Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la:Mario Götze traži Scuderiu da mu objasni tko je bolja nogometna momčad u Bundesligi :biggrin:
...ne znam da'l si gledao ali već dugo nisam vidio dosadniju izvedbu ova dva rivala...njemačku ligu volim pogledadi baš zbog toga jer se ne robuje toliko taktici i igra se super dopadljiv i efikasan nogomet ali ovo danas je bilo užasno - čisto robovanje taktici s jedne i druge strane...
Hah, dobra. :biggrin:
Götze moze slobodno igrati i rukomet, ide mu dobro.
Da, gledao sam, svaka se utakmica prati makar i preko neta :) , i slazem se s tobom.
Ocekivao sam kao i ti, otvoren nogomet, no nista od toga, barem do uzvrata.

Zutokljunci su pobjedili uz ogromnu pomoc suca, koji mislim ima i danas jaku stucavicu. Nije sudio penal na Gustavu, Gomeza svako malo udaraju, on ne reagira, a posebno se isticao kod one kradje vremena golmana BvBa-. 42 sec. on ko` fol namjestava loptu, cijela Arena zvizdi, sudac ni da dodje do golmana. :roll:

Badstuber odnese cisto loptu, pritom padne igrac zutokljunaca, i odmah zuti, odmah. Da stvar bude bolja, bio je to cist start. Cak je i komentator, koji naginje ka zutokljuncima rekao da je to bio cist start, i da ne razumije takvu odluku.

Gol je posebna prica. Vidi se iz aviona da je igrao rukom, ali nije to nista. :roll:
Robben prihvati loptu ramenom, ruka ko`kuca.:roll:

Taj mi ne bi sudio ni u 2 HNL.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Liverpool stavlja Carolla pod poseban režim treniranja:

Despite the 22-year-old’s relative youth, Liverpool are keen to see an upturn in his fortunes and the paper reports that his diet and drinking will be closely monitored in order to ensure the striker is in peak condition.

A source said: “Andy is happy to go along with this long training schedule Liverpool have devised for him. It’s a conditioning programme which will look at his whole lifestyle. While Carroll is obviously a big lad he is not particularly muscular and they are wanting to put this right. They are not looking to give him more bulk, but more strength.”
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@Dani
...e jesmo vam ga dobro utopili :D ...a vjerojatno ne znaš da možda završi i u zatvoru jer se vodi postupak protiv njega zbog nasilničkog ponašanja i prijetnji na sudu u Newcastlu...takav talenat a bez imalo mozga u glavi - mogao bi biti jedan od najboljih engleskih napadača a samo sve dublje tone - kreten...u NUFC su ga kontrolirali tako da je morao živjeti zajedno sa Nolanom (tadašnjim kapetanom) i njegovom obitelji i to u doslovnom smislu živjeti pod njegovim patronatom u njegovom stanu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Možda ga King Kenny uzme k sebi doma. " Draga povećao sam dijete". :biggrin:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Možda ga King Kenny uzme k sebi doma. " Draga povećao sam dijete". :biggrin:
...hehehe....meni se čini da i Kenny (kao i većina trenera a i igrača) voli redovito zaviriti u čašicu...bilo bi to samo dobro partijanje bez učinka :) ...općenito je u engleskoj kod domaćih nogometaša alkohol + lopta stil života...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ne znam sto Bayern ceka sa dovodenjem Marca Reusa (za kojeg garantiram da ce postati jedan od najboljih napadaca na svijetu) prije nego sto ga dovede neki od engleskih klubova.Inace,klauzula mu je 18 milki eura sto i nije prevelika cijena s obzirom o talentu koji se radi.

Scud,nesto vise o tome? Cini se da Bayern mudro suti o tome...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Ne znam sto Bayern ceka sa dovodenjem Marca Reusa (za kojeg garantiram da ce postati jedan od najboljih napadaca na svijetu) prije nego sto ga dovede neki od engleskih klubova.Inace,klauzula mu je 18 milki eura sto i nije prevelika cijena s obzirom o talentu koji se radi.

Scud,nesto vise o tome? Cini se da Bayern mudro suti o tome...
Heh, drago mi je da netko ima isto misljenje o Reusu. :D

Odlican je igrac, koji ima ogromni potencijal. Sam je rijesio Werder. :)

Navodno je sve to gotovo, naravno, klub i njegov savjetnik sve to demantiraju, ali isto je tako bilo i za slucaj Neuer, pa svi znamo kako je zavrsilo.

Svako malo u njemackim medijima clanak, kako je Reus odlican igrac, kako bi se odlicno uklopio u Bayern itd.

Sada ili na ljeto, pitanje je samo vremena.

EDIT.
Robben izjavio da bi najradije ostao u Munchenu. :|
Navodno su poceli pregovori oko nastavka suradnje. :| Da sam na mjestu Ulija, dobio bi ugovor na 2-3 godine, ne bi ga dugo vezao, jer zaradjuje i previse s obzirom na to, koliko igra. :|
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

I nije samo strijelac nego je i odlican asistent.
Uf,kako bi mi drago bilo da dode u Bayern.Pazi,on kao dite Dortmunda prijeci u najveceg rivala :badgrin:

Nije da sam nesto lud za Bayernom,ali uvijek kontra Borrusije i Kloppa (sto ga ne volim :biggrin: )

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Da, bas sam sad pogledao njegovu statistiku, i nije losa. :)
Prosle sezone - 34 nastupa = 11 golova = 9 asistencija
Ove polusezone ( koja jos nije gotova, ima jos mjesta za golove i asistencije :D ) - 13 nastupa = 10 golova = 1 asistencija

:D

Imas veliki plus u mojoj "biljeznici". :D
Uvijek kontra BvB-a :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dobre vijesti za Dinamo uoči sutrašnje utakmice...
Real će ipak istrčati s "drugim" sastavom. Sutra neće igrati Marcelo, Carvalho, Arbeloa, Kaka, Di Maria

Moja pretpostavka za sastav Reala: Casillas - Lass, Albiol, Ramos, Coentrao - Xabi, Sahin, Khedira - Callejon, Ozil, Benzema
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Dobre vijesti za Dinamo uoči sutrašnje utakmice...
Real će ipak istrčati s "drugim" sastavom. Sutra neće igrati Marcelo, Carvalho, Arbeloa, Kaka, Di Maria

Moja pretpostavka za sastav Reala: Casillas - Lass, Albiol, Ramos, Coentrao - Xabi, Sahin, Khedira - Callejon, Ozil, Benzema
Kao da to nešto mjenja na stvari,ovi će više gristi
Ne gine im minimalno petarda
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Kao da to nešto mjenja na stvari,ovi će više gristi
Ne gine im minimalno petarda
A znam, ali mislim da neće biti 5. :)
Mislim da su oni više u mislima već u susretu protiv Atletica...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

bit ce 6 golova
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Gubimo 3:0. Badelj odigrava utakmicu života. Callelo zabija autogol. Ibanez kiksa. Sammir promašuje penal. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Gubimo 3:0. Badelj odigrava utakmicu života. Callelo zabija autogol. Ibanez kiksa. :biggrin:
:lol:
Kako je ovo boldano moguće? :D
luka_kimi je napisao/la:Sammir promašuje penal.
Iker brani. :biggrin:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ajax im je dao cetiri (kojeg svi samaraju i zabijaju kad stignu u nizozemskoj lizi) kako nece Real?

Petarda ne gine.

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Na Santiago Bernabeu će istrčati uvjerljivo najjača te uvjerljivo najslabija momčad skupine D Lige prvaka. Statistika kaže da je Real Madrid u dosadašnje četiri utakmice svaki put pobijedio uz gol razliku 10:0, dok je Dinamo svaki put izgubio uz gol razliku 0:9. Real je već osigurao prolazak skupine, a bod protiv Dinama bio bi im dovoljan i za osiguranje prvog mjesta u skupini. Dinamo bi htio postići svoj prvi gol, no teško će to učiniti na Santiago Bernabeu. Naime, pod Mourinhom je Real pred vlastitim navijačima upisao sedam pobjeda uz gol razliku 19:0, te onaj lanjski poraz od Barcelone u polufinalu od 0:2. Ove sezone je Ajax ispraćen kući s tri gola, a Lyon sa četiri gola u mreži. Mourinhova momčad trenutno ima niz od jedanaest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, a njihov napad djeluje ubojito i zabija oko četiri gola u prosjeku u tom periodu. Mourinho je jasno dao do znanja da bez obzira što im treba bod namjeravaju pobijediti, a rekao je i da ih je Dinamo dobrano namučio u Zagrebu. Pretpostavlja se da će portugalski trener odmarati neke ključne igrače i čuvati ih za prvenstvene dvoboje, no sve su glavne zvijezde poput napadača Cristiana Ronalda, Higuaina i Benzeme na njegovoj listi od 19 igrača pozvanih za ovaj susret. Iako se Ricardo Carvalho vratio treninzima, uz Kaku i Di Mariu oni su najveća imena Reala koja nisu na listi pozvanih igrača.

Za Dinamo je ova utakmica nagrada zbog ulaska u Ligu prvaka, pa i sam Jurčić govori da mu je san voditi momčad na Santiago Bernabeu i slikati se s idolom Mourinhom. U Zagrebu su protiv Reala Jurčićevi dečki odradili najkvalitetniju predstavu u Ligi prvaka, no nakon toga su doživjeli hladan tuš od ekipa s kojima su mislili da će im biti lakše. Lyon ih je bez problema svladao na Gerlandu, a na Amsterdam Areni su dobro i prošli bez šest golova u Kelavinoj mreži. Kelava je iz utakmice u utakmicu najbolji igrač Dinama u Ligi prvaka, što zvuči pomalo čudno kada se zna da su u ekipi hrvatski reprezentativci Vida, Šimunić, Leko, Badelj i Vrsaljko, a da Mamić u reprezentaciju gura Sammira i mladog Kovačića govoreći da su bolji od svih veznjaka u reprezentaciji. Uistinu čudno da je takva momčad onda prikovana za samo dno skupine, te da je jedina momčad koja u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka nije postigla niti jedan gol. Možda bi Mamić trebao razmisliti o svojim izjavama jer taj Ajax koji je za Dinamo izgledao kao Barcelona u prvenstvu djeluje katastrofalno, a ni Lyon ne djeluje ništa bolje. U ovoj utakmici Jurčić ne računa na dva reprezentativca, ozlijeđene Šimunića i Vrsaljka, dok se Kelava oporavio od ozlijede i bit će na golu. Zanimljivo je da je povratnik u reprezentaciju Leko najavljen na klupi, dok je Sammir pomilovan nakon izbacivanja iz momčadi i istrčat će na Santiago Bernabeu.
izvor : index
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Koji je ovo debakl... #-o

A Real neće stati, to sigurno. Oni igraju napadački cijelu utakmicu i očekujem barem još 2 u Dinamovoj mreži.
Šteta za šansu Beqiraja, možda uspiju zabiti bar taj jedan gol.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dinamo je za klasu ako ne i 2 bolji od cijelog HNL , a večeras se moze vidit koliko je zapravo nasa liga shebana. Pogotovo onaj Badelj koji je katastrofalan večeras
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Koji je ovo debakl... #-o

A Real neće stati, to sigurno. Oni igraju napadački cijelu utakmicu i očekujem barem još 2 u Dinamovoj mreži.
Šteta za šansu Beqiraja, možda uspiju zabiti bar taj jedan gol.
Znao sam da će biti loše alo ovako loše nisam mislio

A i sudac je kreten ono je morao svirati,iako nam ni to puno ne bi pomoglo

A smiješno mi je kako se Higuai rješio Ibaneza kod 4.gola,to je ono kad ja kažem da je glup igrač uvijek se postavlja sa pogrešne strane
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Opet će Mourinha zvat Special Five... Ako bude sreće. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mourinhu je cilj da svi zabiju :lol:
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Zaš prenose trening Reala na Novoj jel zna itko?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la:Zaš prenose trening Reala na Novoj jel zna itko?
ja bi rađe gledao Larin izbor :biggrin:

op 2 gola su dali
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

zadnjih 25 min: real-dinamo 0:2 pa ti vidi. :D
ajd barem ipak dinamo nije najgora ekipa u povijesti lige prvaka ako niš. :)
slika
Odgovori