Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Ne, on je trener Saudijske Arabije sada. :D

A recimo, moguće da je i Radomir Antić (hmmm... sumnjam da bi Srbina Mamić uzeo) pa možda Luis Aragones (bivši izbornik Španjolske), Johan Cruyff ( :lol: ).
Eto, to je po meni jedino realno, ostali su bili više-manje anonimci.

Hebena wikipedija.... :zid:
Ne znam, sumnjam da ce Rijkard doci, razlog-novac. Vise zaradjuje tamo, nego sto bi u Dinamu.
Aragones je prestar, ne vjerujem da ce ga Mamic uzeti
Cruyff - trenutno se " svadja " sa upravom Ajaxa, razlog, eventualni dolazak Van Gaala.

Na kraju, doci ce Kuze, vidjet ces.
Izjavio je, da ne bi odbio Mamica ako ga pozove, bez obzira sto je blizu realizacije odlaska u Kinu.
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

9.12.2011 mnogi ce pamtiti kao dan potpisivanja pristupnog ugovora EU,ali ja cu pamtiti padom hrvatske nogometne mafije na celu sa Mamicem.Prvo sitne ribe (Siric,Djedovic),a onda i oni najveci lopovi iz HNS-a.Iskreno se nadam i vjerujem.

Hrvoje Males =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ako je ovo istina za Maleša onda je stvarno car , svaka čast , kad tad ce mamic na*ebat i ostatak HNSa na celu s Markovićem
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ako je tako, onda sam i ja na istoj strani. Apsolutno sam protiv namještanja i ako ga je igdje bilo, neka se to oštro kazni.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

uf.. it's starting..

iako meni je to vrlo tesko za prihvatit, jer to bi znacilo da je 80% nas hrvata i ovog foruma bilo u pravu, a recimo schumy.d u krivu.. to mi nekako cudno jer me je u svim raspravama i pljuvanjima uvjerio kako smo mi u totalnoj zabludi i nemamo pojma da je zapravo sve cisto i sveto..

ali - ideeeemo ciscenje...!!! ipak je nesto korisno donesla blamaza dinama.. u svakom zlu neko dobro..

i schumy - oces u sudnicu kao branitelj il barem svjedok mamicu ili ces sad odjednom progledat i ispricat se ljudima koje si smatrao konjima jer po tebi u drzavi u kojoj je premjer u zatvoru mora da je sve cisto ako ovi nisu..
i onda kad kazes nekome da je ovca jer mu misljenje i shvacanje kroje drugi, tada se uvrijedi..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:uf.. it's starting..

iako meni je to vrlo tesko za prihvatit, jer to bi znacilo da je 80% nas hrvata i ovog foruma bilo u pravu, a recimo schumy.d u krivu.. to mi nekako cudno jer me je u svim raspravama i pljuvanjima uvjerio kako smo mi u totalnoj zabludi i nemamo pojma da je zapravo sve cisto i sveto..

ali - ideeeemo ciscenje...!!! ipak je nesto korisno donesla blamaza dinama.. u svakom zlu neko dobro..

i schumy - oces u sudnicu kao branitelj il barem svjedok mamicu ili ces sad odjednom progledat i ispricat se ljudima koje si smatrao konjima jer po tebi u drzavi u kojoj je premjer u zatvoru mora da je sve cisto ako ovi nisu..
i onda kad kazes nekome da je ovca jer mu misljenje i shvacanje kroje drugi, tada se uvrijedi..
Gdje se u ovoj priči spominje Mamić uopće?
Tako da chill out, a ja još uvijek smatram da preko 100 bodova razlike u 5 godina nije namješteno.

Da te podjsetim, već je bilo priče o tim namještaljakama Dinama, ali dokaza - NEMA.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...da i odu jedni lešinari ne vjerujem u nikakve promjene jer već čekaju drugi lešinari da zauzmu njihova mjesta...u "našem nogometu" je potrebna revolucija - drug Che Guevara - treba maknuti i vlast i opoziciju...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la:uf.. it's starting..

Gdje se u ovoj priči spominje Mamić uopće?
Tako da chill out, a ja još uvijek smatram da preko 100 bodova razlike u 5 godina nije namješteno.

Da te podjsetim, već je bilo priče o tim namještaljakama Dinama, ali dokaza - NEMA.
Mozda ne direktno,ali polako ce sve doci na svoje.Evo pocelo je sucima,pa stolicama sto je sljedece?
Nije prvi Sanader naebo,nego Polancec,a kako on kaze istina je voda duboka i on se u njoj ne moze utopiti.Nemoj se samo ti utopiti SIRICU :D

EDIT-Ali najjaca stvar od svega da je Males dao lovu samo za POSTENO sudenje za Hajduka,a ne u korist njemu :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:

Boze kakva su to muda trebala biti da se takvo nesto napravi.Hajduk je iznad svih, Hajduk živi vječno, veliki Hajduk je moja misija i Hajduk nitko neće ucjenjivati.H.M :klanjanje:

24.7.2009-5.5.2013
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Bibi je napisao/la:9.12.2011 mnogi ce pamtiti kao dan potpisivanja pristupnog ugovora EU,ali ja cu pamtiti padom hrvatske nogometne mafije na celu sa Mamicem.Prvo sitne ribe (Siric,Djedovic),a onda i oni najveci lopovi iz HNS-a.Iskreno se nadam i vjerujem.

Hrvoje Males =D>
Ovo smrdi na veliku namjestalju od strane hajdukovaca mislim na štimca i malesa. Ne velim da nije bilo namještanja ali molim te sad odjedanput je sve to on rjesil, aj molim te
Darkness rises when silence dies
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Gdje se u ovoj priči spominje Mamić uopće?

Ne spominje se jos, ali recimo on i Siric su prijatelji, te imaju svoju povijest.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ne spominje se jos, ali recimo on i Siric su prijatelji, te imaju svoju povijest.
OK, možda se i uspostavi, ali vidim da su neki već nosom iznad oblaka, a još ništa nije ni povezano s Mamićem. :roll:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

elder je napisao/la:
Bibi je napisao/la:9.12.2011 mnogi ce pamtiti kao dan potpisivanja pristupnog ugovora EU,ali ja cu pamtiti padom hrvatske nogometne mafije na celu sa Mamicem.Prvo sitne ribe (Siric,Djedovic),a onda i oni najveci lopovi iz HNS-a.Iskreno se nadam i vjerujem.

Hrvoje Males =D>
Ovo smrdi na veliku namjestalju od strane hajdukovaca mislim na štimca i malesa. Ne velim da nije bilo namještanja ali molim te sad odjedanput je sve to on rjesil, aj molim te
Males je jedini od svih predsjednika Hajduka imao muda suprotstaviti se mafiji u hrvatskom nogometu.Ali naravno opet smo mi to namjestili :roll:

I covjece koji k Stimac ima veze sa Malesom osim sto navijaju za Hajduk? Nikakve!

NOVI DETALJI

http://www.jutarnji.hr/uskok-objavio-no ... e-/992701/" onclick="window.open(this.href);return false;

TRPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Males je jedini od svih predsjednika Hajduka imao muda suprotstaviti se mafiji u hrvatskom nogometu.Ali naravno opet smo mi to namjestili :roll:

I covjece koji k Stimac ima veze sa Malesom osim sto navijaju za Hajduk? Nikakve!

NOVI DETALJI

http://www.jutarnji.hr/uskok-objavio-no ... e-/992701/" onclick="window.open(this.href);return false;

TRPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ti vjeruješ da je Hajduk 100% čist? :doubt:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ako gledas kroz cijelu povijest ne,ako gledas HNL upotpunosti da ;)

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:ako gledas HNL upotpunosti da ;)
A dobro ako ti tako misliš...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Za mene je svako nevin dok mu se ne dokaže suprotno(bilo Mamić,Štimac ili neko treći)
Ne padam pod utjecaj medijskog linča,ne živimo na divljem zapadu da se u nekoga upre prstom da je lopov pa ga se objesi.Polako sa zaključcima,kao što je popularno reći nek institucije rade svoj posao ako se nekome dokaže krivnja nek trune u zatvoru

@Bibi
Predsjednik kluba dao je lovu za "pošteno" suđenje,ono što sam siguran sve ako je imao dobre namjere FIFA na to baš neće lijepo gledati
A uskoro očekujem žalbe tih klubova što su igrali protiv Hajduka i imali "pošteno" suđenje
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Chuck Norris je napisao/la: @Bibi
Predsjednik kluba dao je lovu za "pošteno" suđenje,ono što sam siguran sve ako je imao dobre namjere FIFA na to baš neće lijepo gledati
A uskoro očekujem žalbe tih klubova što su igrali protiv Hajduka i imali "pošteno" suđenje
Nece biti problema s time jer je to USKOK-ova tajna organizacija.Oni su Malesu dosli s idejom i on je to prihvatio ;)

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Prilično sam siguran da kod FIFE to ne prolazi,nebitno ko je potencirao nego da je visoki funkcioner jednog kluba sudjelovao u tome,kažem bez obzira kakva namjera bila
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

U krivu si! Milijun posto sam siguran nece biti nikakvih problema sto je i zakonom regulirano.

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

OK vidjeti ćemo vrijeme će pokazati kako stoje stvari očeku je nas najzanimljiviji dio HNL sezone :biggrin:

Jedan zanimljiv clip da nismo samo mi zaraženi

Nego zna li ko di se može gledati classico
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Za mene je svako nevin dok mu se ne dokaže suprotno(bilo Mamić,Štimac ili neko treći)
Ne padam pod utjecaj medijskog linča,ne živimo na divljem zapadu da se u nekoga upre prstom da je lopov pa ga se objesi.Polako sa zaključcima,kao što je popularno reći nek institucije rade svoj posao ako se nekome dokaže krivnja nek trune u zatvoru
Upravo to. :thumbup:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bibi je napisao/la:Ako gledas kroz cijelu povijest ne,ako gledas HNL upotpunosti da ;)
Haha koji naivac. samo kad pogledaš što su im sve puštali u derbijima i kako se trebalo suditi da ti mesari sa mora ( čast prijašnjim generacijama majstora, to su bila gospoda ) uspiju parirati Dinamu. da ne govorimo o tome da se hajduku morao pustiti Kup ako je već Dinamo imao prvenstvo. Sve će to doći na vidjelo ako će uskok imati muda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

e di su ona vremena 2005, 2006 kad je i Rijeka bila u igri za naslov prvaka , ne zaboravim nikad onu 98/99. kad su opljačkali Rijeku i dali Dinamu prvenstvo . Fuj
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Dani je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Ako gledas kroz cijelu povijest ne,ako gledas HNL upotpunosti da ;)
Haha koji naivac. samo kad pogledaš što su im sve puštali u derbijima i kako se trebalo suditi da ti mesari sa mora ( čast prijašnjim generacijama majstora, to su bila gospoda ) uspiju parirati Dinamu. da ne govorimo o tome da se hajduku morao pustiti Kup ako je već Dinamo imao prvenstvo. Sve će to doći na vidjelo ako će uskok imati muda.
:lol: :lol: :lol: umirem

Pa u derbijima se jedino doneklo posteno sudi.A kakvo pustanje kupa o cemu ti pricas? :roll:

Ako cemo tako kako komentiras 96. i 99. (kao sto je Finac rekao di je RIjeka opljackana na nevideno)?

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Mamic-Prosinecki ?
KLIK

Made by Zidak
:D