Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la gringo73 »

Grosjean alla Lotus Renault - objavio je ItaliaRacing.net. Čeka se službena potvrda, a potpis je (navodno) pao prije par dana. I oni navode da Petrov želi uletit u Marussiu i izbacit Glocka. Bumo videli.
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Izgleda da ima izgleda da ode u Marussiu kako sam reko :biggrin: a ova tema može u povijest, ili da se mjenja ime
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

gringo73 je napisao/la:Grosjean alla Lotus Renault - objavio je ItaliaRacing.net. Čeka se službena potvrda, a potpis je (navodno) pao prije par dana. I oni navode da Petrov želi uletit u Marussiu i izbacit Glocka. Bumo videli.
Ja sam citao samo nemogu se sjetiti gdje,da bi moglo doci do zamjene na relaciji Glock-Petrov..ko zna sta spremaju...
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

gringo73 je napisao/la:Grosjean alla Lotus Renault - objavio je ItaliaRacing.net. Čeka se službena potvrda, a potpis je (navodno) pao prije par dana. I oni navode da Petrov želi uletit u Marussiu i izbacit Glocka. Bumo videli.
Ako kojim slucajem ne uspije, tesko da ce opet u F1
KLIK
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ajd nek se i to raspetljalo..
Dakle Bruno i Petrov ostaju bez mjesta u f1, odnosno šanse su im vrlo male: williams i hrt (i virgin za petrova eventualno..)
S druge strane mi je drago za Grosjeana, koji definitivno zaslužuje novu šansu. Malo koji vozač ima takve rezultate u nižim serijama i toliko naslova prvaka, praktički u svakoj seriji u kojoj je vozio... Veliki talent koji će dobiti svoju prvu pravu šansu od početka sezone, pa da vidimo.. :)
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

K1M1 je napisao/la:Ajd nek se i to raspetljalo..
Dakle Bruno i Petrov ostaju bez mjesta u f1, odnosno šanse su im vrlo male: williams i hrt (i virgin za petrova eventualno..)
S druge strane mi je drago za Grosjeana, koji definitivno zaslužuje novu šansu. Malo koji vozač ima takve rezultate u nižim serijama i toliko naslova prvaka, praktički u svakoj seriji u kojoj je vozio... Veliki talent koji će dobiti svoju prvu pravu šansu od početka sezone, pa da vidimo.. :)
I meni je drago za Grosjeana, nadam se da neće razočarati kao Piquet Jr. I on je imao dosta dobru putanju do F1 i onda ništa. Imat će Kimija koji je bio par godina izvan F1, što njemu možda i neće bit loše. Možda će biti manja razlika (bodovno) nego da je upao, recimo, Alonsu za partnera... ali, vidit ćemo.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Jesmo svi već kubicu zaboravili? hahahaha
Što onda kad Kubica dođe će zamijeniti Grosjeana?
Nadam se da hoće, je Grosjean jako dobar vozač sa ogromnim talentom, no pazite,
KIMI I KUBICA ufff
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

K1M1 je napisao/la:Ajd nek se i to raspetljalo..
To u nižim serijama nemora puno značit koliko znam da je Frentzen bio isto dobar u nižim serijama, ako ne i bolji u nekom od Schumachera, a u F1 nije puno napravio, a ni Grosjean se nije 2009e pokazo da vrjedi da bude u F1, ali ćemo iduće sezone bolje vidit jer će vozit od početka sezone
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Grosjean
KLIK
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Centurion je napisao/la:Jesmo svi već kubicu zaboravili? hahahaha
Što onda kad Kubica dođe će zamijeniti Grosjeana?
Nadam se da hoće, je Grosjean jako dobar vozač sa ogromnim talentom, no pazite,
KIMI I KUBICA ufff
Pitanje je, ako se i vrati Kubica, nakon onakve nesreće i svega nakon toga, svih silnih operacija, koliko će on zapravo moći?
Dali će se ikada vratiti na razinu na kakvoj je bio do te nesreće
Michael is faster than you!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Grožan je jazavac, žao mi je šta je dobio mjesto ispred Petrova, a pogotovo ispred Senne.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Zašto bi bio jazavac?
Lik je bolji vozač od Senne i Petrova
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Igor18 je napisao/la:Zašto bi bio jazavac?
Po cemu je bolji??
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Alonso-champ je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Zašto bi bio jazavac?
Po cemu je bolji??
A po čemu nije? Od Senne.
Petrov se sam sjebo, možda i namjerno i zato je ispao iz ekipe.

Lik ima odlične rezultate u serijama koje je vozio.
Ono kad je bio u F1 imao je mnogo pehova, na tih par utrka koje je vozio ili je imao mehaničkih problema (sa kočnicama ako se dobro sjećam) ili sudar u samom početku utrke

Za kolegu je imao Alonsa, koji se i sam mučio u tom autu, a uzevši u obzir da je tada (sa 22. godine) prvi put bio u F1 i ne od početka sezone i nije previše zaostajao za Alonsom po brzini..
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ja nisam rekao ko je bolji od njih trojice,ti si rekao da je Romain bolji,u gornjem postu samo si mi opisao Grosjeanovu kratku karijeru u F1,a jos mi nisi dao nekakve korisne informacije po cemu je bolji od ove dvojice.sta hocu da kazem??ne mozemo govoriti ko je bolji a ko ne,dok ne sjednu svi u isti bolid i gas,pa da vidimo.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Pa, na osnovu podataka o njihovim karijerama u nižim serijama, Senne, Petrova i Grosjena, karijera ovog zadnjeg je za mene nekako upečatljiva, a još uvjek je relativno mlad.

Senna (imao je pauzu u ključnom trenutku za razvoj vozačke karijere) nije neš specijalan bio po nižim serijama.
OK bio je u britanskoj F3 treći, što je poprilično dobar rezultat, ali kao što reko ništa što bi odskakalo i što bi neki laik koji naleti tako na neke podatke nekolicine vozača zamijetio.

Petrov je ostavio sasvim solidan dojam u F1, ali ništa pretjerano da me uvjeri da bi u istom bolidu dobio francuza, kojeg sam u gledao dosta puta u GP2
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Igor18 je napisao/la:Pa, na osnovu podataka o njihovim karijerama u nižim serijama, Senne, Petrova i Grosjena, karijera ovog zadnjeg je za mene nekako upečatljiva, a još uvjek je relativno mlad.

Senna (imao je pauzu u ključnom trenutku za razvoj vozačke karijere) nije neš specijalan bio po nižim serijama.
OK bio je u britanskoj F3 treći, što je poprilično dobar rezultat, ali kao što reko ništa što bi odskakalo i što bi neki laik koji naleti tako na neke podatke nekolicine vozača zamijetio.

Petrov je ostavio sasvim solidan dojam u F1, ali ništa pretjerano da me uvjeri da bi u istom bolidu dobio francuza, kojeg sam u gledao dosta puta u GP2
Ma ja sam napisao jer mi je ostalo u sjećanju da dok je bio vozio za Renault da je bio na razini Piquet Jr.-a. Što je kritično loša razina :D .
No, vidjet ćemo već. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Nisi me uvjerio,pricacemo na kraju godine(ako Grosjean dogura do kraja)ko je/bio bolji ;)
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

To je moje mišljenje, temeljeno na onome što sam do sada vidio od ta 3 vozača.
Vidjet ćemo na kraju iduće sezone :)

edit:

@ slash

Pa da, rezultati u brojkama bili su kritični :D
Ali one sasvim sigurno ne pokazuju njegovo pravo vozačko umijeće.
Mnoge stvari su mu se poklopile, ali u negativnom smislu.
Zato mi je i drago da je dobio priliku pokazati što stvarno zna i može
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Igor18 je napisao/la: Senna (imao je pauzu u ključnom trenutku za razvoj vozačke karijere) nije neš specijalan bio po nižim serijama.
2. mjesto u gp2 nisi spomenuo, to je valjda jače od ovog 3. u f3 :D
i petrov je bio 2. u gp2, grosjean prvak
po meni su sva trojica dobri vozači, al ipak bi prednost dao grosjenu zbog ovih 7 naslova iz nižih serija.. Kao što kaže kolega gringo bilo je i slučajeva poput piqueta, al u većini slučajeva ipak su ti rezultati iz nižih serija dobar pokazatelj...
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Eric Boullier (Renault team principal) - "The plan is to be world champions in two or three years' time."
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Zadnjih nekoliko godina Renault nije imao jaku postavu kao 2012. Bez obzira, ja se ne nadam prevelikim rezultatima. Da se kladim, rekao bi da (za razliku od 2011.) 2012. neće nijedno postolje uhvatiti.
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

dmarijon je napisao/la:Zadnjih nekoliko godina Renault nije imao jaku postavu kao 2012. Bez obzira, ja se ne nadam prevelikim rezultatima. Da se kladim, rekao bi da (za razliku od 2011.) 2012. neće nijedno postolje uhvatiti.
Kako nisu 2008 i 2009 su imali Alonsa, a to za mene nije tako davno
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Na to i mislim. S time da je Grosjean bolji nego nekada, a sigurno uvijek bolji od Piqueta. ALi bez obziran na postavu, bolid će biti kakav bude. Merc je realno, dosta jači. O prvo trojici da i ne govorim.
Samo neka se trkaju.
Odgovori