U barazu dobivamo Estoniju ii Cesku 100 % (ide nas)
A Bih siguran sam protiv Portugala koja je malo rec "cudna" ekipa.Ustvari uvijek se provlace ko i Francuzi (uh sto bi volio da ih Wales razbije u ragbiju

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Kritike stoje donekle ali ne možemo govoriti sinoć o sreći jer smo bili znatno bolji i ako je neko imao sreće onda su to Latvijci šta om je golman sve poskidao počevši od 2. min i udarca Eduarda.Bibi je napisao/la:Debilic je imao opet srece sto je igrac Latvije pogodio Pletikosu.Pa ne bi docekao jutro.I stvarno ne razumijem cemo sad hvaljenje igraca i doticnog trenera zbog toga sto su nadigrali Latviju (momcad 3 klasije slabija od nase).
U barazu dobivamo Estoniju ii Cesku 100 % (ide nas)
A Bih siguran sam protiv Portugala koja je malo rec "cudna" ekipa.Ustvari uvijek se provlace ko i Francuzi (uh sto bi volio da ih Wales razbije u ragbiju)
Ma Irska će dobiti Estoniju, mora se Platini iskupiti za onu Henryevu ruku pa će im dati "najslabijeg" protivnika.Ferrari-BiH je napisao/la:Ma sudbina je to, mi cemo dobiti Irsku jer je i njih i nas Francuska "izbacila"
Schumy.d je napisao/la: Ma Irska će dobiti Estoniju, mora se Platini iskupiti za onu Henryevu ruku pa će im dati "najslabijeg" protivnika.
Schumy.d je napisao/la:Ma Irska će dobiti Estoniju, mora se Platini iskupiti za onu Henryevu ruku pa će im dati "najslabijeg" protivnika.Ferrari-BiH je napisao/la:Ma sudbina je to, mi cemo dobiti Irsku jer je i njih i nas Francuska "izbacila"
Vjeruj mi to sam jučer tvrdio,i svima s kim sam pričao sam to rekaoSchumy.d je napisao/la:Ma Irska će dobiti Estoniju, mora se Platini iskupiti za onu Henryevu ruku pa će im dati "najslabijeg" protivnika.Ferrari-BiH je napisao/la:Ma sudbina je to, mi cemo dobiti Irsku jer je i njih i nas Francuska "izbacila"
Moram priznati, nakon Buljata još jedan razočaravajući poziv izbornika.Scuderia je napisao/la:Leko pozvan u repku, umjesto ozljedjenog Vrsaljka.
KLIK
Ma ovo je po meni puno vise razocaravajuce nego Buljat.Schumy.d je napisao/la: Moram priznati, nakon Buljata još jedan razočaravajući poziv izbornika.
A igrao je to protiv Reala i Lyona...Scuderia je napisao/la: Kako on moze mijenjati Vrsaljka, kada uopce ne igraju na istim pozicijama?
Daje mi nadu činjenica da ni kod njih stanje nije ništa bolje.F1NAC je napisao/la:mislim da mi s ovakvim stanjem u repki tesko, ali tesko da mozemo proć Tursku
Schumy.d je napisao/la: A igrao je to protiv Reala i Lyona...
Može i Srna tu uskočitiScuderia je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: A igrao je to protiv Reala i Lyona...katastrofa.
Ako se Corluka ozlijedi, eto nam Leke na toj poziciji, a onda... Boze pomozi nam.