Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Alonso Fernando »

Nije to njegova greska,to je rupa u pravilima koju Fia mora zacepiti iduce sezone.
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

npr. da sutra bude monsun a gazda uzme kišni setup mogao bi pobijediti . 5% šansa da sutra pobijedit a 10% za postolje
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Alonso Fernando je napisao/la:Nije to njegova greska,to je rupa u pravilima koju Fia mora zacepiti iduce sezone.
Kako? šta ako se nekom desi kvar zbog toga da ga se kazni? a ako se donese pravilo da se može nevozit ako neradi bolid uvjek se može reć da nešto nije radilo na bolidu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

spacedoc je napisao/la:npr. da sutra bude monsun a gazda uzme kišni setup mogao bi pobijediti . 5% šansa da sutra pobijedit a 10% za postolje

Nemoguće. Bolidi su u parc-ferme režimu od trenutka kad izađu na stazu u Q1. Dakle čim bolid u Q1 prijeđe liniju na kraju boksa na njemu se ne mogu vršiti nikakve promjene. Mogu jedino nagib prednjeg krila ,tlak u gumama i natočiti goriva koliko treba za utrku. Ono što on može je u slučaju da nebude kiše odabere gume sa kojima želi krenuti jer nije postavio vrijeme u Q3.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

damjan.cule je napisao/la:
spacedoc je napisao/la:npr. da sutra bude monsun a gazda uzme kišni setup mogao bi pobijediti . 5% šansa da sutra pobijedit a 10% za postolje

Nemoguće. Bolidi su u parc-ferme režimu od trenutka kad izađu na stazu u Q1. Dakle čim bolid u Q1 prijeđe liniju na kraju boksa na njemu se ne mogu vršiti nikakve promjene. Mogu jedino nagib prednjeg krila ,tlak u gumama i natočiti goriva koliko treba za utrku. Ono što on može je u slučaju da nebude kiše odabere gume sa kojima želi krenuti jer nije postavio vrijeme u Q3.
jesi siguran??? bolid koji zavrsi Q1 i Q2 i u Q3 se pokvari??? kako ce bit u parc fermeu, moraju ga popravit?
McLaren u <3
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

mislim da se setup ne može dirati.
jedino može odabrati gume s kojima će startati.
a ukoliko bude kiše (i starta se pod SC-om) svim vozačima dopušteno je napraviti određene promjene na bolidu.
ako se ne varam

edit
Michael Schumacher believes his strategic approach to qualifying will pay off in Sunday's Brazilian Grand Prix.

The seven-time world champion did not complete a flying lap in Q3, consigning himself to 10th place on the grid at Interlagos - four places behind his Mercedes team-mate Nico Rosberg.

But, having taken a compromise set-up on his car, in case of rain on race day, he believes that he can finish comfortably inside the points, wet or dry.

"The forecast says there is a high probability for rain during the race. With this in mind, we have kept all of our options open for tomorrow and we had a strategic approach to qualifying today," Schumacher said.

"Still we need to find out why we weren't able to match our times from this morning. There will be a lot of data checking now, so that tomorrow it will be very different and we can attack for some points."

Team principal Ross Brawn said that Schumacher's opening lap form will be key to his race result, the 42-year-old German having often made up two places or more from his starting spot.

"Michael took a measured approach to Q3, in order to save a set of new tyres [for the race], and he is in a good position strategically," Brawn said.

"We know how good he has been on the first lap this year, so we're looking forward to finding out what will be possible in the race.

"Rain is still forecast for tomorrow but the same was true of today, so we are working with a measure of uncertainty."
Michael is faster than you!!
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

McLewis je napisao/la:
damjan.cule je napisao/la:

jesi siguran??? bolid koji zavrsi Q1 i Q2 i u Q3 se pokvari??? kako ce bit u parc fermeu, moraju ga popravit?

U slučaju kvara imaju dozvolu da ga otklone, naravno. No opet nesmiju dirati ništa na setupu. Također, cijelo vrijeme dok su u parc fermeu ako se nešto mora raditi na bolidu rade pod nadzorom, tako da nebi slučajno radili nešto nedopušteno.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Ma ,naravno da samo gume moze odabrati,ne znam odakle vam to da moze birati setup.
Recimo prognoza za utrku je kisa i onda ko je lud da vozi kval kad moze sacekati pola sat prije utrke i stimati setup.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Michael Schumacher believes Bruno Senna's inexperience was to blame for the pair's coming together on lap 10 of the Brazilian Grand Prix, that ruined the Mercedes driver's race.

Schumacher overtook Senna's Renault for ninth on the start/finish straight, but had his right-rear tyre punctured by the Brazilian's front wing as Senna stayed in the middle of the track and braked later than his rival as they approached Turn 1.

Senna was given a drive-through penalty for causing an avoidable incident, while Schumacher had to drive a complete lap with a punctured tyre and fell to the back of the field - a lap down.

Despite finishing back in 15th, he stopped short of castigating Senna, saying: "It was a bit of a shame today with the incident with Bruno, which was caused perhaps due to some lack of experience, but then those things happen. Otherwise I think we could have had a nice race with some solid points.

"After the collision, all I could do was try to fight as much as possible, and hope for rain which did not come. In the first stint after the incident, my car was not well-balanced with a lot of oversteer.

Team principal Ross Brawn agreed with Schumacher's assessment of the incident, and was pleased with the seven-time world champion's pace during his final stint of the race.

"Michael had a good battle with Senna in the early laps, and his pass at the start of lap 10 was clear-cut. However, Senna showed his inexperience trying to defend a position that he had already lost, and the contact ruined Michael's race," said Brawn.

"After an unplanned stop to replace his punctured tyre, Michael was able to demonstrate the car's innate pace, thanks to a better car balance, and his laptimes looked reasonably competitive."
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Sta mislite jel se Schumi povlaci posle sledece sezone? Ili ostaje jos koju?
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

nando fan je napisao/la:Sta mislite jel se Schumi povlaci posle sledece sezone? Ili ostaje jos koju?
ajde nando nemoj spamati bezveze samo kako bi si nabacao postove,
schumi ima već potpisano za sljedeću sezonu sa opcijom nastavka, ili se može povući i biti nešto kao kooridnator...
prije nego što gluposti pišeš malo pogledaj po google -u
nando fan
Početnik
Početnik

Pa ja sam pitao vase misljenje o njegovom mogucem povlacenju ili ostajanju.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

rado bi odgovorio ali čarobna kugla mi je na popravku...
čovjek se nekoliko puta izjasnio po tom pitanju
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

sto ste napali covjeka..
kakvo spamanje postavljanje pitanja? i to za to odredjenoj temi?

gotova sezona, zas se ne bi nes trkeljalo.. ako ti je pitanje bezveze ne odgovoris i svi sretni i zadovoljni..

a i pitanje je na mjestu.. sto mislite.. dakle vi..
kakav google? jel mogu tamo vidjet sto ti mislis?
ma svasta..

znate kako kazu - ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori..

nhf dakako..
rFactor F1 HR server Info
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Armanini je napisao/la:sto ste napali covjeka..
kakvo spamanje postavljanje pitanja? i to za to odredjenoj temi?

gotova sezona, zas se ne bi nes trkeljalo.. ako ti je pitanje bezveze ne odgovoris i svi sretni i zadovoljni..

a i pitanje je na mjestu.. sto mislite.. dakle vi..
kakav google? jel mogu tamo vidjet sto ti mislis?
ma svasta..

znate kako kazu - ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori..

nhf dakako..
"pogledaj po google -u"
kažem da pogleda po google-u šta je čovjek bio govorio...
još je uvijek željan borbe, a i sam mu ugovor govori da može raditi gotovo šta hoće...
očito je da će nastaviti
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

znaci ti mislis da ce vozit 2013.. oke.. mogao si to odmah rec jer na guglu nisam mogao nac :)

ja eto ako moram mislit (a inace se ne zamaram bas takvim stvarima, jer nije to stvar ugovora vec vise okolnosti, u njegovom slucaju privatnih) ja bi rekao prije da nece nego da hoce..
moje* misljenje kao odgovor na pitanje koje ne pise nigdje na guglu ;)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

nando fan
Početnik
Početnik

Znaci ne zasluzena titula.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Da li je FiA to mogla dokazati?

Mislim da nije.... tako da... a i on je nasao pravi trenutak da o tome prica. 17 godina je proslo i sjetio se kako da na sebe navuce medijsku paznju / pozornost.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Obožavam te izjave izgovorene isključivo da bi se povećao publicitet nekim davno zaboravljenim ljudima :D
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

"I drove Michael's car a few times, at Hockenheim for example, but I spun off. There's no way that he could have been so fast with that set-up. But the system that Michael used wasn't in the car at that moment."
to mu je kao indikacija.. joj :)

i to prica verstapen koji je naguzio vodeceg montoyu nakon sto ga je ovaj lapirao :)

a sto se tice tc-a-a.. nije li to vec poznata stvar?
slika
popidipupi
Navijam za: SCH

Post Postao/la popidipupi »

Hhahahaha! Kako je jadan isfrustriran! Ja cu riknut!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

klima je napisao/la:
King iCool je napisao/la:"Schumacher used TC in 1994!"

Rece Verstappen.
...sa svojih 17 osvojenih bodova u F1 karijeri. I onda se još ide uspoređivat sa Schumijem; kako je on mogao, a ja ne... :roll:
Ključni dio izjave je da on MISLI, da je UVJEREN da je MS koristio bla, bla... bezveznjaković! :utjeha:
slika
Odgovori