Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Re: Jenson Button

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

To je istina. Da je kojim slucajem bilo obrnuto, Lewis bi dobio kaznu.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kolko je god Button dobar vozac, u zadnjih par utrka ima i jako puno srece. Evo npr ovo sad u italiji bio je iza webbera i massa oni dva su se sudarili o otvorili mu put do Schumachera i Hamiltona. Schumacher i Hamilton se bore Schumacher izgura Hamiltona malo na travu Button prođe Hamiltona radi toga, Schumacher ide u tom krugu u box i ne brani tolko poziciju Button prolazi bez muke. Ak to nije sreca onda neznam kaj je. Ali neko mora i srece imati, u svakom slucaju bitno da su oba dva zavrsili i donjeli bodove mclarenu
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

http://www.gp1.hr/hocemo-li-jensona-but ... ferrariju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bahato od njega, jedan od najvećih zahtijeva u McL je bio da nema odredbe tima, a sad želi otići u tim Fernanda...
ne vidim da će se tamo baš proslaviti, ipak je Fernando lijepo napravio gnijezdo...
a i Fernando je ipak onaj koji će moći izvući odatnih 10% od bolida a ne Button :/
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Ma nek ide di želi. Šlapa od vozača bio i ostao. Prodao bi i svog starog za pare.
Lewis je doktor za Buttona, a dok Nyck de Vries ne dođe u F1, kao 2.vozač dobar bi bio recimo di Resta/Perez i sl.
Go McLaren!!!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Centurion je napisao/la:http://www.gp1.hr/hocemo-li-jensona-but ... ferrariju/
Bahato od njega, jedan od najvećih zahtijeva u McL je bio da nema odredbe tima, a sad želi otići u tim Fernanda...
ne vidim da će se tamo baš proslaviti, ipak je Fernando lijepo napravio gnijezdo...
a i Fernando je ipak onaj koji će moći izvući odatnih 10% od bolida a ne Button :/
Slažem se da bi bio u Ferrariju samo drugi vozač bez ikakve prilike da pobjedi Alonsa, a možda želi ugovor na 1 sezonu jer se zasitio F1 nedavno je izjavio kako neće biti dugo u F1, a i ako ode u Ferrari bit će među rjetkima da je vozio za Ferrari, Mclaren i Williams
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Da to je možda njegova želja, pa onda može reći da je u F1 napravio sve. Postao svjetski prvak i vozio za 3. legendarne ekipe.
To je donekle logična stvar ako je priča istinita.
Jedino kaj mi nije logično je Ferrari.. zašto bi uzimali vozača na 1 godinu??
Michael is faster than you!!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

bitno da je pred par utrka govorio da karijeru zavrsava u mclarenu...
McLaren u <3
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Pa uzeli su i Raikkonena pa su ga odpilili za par godina!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Čemu nervoza oko nagađanja nekog brazilskog novinara? :roll: Takav tekst je mogao napisati i Ostoja, jednako bi se "očešao"...
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

gringo73 je napisao/la:
Čemu nervoza oko nagađanja nekog brazilskog novinara? :roll: Takav tekst je mogao napisati i Ostoja, jednako bi se "očešao"...
a dobro imaš pravo no ipak ima malo veći udarac kad to vidiš na nekom "cijenjenom" (pod navodnicima zato što mi je GP1 sve manji u očima, rade ono što su prije prijezirali kod drugih) nego kad to vidiš na forumu...
kako god bilo, slažem se sa McLewisom, ne treba biti nagao u svojim izjavama,
prije nekih 4 - 5 utrka je bio govorio kako želi biti do kraja karijere u McLarenu... i odmah su napravili ugovor za 5 godina no gospodinu se smislilo nekako drugačije :(
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nadam se da Jenson neće postati novi kimi i prodati dušu đavolu za nekoliko milijuna...Ali ako i otiđe iz Mclarena neće to biti smak cvijeta tako dugo dok je Lewis tu.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Centurion je napisao/la:
a dobro imaš pravo no ipak ima malo veći udarac kad to vidiš na nekom "cijenjenom" (pod navodnicima zato što mi je GP1 sve manji u očima, rade ono što su prije prijezirali kod drugih) nego kad to vidiš na forumu...
kako god bilo, slažem se sa McLewisom, ne treba biti nagao u svojim izjavama,
prije nekih 4 - 5 utrka je bio govorio kako želi biti do kraja karijere u McLarenu... i odmah su napravili ugovor za 5 godina no gospodinu se smislilo nekako drugačije :([/quote]

5 godina je pun qurac i ko zna kakav će bit Mclaren, pa možda neželi riskirat da im krenu slabe sezone i da mora s njima vozit
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Moje mišljenje je Jenson u ugovoru trazi da bude broj 1 vozac, jer mu je ovih zadnjih par utrka lupilo u glavu
Darkness rises when silence dies
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

elder je napisao/la:Moje mišljenje je Jenson u ugovoru trazi da bude broj 1 vozac, jer mu je ovih zadnjih par utrka lupilo u glavu
to ce u ferrariu sigurno biti uz alonsa...
McLaren u <3
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

elder je napisao/la:Moje mišljenje je Jenson u ugovoru trazi da bude broj 1 vozac, jer mu je ovih zadnjih par utrka lupilo u glavu
Imao je sreće, dobro se snašao s gumama, bolid nije tako loš, ima više bodova nego Lewis i to bi mu bilo dovoljno da bilo ko potpiše s njim taj ugovor?
Dobar je on vozač, ali mu se ove godine puno toga poklapa. Ovo je i Lewisu najlošija sezona do sad, ako ga pobjedi, neće to biti neka senzacija. Nek se on drži Mclarena di nema prvog i drugog vozača i daje sve od sebe jer u Ferrariju je pitanje kakve ostatke će dobiti od Alonsa.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

a da nije odustao 2 puta zaredom bezveze bio bi i više ispred
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Tako je, ona 2 odustajanja s visokih pozicija koja nisu bila njegova krivica koštala su ga da nije nabliži Vettelov pratitelj sad. ;)

Jenson mi je oduvijek bio prilično drag i simpatičan vozač a u zadnje 2 godine mi se još taj dojam čak i pojačao jer svojim vožnjama ponovno potvrđuje da je klasa. Što se tiče ovih napisa o mogućem transferu u Ferrari 2013., jedino mi je logično objašnjenje to da želi kompletirati trolist velikih ekipa (Williams, McLaren i Ferrari) ali ne vidim zašto bi se micao iz McM-a koji je britanska i domaća ekipa za njega u kojoj svake godine ima prilike napasti naslov a i Whitmarsh ga prilično voli :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Speculation linking Jenson Button with a move to Ferrari is refusing to go away.

Both Ferrari and Button issued strong denials in June that the Briton would replace Felipe Massa at Maranello next season.

The McLaren driver laughed off the claims saying: "It's hilarious because it's not true. I don't know who put that out there, but it wasn't us and it wasn't Ferrari. I think it's just some column inches."

Ferrari, meanwhile, described the reports as "just a load of twaddle".

The rumours, though, have resurfaced and the 31-year-old Button is now being linked with a move to the Italian marque for the 2013 season.

Button's current two-year deal with McLaren runs out at the end of this season but the team has an option on him for next season.

Although both parties have indicated that the 12-month extension will be taken up, there is a sticking point over the length of a new contract as McLaren want to tie Button down beyond next year while the 2009 World Champion doesn't want to sign into a long-term deal.

If Button gets his way then it would leave the door open for him to join Ferrari in 2013 as Massa's deal expires at the end of next year.

According to Jornal da Tarde journalist Livio Oricchio, 'Button is interested in Ferrari. And Ferrari is interested in Button' for the 2013 season. He adds that 'Button has the right profile of a Ferrari driver' and has the 'backing of Alonso'.
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Ponovno odlična utrka za Jensona i potvrda da bi ove sezone bio jedini ozbiljni konkurent Vettelu da nije imao ona 2 peha zbog odustajanja. Vrhunska vožnja i savršeno kontroliranje utrke =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma kakav kandidat. vettel je ove godine u svojoj ligi. mislio sam da je to samo do bolida ali moram priznati da on bolje iskrištava njegov limit nego Webber.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Gumbek otprije poznat kao kolekcionar automobila, malo prazni garažu:)

http://www.topgear.com/uk/photos/jenson ... 2011-09-22
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ovo je jako:
Jenson Button has driven this car, on average, two miles a day.
:D
Centurion
Test vozač
Test vozač

Vuksa_KC je napisao/la:Gumbek otprije poznat kao kolekcionar automobila, malo prazni garažu:)

http://www.topgear.com/uk/photos/jenson ... 2011-09-22
evo ja ću mu napraviti uslugu za besplatno, čak neću tražiti ni novce zauzvrat ^^
uff makina od auta...
Odgovori