Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- nando fan
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa
Re: Formula 1 team - Ferrari
Ferari sledece godine mora jurisati na titulu posle bedne 2011. Samo 1 pobeda pa to je sramota. Nadam se da ce se dobro pripremiti i reci Pireliju kakve im gume trebaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Zasto mislis,da Pirelli mora raditi kako Ferrari zeli i hoce??nando fan je napisao/la:Ferari sledece godine mora jurisati na titulu posle bedne 2011. Samo 1 pobeda pa to je sramota. Nadam se da ce se dobro pripremiti i reci Pireliju kakve im gume trebaju.
Alonsista hasta la muerte..
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
zato što si želi nabiti post i govori gluposti;Alonso-champ je napisao/la:Zasto mislis,da Pirelli mora raditi kako Ferrari zeli i hoce??nando fan je napisao/la:Ferari sledece godine mora jurisati na titulu posle bedne 2011. Samo 1 pobeda pa to je sramota. Nadam se da ce se dobro pripremiti i reci Pireliju kakve im gume trebaju.
pirelli je rekao da izbacuju tvrdu komponentu zato što su se timovi jako dobro prilagodili novim uvijetima...
naravno da paše Ferrariju no paše i drugim timovima...
gluposti...
- nando fan
- Početnik
Ja sam rekao ono sto sam procitao u casopisu "Vrele gume" da Ferari moze zatraziti od Pirelija da rade u njihovom smeru.
- Centurion
- Test vozač
može bilo koji tim tražiti da rade prema njihovom,nando fan je napisao/la:Ja sam rekao ono sto sam procitao u casopisu "Vrele gume" da Ferari moze zatraziti od Pirelija da rade u njihovom smeru.
može i Virgin tražiti od FIA-e da njih odmah proglase prvacima...
ali neće, a i to neće napraviti...
lolz vrele gume
- nando fan
- Početnik
Ostali timovi ce dobiti gume kakve Pireli napravi a napravi ce da najvise odgovaraju Ferariju. To je ta prica koju sam procitao.
-
- Veteran
I ti si nasjeo na to??izvini koje su to novine"vrele gume"?nando fan je napisao/la:Ostali timovi ce dobiti gume kakve Pireli napravi a napravi ce da najvise odgovaraju Ferariju. To je ta prica koju sam procitao.

- nando fan
- Početnik
Broj 1 u Srbiji.Alonso-champ je napisao/la:I ti si nasjeo na to??izvini koje su to novine"vrele gume"?nando fan je napisao/la:Ostali timovi ce dobiti gume kakve Pireli napravi a napravi ce da najvise odgovaraju Ferariju. To je ta prica koju sam procitao.
edit:
I to je bilo iz intervjua Patrika Heda.
- Centurion
- Test vozač
ne znam odakle ti to ja nemogu naći to nigdje...
na nijednoj većoj stranici
na nijednoj većoj stranici
- nando fan
- Početnik
To je u novinama, pokusam ja naci ako se setim gde sam ostavio.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
to je glupost. Istina da je Pirelli talijanska firma, ali oni rade i razvijaju gume u suradnji sa svim ekipama. To što neki novinar napiše da bi prodao svoj časopis/novine ne znači da je to odmah tako.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- nando fan
- Početnik
Nije napisao novinar vec to je bio intervju sa Patrik Hedom(ako znas ko je on) i gde je Patrik Hed to spomenuo.
-
- Veteran
Ma Partick nagadja samo,nema to veze sa vezom...na kraju niti ne vjerujem da je to Patrick izjavio,to je samo pupanje,da bi se novine citale,Ferrari je tu isto ko i svaka druga ekipa..nando fan je napisao/la:Nije napisao novinar vec to je bio intervju sa Patrik Hedom(ako znas ko je on) i gde je Patrik Hed to spomenuo.
- Cuky
- Moderator
Znam naravno tko je Patrick Head. Ja sam 100% siguran da on to nije izjavio, nego su naši balkanski novinari, inače savršeni prevodioci, to tako shvatili. Pa pogledaj kako se samo prevode naslovi filmova, neke izjave u filmovima, pa čak i intervjui u novinama i odmah ti bude jasno da je kod nas prevođenje sve samo ne kvalitetno. A pošto su naši ljudi uglavnom zatupljeni i novinarima sve vjeruju di ćeš bolji način za prodat novine nego "slučajno" krivo prevest nešto što znaš da velik broj čitatelja ne razumije.nando fan je napisao/la:Nije napisao novinar vec to je bio intervju sa Patrik Hedom(ako znas ko je on) i gde je Patrik Hed to spomenuo.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
It has been a difficult task to achieve the diffuser that Byrne wanted, but Tombazis did it, it's built with the newest(?) carbon fiber.
The floor and the diffuser are fundamental when it comes to Ferrari 2012 aerodynamics, they are already working on a new evolution of the diffuser with special materials.
Byrne is very satisfied with the result, it was his personal obsession in this regard. We will see the results.
Ferrari 2012 parts have been designed in conjunction with each other (method by Fry) rather than separately making them more compatible together.
Now Ferrari is in conditions to overcome the elimination of testing and to use the virtual development with the wind tunnel and the simulator

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Ferrari je ove sezone od svih jačih timova imao najviše problema sa gumama stoga teorije zavjere o talijanskoj-talijansko suradnji su besmislene.
Baš me zanima ako Ferrari konstruira dobar bolid hoce li se napraviti intervju sa Byrneom da ga se pita razlog povratka.
Nekako smatram da je glavni razlog ipak Newey. 2 najveca konstruktora u proteklih 20 godina, kad ce ta sezona više
?
Baš me zanima ako Ferrari konstruira dobar bolid hoce li se napraviti intervju sa Byrneom da ga se pita razlog povratka.
Nekako smatram da je glavni razlog ipak Newey. 2 najveca konstruktora u proteklih 20 godina, kad ce ta sezona više

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ferrari aim for 2012 race car that is homogeneous in all types of tires, tracks, and environmental conditions

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ga ... ferrarijem" onclick="window.open(this.href);return false; Kubica na proljeće počinje testirati s Ferrarijem
- Armanini
- Svjetski prvak
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Uuuuu predobra vijest sam da se Robby što prije vrati i Ferrari ce imat ubojitu postavu.
-
- Veteran
Radovi idu punom paromWhile working hard Tombazis with computers, Byrne is dedicated to drawing 'scribbles' on paper

Apparently Rory Byrne would have already started work on 2012 car developments, some of them for the last test and Race 1
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Nadam se da od saradnje Kubice i Ferrari-ja neće biti ništa.
Kubica u Ferrari-ju 2013 bi bila nepotrebna avantura za Ferrari.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Vidjet čemo koliko su pouzdane informacije koje dolaze od @joseluisf1 kada bude predstavljen novi 663.Alonso-champ je napisao/la:Radovi idu punom paromWhile working hard Tombazis with computers, Byrne is dedicated to drawing 'scribbles' on paper
Apparently Rory Byrne would have already started work on 2012 car developments, some of them for the last test and Race 1

- nando fan
- Početnik
A koga bi ti pored Alonsa?F2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da od saradnje Kubice i Ferrari-ja neće biti ništa.
- Cuky
- Moderator
Šta će Kubica u Ferrariju? On je istina bio brz, ali tko garantira da neće sad nakon ozljede biti lošiji od npr. Sutila, Liuzzija, Kovalainena...
Ja bih uz Alonsa zadržao Massu. Ako pak bude promjene onda da na Massino mjesto dođe neki Ferrarijev vozač: Perez, Bianchi ili netko treći. Ali Kubiva Ferrariju ne treba.
Ja bih uz Alonsa zadržao Massu. Ako pak bude promjene onda da na Massino mjesto dođe neki Ferrarijev vozač: Perez, Bianchi ili netko treći. Ali Kubiva Ferrariju ne treba.