Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Strani nogomet

Post Postao/la K1M1 »

real definitivno dere..
barca remizirala s atleticom upravo, uf koja napeta završnica je bila, u 92. je barca poravnala na 2:2.
al uvjeti katastrofa, teren je tolko natopljen bio da barca jednostavno nije mogla svoju igru igrat...
sad je real 3 boda ispred, ma lako se to poravna u el classicu. :D (nadam se i prije)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la:real definitivno dere..
barca remizirala s atleticom upravo, uf koja napeta završnica je bila, u 92. je barca poravnala na 2:2.
al uvjeti katastrofa, teren je tolko natopljen bio da barca jednostavno nije mogla svoju igru igrat...
sad je real 3 boda ispred, ma lako se to poravna u el classicu. :D (nadam se i prije)
Joj... ovo su se stvarno izvukli sretno... ali neću pretjerivati, zadovoljan sam i sa ovim rezultatom Bilbaoa. :D

Ali kako se tom Messiju odbijaju lopte, to je strašno. Kad god treba, naletit će na neki fuljak. Najprije zaleđe Ville (koje nije suđeno), onda golman reagira loše na sigurnu loptu i kao šlag na tortu cijele akcije obrambeni igrač Bilbaoa daje loptu na tacni Messiju. I to sve u 92. #-o
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ti bi se trebao zaposliti kao oko sokolovo ali samo za Barcelonine utakmice jer samo njih pratiš

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentirati,-3 i nije nedostižna razlika a i prošli smo sve teže klubove Valenciu,Sevillu,Atletico tako da nije još kritično
...put u raj nije posut ružama...
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

Schumy.d je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:real definitivno dere..
Joj... ovo su se stvarno izvukli sretno... ali neću pretjerivati, zadovoljan sam i sa ovim rezultatom Bilbaoa. :D

Ali kako se tom Messiju odbijaju lopte, to je strašno. Kad god treba, naletit će na neki fuljak. Najprije zaleđe Ville (koje nije suđeno), onda golman reagira loše na sigurnu loptu i kao šlag na tortu cijele akcije obrambeni igrač Bilbaoa daje loptu na tacni Messiju. I to sve u 92. #-o
a neznas spomenut kakve je golove dao bilbao
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Ti bi se trebao zaposliti kao oko sokolovo ali samo za Barcelonine utakmice jer samo njih pratiš

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentirati,-3 i nije nedostižna razlika a i prošli smo sve teže klubove Valenciu,Sevillu,Atletico tako da nije još kritično
Daj o'ladi malo... ;)

Pogledao sam samo golove i u čemu je problem? :roll:
Šta se pališ stalno, a pogotovo jer nisam ništa rekao šta nije istina. #-o :?

Da se vratim na Real:
GOSPODA
slikaslikaslika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bayern je pobjedio svoje susjede, Augsburg 2-1.
Da nije bilo Gomeza ( :biggrin: ) i Riberya, domacini su mogli doci do boda. Ovako tri boda idu <<Rekordmeister-u>>
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scuderia je napisao/la:Bayern je pobjedio svoje susjede, Augsburg 2-1.
Da nije bilo Gomeza ( :biggrin: ) i Riberya, domacini su mogli doci do boda. Ovako tri boda idu <<Rekordmeister-u>>
Mogli su im pustit.Imam rodbinu u Augsburgu pa malo srce vuce za njih,a i onako ce se Bayern prosetat do kraja :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Problem je što tražiš dlaku u jajetu i javljaš se samo na greške u Barcinu korist

Borci za pravdu nisu žalili Getafe kad je pokraden protiv Reala
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Problem je što tražiš dlaku u jajetu i javljaš se samo na greške u Barcinu korist
Pretjeruješ... ;)
Nije mi uopće bila namjera komentirati suđenje, samo sam htio reći da je zadnji gol bio sretan za njih.
O suđenju Barceloni sam već dosta toga rekao pa uopće ne mislim više o tome baš zbog ovakvih tvojih žućnih uzrujavanja. PEACE! :mjuza:
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:
Mogli su im pustit.Imam rodbinu u Augsburgu pa malo srce vuce za njih,a i onako ce se Bayern prosetat do kraja :biggrin:
Ma pustit ce im na Allianz Areni. :biggrin: Ne mogu jos pustiti, iduce kolo dolazi BvB u Munchen, pa su morali pod svaku cijenu ici na pobjedu jucer. ;)

EDIT.
Pranjic usao u prvoj minuti sudacke nadoknade umjesto Riberya, Olic bio cijelo vrijeme na klupi.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Pranjic usao u prvoj minuti sudacke nadoknade umjesto Riberya, Olic bio cijelo vrijeme na klupi.
Daj Bože da odu iz Bayerna na zimu.
Ima klubova u kojima bi igrali u prvoj, pogotovo Olić.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Daj Bože da odu iz Bayerna na zimu.
Ima klubova u kojima bi igrali u prvoj, pogotovo Olić.
Naravno da ce otici. Uprava nece praviti nikakve probleme po pitanju odlaska.
Pranjic ionako ne moze igrati, konkurencija je zbilja prejaka, hoces na beka ( Lahm), krilo ( Ribery) vezni red ( Gustavo, Schweinsteiger, Alaba, moze i Kroos).

Olic bi i mogao igrati, ali mu se ne da cekati toliko dugo. :|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Naravno da ce otici. Uprava nece praviti nikakve probleme po pitanju odlaska.
Za Olića i ne znam baš...

Za navijače Reala sam zaboravio napisati još da je sinoć napokon debitirao Sahin. :biggrin:
Prema viđenom u tih nekoliko minuta, mogao bi biti pravo pojačanje u veznom redu Reala. Mene podsjeća na Xabija po stilu.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Za Olića i ne znam baš...

Za navijače Reala sam zaboravio napisati još da je sinoć napokon debitirao Sahin. :biggrin:
Prema viđenom u tih nekoliko minuta, mogao bi biti pravo pojačanje u veznom redu Reala. Mene podsjeća na Xabija po stilu.
Ma nece, sigurno. ;)
Jedino ako se Gomez ( :biggrin: ) ozlijedi na duze razdoblje, e onda je stvar drugacija.

Hm... Hiddink je bio zvao Sahina, a Mourinho veli da nije jos spreman, a baca ga u vatru protiv Osasune? :-k :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Hm... Hiddink je bio zvao Sahina, a Mourinho veli da nije jos spreman, a baca ga u vatru protiv Osasune? :-k :biggrin:
Baca ga u vatru jer mu trebaju utakmice. Nije spreman još za 90 minuta i Jose će mu sigurno tempirati igru da se potpuno vrati u formu. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Baca ga u vatru jer mu trebaju utakmice. Nije spreman još za 90 minuta i Jose će mu sigurno tempirati igru da se potpuno vrati u formu. ;)
I tko bi po tvom misljenju mogao na klupu od ovih defenzivnih veznjaka ( uz pretpostavku da igrate s dvojicom)

Btw.
"Ostali" se bez Di Marije mjesec dana
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: I tko bi po tvom misljenju mogao na klupu od ovih defenzivnih veznjaka ( uz pretpostavku da igrate s dvojicom)

Btw.
"Ostali" se bez Di Marije mjesec dana
KLIK
Khedira. ;)

Ali prvenstvo je dugačko, trebat će dosta rotirati. Mislim da će i Xabija sada Sahin malo rasteretiti i odmoriti.
Šteta za Di Mariju, čovjek je uhvatio pravu formu, ali tu je Kaka koji ga može zamijeniti i više nego dobro. Marcelo, Coentrao, Callejon mogu također zamijeniti.

Ronaldo obara rekorde u Realovom dresu i dalje!! =D> =D>
jbte, nisam ni ja skužio da mu je ovo 4. hattrick u 11 utakmica ove sezone!? :shock:
Stvarno kapa dolje... ne sjećam se da je netko to napravio otkad pratim nogomet.
Scuderia
Moderator
Moderator

Upozorenje Barceloni: Mourinho nikada u trenerskoj karijeri nije ispustio tri boda

Zanimljivo...

EDIT.
Lako moguce da Pranjic zaigra od prve minute protiv BvB-a.
Timoschuk dobio crveni na prosloj utakmici, Schweinsteigera nema do kraja prvog dijela sezone, ostaje Gustavo, Alaba, Kroos i Pranjic.

Kroosu se bas i ne ide na poziciju " sestice " ( :roll: ), a posto je Juppov miljenik, vjerovatno ce ga postedjeti te pozicije, ostaju onda Gustavo, Alaba i Pranjic.

Moje misljenje je da ce Heynckess ici na iskustvo u toj utakmici, te da ce Pranjica staviti na poziciju " sestice ". :|
Alaba je jos malo " zelen " za takvu utakmicu.

Zivi bili pa vidjeli, kaze narodna. :zivili:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Klose preporučio Laziu da kupe Pranjića!!

Zanimljivo, lijepo od Klosea. =D>
Neka ode tamo.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Klose preporučio Laziu da kupe Pranjića!!

Zanimljivo, lijepo od Klosea. =D>
Neka ode tamo.
Mogu ga dobiti tek na ljeto. (bolje i za Rimljane)

Zasto?

BS31 je slomio kljucnu kost, za njega je ovaj dio sezone zavrsen, a Don Juppu treba netko u sredini. Da, znam, ima Alabu, Gustava, Timoschuka, ali da problem bude jos veci, zadnji je dobio crveni karton u prosloj utakmici. Bayern je ulozio zalbu, ako ne prodje, odmarat ce on jos dugo.

A utakmica protiv Bvb-a se blizi. Alaba je jos " zelen " ( mislim da sam to i napisao u proslom postu ), Don Jupp ce vjerovatno ici na iskustvo, i tu bi mogao uletiti Pranjic.

Sam Jupp je izjavio da ne zeli nikoga prodati u zimskoj stanci.

Hahahaha, Altintope, najjaci si...
Veznjak Reala razočaran: 'Ako se situacija ne promijeni, odlazim!'

Pa sta si mislio da ces biti u prvoj postavi u Realu? :biggrin:
Klasa velikiiiii optimist-a... :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Prekrasno!! =D>

Scuderia
Moderator
Moderator

Reus se priprema za odlazak iz Gladbacha.
Navodno je sve dogovoreno izmedju njega i Bayerna.

Odlicno, napokon zamjena za Robbena.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Mario Götze traži Scuderiu da mu objasni tko je bolja nogometna momčad u Bundesligi :biggrin:
...ne znam da'l si gledao ali već dugo nisam vidio dosadniju izvedbu ova dva rivala...njemačku ligu volim pogledadi baš zbog toga jer se ne robuje toliko taktici i igra se super dopadljiv i efikasan nogomet ali ovo danas je bilo užasno - čisto robovanje taktici s jedne i druge strane...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Valencia - Real 2:3

Strijelci: Benzema, Ramos, Ronaldo

Uh, kakva tekma. Real povede 2:0, taman pomisliš da je gotovo, kad Soldado utrpa za 2:1 i vrati sve gotovo na početak. Pet minuta kasnije Ronaldo vraća na dva razlike, i onda dvije minute poslije opet Soldado za 2:3. Do kraja čisti infarkt, pogotovo u zadnjem napadu gdje je Valencia pogodila prečku i nepotrebno tražila penal koji nije bio budući je Higuaina lopta pogodila u kuk, a ne u ruku. Općenito užasno nervozna utakmica, svaki prekid igrači Valencije su skakali i jako nekorektno udarali igrače Reala dok su bili na podu.

Dopadljivo odigrano prvo poluvrijeme sa Realove strane, drugo poluvrijeme kao da je neka druga ekipa izašla, nisu se dvaput dodali. Ali, za to ću okrivit izostanak Kake, Di Marije i ostalih. Real je igrao sa tri defenzivna vezna pa je razumljiva nepovezanost napada i obrane. Najvažnija je pobjeda i održavanje razmaka ispred drugoplasiranog. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Valencia - Real Madrid 2:3

Strijelci: Benzema, Ramos, Ronaldo / Soldado 2

Teška tekma kao što se i očekivalo, ali zaslužena pobjeda Reala. Trebali su riješiti utakmicu već u prvom dijelu, ali nekoliko dobrih šansi otišlo u vjetar. Ovako su si sami otežali posao jer je Valencia bila motivirana od publike drugo poluvrijeme, a i glumom su htjeli isprovocirati crveni karton kod Realovih igrača. :evil:
Nažalost, Real je prihvatio takvu njihovu igru i dali su se isprovocirati, dobili su nekoliko kartona zbog glumatanja protivnika i primili drugi gol totalno nepotrebno, ali na kraju je ipak Mestalla utišana.
Vrlo važna pobjeda!!

=D>

Mourinho... :biggrin:
Odgovori