Držao je pola utrke Hamiltona iza sebe sa odličnom defanzivnom vožnjom!

Tako treba, za*ebi ti sva ova pomagala za pretjecanja, ovo danas sa Lewisom je bilo utrkivanje.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
hahahahaLord of the Ring je napisao/la:Daj ne trolaj, a koji ono motor ima McL, na jogurt neki, mogli su i oni napravit setup za top speed ko im je branio...je da je Schumi imao setup za top speed ali on je danas napravio malu skolu voznje za Hamija, nakraju je pustio al onih 15 krugova ganjanja je bilo izvrsno i nazalost i opet je pokazalo kakva je kanta Mercov bolid.SRV je napisao/la:Nije se on lomio oko Schumachera, nego oko Mercedesa.
No svejedno fenomenalan rezultat, prvi put nakon duuuuugo vremena sam se ustao i poceo dernjavu tokom utrke, znao sam da teoretski Schumi protiv brzeg Mcla i Hamija nema sanse al kako se borio lavovski, Schumi kralj!
Nije tolko do mercedesovog motora, Mercedes je imao puno bolji top speed i u prvom sektoru Mclaren nije imal sanse. Kroz sektor S2 hamilton je bil brzi, ali kaj je tuje nije islo. Samo me zanima zasto je tako lako propustio buttona, njega nije tolko zatvaralLord of the Ring je napisao/la: Daj ne trolaj, a koji ono motor ima McL, na jogurt neki, mogli su i oni napravit setup za top speed ko im je branio...je da je Schumi imao setup za top speed ali on je danas napravio malu skolu voznje za Hamija, nakraju je pustio al onih 15 krugova ganjanja je bilo izvrsno i nazalost i opet je pokazalo kakva je kanta Mercov bolid.
No svejedno fenomenalan rezultat, prvi put nakon duuuuugo vremena sam se ustao i poceo dernjavu tokom utrke, znao sam da teoretski Schumi protiv brzeg Mcla i Hamija nema sanse al kako se borio lavovski, Schumi kralj!
Ako se ne varam, sad je prestigao Rosberga u ukupnom broju bodovakreja je napisao/la:jos jedna dobra utrka za dedu a i smanjio je zaostatak za rosbergom
Nije jos.alien_ri je napisao/la:
Ako se ne varam, sad je prestigao Rosberga u ukupnom broju bodova
Vjerovatno su Button i Hamilton imali nešto različite setupe.elder je napisao/la:Nije tolko do mercedesovog motora, Mercedes je imao puno bolji top speed i u prvom sektoru Mclaren nije imal sanse. Kroz sektor S2 hamilton je bil brzi, ali kaj je tuje nije islo. Samo me zanima zasto je tako lako propustio buttona, njega nije tolko zatvaralLord of the Ring je napisao/la: Daj ne trolaj, a koji ono motor ima McL, na jogurt neki, mogli su i oni napravit setup za top speed ko im je branio...je da je Schumi imao setup za top speed ali on je danas napravio malu skolu voznje za Hamija, nakraju je pustio al onih 15 krugova ganjanja je bilo izvrsno i nazalost i opet je pokazalo kakva je kanta Mercov bolid.
Hamilton je uspio proci Schumacher-a radi toga jer je Schumacher krivo presaltal i pogodil blokadu"Ross Brawn" dao inrt BBC-u poslje trke, a ne iz razloga kojih ti tvrdis.ivan599 je napisao/la:Neki su danas ostali bez poprilične količine živaca
Da se neki nisu plakali i cvilili sucima još bi se vozili iza
Milina za gledati kako s kantom od auta možeš prcat vodeće
Da a Hamy je ubacio u 8 brzinu i zato preteko(daj ljudi malo se spustite)elder je napisao/la:Hamilton je uspio proci Schumacher-a radi toga jer je Schumacher krivo presaltal i pogodil blokadu"Ross Brawn" dao inrt BBC-u poslje trke, a ne iz razloga kojih ti tvrdis.ivan599 je napisao/la:Neki su danas ostali bez poprilične količine živaca
Da se neki nisu plakali i cvilili sucima još bi se vozili iza
Milina za gledati kako s kantom od auta možeš prcat vodeće
U današnje vrijeme, uz pomoć DRS-a i KERSA, zatvarat nekoga 28 krugova nije mala stvar, i to na stazi na kojoj se može pretjecati.Mc Dietz je napisao/la: Da a Hamy je ubacio u 8 brzinu i zato preteko(daj ljudi malo se spustite)
Preteko ga je i uzeo mu mjesto i to je to...
Ako je tako kako ti tvrdiš ko je kriv Šumiju šta ne zna šta radi u bolidu
DRS i KERS nisu donijeli skoro ništa ove sezone i dalje je sve do setupa i samog bolida što je pokazo Schumi tako što je vratio odmah poziciju izvan DRS zone i to vanjskom stranom, to ti dovoljno govori da s McLarenom nešto nije bilo u redu nikako. Nisu kao ni nitko normalan pretpostavili da bi se mogao ispred njih nać Mercedes koji je sve karte položio u topspeed.Schumy.d je napisao/la:U današnje vrijeme, uz pomoć DRS-a i KERSA, zatvarat nekoga 28 krugova nije mala stvar, i to na stazi na kojoj se može pretjecati.Mc Dietz je napisao/la: Da a Hamy je ubacio u 8 brzinu i zato preteko(daj ljudi malo se spustite)
Preteko ga je i uzeo mu mjesto i to je to...
Ako je tako kako ti tvrdiš ko je kriv Šumiju šta ne zna šta radi u bolidu
kad su u pitanju troboji uvjek jedan mora nadrljat a jedan debelo profitirat, kao uvjek i ovaj put je zadnji (treći) u nizu profitirao najviše (u 90% slučajeva je tako, kod troboja moraš bit samo strpljiv). Imao je i skuhane zadnje gume pa se više nije htio zezat 500m do boksa a da nije išao u boks bio bi pređen kasnije krug ili dva najviše jer s potrošenim zadnjim gumama nije moguće imati dobre izlaze iz šikana i zavoja.deda je napisao/la:Nekuzim zakaj bi Buttona pustio a Hamiltona drzo pol trke?!