea u uzvratnoj utakmici
Neda mi se više o tome jer se borim sa vjetrenjačama.
E,tako moze.Scuderia je napisao/la:
EDIT.
Ja bi najsretniji bio da ovako zavrsi grupna faza
1.Bayern
2.Napoli
3.Villareal
4.City
Btw, ako si gledao, onda si i vidio da je na početku te akcije Mascherano odglumio faul Portovog igrača i legao na pod. Kontakta nije ni bili, a samim time ni faula, ali sudac je zbog njega prekinuo akciju i spriječio Barcin napad.Spretni Pajkan je napisao/la:Btw,gledan superkup,pa ovo je strasno..kontra 2 na 1 i sudac svira faul,umisto da pusta prednosti onda suci "stalno kradu za Barcu".
Dobro,nebitna je utakmica,ali je ocajno sudjenje,previse sjecka igru i nema osjecaj za igru.