Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: :roll: #-o Baš ih je raz*ebao #-o
Ti si stvarno nekada slijep

Sa ovom izjavom je samo pokazao kolika je seljačina,džaba mu milioni i činjenica da je jedan od najbolji igrača na svijetu
A i pokazao je da je očito koliko je ljubomoran na Messia jer je svjestan da ne može biti dobar igrač kao on i da ne može biti popularan i omiljen kao Messi
Pa tebe je prvog raspalio. ;)

A ovo o omiljenosti neću ni komentirati. Kakav je da je, ali fanova sigurno ima više nego Messi. ;)
I ja bih volio Messija vidjeti u Premiershipu kako bi igrao, a tek tada možemo pričati da li je stvarno bolji od Ronalda. ;)
Ronaldo je najbolji igrač bio u 2 kluba u 2 različite lige + bolje igra u reprezentaciji.

A meni i tvoja zadnja rečenica izgleda puna ljubomore. :)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: EDIT: Baš mi ga je žao ovdje. Al bar je ispao gospodin. ;)

Meni je ovo bilo toliko jadno od strane navijača... Stvarno imaju inspiracije. :roll:
I onda lik napravi carski potez, kaže da su mu to vikali jer je lijep, bogat i dobar igrač i raz*ebe dodatno te sve koji su mu to vikali. :lol:

A ovo na zagrijavanju?? :biggrin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6ZcLHvM ... re=related[/youtube]
Uuu, carski. Najbolji igrač na svijetu, nema se tu što dodati. :badgrin: :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la: Pa tebe je prvog raspalio. ;)

A ovo o omiljenosti neću ni komentirati. Kakav je da je, ali fanova sigurno ima više nego Messi. ;)
I ja bih volio Messija vidjeti u Premiershipu kako bi igrao, a tek tada možemo pričati da li je stvarno bolji od Ronalda. ;)
Ronaldo je najbolji igrač bio u 2 kluba u 2 različite lige + bolje igra u reprezentaciji.

A meni i tvoja zadnja rečenica izgleda puna ljubomore. :)
Baš me je raspalio hahhaha :biggrin:
Ako je tebi ona njegova rečenica fora onda ok,evo recimo ja i ti da smo subjektivni a vidim kako mu se ovdje a i u svijetu mnogi rugaju na tu rečenicu

Samo se tebi i još nekima zagriženim i slijepim fanovima Messi treba dokazati ,da pređe u Real za tebe onda bio najbolji
I normalno da bi volio viditi Messia u Premiershipu onda bi imali kakvu takvu šansu da osvojite Primeru

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK ... re=related[/youtube]
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Uuu, carski. Najbolji igrač na svijetu, nema se tu što dodati. :badgrin: :thumbup:
Apsolutno :D

Btw. imaš na youtubeu film "Cristiano Ronaldo - Tested to the limits". Traje nekih 40-ak minuta i prikazuje jedan dan testiranja njegovih sposobnosti. Svakako dokumentarac koji ti preporučam da pogledaš. S tim filmom ćeš se uvjeriti u ovu tvoju rečenicu iznad mojeg komentara. :biggrin:
Ako želiš vidjeti kako zabija golove u potpunom mraku, njegove mentalne sposobnosti ili snagu udarca, svakako pogledaj.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Uuu, carski. Najbolji igrač na svijetu, nema se tu što dodati. :badgrin: :thumbup:
Apsolutno :D

Btw. imaš na youtubeu film "Cristiano Ronaldo - Tested to the limits". Traje nekih 40-ak minuta i prikazuje jedan dan testiranja njegovih sposobnosti. Svakako dokumentarac koji ti preporučam da pogledaš. S tim filmom ćeš se uvjeriti u ovu tvoju rečenicu iznad mojeg komentara. :biggrin:
Ako želiš vidjeti kako zabija golove u potpunom mraku, njegove mentalne sposobnosti ili snagu udarca, svakako pogledaj.
Upravo gledam, sad je prošao onaj dio kad se utrkivao sa Rodriguezom. Pola sekunde brži od sprintera na cik-cak trkalištu dužine kojih 20-ak metara. Svaka mu čast. :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

yep, strasan dokumentarac.. pretpostavljam da imaju podatke dobivene u istim uvjetima od svih igraca pa imaju za komparirat s nekim..

presmjesno.. (doduse, vrlo interesantan dokumentarac)..

a navodit to kao dokaz da je najbolji igrac je jos smjesnije..
a opcenito pricat na takav nacin - najbolji je ovaj, najbolji je onaj je definitivno most funny.. neznam koliko imate godina, ne dozivljavam te bas mulcem, al nacin rasprave je za djecji vrtic..

ako je istina da ima 3 puta visu realizaciju slobodnjaka od ikog (sto mi zvuci prenategnuto) onda moze bit najbolji izvodjac slobodnih udaraca..

a takodjer je smjesno govoriti da je danas na terenima netko bolji od messija..
i djeca u vrticu znaju tko je the best :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:yep, strasan dokumentarac.. pretpostavljam da imaju podatke dobivene u istim uvjetima od svih igraca pa imaju za komparirat s nekim..

presmjesno.. (doduse, vrlo interesantan dokumentarac)..

a navodit to kao dokaz da je najbolji igrac je jos smjesnije..
a opcenito pricat na takav nacin - najbolji je ovaj, najbolji je onaj je definitivno most funny.. neznam koliko imate godina, ne dozivljavam te bas mulcem, al nacin rasprave je za djecji vrtic..

ako je istina da ima 3 puta visu realizaciju slobodnjaka od ikog (sto mi zvuci prenategnuto) onda moze bit najbolji izvodjac slobodnih udaraca..

a takodjer je smjesno govoriti da je danas na terenima netko bolji od messija..
i djeca u vrticu znaju tko je the best :)
Prva stvar, nitko ne navodi da je zbog ovog videa najbolji na svijetu.
A druga stvar, ne moraju svi ljudi imati isto mišljenje kao ti. Znaš kako se kaže: 100 ljudi, 100 ćudi.
Eto, za mene je CR najkompletniji igrač današnjice, za tebe je Messi. Stvar riješena...

Evo, za onog tko imalo prati nogomet, za njega je ovaj video jako zanimljiv, a ne presmiješan. Ovo šta on radi, ne može svaki igrač napraviti.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

S tim filmom ćeš se uvjeriti u ovu tvoju rečenicu iznad mojeg komentara
Prva stvar, nitko ne navodi da je zbog ovog videa najbolji na svijetu.
:roll:
A druga stvar, ne moraju svi ljudi imati isto mišljenje kao ti
nije ovo stvar misljenja nego cinjenice..
tvoj problem i je sto ti imas svoje misljenje koje nije tvoje vlastito nego najcesce neko opce, misljenje koje ti se lako nametne, misljenje koje upijas ko spuzva, a nemora i cesto nije stvar istine..
Ovo šta on radi, ne može svaki igrač napraviti.
?
sve sto je on napravio mogu napravit i ja, sa tek nekoliko godina treniranja nogometa, mozes napravit ti, a boga mi moze napravit svaki nogometas.. jasno s drukcijim rezultatima..

il ti mislis da je cr uberman i da nitko ne bi napravio bolji rezultat u nekom testu? mislis da ne bi recimo hulk razbio vise stakla..
a vjerojatno i mislis..

Evo, za onog tko imalo prati nogomet, za njega je ovaj video jako zanimljiv
(doduse, vrlo interesantan dokumentarac)
interesantno = zanimljivo..
=D>
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Armanini- ti si se vec izgubio u tolikim postovima koje si napisao samo iz mržnje prema Realu i Ronaldu......
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Drzite se teme, tema je Domaci nogomet,a ne Ronaldo,Real,Messi,Barcelona i sl.!!!
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

e moj Lancun , uprska si
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Šimunić na klupi a Ibanez pliva na sve strane
A Pokrivač koji potez katastrofa
Loše,loše ali ovako sam nešto i očekivao
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ma od pocetka su igrali krivo, u prvom poluvremenu nije bilo niti jednog prodora po boku. Druga greska mislim barem kaj bi ja drugacije slozil je dva napadaca umjeto 1 jer se je vidlo da Bečo nema sanse sam protiv obrane. Samir tak tak danas. Ali Ibanjez danas kaj je god probal nije proslo. Prebalgo su ulazili u duele, ovakvom igrom nemaju sanse da daju bilo kome gola. Za HNL je uredu ali za ostalo nikako. Ovo danas potvrduje da Jurčić nije materijal za trenera
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Niti je Jurčić materijal za trenera,a pogotovo Ibanez nije materijal za igrača,dečko je po koji put pokazao da je glup.Bolje imati igrača manje nego Ibaneza u momčadi
Vida je dokazao da može igrati u najvećim europskim klubovima
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jbg. na Lyonu su i jace momcadi lomili zube, a gdje nece jedan Dinamo.
Imaju jos sansi za utjesnu kartu za Europu ( EU ligu) jer koliko vidim, Ajax je izgubio od Reala.
Pitanje je samo, da li ce nakon ovog poraza igraci Dinama " spustit sidro " ili ce se probati dobro " potuci" sa Nizozemcima. Ma da kada vidim, nece biti toliki problem u igracima, koliko ce biti problem u onom Jurcicu. Vjerovatno ce u Amsterdamu ici na "kontrolirani rizik" te time shebat priliku.

Volio bi da sam u krivu, ali nekako mi predstave Jurcica ne govore nista, da bi se to sta moglo promijeniti po tom pitanju.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Mamić: Naši igrači su jadnici koji mučki udaraju iza leđa! iz 24sata:
"Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poludio je nakon što je njegova momčad u Stanovima pretrpjela prvi ovosezonski poraz protiv Zadra 2-1.
Mamić je najprije otišao u svlačionicu domaćih i čestitao Zadranima na pobjedi, a onda je počeo:
- Sve čestitke Zadru, nitko nas nije tako zasluženo pobijedio. Silno sam razočaran i možete očekivati i reakcije neslućenih razmjera. Momčad će sigurno biti kažnjena, više ništa neće biti kao prije. Ovaj dan ući će u povijest Dinama - rekao je Mamić i dodao:
- Neki dan smo bili na večeri koju sam ja platio iz svog džepa što je mali detalj, ali vrlo važan. Slušajte sad dobro, u ponedjeljak im trebamo isplatiti četiri milijuna eura premija za prvih par kola lige HNL-a i za Ligu prvaka, a Hrvatska je gladna, ljudi rade, a ne primaju plaću, a ti Zdravko magarče trpi od svih, od igrača, navijača...
Mamić nije štedio Dinamove igrače, a posebno kapetana Milana Badelja!
- Badelju nudim tri milijuna eura za pet godina. On se piša na taj ugovor, naravno nije došao na utakmicu kao neki igrači. Oni su jadnici koji mučki s leđa udaraju, a baš se pitam kako ću uopće pogledati osoblje u svom klubu i oružare kad ne dobe premije jer ja u ponedjeljak prvi put u životu idem na bolovanje."

Mislim da je vrijeme da mamic da otkaz Jurcicu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da barem vrati Soldu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zanimljiv ispad mamica..
Neki dan smo bili na večeri koju sam ja platio iz svog džepa što je mali detalj, ali vrlo važan.
cigan uvijek ostaje cigan..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Koliko Jurčiću treba dokaza da Ibanez nije igrač ni za 5. Azerbejdžansku ligu
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

haha koja tekma loša :D ako izvucu bod svaka čast :D ajd bar mi je u kladari točan zasad ovaj dvoboj XD
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Chuck Norris je napisao/la:Koliko Jurčiću treba dokaza da Ibanez nije igrač ni za 5. Azerbejdžansku ligu
A kolko treba Mamicu utaknica da vidi da Jurcic nije trener za Dinamo, ovo je uzas kaj taj lik radi i kak slaze postavu. Rukavina katastrofa, Badelj da ne velim, Simunic neznam kaj bi rekel. I onda vadi van beciraja i stavlja nutra pokrivaca. A gube 1:0, uzas zivi uzas
Chuck Norris
Veteran
Veteran

elder je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Koliko Jurčiću treba dokaza da Ibanez nije igrač ni za 5. Azerbejdžansku ligu
A kolko treba Mamicu utaknica da vidi da Jurcic nije trener za Dinamo, ovo je uzas kaj taj lik radi i kak slaze postavu. Rukavina katastrofa, Badelj da ne velim, Simunic neznam kaj bi rekel. I onda vadi van beciraja i stavlja nutra pokrivaca. A gube 1:0, uzas zivi uzas
Slažem se i s time,Jurčić nema pojma a što je najkomičnije on je zadovoljan igrom i kaže da nismo imali sreće. #-o Pa Ayax je zaslužio pobjedu od 5 razlike a on priča nismo imali sreće

Ja ne bi nijednog igrača krivio(osim Ibaneza koji nema pojma i glup je ko k),kao što je Štimac rekao u lošoj organizaciji i dobar radnik je loš
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slazem se s tim da igraci nisu tolko krivi, oni samo provode plan koji je zamislil trener. Statistike govore kakav je trener od svih momčadi koje sudjeluju u ligi prvaka jedino Dinamo nije dal niti jedan gol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma sasvim očekivan rezultat. Ajax je jača momčad od Dinama i poslije utakmice Real - Ajax znao sam da Dinamo nema šta tražiti.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Ma sasvim očekivan rezultat. Ajax je jača momčad od Dinama i poslije utakmice Real - Ajax znao sam da Dinamo nema šta tražiti.
Niko i ne tvrdi da nije jača momčad,ali to ne znači da trebaju skinuti gaće
Nije u pitanju samo poraz nego način na koji su nas nadigrali,trebali su nas dobiti 5 razlike da su imalo precizniji bili

Jurčić potvrđuje svakom utakmicom da je zalutao u trenerski posao
Odgovori