Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Cuky »

Što neće sve smisliti......
slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

damjan.cule je napisao/la:Što neće sve smisliti......
http://i1108.photobucket.com/albums/h40 ... giveup.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Shvati ko zahebanciju i bit će dobra fora ;)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Sva sreca pa Alonso ne treba odvjetnike, meni isto nije jasno zasto morate odmah se loziti ako tu dodje neki Schumaherovac ili sl. pa napise da je odustao sto zapravo i jest. Da li je sada razlog gume, gorivo, los dan, manjak brzine sasvim je nebitno. Na kraju krajeva svaki pravi navijac Ferrarija i Alonsa dovoljno dobro zna koliko Fernando daje za tim i koliko volje i energije ulaze. Ovo je realno losa utrka za njega i za Ferrari ali nazalost mislim da i ne treba do kraja sezone ocekivati puno vise jer su i Red Bull i McLaren u ovom trenutku poprilicno brzi.

I da jos spomenem ovo: http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ip ... i-od-masse" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo jedan veliki facepalm za F1 racing i njihovo objektivno i pouzdano ''novinarstvo''
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Ja sam samo rekel da je Enzo živ, Alonso nakon ovakve rečenice nebi više sjel u crveni bolid. Iza toga stojim i dalje jer sigurno nebi, stari je smatral svoje bolide savršenim strojevima i vozači nisu bitni već imaju čast voziti njegove aute. Ferraristi znaju o čemu pričam.
Da je Massa to rekel prek radia svi bi popizdili na njega ali jer je Alonso onda dolaze na red svakave spike i napadi na račun mog avatara samo da se skrene tok rasprave jer sam se drznul taknuti vašeg pulena.
Dečki nejde to tak.. zahebo je trebal je biti tiho i kaj, progutajte knedlu i idemo dalje.. ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dodi_napalm je napisao/la:Ja sam samo rekel da je Enzo živ, Alonso nakon ovakve rečenice nebi više sjel u crveni bolid. Iza toga stojim i dalje jer sigurno nebi, stari je smatral svoje bolide savršenim strojevima i vozači nisu bitni već imaju čast voziti njegove aute. Ferraristi znaju o čemu pričam.
Da je Massa to rekel prek radia svi bi popizdili na njega ali jer je Alonso onda dolaze na red svakave spike i napadi na račun mog avatara samo da se skrene tok rasprave jer sam se drznul taknuti vašeg pulena.
Dečki nejde to tak.. zahebo je trebal je biti tiho i kaj, progutajte knedlu i idemo dalje.. ;)
Pričaš ko da si čuo cjeli team dario od svih vozača, ja sam siguran da su i drugi vozaći na nekim trkama to rekli momčadi, a na kraju nema ni razlike kad vozač to javi i odustane od napada na drugog i ako nejavi svojima da će odustat, pa odustane
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Malo je neobicno da u odbranu Alonsa staju samo navijaci Alonsa, niti jedan "cisti" navijac Ferrarija ;)

Moje misljenje je da je Alonso mogao sutiti i trebao sutiti ili bar sam izmisliti neko opravdanje umjesto "give up". Da je MS odustao Hakkinen bi dogurao bolid do pobjede :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ferrari-BiH je napisao/la:Malo je neobicno da u odbranu Alonsa staju samo navijaci Alonsa, niti jedan "cisti" navijac Ferrarija ;)

Moje misljenje je da je Alonso mogao sutiti i trebao sutiti ili bar sam izmisliti neko opravdanje umjesto "give up". Da je MS odustao Hakkinen bi dogurao bolid do pobjede :biggrin:
Također je zanimljivo da oni koji ga napadaju su Schumacherovi navijači koji se predstavljaju kao Ferrarievi
...put u raj nije posut ružama...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Malo je neobicno da u odbranu Alonsa staju samo navijaci Alonsa, niti jedan "cisti" navijac Ferrarija ;)

Također je zanimljivo da oni koji ga napadaju su Schumacherovi navijači koji se predstavljaju kao Ferrarievi
Opet se neki javljaju :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Da u pravu si,opet se neki javljaju ;)
Alonsista hasta la muerte..
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

To si "cisti" navijac Ferrarija? Ne navijas za prvu violinu Ferrarija,usput navijas malo za Vettela(direktni rival),Schumyja u Mercu
i kad to sve zbrojis ti sebe fino ubjedis da si "cisti" ali cisti navijac Ferrarija.
Glavni si lik Forumma :biggrin:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Evo me !

Normalno da su malo emocije proradile zbog frustracije jer u kanti od bolida troši najbolje vozačke godine vec dvije sezone. Što je najžalosnije čovjek se u svakoj utrci u takvom bolidu bori za sam vrh.
U trenutku kada svoje vožnje iz kruga u krug stavis na takav perfektan nivo i shvatiš da to svejedno nije ni blizu dovoljno normalno da popi****.

I onda još pola utrke zaglavi iza napaljenog teammatea kojem očito u životu je jedini cilj pokazati svoje "znanje" protiv svog suvozača da bi u drugoj polovici utrke zaostao za istim opet standardnih pola minute.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Alonso Fernando je napisao/la:

To si "cisti" navijac Ferrarija? Ne navijas za prvu violinu Ferrarija,usput navijas malo za Vettela(direktni rival),Schumyja u Mercu
i kad to sve zbrojis ti sebe fino ubjedis da si "cisti" ali cisti navijac Ferrarija.
Glavni si lik Forumma :biggrin:
Kad si krenuo redom, zaboravio si pomenuti ono prvo, a to je moj nick.
Navijam za covjeka koji je Ferrariju dao sve sto je imao, i za covjeka kojeg bih jednog dana volio vidjeti. Od prvog dana kada sam se registrovao na forum pise za koga navijam i nikada nije promijenjeno (vjerovatno sale ima neki log o tome).

Ja nisam prelaskom Schumachera u Merc poceo navijati za Merc, niti bih volio vidjeti Schumachera ispred Alonsa u prvenstvu, niti Vettela.

Ferrari prije svega, pa tek onda individue ;)
A Formulu pratim dovoljno dugo da sam navijao cak i za Damona Hilla (vjerovatno sam bio u godinama u kojima je vecina na forumu sada i nisam znao o kome se radi :biggrin: ) a dobra vecina mislim da se i ne sjeca niti jedne Hillove utrke.

Ja se vama nemam sta ovdje pravdati, zaboli me neka stvar i za vama i vasim opravdanjima. Old school navijaci znaju da cak ni u bolidu Fortija se nije smjelo reci "I give up" a kamo li u jednom Ferrariju ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ok,recimo da shvaćam da vama "čistim" navijačima Ferraria smeta I give up
Pretpostavljam da vam je onda smetalo kad je MS u Monacu namjerno parkirao bolid u kvalifikacijama.Zar i to nije I give up?Da smo tada čuli team radio vjerovatno je govorio odustajem,ne mogu ga pobjediti onda ga idem pokšati zaj....

Vozači 2 sata voze utrku i kakav ih adrenalin puca ne možemo ni zamisliti i onda se neki iz fotelje nađu pametovati i smeta im neka riječ izgovorena,ne mogu vjerovat kakvi cjepidlaka ima
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:Ok,recimo da shvaćam da vama "čistim" navijačima Ferraria smeta I give up
Pretpostavljam da vam je onda smetalo kad je MS u Monacu namjerno parkirao bolid u kvalifikacijama.Zar i to nije I give up?Da smo tada čuli team radio vjerovatno je govorio odustajem,ne mogu ga pobjediti onda ga idem pokšati zaj....

Vozači 2 sata voze utrku i kakav ih adrenalin puca ne možemo ni zamisliti i onda se neki iz fotelje nađu pametovati i smeta im neka riječ izgovorena,ne mogu vjerovat kakvi cjepidlaka ima
Ali nismo culi I give up nego smo vidjeli podmukli pokusaj da dobije ono sto zeli...borio se svim sredstvima (dozvoljenim i ne dozvoljenim)

Ja vise volim vidjeti "lakat" nego da se povuce...na kraju krajeva sta ce izgubiti ako se zabije u zid? (bilo bi opet pametologa, ali ja sigurno ne bih ga kudio da se zabio u zid jer bi to bio plod prevelikog truda i htijenja).
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la:
Ali nismo culi I give up nego smo vidjeli podmukli pokusaj da dobije ono sto zeli...borio se svim sredstvima (dozvoljenim i ne dozvoljenim)
Nismo čuli give up ali on se desio kao puno puta do sada kao i što su puno vozača uradili samo što nismo preko radia čuli
Kao da neko od njih u tim trenucima razmišlja hoće li se to pustiti u eter

Alonso je imao 3 kruga u 1 je pkušao
Button je imao preko 10 krugova i nijednom nije pokušao
Webber je imao preko 15 krugova i puno brži bolid pa je pokušao svega 2,3 puta
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Nismo čuli give up ali on se desio kao puno puta do sada kao i što su puno vozača uradili samo što nismo preko radia čuli
Kao da neko od njih u tim trenucima razmišlja hoće li se to pustiti u eter

Alonso je imao 3 kruga u 1 je pkušao
Button je imao preko 10 krugova i nijednom nije pokušao
Webber je imao preko 15 krugova i puno brži bolid pa je pokušao svega 2,3 puta
Sve stoji sto si napisao, nisam ni u jednom trenutku rekao da Alonso nije pokusao, da se nije borio ili ne daj boze da mu je svejedno.

Ali isto tako stoji i cinjenica da je to izgovorio na radio i on je prvi od kojeg smo to culi, a je li prvi koji je izgovorio to ne mogu garantovati. Bez veze se digla tolika frka oko toga, zar je tesko reci da je pogrijesio sto je izgovorio to i tacka.
Nije to bilo ono Montoyino "Fucking Raikkonen" ili Smedleyevo "Felipe baby", bilo je nesto drugacije, nesto sto ni ti sam kao navijac njegov ne volis cuti.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Ne vjerujem da čuješ od vozača često "I give up". To sigurno ne. Otkud bi sad to bilo normalno, nemoj biti naivan.
Čuj samo Coultardovu reakciju na to... A ako ko ima iskustva ima on.
Malo smo prenapuhali cijelu priču...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Nije istina. Ja sam Ferrarista i stao sam u odbranu Alonsa. Pravite od muhe slona bezveze. Ne postoji vozač koji nije istu stvar uradio, samo što je Alonso prvi put to javno rekao preko TR. I sad je opet navala licmjernog pametovanja, isto kao i nakon Hockenheima prošle godine kada je Massa propustio Alonsa. Jedina razlika u odnosu na milion identičnih situacija je bila javna obavijest na TR. Jel se ljudi namjerno prave glupi ili šta?
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

zašto je toliko pogrešno što je rekao da odustaje? Pa opet je doveo bolid do cilja sa solidnim bodovima za ekipu (koja mu nije napravila bolid za više od toga). Koliko je samo puta bilo tko od nas u životu u trenutcima kad se trudi i trudi i jednostavno neide rekao "ma ko ga je** odustajem"??? Kad si frustriran neuspjehom iako znaš da radiš bolje nego ikad onda je normalno da takve stvari dođu. I meni je drago da nije podlegao onim PR sranjima pa rekao "to sam ja metaforički bla bla bla" nego je rekao što misli. Time je dao ekipi da se malo zamisli di griješe kad imaju u ekipi jednog od 2-3 najbolja vozača trenutno koji se kao malo dijete veseli kad na kvalifikacijama bude 4. sa punom sekundom zaostatka (Španjolska ove godine). Taj dio nitko nije spominjao ako se ne varam i nitko ga nije pohvalio kako čovjek daje sve od sebe i kako uživa radeći ono što voli. Ali čim je rekao nešto što se "nesmije reći" odmah paljba.

Kao navijaču Ferrarija drago mi je da imamo u ekipi jednog koji se trudi da ekipa ide u pravom smjeru, baš kao što je to nekad radio Schumacher.

Zadnja izmjena: Cuky, dana/u 20 lis 2011, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

@AlfOlallaGuerra According to Fernando neither side is better! The ideal line goes in between..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Eh sad bi bilo lijepo da Button sustigne Vettela, da izbace jedan drugog i da Alonso pobjedi :D
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Malo loši start a posle odlično odvežena utrka. =D>
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

super je odvozio ovu utrku. daje sve od sebe, svaka čast!
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

bravo majstore , i dalje žmika do maksimuma ovaj auto
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Dobro se drži, zahvaljujući njemu Ferrari nije totalna truba ove sezone.
slika
Odgovori