Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Mislim da do kraja sezone nećemo gledati preagresivnog hamiltona, jer mu je ocito sad cilj da zavrsi i pobjedi Buttona.
Darkness rises when silence dies
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Sad sam se tek sijetio da je Lewis u jednom intervjuu reko da bi od vozaca u proslosti najvise volio vozit protiv MS-a (to je bilo prije nego se vratio)! Pa evo sad je imo i tu priliku izravno se borit protiv njega :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Kao što su Dero i Armanini rekli, i ja sam dojma da je Hamilton malo oprezniji kad je MSC u pitanju, još prošle godine mi je to malo upalo za oko (Kina, ja mislim). Na izlazi iz parabolice je bio "sto" puta tako blizu da je bilo nevjerovatno kako ga ne može prestići. Izbaci se i ono - ništa. Čak mi se čini da mu je i korištenje DRS-a bilo "čudno". Kao da ga nije svaki put ni otvarao, pa prerano zatvarao. Sam je priznao da je zaspao na restartu, nakon SC-a i eto, to mu je kazna. Da nije proveo toliko vremena iza Schumachera postolje uopće ne bi bilo upitno, čak bi me zanimalo kakav bi bio odnos s Vettelom kroz trku.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ne, problem je bio u tome sto je maksimalna brzina Hamiltona sa DRS-om bila jednaka Schumacherovoj bez DRS-a...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

SRV je napisao/la:Ne, problem je bio u tome sto je maksimalna brzina Hamiltona sa DRS-om bila jednaka Schumacherovoj bez DRS-a...
Taj DRS je najveća glupost koju su uveli u F1. :?
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Schumy.d je napisao/la:
SRV je napisao/la:Ne, problem je bio u tome sto je maksimalna brzina Hamiltona sa DRS-om bila jednaka Schumacherovoj bez DRS-a...
Taj DRS je najveća glupost koju su uveli u F1. :?
SRV jel on kriv, ili Schumacher što je Hamilton imao manji top speed?

Schumy.d slažem se da je to najveća glupost
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ma i nije glupost zato ima najvise pretijecanja ikada! Samo bi trebali malo modificirat pravila oko njega!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

deda je napisao/la:Ma i nije glupost zato ima najvise pretijecanja ikada! Samo bi trebali malo modificirat pravila oko njega!
Ma da, ima pretjecanja, al nema borbe više.
Fućkaš pretjecanje u kojem vozač ispred nema šansi za obranu...

A ako i uspije zatvoriti koji put, onda to najčešće završi kaznom. :doubt:
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Pa zato ti velim da bi trebalo modificirat pravila! Npr. da i ovaj koji se brani isto moze koristit drs makar bi onda opet bilo isto ko i bez njega!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Igor18 je napisao/la:Ne znam dali je ovo samo iznimka, ali ovo je malo drugačiji pristup Hamiltona. Pametniji pristup.
Borba sa Schumijem bila je po meni borba sezone, bilo je super, agresivno ali pametno.
Do prije utrku dvije, siguran sam da bi se "bacio" pa kaj bude bude. Ispao ili prošao svejedno.

Dali je napokon shvatio da rulet vožnja ne prolazi? Vidjet ćemo u narednim utrkama.
Ono kaj ja mislim je da sa ovakvom vožnjom, do sada bi imao sigurno još jedan naslov prvaka.
Nije izgubio na atraktivnosti sa malo pametnijom vožnjom a završio je i uzeo bodove. To je način na koji treba vozit iduće sezone.

Bodovi se gledaju na kraju krajeva, a ne umjetnički dojam. On želi naslov prvaka, a ne liikovanja o atraktivnosti.
ne nije se promijenio, ali odustao je na previše utrka zaredom, bodovi nisu samo njemu potrebni, već i momčadi protv ferarija
ovdje je hamilton odigrao timski za osvajanje sigurnih bodova
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... t-car.html
Ne razumijem, ekipi koja te je napravila f1 vozačem. A i bolid je dobar koliko može biti.
Ovo je ipak samo u gossip columnu, tako da treba uzeti sa rezervom, ali opet, glupo je.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

mrd je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... t-car.html
Ne razumijem, ekipi koja te je napravila f1 vozačem. A i bolid je dobar koliko može biti.
Ovo je ipak samo u gossip columnu, tako da treba uzeti sa rezervom, ali opet, glupo je.
evo sad ću te malo smiriti kao što je mene jedan forumovac smirio oko buttona što su pisali za Ferrari,
pogledao sam sad par sajtova koji znam da su OK, i nigdje ne nalazim taj "citat" niti ikakav članak oko toga,
vjerojatno traže malo publiciteta pa stavljaju ne valjane stvari, ne čini mi se da bi to on rekao, pa shvaća da je on najveći krivac što je ovoliko sezona sjebana, isto kao i prošla godina. Zapravo samo kada McLaren nije bio kompetentan je bio 2009.;
ova godina je malo specifična, Red Bull je imao jako velik zamah, a McLaren je pokušao izmisliti novu vodu i išao sa POTPUNO novim bolidom, i izbacili ga dosta kasno u testiranju, nisu imali baš puno vremena ga naštimati.
dosta je trebalo da ga uštimaju... brz je bolid, a bio je brži od Red Bulla do prije par tjedana, samo što je Hamilton uništio puno prilika. Zato ja mislim da je ovaj članak ne istinit!!! (2010. godine je ispao valjda 2 utrke zaredom na dosta visokom mjestu, da nije bio bi vjerojatno 1. u prvenstvu)
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Centurion je napisao/la: evo sad ću te malo smiriti kao što je mene jedan forumovac smirio oko buttona što su pisali za Ferrari,
pogledao sam sad par sajtova koji znam da su OK, i nigdje ne nalazim taj "citat" niti ikakav članak oko toga,
vjerojatno traže malo publiciteta pa stavljaju ne valjane stvari, ne čini mi se da bi to on rekao, pa shvaća da je on najveći krivac što je ovoliko sezona sjebana, isto kao i prošla godina. Zapravo samo kada McLaren nije bio kompetentan je bio 2009.;
ova godina je malo specifična, Red Bull je imao jako velik zamah, a McLaren je pokušao izmisliti novu vodu i išao sa POTPUNO novim bolidom, i izbacili ga dosta kasno u testiranju, nisu imali baš puno vremena ga naštimati.
dosta je trebalo da ga uštimaju... brz je bolid, a bio je brži od Red Bulla do prije par tjedana, samo što je Hamilton uništio puno prilika. Zato ja mislim da je ovaj članak ne istinit!!! (2010. godine je ispao valjda 2 utrke zaredom na dosta visokom mjestu, da nije bio bi vjerojatno 1. u prvenstvu)
imaš pravo, zato sam i napisao da treba uzeti sa rezervom, ali kad čitam i zamišljam da hamilton tako govori, drugačije razmišljam. Naravno da niko ne može biti nezadovoljan formom pogotovo nakon onakvih zimskih testova.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

mrd je napisao/la:
Centurion je napisao/la: evo sad ću te malo smiriti kao što je mene jedan forumovac smirio oko buttona što su pisali za Ferrari,
imaš pravo, zato sam i napisao da treba uzeti sa rezervom, ali kad čitam i zamišljam da hamilton tako govori, drugačije razmišljam. Naravno da niko ne može biti nezadovoljan formom pogotovo nakon onakvih zimskih testova.
znam no opet, da je samo odvozio one utrke, na mjestima na kojima je bio, bio bi jako jako blizu vettela, a sada ništa :/
a u Italiji nije da smo bili spori, naprotiv možda smo bili najbrži, ali zbog setupa Hamilton nije imao dovoljno brzine na ravnome, a njegov start je bio očajan, previše se usredotočio na preticanje vettela zaboravio zatvoriti alonsa i zajebao se...
ali da zimski testovi su isto bili očajni.... ali opet, imaju brz bolid... a samo je vrijeme pitanja (isto kao i kod Ferrarija) kad će ponovno napraviti najbrži bolid na gridu... ipak su oni jako jaka momčad
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Centurion je napisao/la: a u Italiji nije da smo bili spori, naprotiv možda smo bili najbrži, ali zbog setupa Hamilton nije imao dovoljno brzine na ravnome, a njegov start je bio očajan, previše se usredotočio na preticanje vettela zaboravio zatvoriti alonsa i zajebao se...
Slazem se s tobom da u Italiji nije bilo dovoljno brzine na pravcima, ali racunaj da Hamilton nije u Italiji isel kak u prijasnjim trkama. Jucer su na BBC prenjeli njegov intervju, kad su ga pitali zasto nije bilo agresivniji prema Schumacheru, odgovril je da je bilo što agresivnije probal protiv Schumachera da bi 100% zavrsil u zidu. Al sve jedno nadam se da bude danas bil svoj
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Već je jučer Lewis bil svoj.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

citam malo review kvala na f1. com. Hamiltonu bjezi malo zadnji kraj ima dost oversteera i pregrijava gume u 2. i 3. sektoru
His main problem was oversteer as his rear tyres overheated by the second and third sectors of the lap.
ovo gore necu ni komentirat. Glupo se ponaša , sto je mislio dobit time da pređe massu kad su ispred bili jos alonso i button također spori u instalacijskom
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la: ovo gore necu ni komentirat. Glupo se ponaša , sto je mislio dobit time da pređe massu kad su ispred bili jos alonso i button također spori u instalacijskom
Pa massa ga je prije znal zafrknuti, pa je mislil da bolje da ga prođe. Makar moglo je sranja biti
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

elder je napisao/la:
F1NAC je napisao/la: ovo gore necu ni komentirat. Glupo se ponaša , sto je mislio dobit time da pređe massu kad su ispred bili jos alonso i button također spori u instalacijskom
Pa massa ga je prije znal zafrknuti, pa je mislil da bolje da ga prođe. Makar moglo je sranja biti
Htio je ispred Masse da brže odradi taj krugi i uđe u boks, nije mogao računati na to da bude imal problema u zaustavljanju. Nije htio riskirati Monaco di nije napravio kak spada q3 vrijeme jer ga je baš Massa zaštopao. Osim toga, Massa je bio sporiji i od Alonsa i Buttona u tom krugu.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma Hami je legenda... i takvi nam trebaju u F1. Još kad Jergović samo stane u njegovu obranu; pa gdje bi nam dušo bio kraj
Samo neka se trkaju.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

King iCool je napisao/la:Već je jučer Lewis bil svoj.
ne kužim kaj je htio s tim?
jedino je mogo izgubit prednje krilo, ispred njega još su 2 auta bila :roll:

da su napravili kao RB, pričekali kojih 10 sec i izašli na praznu stazu mogao je komotno biti 2. na startu...
a ovak em je 4. jedan set guma morao je baciti, preostala 2 su već načeta...
biti će mu jako komplicirano jer će morati ili 2 puta na tvrđem setu voziti ili ići taktikom jednog zaustavljanja manje od ostalih.. ako su prognoze od 3 STOPA točne..
Michael is faster than you!!
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Hamilton je izdržao punih 20 minuta dok nije napravio glupost. I to žestoku. Bravo Hami!
Samo neka se trkaju.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

uništio massi utrku, svaka mu cast
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Tolko o jednakim kriterijima sudaca
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

samo sam tebe čekao na ovoj temi :lol:

čak pola sata bez razbijanja je izdržao, impresivno =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Odgovori