Ovo je za 1. travanj.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Hamilton u Ferrariju - no way.Centurion je napisao/la:Iskreno jest malo čudno da su se sve stvari poklopile u isto vrijeme (loši rezultati + dobar button + dobri odnosi sa Alonsom)
ali mislim da on nije takav vozač koji će pobjeći ukoliko mu se pojavi suparnik,
a McLaren izgleda jako dobro u ovim utrkama, ako uspju održati u zadnjoj utrci, mislim da će zadržati i zalet u početku sljedeće sezone,
sjećamo se kako su zapravo bili prosječni pred kraj sezone (iza Red Bulla a slični Ferrariju).
Nadam se ipak da neće izaći jer bi to bila katastrofa... ponovno kod alonsa...
s time da bi onda došao u Ferrari pod nazivom 2. vozač, a u Ferrariju nije kao u McLarenu da dopuštaju da
sudbinu ostavljaju vozačima....
Ona ga grli a on jednu ruku u dzep a drugom grli,joj da sam ja na njegovom mjestu,ja bih je zagrlio sa sve četiri
Sve četiri ili svih pet xDAlonso-champ je napisao/la:Ona ga grli a on jednu ruku u dzep a drugom grli,joj da sam ja na njegovom mjestu,ja bih je zagrlio sa sve četiri
On ju je vidio bez šminkeAlonso-champ je napisao/la:Ona ga grli a on jednu ruku u dzep a drugom grli,joj da sam ja na njegovom mjestu,ja bih je zagrlio sa sve četiri
Moraju se novine nekako prodavat, a sigurno im puno bolje ide kad napišu da Hamilton dolazi u FerrariKing iCool je napisao/la:Iste takve glasine su se pojavile i nakon 2008. i to zbog one slike gdje se tata Hamilton razgovara s nekim iz Ferrarija...uvijek ista priča. Pa neki mediji su prije 2 tjedna tvrdili i da je deal između Williamsa i Raikkonena postignut i da je sve 100% riješeno i sigurno i da će se sve objaviti pa na kraju neće biti ništa od toga...
Poanta svega je da glasine ostaju glasine u većini slučajeva.
Vjeurjem da ne može, dok ne dođe neka drugaF2004_the_best_ever je napisao/la:Lewis Hamilton: I still love Nicole Scherzinger
Ne može on bez Nicole, pomutila mu mozak, a kome ne bi
jos gore pise good vibration of ALL Brazillian fans , mislim da su to neki englezi zalutali tamoF2004_the_best_ever je napisao/la:[ http://i68.photobucket.com/albums/i37/F ... 100087.jpg ]
Izgleda da brazilci više vole Hamiltona nego Massu
ne znam ali je stvarno čudno... imao prva dva sektora superbna a onda zadnji sjebao...Slash je napisao/la:Mislim da je Lujo na nekakvom polukiša set-upu. Kaj vi mislite?
"I've started from fourth a lot of the times here.
Let's hope tomorrow is wet, so we wait and see. It
can be very tricky here with the weather and I think
tomorrow is going to rain, so that makes the
chances even greater.
nzm baš, znam da nisam inžinjer itd,damjan.cule je napisao/la:neznam kakve su prognoze, čini mi se kiša. Ali i ovo o kišnom setupu baš više nije opravdanje jer su na BBC-u rekli da su razgovarali sa inžinjerima nekoliko momčadi o tome kakve su razlike između kišnog i suhog setupa te da su one minimalne u vidu drukčijih omjera u mjenjaču ta malim promjenama na krilima i tvrdoći ovjesa.