Nevjerovatno loše izdanje_dreamer_ je napisao/la:Ovo je bio flop kakvog jos nisam vidio od ALonsa... Ne mogu da vjerujem, vozio je citave kvalifikacije katastrofalno
Očito mu Spa nikako ne leži
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nevjerovatno loše izdanje_dreamer_ je napisao/la:Ovo je bio flop kakvog jos nisam vidio od ALonsa... Ne mogu da vjerujem, vozio je citave kvalifikacije katastrofalno
Ma Alonso cijele kvale vozi sa high-downforce krilom, stvarno nisu mi baš jasni. Ajd da barem imaju neko vrijeme u S2 ali oni izgube cijelu sekundu tamo._dreamer_ je napisao/la:Ovo je bio flop kakvog jos nisam vidio od ALonsa... Ne mogu da vjerujem, vozio je citave kvalifikacije katastrofalno
Alonsov top speed je dobro bolji nego recimo Mclarenov, ne vjerujem da vozi s previse krilca, iako se tak opticki cini. Prije ce biti da ce na suhoj stazi imati prednost na pravcima, sto je pozitivno za sutra. S druge strane, u 2om sektoru je gubio pola sec, a ne citavu. Ovaj session nije bas relevantan radi sve frke oko kise. No opet je predaleko, jos ako lose starta... tTrebace mu vjecnost da se probije naprijed... Ne ocekujem sutra nista posebno, a od ovih naprijed cu drzati palceve Lewisu...Dero je napisao/la:Ma Alonso cijele kvale vozi sa high-downforce krilom, stvarno nisu mi baš jasni. Ajd da barem imaju neko vrijeme u S2 ali oni izgube cijelu sekundu tamo._dreamer_ je napisao/la:Ovo je bio flop kakvog jos nisam vidio od ALonsa... Ne mogu da vjerujem, vozio je citave kvalifikacije katastrofalno
O zagrijavanju guma uopce da i ne pričam. Ove godine nemamo što tražiti na preostalim utrkama ako temperature budu manje od 30°C.
I zadnji fast lap je uništio iza Webbera u S1 ( nije da bi uspio više od 5. al ajd )
Ako se i na jednoj stazi lako probiti naprijed onda je to Spa. Bude li imao dobar pace mislim da će bez problema preticati._dreamer_ je napisao/la:Alonsov top speed je dobro bolji nego recimo Mclarenov, ne vjerujem da vozi s previse krilca, iako se tak opticki cini. Prije ce biti da ce na suhoj stazi imati prednost na pravcima, sto je pozitivno za sutra. S druge strane, u 2om sektoru je gubio pola sec, a ne citavu. Ovaj session nije bas relevantan radi sve frke oko kise. No opet je predaleko, jos ako lose starta... tTrebace mu vjecnost da se probije naprijed... Ne ocekujem sutra nista posebno, a od ovih naprijed cu drzati palceve Lewisu...Dero je napisao/la:Ma Alonso cijele kvale vozi sa high-downforce krilom, stvarno nisu mi baš jasni. Ajd da barem imaju neko vrijeme u S2 ali oni izgube cijelu sekundu tamo._dreamer_ je napisao/la:Ovo je bio flop kakvog jos nisam vidio od ALonsa... Ne mogu da vjerujem, vozio je citave kvalifikacije katastrofalno
O zagrijavanju guma uopce da i ne pričam. Ove godine nemamo što tražiti na preostalim utrkama ako temperature budu manje od 30°C.
I zadnji fast lap je uništio iza Webbera u S1 ( nije da bi uspio više od 5. al ajd )
Ja mislim da će sutra Alonso imati odličan race pace i očekujem od njega dobar rezultat na utrci.Chuck Norris je napisao/la:Samo sumnjam da će imati dobar pace
A i treba preživjeti 1. zavoj
Molim malo više optimizma, za pesimizam što se tiče Ferrari-ja sam ja zadužen.Walter je napisao/la:Totalno razočarenje, ovaj vikend ne izgleda dobar za Ferrari.
Sutra će Massa sve razgrnut na startu i omogućit Alonsu da dođe na prvo mjesto.Igor18 je napisao/la:Sutra Massa stupa na scenu
Ajd sad...K1M1 je napisao/la:možda bi se trebao malo zabrinuti, drugi put zaredom massa bolji u kvalama
jednostavno loš danas, al sutra ce on pokazat svoje, medju prva 4 sigurno
The Greatest je napisao/la:Ajd sad...K1M1 je napisao/la:možda bi se trebao malo zabrinuti, drugi put zaredom massa bolji u kvalama
jednostavno loš danas, al sutra ce on pokazat svoje, medju prva 4 sigurno
Ovo sam napisao bezveze, iz šege. Da mislim ovako, bio bih glupan pravi.