Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Felipe Massa
Na kraju sesto mjesto. Steta, mozda bi uspio obici recimo Schumachera, da ga Webber nije pokupio. 

- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Neznam zašto je Massa tako užasan danas . Na ferrarijevim stranicama stoje da su vrtili isti program on i Alonso s tim da su probali neke postavke oba s diferencijalom , a i previse je nemiran massa na stazi

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PpCUfiXY ... dded#at=22[/youtube]
nema massi cim je lewis sa strane on se mora razbit XD
nema massi cim je lewis sa strane on se mora razbit XD
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
Otkrivena istina Massinog sukoba s Hamiltonom u Singapuru

ahaahhahahaaaaahahahahhaPrema najnovijim informacijama Massin zadak nije bio da sakupi bodove u utrci već da uništi Hamiltonov nastup.

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Sta je smijesnoF1NAC je napisao/la:Otkrivena istina Massinog sukoba s Hamiltonom u Singapuru
ahaahhahahaaaaahahahahhaPrema najnovijim informacijama Massin zadak nije bio da sakupi bodove u utrci već da uništi Hamiltonov nastup.![]()
![]()
![]()

hahahahahhahahahahahahhahahahahahhahaah
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
hebiga, nemaju o čemu pisat, nikad nejdem na taj sajt, a može mi bit žao ako tako često pišuF1NAC je napisao/la:Otkrivena istina Massinog sukoba s Hamiltonom u Singapuru
ahaahhahahaaaaahahahahhaPrema najnovijim informacijama Massin zadak nije bio da sakupi bodove u utrci već da uništi Hamiltonov nastup.![]()
![]()
![]()

zvuči mi ko da se djeca igraju s autićima''Zadrži Hamiltona koliko god možeš. Zezni njegovu utrku koliko možeš. Hajde dečko!

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Armanini
- Svjetski prvak
http://www.planetf1.com/news/3213/72230 ... a-Message-" onclick="window.open(this.href);return false;
samo mi nije bas previse jasno sto se toliko cudite..
pa sasvim je ovo normalna i uobicajena stvar koje ima od kad ima formule1 odnosno utrkivanja timova..
konstruktorska je bitka sa mcm-om vec izgubljena, zahvaljujuci naravno massi, on ima jednu i jedinu zadacu sada u timu, a do je da cuva ledja alonsu i pomogne mu da osvoji 2. mjesto..
cudite se tome kao da je formula pocela ove sezone..
dc je vozio utrka i utrka upravo s istim ciljem..
massa je uspio navuc lewisa na pogresku, lewis je popusio, massa je uspjesno obavio zadacu jer si je lewis time oduzeo 2. mjesto u utrci i to je kraj price..
'It might not have been the most politically correct choice of word, but
it definitely carried no malicious intent, especially when you take into
account that Rob is a Middlesbrough lad, born and bred! It is also true
that this exhortation to Felipe came at the exit to Turn 5 on lap 11 of
the race, at the end of which both the Ferrari man and Hamilton were due
to come in to the pits together. In other words, it had nothing to do
with the collision between Felipe and Lewis that happened on the
following lap.
samo mi nije bas previse jasno sto se toliko cudite..
pa sasvim je ovo normalna i uobicajena stvar koje ima od kad ima formule1 odnosno utrkivanja timova..
konstruktorska je bitka sa mcm-om vec izgubljena, zahvaljujuci naravno massi, on ima jednu i jedinu zadacu sada u timu, a do je da cuva ledja alonsu i pomogne mu da osvoji 2. mjesto..
cudite se tome kao da je formula pocela ove sezone..
dc je vozio utrka i utrka upravo s istim ciljem..
massa je uspio navuc lewisa na pogresku, lewis je popusio, massa je uspjesno obavio zadacu jer si je lewis time oduzeo 2. mjesto u utrci i to je kraj price..
- F1NAC
- Moderator
o bože ....GERMAN je napisao/la:Sta je smijesnoF1NAC je napisao/la:Otkrivena istina Massinog sukoba s Hamiltonom u Singapuru
![]()
![]()
![]()
hahahahahhahahahahahahhahahahahahhahaah

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Svi znaju da je to bio massin zadatak samo ste subjektivni 

- Gamer
Šta massin zadatak je bio da se lewis zabije u njega..GERMAN je napisao/la:Svi znaju da je to bio massin zadatak samo ste subjektivni

Da je massin zadatak bio izbacit lewisa onda ga nebi pustio drugi put da ga pređe nego bi ga slupo...
- F1NAC
- Moderator
ne trebas se bezveze svađat s neobjektivnim ljudima ... pustiGamer je napisao/la:Šta massin zadatak je bio da se lewis zabije u njega..GERMAN je napisao/la:Svi znaju da je to bio massin zadatak samo ste subjektivni![]()
Da je massin zadatak bio izbacit lewisa onda ga nebi pustio drugi put da ga pređe nego bi ga slupo...

- Armanini
- Svjetski prvak
ni bil massin zadatak da se lewis zabije u njega (to je samo dobrodosao bonus), al je bil zadatak da stopa lewisa koliko god moze.. neznam sto se tako cudite tome..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Niko se tome nečudi, to je normalna stvar, nego onome što su napisali na onom sajtu što je stavio F1NACArmanini je napisao/la:ni bil massin zadatak da se lewis zabije u njega (to je samo dobrodosao bonus), al je bil zadatak da stopa lewisa koliko god moze.. neznam sto se tako cudite tome..

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
čini se da smo našli novu kamikazu u F1 HAHAHAHAHAHA
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bravo V3gi sad si nam svima otvorio očiGERMAN je napisao/la:Svi znaju da je to bio massin zadatak samo ste subjektivni
...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
Jel ovo najbolja Massina pozicija ove godine?
Uglavnom, vrlo dobro!
Uglavnom, vrlo dobro!
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Felipe Massa has hit out at Lewis Hamilton once again after the pair clashed in the Japanese Grand Prix - as he urged the FIA to get tough with his McLaren rival.
Massa and Hamilton were battling for fourth place in the Japanese GP when they came together at the chicane – as the Brazilian tried to go around the outside at the same time that the Briton moved to the left.
With a piece of Massa's front wing coming off in the minor collision, and him suffering floor damage, the FIA stewards looked into the matter to see if either driver was at fault - but it was judged to have been a racing incident.
Hamilton said that the coming together had been the result of him being unable to see where Massa was behind him.
"The only thing I have to say is that I can't see anything out of my mirrors and they vibrate down the straight so much that I had no idea he was there," explained Hamilton. "Maybe it's something we can fix, but anyway I have no problems with him."
Despite Hamilton's explanation, Massa remained furious about their latest clash – following accidents between the pair in Monaco and Singapore.
Reacting to comments that Hamilton had been unable to see Massa coming up behind him, Massa said: "I don't care, to be honest, about what he [Hamilton] said. The only thing I care about is what he did. He was so slow in 130R and he stayed on the right-hand side.
"I was much quicker, so I went to the left-hand side and I braked there. I stayed on my line; he moved his car and touched my car. There's nothing more to say. For what he says, I don't care. I care about what the federation says and what the FIA does.
"They have penalised people for much less this year and this time they didn't do it. It's the second time in a row after the problem in qualifying as well in the last race, and after what happened yesterday. And after many times this year. The FIA needs to take care of that. They are the only ones who can take care of that."
When asked by AUTOSPORT if it would not be better for him to speak face-to-face with Hamilton to sort out the issue, Massa replied: "No. He doesn't learn. As I said before, I don't care. I race against him, against whatever driver in the same way. I don't really care. He has already passed the time to speak, which I tried and he didn't."
Massa did suggest, however, that he may bring the matter up if he has a chance to speak to FIA race director Charlie Whiting.
"Maybe if I see Charlie, I will speak to him. But there's nothing really to say now," he said.
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Massa kenjalo.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
da tebe isti čovjek sjebe toliko puta tijekom sezone i ti bi lagano pizdioSlash je napisao/la:Massa kenjalo.

- Slash
- Veteran
A istina, brijem da ga sanjaIgor18 je napisao/la:da tebe isti čovjek sjebe toliko puta tijekom sezone i ti bi lagano pizdioSlash je napisao/la:Massa kenjalo.

Al' isto tak brijem da pretjeruje jer mu ovo danas nije ni približno uništilo utrku.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Massa ga ima rad od 2008. Prvo je imao Alonsa na zubu. Sada Hamiltona. uskoro će doći na red i Čumi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Massa je malo drama queen, ali razumijem njegove frustracije. Ne znam za vas, ali meni ovi njegovi dvoboji sa Hamiltonom postaju zabavni. Kad vidim da su blizu na stazi odma me spuca adrenalin kao na startu utrke. Nekako znaš da će biti zanimljiv dvoboj 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Igor18
- Veteran
nije kao u Singapuru ali mu je dosta kompromitiralo jer mu je otpao dosta veliki komad prednjeg krila i oštećena mu je podnica...Slash je napisao/la:A istina, brijem da ga sanjaIgor18 je napisao/la:da tebe isti čovjek sjebe toliko puta tijekom sezone i ti bi lagano pizdioSlash je napisao/la:Massa kenjalo..
Al' isto tak brijem da pretjeruje jer mu ovo danas nije ni približno uništilo utrku.
Tu je puno izgubio na performansama bolida, pogotovo prednjeg dijela. A znamo koliko je stabilnost prednjeg kraja bolida važna na stazi u Japanu.
Da nije tog incidenta vjerovatno bi završio na poziciji koju je na kraju Hamilton zauzeo.
Slažem se sa Massom da bi netko trebao intervenirati po pitanju Hamiltona jer je više nego očito da postaje opasan po druge vozače na stazi.
- Slash
- Veteran
Ma daj molim te, pa svi su oni opasni za druge vozače na stazi. Ak ga je strah, nek se povuče i ode na pecanje, i svi koji se slažu s njim.Igor18 je napisao/la:
Slažem se sa Massom da bi netko trebao intervenirati po pitanju Hamiltona jer je više nego očito da postaje opasan po druge vozače na stazi.