svugdje u zemlji hladno al u splitu brije na -10 XDSchumy.d je napisao/la:I tako se prvenstvo i ove godine privodi kraju...
Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Domaći nogomet
McLaren u <3
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
vidim nitko vise ne trza na uvijek iste pizdarije u toj nasoj bajnoj ligi.. "veliki" derbi u kojem dinamo postize prvi gol iz zaledja velikog ko kuca i odmah poslije presmjesni drugi zuti za split..
samo kod nas.. zaista treba cestitati na takvim naslovima..
- Schumy.d
- Legenda
Armanini je napisao/la:vidim nitko vise ne trza na uvijek iste pizdarije u toj nasoj bajnoj ligi.. "veliki" derbi u kojem dinamo postize prvi gol iz zaledja velikog ko kuca i odmah poslije presmjesni drugi zuti za split..

i tako iz godine u godinu...

- Armanini
- Svjetski prvak
samo ti budi ponosan na takav naslov.. i slavi pobjedu (skupa sa 200 ljudi koji su bili na tekmi jer je drugima bilo prehladno lol)
kad sa sucima igras protiv jednog splita onda je to preveliki lol da bi se ista ozbiljno moglo mislit..
kad sa sucima igras protiv jednog splita onda je to preveliki lol da bi se ista ozbiljno moglo mislit..
- Schumy.d
- Legenda
Malo ste mi smiješni...Armanini je napisao/la:samo ti budi ponosan na takav naslov.. i slavi pobjedu (skupa sa 200 ljudi koji su bili na tekmi jer je drugima bilo prehladno lol)
Očekivati od momčadi koja nije u stanju Lokomotivi u 90 minuta puknuti po golu da osvoji naslov je apsurdno, pomalo smiješno.

Ah, da... skoro zaboravih, i za taj poraz su krivi Mamić, Beusan, suci, uprava vodovoda i slično društvo.
Daj se ne brukaj.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
karlovac odbio doc u rijeku na tekmu . Pa hebote HNL više

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
A čuj... ja ih podržavam. Šta bi trebali kad ne dobivaju plaće. Ti igrači isto imaju obitelji, moraju plaćati stanove itd.F1NAC je napisao/la:karlovac odbio doc u rijeku na tekmu . Pa hebote HNL više
Nije lako bez para živjeti.

- Armanini
- Svjetski prvak
Schumy.d je napisao/la:Malo ste mi smiješni...Armanini je napisao/la:samo ti budi ponosan na takav naslov.. i slavi pobjedu (skupa sa 200 ljudi koji su bili na tekmi jer je drugima bilo prehladno lol)
Očekivati od momčadi koja nije u stanju Lokomotivi u 90 minuta puknuti po golu da osvoji naslov je apsurdno, pomalo smiješno.![]()
Ah, da... skoro zaboravih, i za taj poraz su krivi Mamić, Beusan, suci, uprava vodovoda i slično društvo.
Daj se ne brukaj.
pa valjda upravo zato nije potrebno imat pomoc u takvim utakmicama i dozvoljavat ocita zaledja i iskljucit igraca da se lakse doceka kraj?
ma koliko iskrivljeno misljenje i pogled moras imat kada ti je normalno da se jacem klubu pomaze u svakoj situaciji uz opravdanje . pa ionako je to puno jaci klub i ionako bi dobili jedan novi! maleni klub..
ma.. ja i dalje stojim iza svog zakljucka da si ti mamic, jer moras bit.. jedini bi on takve idiotarije pisao..
ako kojim slucajem nisi, onda.. shame on you!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
A sta cemo? Nema smisla viseArmanini je napisao/la:vidim nitko vise ne trza na uvijek iste pizdarije u toj nasoj bajnoj ligi.. "veliki" derbi u kojem dinamo postize prvi gol iz zaledja velikog ko kuca i odmah poslije presmjesni drugi zuti za split..

A i ovi iz Karlovca

Koliko bi ljudi ginilo da bi igralo u prvoj ligi (ja prvi bi igrao dzabe godinu dana ako treba i za svoj klub,grad, roditelje itd.) Nisu samo oni u losoj situaciji svi smo mi u govnima.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
@Armanini
Ti opet brojiš samo greške u Dinamovu korist a iz toga bi se dalo zaključiti da se našalim da si mučki provokator
Grešaka je bilo ove sezone i u korist hajduka i to koliko hoćeš i vjerovatno i u korist drugih klubova
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentirati općenito suđenje,zaleđe izgleda da je bilo greška kakvih ima na svakoj utakmici(crveni opravdan) pa sad iz toga izvlačiti takve zaključke je presmješno.S takvim komentarima djeluješ kao isfrustrirani klinac koji ne može podnijeti uspjeh mrskog kluba,da bi te ozbiljnije shvatio onda ću ponoviti pitanje koje sam ti postavio nekoliko puta a ti si svaki put oglušio se na pitanje i izbjegao odgovor a to je zašto se kao navijač Rijeke nisi nijednom javio kad je ove sezone taj klub nekoliko puta oštećen na poljudu?-ovako ispadaš kao dežurni brojač grešaka u dinamovu korist
Volio bi kad bi neki novinar napravio analizu koliko grešaka je bilo u korist ina štetu svih klubova u HNL-u pa bi se vjerovatno iznenadili
Ti opet brojiš samo greške u Dinamovu korist a iz toga bi se dalo zaključiti da se našalim da si mučki provokator

Grešaka je bilo ove sezone i u korist hajduka i to koliko hoćeš i vjerovatno i u korist drugih klubova
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentirati općenito suđenje,zaleđe izgleda da je bilo greška kakvih ima na svakoj utakmici(crveni opravdan) pa sad iz toga izvlačiti takve zaključke je presmješno.S takvim komentarima djeluješ kao isfrustrirani klinac koji ne može podnijeti uspjeh mrskog kluba,da bi te ozbiljnije shvatio onda ću ponoviti pitanje koje sam ti postavio nekoliko puta a ti si svaki put oglušio se na pitanje i izbjegao odgovor a to je zašto se kao navijač Rijeke nisi nijednom javio kad je ove sezone taj klub nekoliko puta oštećen na poljudu?-ovako ispadaš kao dežurni brojač grešaka u dinamovu korist
Volio bi kad bi neki novinar napravio analizu koliko grešaka je bilo u korist ina štetu svih klubova u HNL-u pa bi se vjerovatno iznenadili
...put u raj nije posut ružama...
- Armanini
- Svjetski prvak
zato jer mi je hnl toliko malo vazan i zato jer je rijeka od smjesnijih klubova vec nekoliko godina tako da mi je smjesno trosit vrijeme piskarajuci o utkamicama.. spomenut cu i popratit rijeku kada igra na kantridi sa dinamom i kada su al pari i kada sudac odluci utkamicu..
nije meni dinamo mrzak kao klub iz kojeg je poteklo preko 60% igraca reprezentacije, vec mi je mrzak nacin na koji se nasa liga odvija.. dinamu se maximalno olaksava u xx utkamica tijekom sezonu, i to vaznijim i manje vaznim.. tako da jedno s drugim to jaako dobro izgleda na papiru i statiskika prodaje igrace i pumpa ugovore..
ako ces stavit u isti kos dinamove pomoci na utakmicama sa hajdukovim onda sto dalje da pisemo.. znas i sam da to nije ni blizu isto..
ako je ono bio opravdan crveni onda je leko sa realom trebao dobit crni..
a u cijeloj mi prici najsmjesnije i jos jadnije od nase jadne lige vidjet kako se uvijek nadju ti i vi pametovat i mudrovat nama svima kao da mi zivimo na sejselima i nismo pratili zadnjih 10 godina nas nogomet..
i u jednoj utkakmici poput ove zadnje koju dinamo nesmije izgubit niti zavrsit sa remijem, kad se vidi da je vrag odnio salu i da se moze poguzit gol i splitu, hop - evo vam malo pomoci i za osiguranje iskljucenje.. hm.. cekaj malo.. gdje sam to vec vidio? ah da, na svakoj trecoj dinamovoj utkamici..
i svi okolo su ludi, svi smo mi isfrustrirani dinamovim uspjehom (khm)..
vama su to sudacke pogreske.. i sto da ja sad kazem? da jesu.. 3 suca su pogrjesila i nisu vidjela da je ovaj stajao i cekao loptu 2 metra iza zadnjeg? yep.. dogodi se takva pogreska.. suci valjda gledaju kelavu po tribinama kad je akcija pred golom..
ajde neka budu onda pogreske.. jbga, dogadjaju se.. svi smo mi ljudi.. iznad maximira je veca sretna zvijezda pa se ljudske pogreske dogadjaju cesce u njihovu korist..
neka ostane na tome..
nije meni dinamo mrzak kao klub iz kojeg je poteklo preko 60% igraca reprezentacije, vec mi je mrzak nacin na koji se nasa liga odvija.. dinamu se maximalno olaksava u xx utkamica tijekom sezonu, i to vaznijim i manje vaznim.. tako da jedno s drugim to jaako dobro izgleda na papiru i statiskika prodaje igrace i pumpa ugovore..
ako ces stavit u isti kos dinamove pomoci na utakmicama sa hajdukovim onda sto dalje da pisemo.. znas i sam da to nije ni blizu isto..
ako je ono bio opravdan crveni onda je leko sa realom trebao dobit crni..
a u cijeloj mi prici najsmjesnije i jos jadnije od nase jadne lige vidjet kako se uvijek nadju ti i vi pametovat i mudrovat nama svima kao da mi zivimo na sejselima i nismo pratili zadnjih 10 godina nas nogomet..
i u jednoj utkakmici poput ove zadnje koju dinamo nesmije izgubit niti zavrsit sa remijem, kad se vidi da je vrag odnio salu i da se moze poguzit gol i splitu, hop - evo vam malo pomoci i za osiguranje iskljucenje.. hm.. cekaj malo.. gdje sam to vec vidio? ah da, na svakoj trecoj dinamovoj utkamici..
i svi okolo su ludi, svi smo mi isfrustrirani dinamovim uspjehom (khm)..
vama su to sudacke pogreske.. i sto da ja sad kazem? da jesu.. 3 suca su pogrjesila i nisu vidjela da je ovaj stajao i cekao loptu 2 metra iza zadnjeg? yep.. dogodi se takva pogreska.. suci valjda gledaju kelavu po tribinama kad je akcija pred golom..
ajde neka budu onda pogreske.. jbga, dogadjaju se.. svi smo mi ljudi.. iznad maximira je veca sretna zvijezda pa se ljudske pogreske dogadjaju cesce u njihovu korist..
neka ostane na tome..
- Schumy.d
- Legenda
Kako kaže jedan čovjek s prezimenom Balakov:
Jedan takav slučaj imamo u komentaru iznad mojeg.
Pametan čovjek...Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak

- Armanini
- Svjetski prvak
jasno da ti i dalje pises nepovezano na sto odgovaras..
tko kaze da nije dinamo prvi zato jer jer ne igra najbolje i zato jer nema najbolje igrace?? jel se ti namjerno drzis ovako tup ili stvarno ne kuzis poantu??
ma.. samo keep it going..
tko kaze da nije dinamo prvi zato jer jer ne igra najbolje i zato jer nema najbolje igrace?? jel se ti namjerno drzis ovako tup ili stvarno ne kuzis poantu??
ma.. samo keep it going..
-
- Veteran
Apsolutno odustajem od ikakve daljnje rasprave,kažeš ne pratiš HNL i klub koji navijaš,a pratiš samo kad sudac pogriješi u korist Dinama(zanimljivo da toliko komentara daješ o nečemu što ne pratiš i što te ne zanima)
Možda ja nisam objektivan da komentiram Dinamo ali brate ti si još miljama dalje od objektivnosti kad je u pitanju Dinamo
Najlakše je uvijek sipati žuć i sve svaljivati mafija ovo mafija ono,kao što sam već pisao u državi gdje je bivši premjer u zatvoru a neki likovi koji vode Hrvatski nogomet koje se naziva stalno mafijaši oni slobodni,mora da su ti likovi zaista moćni
Psi laju karavane prolaze...
Toliko od mene,biće bolje sljedeće godine
Možda ja nisam objektivan da komentiram Dinamo ali brate ti si još miljama dalje od objektivnosti kad je u pitanju Dinamo
Najlakše je uvijek sipati žuć i sve svaljivati mafija ovo mafija ono,kao što sam već pisao u državi gdje je bivši premjer u zatvoru a neki likovi koji vode Hrvatski nogomet koje se naziva stalno mafijaši oni slobodni,mora da su ti likovi zaista moćni
Psi laju karavane prolaze...
Toliko od mene,biće bolje sljedeće godine
- Bibi
- Kontakt:
Je! Majstor nema sta.Sta sad trebamo cekat 10 godina da bi bili prvaci?Schumy.d je napisao/la:Kako kaže jedan čovjek s prezimenom Balakov:Pametan čovjek...Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak![]()

Za drugo misto (i to je u pitanju) je i dovoljan Mise,a i puno jeftiniji.Sta je zapravo on donio Hajduku? Nista osim laznih nada i pustih obecanja.Proslih sezona smo bili na vrhuncu forme prvih dva,tri mjeseca,a ove sezone nismo bili ni to.Sve se bojim nastavka sezone...

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
A gledaj, dok budete dovodili neka pojačanja iz Australije koja ni ne igraju i čija je liga kvaliteta kao i naša druga, nećete osvojiti naslov.Bibi je napisao/la: Je! Majstor nema sta.Sta sad trebamo cekat 10 godina da bi bili prvaci?
Za drugo misto (i to je u pitanju) je i dovoljan Mise,a i puno jeftiniji.Sta je zapravo on donio Hajduku? Nista osim laznih nada i pustih obecanja.Proslih sezona smo bili na vrhuncu forme prvih dva,tri mjeseca,a ove sezone nismo bili ni to.Sve se bojim nastavka sezone...

Hajduk se oslanja na Tomasova i Sharbinija. Kad oni imaju slab dan, onda je Hajduk sposoban izgubiti od Dugopolja.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
evo i video:
Prvi gol iz zaleđa. Al ono što je još smiješnije je ovaj drugi žuti, pa takvih startova ima sigurno 20 na svakoj utakmici, da se za svaki takav daje žuti, svaka ekipa bi završila utakmicu s 5 igrača
I da, opet ono što neki ne žele shvatit, ne kažemo mi da dinamo nije zasluženi prvak. Je, zasluženi je, duplo su bolji od svih ostalih, sve to stoji. Al eto, nas neke smeta upravo to što unatoč tome što je za klasu bolji od svih (kao da im to nije dovoljno) nego još redovito dobiva i pomoć od sudaca, to je ono što je smiješno u cijeloj toj priči..
btw. chuck, vidi tvog 'miljenika' Ibaneza šta se razigrao (5:25)
Prvi gol iz zaleđa. Al ono što je još smiješnije je ovaj drugi žuti, pa takvih startova ima sigurno 20 na svakoj utakmici, da se za svaki takav daje žuti, svaka ekipa bi završila utakmicu s 5 igrača

I da, opet ono što neki ne žele shvatit, ne kažemo mi da dinamo nije zasluženi prvak. Je, zasluženi je, duplo su bolji od svih ostalih, sve to stoji. Al eto, nas neke smeta upravo to što unatoč tome što je za klasu bolji od svih (kao da im to nije dovoljno) nego još redovito dobiva i pomoć od sudaca, to je ono što je smiješno u cijeloj toj priči..

- Bibi
- Kontakt:
That's the whole point!K1M1 je napisao/la: Prvi gol iz zaleđa. Al ono što je još smiješnije je ovaj drugi žuti, pa takvih startova ima sigurno 20 na svakoj utakmici, da se za svaki takav daje žuti, svaka ekipa bi završila utakmicu s 5 igrača![]()

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
Gornji dio neću komentirati sve sam rekao na tu temuK1M1 je napisao/la: Prvi gol iz zaleđa. Al ono što je još smiješnije je ovaj drugi žuti, pa takvih startova ima sigurno 20 na svakoj utakmici, da se za svaki takav daje žuti, svaka ekipa bi završila utakmicu s 5 igrača![]()
A za ovaj boldani dio,gle kako mu se lopta odbila u dribling ni samom mu nije jasno kako je uspio,neka njega što dalje od Dinama
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Uplata: 100kn
Par: Real - Dinamo 2
Dobtak: 3000kn
haha cak je 30 koeficijent
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
za tih 100 kuna si mogo na jednu gajbuelder je napisao/la:Uplata: 100kn

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
haha pa nisam lud da bacim 100kn, ovo sam rekel samo radi visokog koeficijenta. Niko nije lud da stavi na dinamo protiv reala i jos 100knF1NAC je napisao/la:za tih 100 kuna si mogo na jednu gajbuelder je napisao/la:Uplata: 100kn
haha cak je 30 koeficijent(jos 20 ti fali )

Darkness rises when silence dies
- Bibi
- Kontakt:
Siguran sam da ce netko od nasih stavit i puno vise od 100 knelder je napisao/la:haha pa nisam lud da bacim 100kn, ovo sam rekel samo radi visokog koeficijenta. Niko nije lud da stavi na dinamo protiv reala i jos 100knF1NAC je napisao/la:za tih 100 kuna si mogo na jednu gajbuelder je napisao/la:Uplata: 100kn
haha cak je 30 koeficijent(jos 20 ti fali )

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
Zašto sada nitko ne komentira ispadanje Hajduka iz kupa?
Jel' zato kriv Mamić, Dinamo ili suci?
Jel' zato kriv Mamić, Dinamo ili suci?