Pa zato jer se posljednje 2 godine dosta toga zabranilo što su ferrari i Mcl konstruirali a RB-u sve prolazi.F2004_the_best_ever je napisao/la:ZaštoKing iCool je napisao/la:Nije slomljeno. Samo je screen shot tako uhvaćen. Oba dvije strane se spuštaju i dodiruju tlo. Valjda će uskoro biti proglašeno ilegalnim.![]()
Ako prolazi test ono je legalno, a da li struže po asfaltu i koliko i da li mi gledatelji smatramo da je to flexi to je irelevantno.
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
A mclaren koji ima prednje krilo kojemu se postolje odvaja od nosa ? to nije ilegalno . daj molim teKing iCool je napisao/la:Pa zato jer se posljednje 2 godine dosta toga zabranilo što su ferrari i Mcl konstruirali a RB-u sve prolazi.F2004_the_best_ever je napisao/la:ZaštoKing iCool je napisao/la:Nije slomljeno. Samo je screen shot tako uhvaćen. Oba dvije strane se spuštaju i dodiruju tlo. Valjda će uskoro biti proglašeno ilegalnim.![]()
Ako prolazi test ono je legalno, a da li struže po asfaltu i koliko i da li mi gledatelji smatramo da je to flexi to je irelevantno.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ak RB ima flexi krilo kaj je onda ovo?
ko propeler
ko propeler

Michael is faster than you!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ptica?Igor18 je napisao/la:ak RB ima flexi krilo kaj je onda ovo?
ko propeler
Možda bude nova reklama Ferrari gives you wings

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
Gledajuci malo bolje, meni i ne izgleda kao da se ovo krilo savija. Samo tarlahaju krajevi. Kao da je od neke gume. 

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Kolko se meni cini, da imaju dosta veliki nagib kotaca i samim time su dobili na gripu. A na BBC-u su bili razgovarali da je staza na nekim djelovima dosta grbava.
Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ne. Očito da nije jer je sve to umjereno. Nije tako ekstremno kao kod RB-a ili ferrarija. S tim da se mora reči da ferrari možda i ima tako podešen bolid da to izgleda spektakularno. Vjerojatno je bolid jako nisko negdje i pre nisko ali ako im ne smeta...F1NAC je napisao/la: A mclaren koji ima prednje krilo kojemu se postolje odvaja od nosa ? to nije ilegalno . daj molim te
- F1NAC
- Moderator
kako nije ekstremno?? covječe kod RB i Ferrarija se bar krilo ne odvaja od nosa , a kod mclarena se vidi i imaš na scarbsu skicu ...

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Pa McLarenu su zabranili nakon Valencije (kada se to prvi put pojavilo) da se krilo odvaja od nosača. Ferrariju su zabranili ono stražnje krilo u Barceloni jer, iako ne krši pravila "nije u njihovom duhu". Ali ako sad Ferrariju zabrane ovo krilo onda je 100% sigurno da se radi za RB jer oni flexi krilo imaju već 2 godine. A možda, makar sumnjam, i Ferrari ovo provocira kako bi se potpuno suzbila flexi krila??
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Samo za one koji nisu pazili: mclarenovo krilo iz Valencije je zabranjeno. Tako da ga vise ne koriste.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Joj daj,molim te...Pa idi se onda žali Jeanu ili kome hoćeš. Ja sam općenito pričal ne samo o u*ranom, hebenom krilu! Uzmi si onda f-duct kao primjer ako ti krila ne pašu.F1NAC je napisao/la:kako nije ekstremno?? covječe kod RB i Ferrarija se bar krilo ne odvaja od nosa , a kod mclarena se vidi i imaš na scarbsu skicu ...
- F1NAC
- Moderator
ja se ne trebam zalit nikom. Ja nisam paniku dignuo . peace. I drago mi je da se tako uvija krilo i da šamaraju i dalje FIA-u i Red Bull u njihovom područjuKing iCool je napisao/la:Joj daj,molim te...Pa idi se onda žali Jeanu ili kome hoćeš. Ja sam općenito pričal ne samo o u*ranom, hebenom krilu! Uzmi si onda f-duct kao primjer ako ti krila ne pašu.F1NAC je napisao/la:kako nije ekstremno?? covječe kod RB i Ferrarija se bar krilo ne odvaja od nosa , a kod mclarena se vidi i imaš na scarbsu skicu ...

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Super mi je Massa, sad mu nije Hamilton kriv, ali treba rubnike mijenjat
.
Crybaby.

Crybaby.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
A nego ko mu je kriv?? Pa nije on pogodio zid pa da mu se ovjes raspao.

- F1NAC
- Moderator
nema srece felipe definitivno. Ovo je bilo jedino novo krilo koje je slupano , mislim da se vraca staroj specifikaciji sutra , znaci lagan pad preformansi moguć

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nisam vidio da se ijednom drugom vozaču ovjes raspao.damjan.cule je napisao/la:A nego ko mu je kriv?? Pa nije on pogodio zid pa da mu se ovjes raspao.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
ja bas i nisam vidio pretjerano nekog da ide jos tako duboko u zavoj. ispravi me al ne sjećam seSlash je napisao/la:Nisam vidio da se ijednom drugom vozaču ovjes raspao.damjan.cule je napisao/la:A nego ko mu je kriv?? Pa nije on pogodio zid pa da mu se ovjes raspao.

- Cuky
- Moderator
Po meni je ovo 50:50 krivica između Masse i staze, tj. njenog dizajna. Pa veći su ovi "dodatci" uz pasice u Monzi, Singapuru i Montrealu pa se nikome ne raspada ovjes. Problem je što na spomenutim stazama početak i kraj su zaobljeni pa onda kad kotač pogodi ide prema gore umjesto da ga naglo zaustavlja. Ovdje je ravni rub i onda se kotač kako je zbog brzine aerodinamički pritisnut zajedno sa cijelim bolidom samo stao i tako pokidao ovjes.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
bude sutra HamiltonuSlash je napisao/la:Nisam vidio da se ijednom drugom vozaču ovjes raspao.damjan.cule je napisao/la:A nego ko mu je kriv?? Pa nije on pogodio zid pa da mu se ovjes raspao.

Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Ako ga već prije ne pogodi deda. 

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
paaa gledajte, takve se stvari ponavljaju u puno staza ( 3 zavoja u singapuru)
i F1 bolid mora biti spreman za velik stres...
mislim da je ovdje krivica svega po malo, masse malo (iako se moglo dogoditi svakom vozaču koji mrvicu šire ode);
dio staze koja ipak ne bi trebala imati tolike neravnine
ali i bolid koji se ipak ne bi trebao raspadati
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eT6LuTB ... re=related[/youtube]
hehe
i F1 bolid mora biti spreman za velik stres...
mislim da je ovdje krivica svega po malo, masse malo (iako se moglo dogoditi svakom vozaču koji mrvicu šire ode);
dio staze koja ipak ne bi trebala imati tolike neravnine
ali i bolid koji se ipak ne bi trebao raspadati

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eT6LuTB ... re=related[/youtube]
hehe
- Dero
- Profesionalni vozač
- Cuky
- Moderator
E pa ovdje imaš lijepo pojašnjenje ovog krila
KLIK
U tekstu stoji da krilo samo po sebi nije takvo. To je krilo koje Ferrari ne koristi u utrci nego ga "vuku" sa sobom da eksperimentiraju, testiraju kako se ponaša i sl. da nauče što više za slijedeću godinu. A piše da je to zbog dakle krila koje je nategnuto do same granice legalnosti i prirode staze koja na tom dijelu ide gore-dolje.
KLIK
U tekstu stoji da krilo samo po sebi nije takvo. To je krilo koje Ferrari ne koristi u utrci nego ga "vuku" sa sobom da eksperimentiraju, testiraju kako se ponaša i sl. da nauče što više za slijedeću godinu. A piše da je to zbog dakle krila koje je nategnuto do same granice legalnosti i prirode staze koja na tom dijelu ide gore-dolje.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Drugim riječima; ostali se drže stazeF1NAC je napisao/la:ja bas i nisam vidio pretjerano nekog da ide jos tako duboko u zavoj. ispravi me al ne sjećam seSlash je napisao/la:Nisam vidio da se ijednom drugom vozaču ovjes raspao.damjan.cule je napisao/la:A nego ko mu je kriv?? Pa nije on pogodio zid pa da mu se ovjes raspao.

Ne znam jel itko od vas gledao treninge preko BBC-a, Ant Davidson je rekao da on ne bi vozio s takvim krilom. Jer da tu lupetanje krila po podu ne može nikako bit bezopasno za ostatak bolida, i da mu čak ne djeluje kao sigurna stvar zbog toga.Dero je napisao/la:Evo malo štiva o Massinom prednjem krilu
LINK

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Malo je više Massa kratio stazu, ali je dobro da je tu lekciju naučio u kvalifikacijama, a ne trci. Ovo me podsjetilo kad sam vidio na Red Bull jedne sezone kad se raspo u Australiji možda 2009

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja