Perfektno odigrano.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Tamo je situacija nešto drugačija nego kod ostalih "huligana". Ja ove navijače ne bih nazvao huliganima, ovo je jedna obična netrpeljivost između 2 nacije. Tamo je situacija takva da može sutra izbiti neki građanski rat.Bibi je napisao/la:http://www.bitno.ba/vijesti/sport/preki ... aca-veleza
Kakvi idioti od navijaca (ustvari huligana).SRAMOTA! Nisu nista bolji ni "lesinari" iz Banja Luke.I kakva ce kazna bit? Tri utakmice i 10 000km kazne....
Svaka cast igracima Zrinjskog koji su spasili igraca od batinanja
Na žalost to je "normalno" u ovoj državiBibi je napisao/la:http://www.bitno.ba/vijesti/sport/preki ... aca-veleza
Kakvi idioti od navijaca (ustvari huligana).SRAMOTA! Nisu nista bolji ni "lesinari" iz Banja Luke.I kakva ce kazna bit? Tri utakmice i 10 000km kazne....
Svaka cast igracima Zrinjskog koji su spasili igraca od batinanja
Nekada sam simpatizirao Juventus,ali nakon onog skandala i izbacivanja u drugu ligu totalno su mi se zgadili.Al ajde bolje nek oni budu prvi nego "vjeciti luzeri" Interisti.ivan mesar je napisao/la:Odlična pobjeda Juventusa jucer protiv Milana 2:0 .
Odlican pocetak sezone i zasada 1 mjesto u ligi sve se polako vraca na svoje mjesto kako je bilo prije 5 godina.
Eto vidiš sad zašto ga je Real prodao. Zaradili su dobre novce, a uzeli Di Mariu umjesto njega koji se pokazao više nego dobra zamjena.Scuderia je napisao/la: Prodat ga za neke sitne novce, i dovuci nekoga koji se nece ozljediti " spavajuci "
Sam ne može ništa.Chuck Norris je napisao/la:Govorite o igraču koji je doveo Bayern do finala LP(on i Olić su najzaslužniji za to finale) pa očekivao sam bar od tebe scud da o tome igraču govoriš s više poštovanja
I meni je privilegij što sam gledao najboljeg igrača svih vremena(čast Peleu,Maradoni,Van Bastenu,Zidanu,Ronaldu pravome,Ronaldinhu..)" Messi je pak igrač koji svojim načinom igre od suigrača traži da uvijek budu spremni. Ponekad se i nama čini kako je nemoguće da nas je vidio, ali je. Uz njega morate biti spremni na nemoguće. Napredovao sam od kada igram uz njega. Privilegij je biti mu suigračem, a ja ću imati mogućnost reći kako sam jednom to i bio."
Najboljeg tebi.Chuck Norris je napisao/la: I meni je privilegij što sam gledao najboljeg igrača svih vremena(čast Peleu,Maradoni,Van Bastenu,Zidanu,Ronaldu pravome,Ronaldinhu..)
Da najboljeg meni,ali i velikoj većini ljudi koji ne gledaju kroz navijačke naočaleSchumy.d je napisao/la:Najboljeg tebi.Chuck Norris je napisao/la: I meni je privilegij što sam gledao najboljeg igrača svih vremena(čast Peleu,Maradoni,Van Bastenu,Zidanu,Ronaldu pravome,Ronaldinhu..)![]()
Ja neću reći za nijednog da je bio najbolji jer je to nemoguće. U vrijeme Pelea i Maradone se igrao sasvim drugačiji nogomet nego danas. Za mene postoje samo bolji i lošiji igrači, a činjenica je i da je Messi igrao uz 2 najbolja vezna na svijetu i uz fantastičan kolektiv.Chuck Norris je napisao/la: Da najboljeg meni,ali i velikoj većini ljudi koji ne gledaju kroz navijačke naočale