Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

-ferrari-F1- je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Real dolazi u Zagreb!! :festa:

Inače skupina po meni odlična, sva 3 jaka imena, ali nije Ajax jak kao nekada, a ni Lyon nije nepremostiva prepreka za ukrast koji bod.
Ali Real dolazi... :D
Koji spektakl, najjača mnomčad koja dolazi u HR u posljednjih 10-ak godina. Vidimo se na kiosku Maksimirskog stadiona!! :biggrin:

Nadam se da ću se dočepati ulaznice, a ako ne, idem raditi da zaradim do Madrida i natrag. :D
zaboravio si da je ove godine dolazila barca u HR
Uvjeravam te da nije zaboravio. :zaba: :zaba:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la: Uvjeravam te da nije zaboravio. :zaba: :zaba:

:biggrin: :biggrin:
Nisam zaboravio, ali usporediti Barcelonu koja dođe sa 5 igrača iz prvog sastava sa kompletnom momčadi Reala koja dolazi na Maksimir je smiješno malo. ;)

A uostalom, Real je najtrofejniji klub na svijetu. :P

P.S.
Dinamo je kupio mladog HR talenta Dinu Špehara iz Osijeka za 300 000 eura! =D>
Odlična kupovina za budućnost, trebao bi biti okosnica Dinama zajedno sa Kovačićem za godinu-dvije. :D
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Meni ova skupina niti je atraktivna (osim Reala) a dosta teška.Mislim da Dinamo nema nikakve šanse doći do 3.mjesta.Razočaran sam žrijebom.

Skupina H je bila idealna,ne zato što sam navijač Barce i Milana,nego imali bi 2 najatraktivnija moguća protivnika,i imali bi Bate koji se može pobjediti.Ili bar da smo upali u skupinu C

Ovako ostaje nam borba za koji bod i ponovo utakmice s Ayaxom(koji mi je dosadio više) i sa Lyonom koji je izuzetno jak ali nimalo atraktivan protivnik

A inače Real i Ayax su mi uz ManU i Bayern najmrži klubovi
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Raspored Dinama

1. kolo: 14. rujna, Dinamo - Real Madrid

2. kolo: 27. rujna, Lyon - Dinamo

3. kolo: 18. listopada, Dinamo - Ajax

4. kolo: 2. studeni, Ajax - Dinamo

5. kolo: 22. studeni Real Madrid - Dinamo

6. kolo: 7. studeni Dinamo - Lyon
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: Koji spektakl, najjača mnomčad koja dolazi u HR u posljednjih 10-ak godina. Vidimo se na kiosku Maksimirskog stadiona!! :biggrin:
Nadam se da ću se dočepati ulaznice, a ako ne, idem raditi da zaradim do Madrida i natrag. :D
i, za koga ces navijati? :D
Chuck Norris je napisao/la:A inače Real i Ayax su mi uz ManU i Bayern najmrži klubovi
pa šta nije bolje da ti najdraži klub igra protiv najmržih klubova? Onda ces bit dvostruko sretniji kad (ako) im dinamo uzme bod ili ih pobijedi. :biggrin: zamisli da dinamo uzme bod realu, pa bio bi sretan ko malo dijete, definitivno bolja opcija nego da uzme bod barci, tvom drugom najdrazem klubu. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: i, za koga ces navijati? :D
Navijat ću za Dinamo jer bih volio da ostanu u Europi. :D

Ako Dinamo ima snage za pobijediti Reala, ja ću biti sretan. Ali znam da vrlo vjerojatno ništa od toga pa ću biti sretan i ako Real pobijedi. Dinamo će i onako odlučivati protiv Lyona i Ajaxa svoj ostanak u Europi.

Bit će mi to sjajna tekma za gledati. :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

K1M1 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Koji spektakl, najjača mnomčad koja dolazi u HR u posljednjih 10-ak godina. Vidimo se na kiosku Maksimirskog stadiona!! :biggrin:
i, za koga ces navijati? :D
Chuck Norris je napisao/la:A inače Real i Ayax su mi uz ManU i Bayern najmrži klubovi
pa šta nije bolje da ti najdraži klub igra protiv najmržih klubova? Onda ces bit dvostruko sretniji kad (ako) im dinamo uzme bod ili ih pobijedi. :biggrin: zamisli da dinamo uzme bod realu, pa bio bi sretan ko malo dijete, definitivno bolja opcija nego da uzme bod barci, tvom drugom najdrazem klubu. :)
Ma bit ću sretan samo da Mourinho ne iskopa oko T.Rukavini :biggrin:

Logično razmišljaš ali nažalost najdraži klub nema šanse da uzme bod Realu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ma bit ću sretan samo da Mourinho ne iskopa oko T.Rukavini :biggrin:
Ne boj se... Mourinho ne može biti na klupi Reala u Maksimiru. :D
Rukavina može odahnuti. :lol:

Nego, tko će čuvati Ronalda u Maksimiru pošto Vrsaljko odrađuje crveni? :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Chuck Norris je napisao/la: Logično razmišljaš ali nažalost najdraži klub nema šanse da uzme bod Realu
a čuj, nikad se ne zna, isto kao što je kopenhagen (koji nije ništa jači od dinama) prošle godine igrao 1:1 s barcom ;) nisu ni oni vanzemaljci, šanse su male, al u nogometu je sve moguće. :)
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Schumy.d je napisao/la:Nego, tko će čuvati Ronalda u Maksimiru pošto Vrsaljko odrađuje crveni? :D
Tomečak. A kaj se tice utaknica protiv reala, bas me zanima kak bu Jurcic slozil momcad.
Darkness rises when silence dies
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

...kada sam vidio zdrijeb bio sam presretan....napokon Real u Hrvatskoj...definitivno kampiranje za ulaznicu ako posao bude dopustao...hmm prolaz dalje? pri tome mislim na 3. mjesto nije utopija ali biti ce velika borba...Dinamo ima kvalitetu to mu nitko nemoze osporiti...no uzvrat protiv Malma bi im trebala biti jedna jako velika lekcija...
1982 UCV 1919
Chuck Norris
Veteran
Veteran

http://captiongenerator.com/48/Hitler-s ... -s-Dinamom" onclick="window.open(this.href);return false;
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nesuden crveni karton za Krizancu,ociti penal Vukovica na Sharbiniju i ponisten cisti pogodak u 87 minuti :(
Sudac BRUNO MARIC!

Sve ocito,ali do kada cemo trpiti da nas netko krade i sta smo Bogu skrivili da nas mrze?

SRAMOTA!
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

To može samo Hajduk i njegovi navijači. Stalno je netko protiv njih. Pa čak i protiv Rumunja su ih pokrali suci i to u režiji Zdravka Mamića koji je u dosluhu sa Blatterom. :roll:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ajde molim te lijepo pogledaj ponovo utakmicu i onda komentiraj (ako si je gledo uopce ).... :gori:

24.7.2009-5.5.2013
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ja sam malo utaknicu gledal, zver mi je hajduk povede i nisu ni minutu vodli vec su gol dobili. A to da su ih sudci pokrali nebi htel komentirati samo budem rekel utaknica se igra 90min i radi tih par zajeba se nemogu izvalciti.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...pratio sam utakmicu i nisam navijač ni bijelih ni plavih - mora se priznati da je Hajduk poprilično oštećen i ja shvaćam svu ljutnju i bijes njihovih navijača...nije bitno da li je u pitanju "urota" ili loš i nemoćan Hajduk...u pitanju je opet isti sudac sa kojim su bijeli već imali "problema" i opet im se dešava slićan scenarij - meni se osobno ćini da je malo previše puta ista persona pogriješila na štetu jednog te istog kluba - a o tome iz Hajduka "trube" svaki puta kada im Marić sudi i definitivno svaki put ih negdje zakine...napuštanje lige i slićne poruke neću komentirati jer ovo što mi imamo je smijurija a ne liga...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

svake se godine ponavljaju iste stvari, svake sanse za nekakvu borbu za naslov se podrezu rano, neznam sto se bezveze nervirate kad mozete jednostavno prestat pratit ovu sprdacinu i cuvat si zivce.. tako sam barem ja napravio..

uvijek je ista prica i rasprava, boysi ce se cudit o nekim pricama oko mutnih sudaca, jer im to umanjuje njihove naslove, mi ostali koji smo redovno zakinuti znamo tko s kim i zasto..

ugl, ako se vodstvo ovako oglasi i jedan balak koji se naigrao nogometa, i kojeg nemoze manje bolit ona stvar ni za dinamo ni za hajduk, ni za mamica, ni za marica, onda cete se vi nac i pricat o trubljenju torcidasa ili ostalih oko sudjenja? funny..

ugl.. mislim da je najbolje da se o temi ne komentira jer nema smisla..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:To može samo Hajduk i njegovi navijači. Stalno je netko protiv njih. Pa čak i protiv Rumunja su ih pokrali suci i to u režiji Zdravka Mamića koji je u dosluhu sa Blatterom. :roll:
I tako već *ebenih 6 godina... :roll: :lol:

Pa zabijte im 5 komada pa vas neće pokrasti... Meni nije jasno da se vi nadate nekom naslovu sa igračima iz Australske 5. lige uz Dinamo koji ima par igrača koji komotno mogu sutra u jednu od liga petice.
Pa vaša igra je za k...c kad moram tako reć. Protiv Stokea u 180 minuta niste stvorili pravu šansu i svi su vam krivi, samo igrači i uprava ne. :doubt:
Najprije pometite svoje dvorište, dovedite si prava pojačanja i možda bude nešto od vas.

A ove gluposti da Hajdukovci ignoriraju repku oštro osuđujem i ne mogu shvatiti nikako! Ne treba ih više ni zvati poslije ovoga. A i klub nema pravo zabraniti nekom igraču odaziv u repku. [-X
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

tako je, ne treba zvati nikog izvan dinama!

sa presice mamica..:
Niste li vi svojedobno rekli da ste namještali utakmice?

„To je bilo prije 1990. kada sam se morao služiti nekim stvarima da bi opstali. To sam rekao u šali. U Hrvatskoj toga nema. Ovo je najčistija država na svijetu što se tiče sudaca.
eto, svi su komentari suvisni.. tko god je mislio ili imalo sumjnao da bi u nasoj super ligi moglo biti pomoci sudaca sada je valjda razuvjeren..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:tako je, ne treba zvati nikog izvan dinama!
Bistriću, pa vidiš da Vida, Vrsaljko i Badelj nemaju mjesta u repki, a ti bi zvao Hajdukovca? Kojeg to?
I daj mi nabroji jednog igrača iz Dinama koji igra u prvih 11 u reprezentaciji. Toliko o vašim kompleksima...
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la:tako je, ne treba zvati nikog izvan dinama!
Bistriću, pa vidiš da Vida, Vrsaljko i Badelj nemaju mjesta u repki, a ti bi zvao Hajdukovca? Kojeg to?
I daj mi nabroji jednog igrača iz Dinama koji igra u prvih 11 u reprezentaciji. Toliko o vašim kompleksima...
Bistricu tebi se ocito nista ne moze dokazati i to je zalosno!

Citam i komentare na ostalim forumima pa cak i slusam staroga (koji je zakleti dinamovac) da smo pokradeni zestoko,ali ocito si zaluden jednim od najvecih lopova na balkanu i ne gledas nista ispred nosa.Pa covjece jedan prizanj da su bili osteceni da li je to tako tesko.Kao sto kolega toon kaze uopce nije bitno da li je Hajduk bio nemocan,jadan ili sta vec nego nego da se krada dogada i to kod istog suca.
Dinamu se danas pomaze kao Zvezdi u doba Arkana i kao danas Partizanu sa mafijasem Djuricem,a o BIH da ne govorim.Cijeli balkan je namjestan priznali vi to ili ne.

btw.doticni sudac je u roku od par godina iz zupanijske lige stigao do prve,a da ne govorim kojem je klubu najvise sudio.

A pitanje za vas kako da nemate pobjede a poljudu 5 godina?

24.7.2009-5.5.2013
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

#-o Ma daj molim te kakva pomoc sudaca....
Hajduk je sav rasprodan i neorganiziran...
Treba nac krivca jelda
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Gle bilo suđenje problem ili ne, iza ovoga svega kaj je sad događa u hajduku stoji Štimac koji svom silom oce ukloniti Markovica. Te je moje mišljenje da je tu pitanje ko bude šef HNL-a, a ne tolko suđenje. Da me nebi sad pobrali na red niti Markovic niti Štimac nebi trebali biti na celu HNL-a
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Mislim kakve veze Dinamo ima s utakmicom Hajduk.Split i suđenjem

Ako je Hajduk oštećen to onda ne ide nha ruku Dinamu jer jedini konkurent im je Split a ne Hajduk
Odgovori