Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Novosti - Rujan 2011
i onda ce tu imolu stavit da se rotira s monzom svake druge godine ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nažalost me nebi nimalo čudilo, po meni bi bilo najbolje da izbace neku od novih stazaF1NAC je napisao/la:i onda ce tu imolu stavit da se rotira s monzom svake druge godine ..

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
ma vraga ce , ove novije nose pun q para nazalost

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a pa ne vidim razlog zašto nebi bilo više od 20 utrka. Razumijem da je problem oko transporta opreme i ljudstva, ali može se npr. postaviti da se vozi nekoliko utrka uzastopce u npr. aziji tjedan za tjedan, onda 2 tjedna pauze pa nekoliko utrka u europi tjedan za tjedan i tako dalje...ja bi volio ovakav kalendar:
1. Melbourne
2. Shanghai
3. Sepang
4. Singapur
pauza 2 tjedna
5. Barcelona
6. Imola
7. Monako
8. Nurburgring
pauza 2 tjedna
9. Austin/Indianapolis/Laguna Seca
10. Montreal
pauza 2 tjedna
11. Silverstone
12. Hockenheim
13. Hungaroring
14. Spa
15. Istanbul
godišnji 3 tjedna
16. Monza
17. Dijon/Magny Cours/Paul Richard (dakle jedna od njih)
18. Red Bull Ring (A1 Ring za one koji možda slučajno neznaju)
19. Estoril/Algrave
pauza 2 tjedna
20. Abu Dhabi
21. Indija
22. Suzuka
pauza 2 tjedna
23. Veliko finale, Interlagos
opet nije puno više, samo + 3 a mislim da sam izbacio one najdosadnije staze. Singapore sam ostavio, jer koliko god nekome možda dosadna, meni se layout ful dopada. Također, mislim da staza u Abou Dhabiju ima potencijala samo da se malo korigira layout.
Naravno, ovo bi bilo moguće da sezona počne kao što je nekad bilo 1. nedjelje u Ožujku, a ne na kraju ožujka...
1. Melbourne
2. Shanghai
3. Sepang
4. Singapur
pauza 2 tjedna
5. Barcelona
6. Imola
7. Monako
8. Nurburgring
pauza 2 tjedna
10. Montreal
pauza 2 tjedna
11. Silverstone
12. Hockenheim
13. Hungaroring
14. Spa
15. Istanbul
godišnji 3 tjedna
16. Monza
19. Estoril/Algrave
pauza 2 tjedna
20. Abu Dhabi
21. Indija
22. Suzuka
pauza 2 tjedna
opet nije puno više, samo + 3 a mislim da sam izbacio one najdosadnije staze. Singapore sam ostavio, jer koliko god nekome možda dosadna, meni se layout ful dopada. Također, mislim da staza u Abou Dhabiju ima potencijala samo da se malo korigira layout.
Naravno, ovo bi bilo moguće da sezona počne kao što je nekad bilo 1. nedjelje u Ožujku, a ne na kraju ožujka...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
i koliko bi onda bilo vremena za testiranje? xD ne ostaje im gotovo ništa...damjan.cule je napisao/la:a pa ne vidim razlog zašto nebi bilo više od 20 utrka. Razumijem da je problem oko transporta opreme i ljudstva, ali može se npr. postaviti da se vozi nekoliko utrka uzastopce u npr. aziji tjedan za tjedan, onda 2 tjedna pauze pa nekoliko utrka u europi tjedan za tjedan i tako dalje...ja bi volio ovakav kalendar:
1. Melbourne
2. Shanghai
3. Sepang
4. Singapur
pauza 2 tjedna
5. Barcelona
6. Imola
7. Monako
8. Nurburgring
pauza 2 tjedna
10. Montreal
pauza 2 tjedna
11. Silverstone
12. Hockenheim
13. Hungaroring
14. Spa
15. Istanbul
godišnji 3 tjedna
16. Monza
19. Estoril/Algrave
pauza 2 tjedna
20. Abu Dhabi
21. Indija
22. Suzuka
pauza 2 tjedna
a i tradicionalno je da nakon hungaroringa bude ljetna stanka tako da ovaj kalendar neće biti moguć xD
- Cuky
- Moderator
Kako neće biti vremena za testiranje?? testiraju u veljači i na kraju sezone kao do sada. A pauzu od 3 tjedna koja je inače iza Hungaroringa stavio sam iza Istanbula. Sve se može kad se hoće, samo se oni nikako dogovorit

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Legenda poručuje: Hamilton s ovakvom vožnjom nema što tražiti u Formuli 1
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/au ... uli-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjek poceo cugat pod stare dane
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/au ... uli-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
gol.hr - jednostavno svaki put izmisle jos vecu glupostGERMAN je napisao/la:Legenda poručuje: Hamilton s ovakvom vožnjom nema što tražiti u Formuli 1
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
kako samo okrecu naslove ti tiskovi pf .

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
mislim da je ovo zadnje mjesto gdje bi očekivao F1, ali kako svi znamo bernijevu politiku.... ništa nije nemoguće
http://www.index.hr/sport/clanak/iran-g ... 70682.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.index.hr/sport/clanak/iran-g ... 70682.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kenny
- Legenda
Uzmi u obzir koji sajt to piše, a taki sajtovi su pisali za onu stazu kod Zagreba da će na njioj bit F1darky je napisao/la:mislim da je ovo zadnje mjesto gdje bi očekivao F1, ali kako svi znamo bernijevu politiku.... ništa nije nemoguće

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
http://www.mehrnews.com/en/newsdetail.a ... ID=1401282" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovaj je s bbc-aKenny je napisao/la:Uzmi u obzir koji sajt to piše, a taki sajtovi su pisali za onu stazu kod Zagreba da će na njioj bit F1darky je napisao/la:mislim da je ovo zadnje mjesto gdje bi očekivao F1, ali kako svi znamo bernijevu politiku.... ništa nije nemoguće
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
oho ovu stazu ne radi tilke koliko uspim vidit . Al svejedno mi se ne sviđa premještanje F1 na bliski istok

- Kenny
- Legenda
Neznam samo kako oni misle uć kad se tamo stalno neka sranja dešavaju, a ove godine je bilo u Bahreinu, pa nije održana trka

- Kenny
- Legenda
po meni bezveze http://www.gp1.hr/fia-uvela-ogranicenje ... ib-kotaca/" onclick="window.open(this.href);return false;

- F1NAC
- Moderator
Teams could choose their own tires after 2012
Pirelli could allow teams to choose their own tyre compounds ahead of race weekends from 2013 onwards.
The Italian tyre manufacturer currently determines the two compounds that would be used for each Grand Prix but that decision may be handed to the teams in the future.
“These conversations are geared towards 2013 and we may let the teams choose compounds, but these are just discussion points,” said Pirelli’s motorsport director Paul Hembery.
“We received a memo from the drivers only, asking us to review the tyre allocation because at the end of each race the drivers still have a set of unused tyres – usually the harder of the two compounds,” he explained.
Red Bull’s Mark Webber is open to the idea but believes choosing tyres in advance could be difficult.
“It would not be easy to pick (the tyres) a month before, in terms of allocation and what specific venues might need,” said the Australian.
“But, yeah, not a stupid idea but obviously it needs a bit more thought to see how it would work over the course of a full season, and obviously for the lead teams to make the decision.”
Pirelli are currently designing new faster compounds for 2012 including a new rear and wet weather tyre but Hembery says there won’t be any major changes next year.
“We’re researching new compounds that could improve lap times by as much as 1.2s per lap, but that’s too much. We’re looking for a maximum improvement of 0.6s to 0.8s per lap and to meet that we’ve designed a new rear tyre.”
The colour of the markings, which distinguish one tyre from the other, may also be changed from next year to help increase visibility for spectators.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
http://twextra.com/ar32yp" onclick="window.open(this.href);return false; - nekoliko fotografija s gradilišta u Indiji. Ovo me podsjeća na Koreju i dovršavanje u zadnji tren....

- Kenny
- Legenda
Ima sličmosti, možda bude prva trka na gradilištu
Jel to na zadnjoj slici rade djeca?

Jel to na zadnjoj slici rade djeca?

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Treba zaraditi džeparac.
- Armanini
- Svjetski prvak
ja sam nekako dosta optimistican u vezi ove staze..
ako se dobro sjecam layout se cini super, prava staza..
vidim vec su neke izletne zone asfaltrirane, al jbga, to je sadasnjost, standardi.. .. tako da se ne moze uzet toliko za zlo..
staza ce vjerujem bit spremna, ima tamo "baustelaca" kolko treba, jedino sto nece travica narast do tada.. a mozda i oce..
uglavnom, jedina staza unazad nekoliko godina koju jedva cekam.. neznam zas, al takav mi je neki feel..
ako se dobro sjecam layout se cini super, prava staza..
vidim vec su neke izletne zone asfaltrirane, al jbga, to je sadasnjost, standardi.. .. tako da se ne moze uzet toliko za zlo..
staza ce vjerujem bit spremna, ima tamo "baustelaca" kolko treba, jedino sto nece travica narast do tada.. a mozda i oce..
uglavnom, jedina staza unazad nekoliko godina koju jedva cekam.. neznam zas, al takav mi je neki feel..
- Cuky
- Moderator
mislim da su ipak brži nego korejci. Korejci su asfalt završili tjedan dana prije početka utrke, a u četvrtak, dan prije prvog treninga, još su dovršavali stazu. Ovdje mi izgleda kao da je asfalt već manje-više postavljen tako da mislim da bi ovo moglo ipak bit spremnije za prvi GP

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
To su iz tehničke škole, na praksiKenny je napisao/la: Jel to na zadnjoj slici rade djeca?

Gledao sam cijene, većina tribina ide po nešto više od stotinjak eura, grandstand je išao po 38 eura!

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
to bi se isplatilo otić a 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Kenny
- Legenda
Mislim da je ta cjena ipak samo prilagođena za njihgringo73 je napisao/la: To su iz tehničke škole, na praksi
Gledao sam cijene, većina tribina ide po nešto više od stotinjak eura, grandstand je išao po 38 eura!

- F1NAC
- Moderator
Đir s Coulthardom po Texasu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0tEHQJn_ ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0tEHQJn_ ... r_embedded[/youtube]