schumy ti se toliko raznerviras da je to milina gledat

to sto su mu sivali zglob ne znaci odmah da je start za zuti posto su obojica isli na loptu i to na jednak nacin..
ma ustvari neznam ni sam.. posto je dodir i opasna igra moze se dat zuti.. iako gledajuci tako, obojica su opasno isli na loptu pa bi onda po toj logici i ronaldo dobio zuti.. mislim da je to do samog suca..
po meni je vise lekov zuti bio crveni, nego sto je poslije zasluzio drugi zuti..
al malo je smjesno to njihovo plakanje i trazenje ronalda da se stite veliki igraci.. ono - wtf..?
ronaldo ima dovoljno kredita pa mu ne povlace kartone za igranje rukom (sto je po meni i oke, za onakvu situaciju), nit mu povlace kartone za nervozno nabijanje lopte (sto je takodjer po meni oke) iako bi se neki drugi igrac odmah zazutio..
takodjer kad izvlacis situacije, bilo je i s druge strane startova za zuti.. sad na prvu mi je a ko drugi nego naravno marcelo na tomecaka.. sa ledja, njegov karakteristicni street style zakaci ga i okreni "klizeci"

tako se kladio i moj frend - 160 eurica na hendikep pa su mu izgorilii ja se već sad kladim da će biti 2 ili više za Real tamo