Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Lewis Hamilton
Izgubili su kompas njih obadvojica ove sezone (doduše Massin kompas je i prošle godine bio malo u kvaru). Kad su blizu jedan drugog na stazi stekao sam dojam da više žele jedan drugom uništit utrku, nego svoj rezultat gledati. Sveli su svoj kontakt sa profesionalnog na lični i to je loše i za jednog i za drugog. Danas kad sam vidjeo da se Hamilton približava Massi bio sam uvjeren da će doći do kontakta. Jednostavno nemaju poštovanja jedan za drugog nimalo.
Da se razumijemo, ne stajem ovdje ni na čiju stranu. Jesam navijač Ferrarija, ali prvi ću reći da Massa jede g...a s ovakvim ponašanjem. Ima komplekse od Hamiltona još od 2008. Hamilton je s druge strane pun frustracija zbog loše sezone i često se ponaša poput djeteta kojem je netko uzeo najdražu igračku. Nije ni sjena onog Lewisa iz prijašnjih sezona. Čak bi rekao da mi je djelovao dosta zrelije kad je bio debitant. Njih obadvojica trebaju malo srediti neke stvari u glavi, ponajprije zbog sebe i svoje karijere.
p.s. Uspoređivati Hamiltona sa Sennom je glupo. Uspoređivati bilo koga sa Sennom je glupo. Ne znam jel bio najbolji vozač svih vremena, ali je bio unikat kakvog više nećemo gledati u F1 i zato uspoređivati bilo koga sa Sennom je smješno.
Da se razumijemo, ne stajem ovdje ni na čiju stranu. Jesam navijač Ferrarija, ali prvi ću reći da Massa jede g...a s ovakvim ponašanjem. Ima komplekse od Hamiltona još od 2008. Hamilton je s druge strane pun frustracija zbog loše sezone i često se ponaša poput djeteta kojem je netko uzeo najdražu igračku. Nije ni sjena onog Lewisa iz prijašnjih sezona. Čak bi rekao da mi je djelovao dosta zrelije kad je bio debitant. Njih obadvojica trebaju malo srediti neke stvari u glavi, ponajprije zbog sebe i svoje karijere.
p.s. Uspoređivati Hamiltona sa Sennom je glupo. Uspoređivati bilo koga sa Sennom je glupo. Ne znam jel bio najbolji vozač svih vremena, ali je bio unikat kakvog više nećemo gledati u F1 i zato uspoređivati bilo koga sa Sennom je smješno.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Za ovaj boldani dio se u potpunosti slažem(zapravo ja znam da je najbolji svih vremenaOne and only je napisao/la:Izgubili su kompas njih obadvojica ove sezone (doduše Massin kompas je i prošle godine bio malo u kvaru). Kad su blizu jedan drugog na stazi stekao sam dojam da više žele jedan drugom uništit utrku, nego svoj rezultat gledati. Sveli su svoj kontakt sa profesionalnog na lični i to je loše i za jednog i za drugog. Danas kad sam vidjeo da se Hamilton približava Massi bio sam uvjeren da će doći do kontakta. Jednostavno nemaju poštovanja jedan za drugog nimalo.

Zanimljivo je se sjetiti famozne 2007 tada su Lewis i Massa se dobro slagali kao i Kimi s Alonsom.Kako se sve mjenja

Lewis je svoju najbolju sezonu vozio 2007 kada je bio debitant (iako je 2008 postao svjetski prvak) i tada je postavio visoko letvicu očekivanja njegovih navijača( s pravom),ali mi nekako se čini da je svake godine lošiji u odnosu na prethodnu(da me krivo ne shvate njegovi navijači i 2008 i 2009 je također vozio odlično,pa djelom i 2010 ali nije to onaj Lewis iz prve 2 sezone)
...put u raj nije posut ružama...
- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Nažalost, niti bolid nije bio na toj razini kao 2007. i 2008. Svi bi da se vrati stari Lewis.Chuck Norris je napisao/la: Lewis je svoju najbolju sezonu vozio 2007 kada je bio debitant (iako je 2008 postao svjetski prvak) i tada je postavio visoko letvicu očekivanja njegovih navijača( s pravom),ali mi nekako se čini da je svake godine lošiji u odnosu na prethodnu(da me krivo ne shvate njegovi navijači i 2008 i 2009 je također vozio odlično,pa djelom i 2010 ali nije to onaj Lewis iz prve 2 sezone)
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
nažalost moram se složiti sa tobom,Chuck Norris je napisao/la:Za ovaj boldani dio se u potpunosti slažem(zapravo ja znam da je najbolji svih vremenaOne and only je napisao/la:Izgubili su kompas njih obadvojica ove sezone (doduše Massin kompas je i prošle godine bio malo u kvaru). Kad su blizu jedan drugog na stazi stekao sam dojam da više žele jedan drugom uništit utrku, nego svoj rezultat gledati. Sveli su svoj kontakt sa profesionalnog na lični i to je loše i za jednog i za drugog. Danas kad sam vidjeo da se Hamilton približava Massi bio sam uvjeren da će doći do kontakta. Jednostavno nemaju poštovanja jedan za drugog nimalo.
p.s. Uspoređivati Hamiltona sa Sennom je glupo. Uspoređivati bilo koga sa Sennom je glupo. Ne znam jel bio najbolji vozač svih vremena, ali je bio unikat kakvog više nećemo gledati u F1 i zato uspoređivati bilo koga sa Sennom je smješno.) ,pa me kao prvenstveno Senninog navijača smetaju usporedbe s Hamiltonom pogotovo kad te usporedbe dolaze od Senninih navijača
Zanimljivo je se sjetiti famozne 2007 tada su Lewis i Massa se dobro slagali kao i Kimi s Alonsom.Kako se sve mjenja![]()
Lewis je svoju najbolju sezonu vozio 2007 kada je bio debitant (iako je 2008 postao svjetski prvak) i tada je postavio visoko letvicu očekivanja njegovih navijača( s pravom),ali mi nekako se čini da je svake godine lošiji u odnosu na prethodnu(da me krivo ne shvate njegovi navijači i 2008 i 2009 je također vozio odlično,pa djelom i 2010 ali nije to onaj Lewis iz prve 2 sezone)
navijam za Hamija još od 2007. kad je došao, tada bi bio svjetski prvak da nije bilo Alonsa, ali tako je bilo, i odličan je rezultat za njega što je bio tako visoko,
onda 2008. godine je postao prvak kao što je bio mogao postati 2007 (naime 2008. i 2007. je dominantan bio McLarenov bolid);
ali od 2008. je počeo praviti sranja, 2009. je bio loš bolid, 2010. je komotno mogao postati svjetski prvak da nije 2 utrke uzastopno bio sjebao...
a ovu godinu jednostavno nije smiren, kao da ga nešto goni... mislim da bi mu mogli malo psihijatra nabaviti da ga smiri (sve u najboljem smislu ne mislim da je lud ili tako nešto nego jednostavno da ga smiri)... uglavnom sljedeću bi godinu trebao doći hladne glave... kao da prvi puta ide po naslov svjetskog prvaka...
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
inaće nisam neki aktivac ovdje ali moram komentirati ovaj sukob na relaciji massa-hamilton.
da,netko je napiso da to datira još od 2008 godine kada je massa izgubio naslov zbog hamiltona.
mislim nema se tu što dodati jer to je tako tada bilo i mislim da je od tih dana massa frustrirana osoba.vjerojatno je i on svjestan da neče više naslov osvojiti pored današnjeg alonsa a i istiće mu ugovor u ferrariju pa smatram da sada nekako pokušava sa svojim agresivnim ponašanjem (danas je to lewis sutra netko drugi) podići sebi neki kredibilitet u formuli 1.
osobno misli da će ga talijani šutnuti ko kantu za smeće jer baš tim svojim ponašanjem ne pomaže svojoj momčadi.šta ima on od tog sukoba sa lewisom.nema ništa.navikao je na sebe svraba.tamo lewisa skoro udara kad je ovaj davao intervju a danas kada su bili skupa neče da progovori sa njim.mislim kakvo je to ponašanje.ja sam faca.ne diraj me.a kad ga se dirne na stazi poludi.kao što je poludio na alonsa u njemačkoj.to je massa.
glupo mi je to ponašanje.ali da isto tako lewis nije taj na kojeg smo navikli gledati.malo bolid ne valja pa nema sreče pa i ove kazne (to mu isto ne treba) fali mu još ove sezone crna zastava.
i on se treba skulirati i primiriti a massu ostavit tamo nek se utrkuje sa alonsom (ah da sad se sjetih alonso fasts....bla bla bla).ok sve u svemu neka se lewis odmakne od masse jer je on očito komplex osoba i nek se uhvati vožnje kako on samo zna voziti.
komentar na današnji incident.nije se trebalo nikoga kažnjvati jer to ubija ovaj sport i pretjecanje.
da,netko je napiso da to datira još od 2008 godine kada je massa izgubio naslov zbog hamiltona.
mislim nema se tu što dodati jer to je tako tada bilo i mislim da je od tih dana massa frustrirana osoba.vjerojatno je i on svjestan da neče više naslov osvojiti pored današnjeg alonsa a i istiće mu ugovor u ferrariju pa smatram da sada nekako pokušava sa svojim agresivnim ponašanjem (danas je to lewis sutra netko drugi) podići sebi neki kredibilitet u formuli 1.
osobno misli da će ga talijani šutnuti ko kantu za smeće jer baš tim svojim ponašanjem ne pomaže svojoj momčadi.šta ima on od tog sukoba sa lewisom.nema ništa.navikao je na sebe svraba.tamo lewisa skoro udara kad je ovaj davao intervju a danas kada su bili skupa neče da progovori sa njim.mislim kakvo je to ponašanje.ja sam faca.ne diraj me.a kad ga se dirne na stazi poludi.kao što je poludio na alonsa u njemačkoj.to je massa.
glupo mi je to ponašanje.ali da isto tako lewis nije taj na kojeg smo navikli gledati.malo bolid ne valja pa nema sreče pa i ove kazne (to mu isto ne treba) fali mu još ove sezone crna zastava.
i on se treba skulirati i primiriti a massu ostavit tamo nek se utrkuje sa alonsom (ah da sad se sjetih alonso fasts....bla bla bla).ok sve u svemu neka se lewis odmakne od masse jer je on očito komplex osoba i nek se uhvati vožnje kako on samo zna voziti.
komentar na današnji incident.nije se trebalo nikoga kažnjvati jer to ubija ovaj sport i pretjecanje.

- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Pozz... ekipi
Po mom sudu ovo danas je trebao biti trkači incident (štete na bolidima nije bila velika, niko polomljen , nema usputnih žrtava).
Da imaju problem "imaju", tu možda više krivim Hamija jer Massa nije njegov rang.
Hami zna voziti i to smo vidjeli prijašnjih godina (ne može odjednom zaboraviti i to samo sa jednim vozačem)
A po mom mišljenju Massa nikad nije bio top 5 vozač, tako da više zamjeram Hamiju (ošamutila ga ova ljubav)
Najbolji su mi ovi što se brinu za sigurnost i zdravlje vozača (ko fol) mislim na forumaše , Dajte ljudi zarađuju milone, neka ih i opravdaju
ja želim gledati trku, utrkivanje, preticanja....
Po mom sudu ovo danas je trebao biti trkači incident (štete na bolidima nije bila velika, niko polomljen , nema usputnih žrtava).
Da imaju problem "imaju", tu možda više krivim Hamija jer Massa nije njegov rang.
Hami zna voziti i to smo vidjeli prijašnjih godina (ne može odjednom zaboraviti i to samo sa jednim vozačem)
A po mom mišljenju Massa nikad nije bio top 5 vozač, tako da više zamjeram Hamiju (ošamutila ga ova ljubav)
Najbolji su mi ovi što se brinu za sigurnost i zdravlje vozača (ko fol) mislim na forumaše , Dajte ljudi zarađuju milone, neka ih i opravdaju
ja želim gledati trku, utrkivanje, preticanja....
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
sad čuo na dnevniku... 6. sudar Masse i Hamiltona (ili Hamiltona i Masse) u posljednjih 17. utrka
LOL
njih dvojca trebali bi riješiti neke stvari van staze.. jer očito kada se nađu jedan iza drugog na stazi, tak ih zaboli oće se sudarit ili ne..
Ona priča Hamiltona, da ga prije utrke, kada su stajali jedan pokraj drugog zbog minute šutnje, da mu Massa nije htio reči niti riječ mi je smiješna... Jer u Singapuru, Hamilton se pravio lud, pa kad ga je Massa zvao da porazgovaraju nije baš bio razgovorljiv
Kaj je očekivao da sad kad se udostojio doći do njega, da bu ga ovaj na kavu pozval haha
LOL
njih dvojca trebali bi riješiti neke stvari van staze.. jer očito kada se nađu jedan iza drugog na stazi, tak ih zaboli oće se sudarit ili ne..
Ona priča Hamiltona, da ga prije utrke, kada su stajali jedan pokraj drugog zbog minute šutnje, da mu Massa nije htio reči niti riječ mi je smiješna... Jer u Singapuru, Hamilton se pravio lud, pa kad ga je Massa zvao da porazgovaraju nije baš bio razgovorljiv

Kaj je očekivao da sad kad se udostojio doći do njega, da bu ga ovaj na kavu pozval haha

Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Ono u Singapuru nije bio razgovor već kukavički napad sa leđa ( i to kod davanja intervjua ) i nakon toga štura....
Hamilton je majstorski prošao preko toga.
Hamilton je majstorski prošao preko toga.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Lijepo je Massa rekao da je prije tog htio razgovarat pa ovaj ništa i onda je došao tako usred intervjua.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mrd
- Profesionalni vozač
Mislim da su ovdje mnogi preosjetljivi kad je u pitanju Senna. Sasvim je ok upoređivati Sennu i Hamiltona u smislu da im se slične stvari dešavaju. Svi znamo za onaj čuveni intervju u kojem Stewart pita Sennu kako komentira svoje silne kontakte sa drugim vozačima, takođe pogledajte ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=49qF32Pazwc" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovdje se Senna ljuti kako ga proganjaju kad god nešto prigovori na sastanku vozača. Tako da ja smatram da i ovo sve što prati hamiltona može da se uporedi sa senninim situacijama. Svaki to podnosi na svoj način, ali u suštini su oni isti tip vozača. I na kraju opet svi pamtimo Ayrtona kao velikog šampiona, kontakte i sukobe ntko ne spminje, a u to doba se krljalo naveliko i na stazi i van nje.
http://www.youtube.com/watch?v=49qF32Pazwc" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovdje se Senna ljuti kako ga proganjaju kad god nešto prigovori na sastanku vozača. Tako da ja smatram da i ovo sve što prati hamiltona može da se uporedi sa senninim situacijama. Svaki to podnosi na svoj način, ali u suštini su oni isti tip vozača. I na kraju opet svi pamtimo Ayrtona kao velikog šampiona, kontakte i sukobe ntko ne spminje, a u to doba se krljalo naveliko i na stazi i van nje.

- Centurion
- Test vozač
zašto onda nije htio razgovarati sa hamiltonom prije ove utrkedamjan.cule je napisao/la:Lijepo je Massa rekao da je prije tog htio razgovarat pa ovaj ništa i onda je došao tako usred intervjua.
- Igor18
- Veteran
šta bi imao posla s čovjekom koji ga mu je masu puta upropastio utrku svojim nepromišljenim ponašanjem i koji se pravio ludim kad ga je zvao da porazgovaraju (nakon očigledne pogreške).Centurion je napisao/la:zašto onda nije htio razgovarati sa hamiltonom prije ove utrkedamjan.cule je napisao/la:Lijepo je Massa rekao da je prije tog htio razgovarat pa ovaj ništa i onda je došao tako usred intervjua.
Nebi ni ja da me neko radi budalom..
Uostalom, bila je minuta šutnje kaj se u tom (ili nakon) trenutku ima čavrljat.
- Centurion
- Test vozač
ti znaš da bolidi dolaze ranije na stazu? to je bilo tik prije samo utrke (ta minuta šutnje)Igor18 je napisao/la:šta bi imao posla s čovjekom koji ga mu je masu puta upropastio utrku svojim nepromišljenim ponašanjem i koji se pravio ludim kad ga je zvao da porazgovaraju (nakon očigledne pogreške).Centurion je napisao/la:zašto onda nije htio razgovarati sa hamiltonom prije ove utrkedamjan.cule je napisao/la:Lijepo je Massa rekao da je prije tog htio razgovarat pa ovaj ništa i onda je došao tako usred intervjua.
Nebi ni ja da me neko radi budalom..
Uostalom, bila je minuta šutnje kaj se u tom (ili nakon) trenutku ima čavrljat.
a i zanimljivo je kako je tražio da razgovara sa njim a taj se interview događao odmah poslije utrke...
a i šta ima imati posla? Pa šta je onda bio govorio po časopisima itd da je Hamilton ne inteligentan te da trebaju razgovarati o njemu?
pa ko je čuo da se skupi FIA i par vozača da se razgovara o 1 vozaču, to se prepusti FIA-i a ne da ti sam pozivaš stvari u svoje ruke....
- Igor18
- Veteran
ne ne znam, ja sam mislio da iz boxeva startaju.
hvala, naučio sam nešto
EDIT
ne znam jesi gledo BBC forum poslje utrke... ja sam malo prije pogledao
bio je isječak Massinog intervjua gdje je rekao " tražio sam da popričamo a on je prošao pokraj mene, nije me htio niti pogledati u lice (to je valjda na Singapur mislio", " i onda danas prije minute šutnje stane pokraj mene, pruži mi ruku i zaželi mi dobru utrku, šta je on htio time postićI? " da je htio razgovarati imao je puno prilika za to
tako nešto je rekao, nije od riječi do riječi prijevod
čak je i EJ prokomentirao, pa to "dobru utrku" nešto kao pa to je kao kad sretneš nekoga pa ga pitaš "kako je, šta ima"
ne znam zašto je Hamilton uopće potencirao to kao neki pokušaj razgovora i Massino odbijanje istog...
hvala, naučio sam nešto
EDIT
ne znam jesi gledo BBC forum poslje utrke... ja sam malo prije pogledao
bio je isječak Massinog intervjua gdje je rekao " tražio sam da popričamo a on je prošao pokraj mene, nije me htio niti pogledati u lice (to je valjda na Singapur mislio", " i onda danas prije minute šutnje stane pokraj mene, pruži mi ruku i zaželi mi dobru utrku, šta je on htio time postićI? " da je htio razgovarati imao je puno prilika za to
tako nešto je rekao, nije od riječi do riječi prijevod
čak je i EJ prokomentirao, pa to "dobru utrku" nešto kao pa to je kao kad sretneš nekoga pa ga pitaš "kako je, šta ima"
ne znam zašto je Hamilton uopće potencirao to kao neki pokušaj razgovora i Massino odbijanje istog...
- Dani
- Legenda
Možda zato što je htio to riješiti. A možda i Massa laže ili ne želi pomirenje. Ipak je dobio upute "destroy his race". Ne bi se čudio da je opet dobio. A još je smješnije kako se sad pravi nevinašce , ako ne zna zašto je dobio kaznu. Kada je to isto dobio Lewis , Massa je tada kukao kako mu je uništio utrku. Sada kada je on uništio njemu, on se čudi kazni. I Hamilton priznaje grešku dok ovaj jungle boy ne.

- Vuksa_KC
- Veteran
Ma nema tu stvarno kaj rasprave, Hamilton je po mudrosti izreka i kreposti postupaka Sokrat u F1. 

- Igor18
- Veteran
Čisto sumnjam da je nešto htio riješiti par minuta prije starta utrke.. šta se u te 2-3 minute može riješiti? Dok su jedan i drugi fokusirani na utrku, i okruženi stotinama ljudi?
Priliku za razgovor je imao zar ne? Njih dvojca su zakrvili žestoko.
Ne branim Massu za jučerašnji sudar ali kaj je Hamilton mislio da će mu se ovaj maknut? Par krugova kasnije Torro Rosso mu nije popustio na istom mjestu, taman posla da bi mi se Massa maknuo. Bio je ispred, krenuo je u zavoj..
Hamilton kaže, zabio se u mene, nije mi dao mjesta.
A dvije utrke ranije on napravi ovo
E sad, mene zanima, tko se tu u koga zabio, tko tu nije vidio, i jel Hamilton ovdje ostavio Massi mjesta?
Ili ovo...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Tllvciy ... re=related[/youtube]
i tu hamilton veli da je ON bio naprijed
U Indiji je Massa bio naprijed i imao je taj zavoj..
Meni nije sporan taj sudar, nego izrečena kazna. Po mom mišljenju to je trkaći incident, za koji se ne izriče kazna.
Ako su tu spičili kaznu Massi, zašto onda Hamilton nije dobio za ono u Japanu? Situacije su vrlo vrlo slične, iznimka je to kaj Massa nije završio u zidu, a da je kontakt bio koji centimetar iza završio bi..
Smeta me nedosljednost sudaca. Nekad se daje kazna, nekad ne. Pa zar se ne može napokon standardizirat neki sudac koji će biti kroz čitavu sezonu, ili polovicu i koji će imati kriterij koji će se znati. A ne da se iz utrke u utrku događaju neke situacije i onda jedan vozač se kazni, drugi ne.
Kaj se mene tiče nebi se trebale kažnjavati takve gluposti. Sudar sudar, ni prvi ni zadnji.
Nek se kažnjava neko namjerno blokiranje ili krivudanje po stazi (kao npr ono vijuganje hamiltona prošle godine) ili namjerno izazivanje sudara. A ne ovakve gluposti.
Nek ih puste da se utrkuju
Priliku za razgovor je imao zar ne? Njih dvojca su zakrvili žestoko.
Ne branim Massu za jučerašnji sudar ali kaj je Hamilton mislio da će mu se ovaj maknut? Par krugova kasnije Torro Rosso mu nije popustio na istom mjestu, taman posla da bi mi se Massa maknuo. Bio je ispred, krenuo je u zavoj..
Hamilton kaže, zabio se u mene, nije mi dao mjesta.
A dvije utrke ranije on napravi ovo
E sad, mene zanima, tko se tu u koga zabio, tko tu nije vidio, i jel Hamilton ovdje ostavio Massi mjesta?
Ili ovo...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Tllvciy ... re=related[/youtube]
i tu hamilton veli da je ON bio naprijed
U Indiji je Massa bio naprijed i imao je taj zavoj..
Meni nije sporan taj sudar, nego izrečena kazna. Po mom mišljenju to je trkaći incident, za koji se ne izriče kazna.
Ako su tu spičili kaznu Massi, zašto onda Hamilton nije dobio za ono u Japanu? Situacije su vrlo vrlo slične, iznimka je to kaj Massa nije završio u zidu, a da je kontakt bio koji centimetar iza završio bi..
Smeta me nedosljednost sudaca. Nekad se daje kazna, nekad ne. Pa zar se ne može napokon standardizirat neki sudac koji će biti kroz čitavu sezonu, ili polovicu i koji će imati kriterij koji će se znati. A ne da se iz utrke u utrku događaju neke situacije i onda jedan vozač se kazni, drugi ne.
Kaj se mene tiče nebi se trebale kažnjavati takve gluposti. Sudar sudar, ni prvi ni zadnji.
Nek se kažnjava neko namjerno blokiranje ili krivudanje po stazi (kao npr ono vijuganje hamiltona prošle godine) ili namjerno izazivanje sudara. A ne ovakve gluposti.
Nek ih puste da se utrkuju
- Dani
- Legenda

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Točno se sjećam ovoga, situacija gotovo identična jučerašnjoj a kažnjena ista osoba, zanimljivo
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Vuksa_KC
- Veteran
I tu se dolazi do nerazumijevanja. Da je Hamilton napravil to Massi kaj je on njemu, npr. to na Fujiju, onda je to akcija, to se traži, to je pravi vozač, on pokušava, a ne ko drugi koji samo čekaju. No, to je Massa, pa je to onda, mlitavo, nepromišljeno, glupo.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Tu je Massa prešao preko trave. ja neznam dal ste vi ćoravi?
- Dani
- Legenda
Nisu čoravi samo imaju dvostruke standarde. Da još jednom napomenem. Ja sam protiv kažnjavanja ovakvih sudara jer se time uništava sama srž f1, a to je akcija i pretjecanja. Međutim ove godine su uzeti "nekakvi standardi" kažnjavanja i samim time ne bi bilo fer da se Massu ne kazni za ono što je kažnjen i Hamilton.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 31 lis 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zašto da se nekazni vozača kad je nekog udario, nije moro da je pogledo?Dani je napisao/la:Nisu čoravi samo imaju dvostruke standarde. Da još jednom napomenem. Ja sam protiv kažnjavanja ovakvih sudara jer se time uništava sama srž f1, a to je akcija i pretjecanja. Međutim ove godine su uzeti "nekakvi standardi" kažnjavanja i samim time nwe bi bilo fer da se Massu ne kazni za ono što je kažnjen i Hamilton.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Neka postoje kazne za neke stvari, ali moraju se je*eno uvest ujednačeni i konstantni kriteriji za sve vozače. Ovo je izdrkotina što sad gledamo.
Za identičan sudar će sljedeći put Hamilton dobit kaznu, pa sljedeći put opet Massa, pa tako u krug, i kako će onda i vozači naučit kad su ''u pravu'' a kad nisu?? Je*ena katastrofa i sramota, eto to je.
Za identičan sudar će sljedeći put Hamilton dobit kaznu, pa sljedeći put opet Massa, pa tako u krug, i kako će onda i vozači naučit kad su ''u pravu'' a kad nisu?? Je*ena katastrofa i sramota, eto to je.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Misliš jednom hoće jednom neće?
Neka uvedu sudce koji će bit cjelu sezonu u F1 i stvar bi se mogla sredit

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja