Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Jenson Button
Pohvale za odlične vožnje i od timskog kolege: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94879
Pored bezgrešnog Vettela, i Alonsa koji izvlači više od maksimuma iz F150 sigurno najbolji vozač sezone.
Pored bezgrešnog Vettela, i Alonsa koji izvlači više od maksimuma iz F150 sigurno najbolji vozač sezone.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Sasvim zasluženo, Jenson vozi ponovo izvrsnu sezonu i pokazuje da je spreman za borbu za još jedan naslov
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
oces rec da je bio bolji od lewisa??? ma nemoguceeee XD hahahahhahaOne and only je napisao/la:Pohvale za odlične vožnje i od timskog kolege: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94879
McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nadam se da je ovo sarkazamMcLewis je napisao/la:oces rec da je bio bolji od lewisa??? ma nemoguceeee XD hahahahhahaOne and only je napisao/la:Pohvale za odlične vožnje i od timskog kolege: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94879

Ako Lewis kaže da je Button više pokazao ove sezone onda sigurno jeste. U dobrom autu Lewis će dati više, ali u lošem autu Button pravi puno manje grešaka, jer je strpljiviji, i samim tim skupi više bodova. Zanimljivo je njih dvojicu gledati u istom timu, jer su dva suštinski suprotna tipa vozača, iako su obojica jako talentovani.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLewis
- Veteran
je sarkazam jeOne and only je napisao/la:Nadam se da je ovo sarkazamMcLewis je napisao/la:oces rec da je bio bolji od lewisa??? ma nemoguceeee XD hahahahhahaOne and only je napisao/la:Pohvale za odlične vožnje i od timskog kolege: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94879
Pored bezgrešnog Vettela, i Alonsa koji izvlači više od maksimuma iz F150 sigurno najbolji vozač sezone..
Ako Lewis kaže da je Button više pokazao ove sezone onda sigurno jeste. U dobrom autu Lewis će dati više, ali u lošem autu Button pravi puno manje grešaka, jer je strpljiviji, i samim tim skupi više bodova. Zanimljivo je njih dvojicu gledati u istom timu, jer su dva suštinski suprotna tipa vozača, iako su obojica jako talentovani.

ove godine je jenson stvarno pokazao vise od lewisa, i ona njegova dva odustajanja je krivica ekipe, dok je lewis svaki puta ispao zbog radi svačega

McLaren u <3
- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 12595.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Button sad i službeno potpisao.
Button sad i službeno potpisao.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Domi
- Profesionalni vozač
majstorski odrađen krug, sutra po meni najozbiljniji kandidat za pobjedu
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Bravo majstore! Odlična utrka i 5. pobjeda u sezoni za Mclaren. Samo tako nastavi.
- Domi
- Profesionalni vozač
moje riječi se ostvarile, fenomenalna forma i fenomenalan vozač, svaka čast 

- McLewis
- Veteran
jensonu svaka cast.... fenomenalno, tj. majstorski odradjen vikend... definitivno je ove godine ocitao dobru lekciju lewisu... kad bi mogli krizat njih dvojicu nekako hahahha da bude brz ko lewis a da vozi pametno i cuva gume ko jenson 

McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
AlonsoMcLewis je napisao/la:kad bi mogli krizat njih dvojicu nekako hahahha da bude brz ko lewis a da vozi pametno i cuva gume ko jenson

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mene podsjeća na to ove sezone VettelF1NAC je napisao/la:AlonsoMcLewis je napisao/la:kad bi mogli krizat njih dvojicu nekako hahahha da bude brz ko lewis a da vozi pametno i cuva gume ko jenson

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
vettel je imao turbo bolji auto od svih... vidi se danas cim su izjednaceni da nemoze toliko bjezatKenny je napisao/la:Mene podsjeća na to ove sezone VettelF1NAC je napisao/la:AlonsoMcLewis je napisao/la:kad bi mogli krizat njih dvojicu nekako hahahha da bude brz ko lewis a da vozi pametno i cuva gume ko jenson

McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Ima najbolji auto, ali ga ima i Webber, pa ga nema nigdje u trkamaMcLewis je napisao/la:
vettel je imao turbo bolji auto od svih... vidi se danas cim su izjednaceni da nemoze toliko bjezat

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ovo je bila prva Jensonova pobjeda za Mclaren u kojoj nije palo ni kapi kise.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Imaju i Alonso i Massa isti bolid pa je veća razlika između njih nego između RB-ovog dvojcaKenny je napisao/la:Ima najbolji auto, ali ga ima i Webber, pa ga nema nigdje u trkamaMcLewis je napisao/la:
vettel je imao turbo bolji auto od svih... vidi se danas cim su izjednaceni da nemoze toliko bjezat

A sad on topic
Fantastična vožnja.bravo za Jensona pokazuje ove sezone i onima koji su sumnjali u njega da je odličan vozači i drago mi je zbog njega.
Nadam se da će do kraja sezone ostati ispred Hamiltona pa da se Lewisovi navijači više nehvale da nije nikad izgbio od momčadskog kolege

...put u raj nije posut ružama...
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Odlična vožnja, sad se pokazao da može pritisnuti kad treba,
fasciniralo me kako je uspio voziti brzo na onim, malo starijim, gumama...
kako čovjek može očuvati pfff....
fasciniralo me kako je uspio voziti brzo na onim, malo starijim, gumama...
kako čovjek može očuvati pfff....
- McLewis
- Veteran
ostat ce ispred, sigurno ako ovako nastavi, a ja cu bit medju prvima koji priznaje da je jenson potukao lewisa ove godine...Chuck Norris je napisao/la:Imaju i Alonso i Massa isti bolid pa je veća razlika između njih nego između RB-ovog dvojcaKenny je napisao/la:Ima najbolji auto, ali ga ima i Webber, pa ga nema nigdje u trkamaMcLewis je napisao/la:
vettel je imao turbo bolji auto od svih... vidi se danas cim su izjednaceni da nemoze toliko bjezat![]()
A sad on topic
Fantastična vožnja.bravo za Jensona pokazuje ove sezone i onima koji su sumnjali u njega da je odličan vozači i drago mi je zbog njega.
Nadam se da će do kraja sezone ostati ispred Hamiltona pa da se Lewisovi navijači više nehvale da nije nikad izgbio od momčadskog kolege
McLaren u <3
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Da, ali su mnogo odigrale gume gdje je Jenson opet majstor. Svaka čast, briljantna pobjeda!King iCool je napisao/la:Ovo je bila prva Jensonova pobjeda za Mclaren u kojoj nije palo ni kapi kise.
I dok se ovdje neki vozači uzdižu u nebesa, dvojica moraju napraviti toliko više od tih bogova, a da ih opet mnogi ne priznaju - Jenson Button i Sebastian Vettel!
S obzirom koliko je već duga karijera Buttona u F1 i nije napravio previše, ali posljednjih je godina odličan. Nakon jednog naslova ove godine zaslužuje naslov viceprvaka. Da nije imao pehova drugo mjesto bi bilo još sigurnije i uvjerljivije, ali uopće ne sumnjam da će na kraju Button biti drugi u poretku.
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Još jedna klasična Buttonova praona od utrke
,stvarno je frajer u ekstra formi,vjerojatno će uzet 2. mjesto u ukupnom poretku,osim ako ne bude nekih drastičnijih senzacija,realno mu jedino Alonso može priprijetit.Hamilton je izgubio korak,a Massa i Webber nisu konstantni ovu sezonu.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Kenny
- Legenda

- Domi
- Profesionalni vozač
neznam zašto je stao ali meni ovaj znak liči na \/\/ ili W tj. WIN 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Čovječe. toliko si fokusiran na hamiltona i vettela da ne kužiš da je onaj moj post bio kompliment buttonu. Sretan sam i veselim se 5. pobjedi Mclarenovog vozaca u ovoj sezoni.sennacher je napisao/la:Da, ali su mnogo odigrale gume gdje je Jenson opet majstor. Svaka čast, briljantna pobjeda!King iCool je napisao/la:Ovo je bila prva Jensonova pobjeda za Mclaren u kojoj nije palo ni kapi kise.
I dok se ovdje neki vozači uzdižu u nebesa, dvojica moraju napraviti toliko više od tih bogova, a da ih opet mnogi ne priznaju - Jenson Button i Sebastian Vettel!
S obzirom koliko je već duga karijera Buttona u F1 i nije napravio previše, ali posljednjih je godina odličan. Nakon jednog naslova ove godine zaslužuje naslov viceprvaka. Da nije imao pehova drugo mjesto bi bilo još sigurnije i uvjerljivije, ali uopće ne sumnjam da će na kraju Button biti drugi u poretku.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
mislim da su to namjerno osmislili zbog Vettelovog "prstića" hahahahaDomi je napisao/la:neznam zašto je stao ali meni ovaj znak liči na \/\/ ili W tj. WIN
- Kenny
- Legenda
Nebi reko. Meni stvarno nije jasno šta imaju svi protiv njegovog prstaCenturion je napisao/la: mislim da su to namjerno osmislili zbog Vettelovog "prstića" hahahaha