Alguersuari je to bio, treba zaposlit samo tu dvojcu i netrebaju ni žute zastaveArmanini je napisao/la:taj tajMisliš na Canadu kad je onaj skako na stazi?
a moze i onaj koji je preskocio (pokusao) bolid odmah nakon canade na nekom showoffu.. e sad koji je to bolid i vozac bio jos manje znamtorro rosso mozda.. il force india.. imam pamcenje od svega nekoliko dana
ustvari to nije bas za smajlija..
Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Kenny
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: 2011 FORMULA 1 SHELL BELIGIAN GRAND PRIX 26,27,28 August

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Alexandar
- Navijam za: Hamilton
Stvarno ništa ne razumijem oko Hamiltona sve ove godine:)
Ljudi pa nije F1 parada gdje se predstavljaju bolidi i sponzori (mislim jeste malo:) ) već trka, gdje se pokušava protivnik prestići,zaobići, nadmudriti...Hamilton se jednostavno trka,jedina je razlika što on ima onu stvar...ne kalkuliše već ide uvjek punim gasom,a nije li to ono što se traži od svih ostalih vozača? A ne da cmizdre u radio vezu, kad padne kap kiše na stazu, ili ne uspjevaju zaobići vozača ispred sebe. Što se tiče jučerašnje situacije apsolutna greška Maldonada prilikom kontakta...Red Flag opravdan,dosta dijelova na stazi gdje se vozi preko 300 km/h.
Ne razumijem odluku iz boxa za Butona? pokvariše mu vikend...mada ga se ne treba otpisati.
Ljudi pa nije F1 parada gdje se predstavljaju bolidi i sponzori (mislim jeste malo:) ) već trka, gdje se pokušava protivnik prestići,zaobići, nadmudriti...Hamilton se jednostavno trka,jedina je razlika što on ima onu stvar...ne kalkuliše već ide uvjek punim gasom,a nije li to ono što se traži od svih ostalih vozača? A ne da cmizdre u radio vezu, kad padne kap kiše na stazu, ili ne uspjevaju zaobići vozača ispred sebe. Što se tiče jučerašnje situacije apsolutna greška Maldonada prilikom kontakta...Red Flag opravdan,dosta dijelova na stazi gdje se vozi preko 300 km/h.
Ne razumijem odluku iz boxa za Butona? pokvariše mu vikend...mada ga se ne treba otpisati.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Hehe, fanatik pa moglo bi se reci da jesam, ali kolko ja vidim sa snimke da Hamilton nije kriv. A ti si pogledaj snimku koju je mcluke stavio u temi hamilton. Pa onda reci, ipak ti si stručnjakStručnjak je napisao/la: očito je da si fanatik što se hamitona tiče, poštujem, i vidim kroz tvoje postove da si tvrdoglav i da mimo video snimke, na kojem hamilton udara malodnada, i ti izvališ ovaj tvoj citirani post!![]()
![]()
Fali ti smisla za realnost, iako ne vidim razlga zašto je Maldonado kažnjen a ovaj konj dobio samo opomenu?! Pošteno je bilo da su obadva dobila po 5 mjesta unatrag i toe to, al' ne, divlji hamy izvlači se opet....
ne valja to za sport jer ovo je diskirminacija teška...jhamitonu želim da mu sutra guma pukne u Ou Rouge i da samo parkira se sa strane i nek gleda kako mu Maldonado pokazuje srednjak, a ti u očaju pivsku bocu zubima trgaš toliko od mene
Darkness rises when silence dies
- bravof
- Početnik

- Navijam za: Ferrari
Neznam drug cemu toliko nerviranje pa nije ovo prvi put a 100% ni poslednji put da jednostavno prolazi bez kazne za svoje kamikaza poteze.....a zasto i ne bi bio ovakavav i jos gori i opasniji na stazi kad niko da ga i opomene ozbiljno.....Stručnjak je napisao/la:očito je da si fanatik što se hamitona tiče, poštujem, i vidim kroz tvoje postove da si tvrdoglav i da mimo video snimke, na kojem hamilton udara malodnada, i ti izvališ ovaj tvoj citirani post!elder je napisao/la:Ajde malo pogledaj bolje snimku, pa onda nesto tvrdiDomi je napisao/la:Schumi i Button tragičari, Alguersuari i Senna odlični a najsramotniji i najnesportskiji potez Hamilton .
Sve u svemu. uzbudljive kvale![]()
![]()
Fali ti smisla za realnost, iako ne vidim razlga zašto je Maldonado kažnjen a ovaj konj dobio samo opomenu?! Pošteno je bilo da su obadva dobila po 5 mjesta unatrag i toe to, al' ne, divlji hamy izvlači se opet....
ne valja to za sport jer ovo je diskirminacija teška...jhamitonu želim da mu sutra guma pukne u Ou Rouge i da samo parkira se sa strane i nek gleda kako mu Maldonado pokazuje srednjak, a ti u očaju pivsku bocu zubima trgaš toliko od mene
Bilo i proslo, po neznamti koji put...

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
sa mercedesovog twittera
Morning from a (currently) sunny Spa. Bit warmer than yesterday. Busy day ahead!
Michael is faster than you!!
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
Pa reci mi onda kako nije kriv a zabio se, namjerno skrenu u maldonada i ne znam kako ti nešto drugo vidiš a mi ostali nešto sasvim"deseto"..?elder je napisao/la:Hehe, fanatik pa moglo bi se reci da jesam, ali kolko ja vidim sa snimke da Hamilton nije kriv. A ti si pogledaj snimku koju je mcluke stavio u temi hamilton. Pa onda reci, ipak ti si stručnjakStručnjak je napisao/la: očito je da si fanatik što se hamitona tiče, poštujem, i vidim kroz tvoje postove da si tvrdoglav i da mimo video snimke, na kojem hamilton udara malodnada, i ti izvališ ovaj tvoj citirani post!![]()
![]()
ne kontam..
em ga u kvalama onako pretekne, malo preambiciozna, pa onda u njega se zabije, očito namjerno..jer da ga je maldonado htjeo izgurat sa staze, ovaj je jednostavno mogao zakočit, jer kvale su gotove bile, jednostavno je to ,a ne u njega se zabit, zar ne?
Život bez brzine nije život
- elder
- Svjetski prvak

@Stručnjak nema smisla da se ti i ja sad tu prepiremo. Kaj je bilo bilo je, sudci su donjeli odluku a oni znaju bolje nek i ti i ja.
Evo zadnje promjene vremena:

Evo poceo je BBC show, kise nema cini se vjetrovito i malo hladno
Evo zadnje promjene vremena:

Evo poceo je BBC show, kise nema cini se vjetrovito i malo hladno
- Stručnjak
Suci znaju bolje??
Sudeći prema onome kako oni"sude"i donose odluke, to je totalno smiješno!
Ovdje je riječ o diskriminaciji čisotoj, jer sad da kazne hamiltona, onda bi utrka izgubila ono nešto, pa ga nisu kaznili, samo zbog same utrke, mimo toga što je kriv..
Slažem se, bilo i prošlo, samo komentiram da hamitona puštaju uvijek, ama baš uvijek, i rijetko je snoaio posljedice svoje glupe vožje...
Sudeći prema onome kako oni"sude"i donose odluke, to je totalno smiješno!
Ovdje je riječ o diskriminaciji čisotoj, jer sad da kazne hamiltona, onda bi utrka izgubila ono nešto, pa ga nisu kaznili, samo zbog same utrke, mimo toga što je kriv..
Slažem se, bilo i prošlo, samo komentiram da hamitona puštaju uvijek, ama baš uvijek, i rijetko je snoaio posljedice svoje glupe vožje...
-
klica
- Navijam za: Nikoga
ima li iko link za gledanje utrke online
- Stručnjak
http://88.80.11.29/" onclick="window.open(this.href);return false;klica je napisao/la:ima li iko link za gledanje utrke online
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Hamilton je definitivno bio u nesvjesti.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- One and only
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Srce mi je stalo na trenutak kad sam vidio da ne miče. Prvo što mi je palo na pamet je da ga je neki dio u glavu pogodio. Srećom sve je ok izgleda.Zweki je napisao/la:Hamilton je definitivno bio u nesvjesti.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ma jebo ja f1 i utrkivanje i sve ostalo!! Uvijek kod nas neko sranje mora biti!! Sve oo mi se vec gadi!!!
- elder
- Svjetski prvak

To je gotovo za mene gledanje formule 1, sva srece da je s hamiltonom sve uredu
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
....kakva start kakvih prvih petnaest krugova odlicna utrka...steta za HAmiltona nadam se da je sve u redu sa njim...
1982 UCV 1919
- bravof
- Početnik

ima Boga,nece sudci kaznit hoce Bog,sreca sto nije nista ozbiljno....
najgore od svega sto ce sad i Kobajashi kaznu dobit...

-
SRV
- Profesionalni vozač

Jednostavno NE MOGU vjerovati. NE MOGU.
Hamilton je imao gume citavih 11 krugova, dok je Vettel mogao izvuci tek 6. Ni Alonso nije bio puno bolji sa samo 8 krugova. Ovdje je Hamilton mogao lako pobijediti, a onda ga idiot ovako izbaci iz utrke!!!
Pa ovdje treba ponovo voziti utrku, toliko je velika nepravda koja je Hamiltona snasla.
Hamilton je imao gume citavih 11 krugova, dok je Vettel mogao izvuci tek 6. Ni Alonso nije bio puno bolji sa samo 8 krugova. Ovdje je Hamilton mogao lako pobijediti, a onda ga idiot ovako izbaci iz utrke!!!
Pa ovdje treba ponovo voziti utrku, toliko je velika nepravda koja je Hamiltona snasla.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač

- Navijam za: sebe_i_MS
Kamui careeeeeee! Tako se to radi, ne mice se ko *ickica, hahahaha kako sam umro od smijeha.
Karma is a bitch Luis, naisao je na badass madafakera sebi slicnog.

- One and only
- Svjetski prvak

Ne mogu da vjerujem da se veselite ovom udesu Hamiltona, kad se jasno vidjelo da je Lewis vrlo vjerovatno bio u nesvijesti i možda je ozlijeđen. Mislim imam i ja navijačkih strasti, ali dostojanstvo iznad svega.

- elder
- Svjetski prvak

Najgore od svega je zeljeti nekome nesrecu, a sad oces reci da Kobajashi nije zasluzil kaznubravof je napisao/la:ima Boga,nece sudci kaznit hoce Bog,sreca sto nije nista ozbiljno....
-
SRV
- Profesionalni vozač

Ne znam sta pricas, Kobayashi se zabio u Hamiltona i toliko je valjda jasno. Dzaba imas oci, ima slijepih ljudi koji vise vide.Lord of the Ring je napisao/la:Kamui careeeeeee! Tako se to radi, ne mice se ko *ickica, hahahaha kako sam umro od smijeha.
- bravof
- Početnik

Ne zelim nikom nesrecu i drago mi je da mu nije nista i nezelim da se moje rijeci izokrecu,...jednostavno svaka cast Kobajashiju neka mu nije dao kao sto i vi iz McM kazete covjek se samo utrkivao....
naletio je na rogatog...
naletio je na rogatog...

-
SRV
- Profesionalni vozač

Hamilton je vec PROSAO Kobayashija, ja ne znam sta je Kobayashi mislio. Hamilton je bio ispred i imao unutrasnju stranu, potpuno gotova stvar.
- One and only
- Svjetski prvak

Slažem se da se ne treba micati nekome samo zato što se zove X Y, ali ne treba likovati nad nesrećom u kojoj je vozač možda ozlijeđenbravof je napisao/la:Ne zelim nikom nesrecu i drago mi je da mu nije nista i nezelim da se moje rijeci izokrecu,...jednostavno svaka cast Kobajashiju neka mu nije dao kao sto i vi iz McM kazete covjek se samo utrkivao....
naletio je na rogatog...

- elder
- Svjetski prvak

Naravno i Kobajashi nije dobil kaznu, nevjerovatno.