Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: NOVOSTI - prosinac 2011.

Post Postao/la Armanini »

ma no comment..
sve se svelo na bolide i olaksavanju najbrzem za sto sigurniju pobjedu..

3 dana testiranja u polovicu sezone.. nes ti testiranja..
rFactor F1 HR server Info
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

London: Argentina, which last hosted a Formula One Grand Prix in 1998, could be back on the calendar from 2014 when a new track near the capital Buenos Aires is completed.

Friday marked a ground-breaking ceremony of the 4.7 kms Velociudad Speedcity circuit in Zarate which designer Populous says will be capable of returning F1 to the South American country.

The USD 100 million project will be completed in two phases and will include south America`s first driver trainer centre and academy. The first phase, a 3.1 kms track, 4x4 off-road circuit and team garages, is scheduled to be completed in 14 months.

The second phase will extend the track to its full length, making it eligible for an FIA license.

"We are really proud to contribute with our design to create a new destination for F1, which always means an economic catalyst for the area and produces global exposure," John Rhodes, Associate Principal of Populous, said in a statement.

"During the last five years we have developed technology, software, and design techniques through the use of simulation to physically test the design of a circuit. These pioneering techniques have enabled the creation of a topographically exciting and challenging medium-speed circuit on what was a relatively square and flat 63 hectare site."

South America`s only other F1 track is Interlagos in Brazil which hosted the final race of the 2011 season last month.

Michael Schumacher won the last F1 race to be held in Argentina at the Autofromo Oscar Alfredo Galvez

Populous are also responsible for the recent re-design of British Grand Prix venue Silverstone and are involved in designing a new F1 track in Mumbai.

The design firm also planned the London 2012 Olympics Stadium and the Soccer City stadium which hosted last year`s World Cup final in South Africa.

Bureau Report
slikaslikaslika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

hoho staza koja nije Tilkeove , baš bi volio vidit
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Koliko je tko bio plaćen po bodu. Omjer (predpostavljene) plaće i broja bodova koje je vozač skupio u 2011. daju taj financijski učinak:

Sébastian Vettel : 20.408 €/point
Jenson Button : 37.037 €/point
Mark Webber : 31.007 €/point
Fernando Alonso : 116.731 €/point
Lewis Hamilton : 70.485 €/point
Felipe Massa : 84.746 €/point
Nico Rosberg : 89.887 €/point
Michael Schumacher : 105.263 €/point
Adrian Sutil : 23.810 €/point
Vitaly Petrov : 13.514 €/point
Kamui Kobayashi : 33.000 €/point
Paul di Resta : 7.407 €/point
Jaime Alguersuari : 15.385 €/point
Sébastien Buemi : 26.700 €/point
Sergio Perez : 14.285 €/point
Rubens Barrichello : 550.000 €/point
Pastor Maldonado : 200.000 €/point
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zanimljivo.. rubens je extra :)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Jedno pitanjce , pošto je 2006.potpisan sporazum koji ističe ove godine što se tiče reklamiranja duhanskih proizvoda , je moguće da na sljedece sezone naletim na marlboro na Ferrariju ? :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jednostavno ne. Problem je EU i još neke zemlje koje ne dopuštaju da se ikako reklamira duhanske proizvode. To vrijedi i za televizijske prijenose, pa makar bolid bio u Indiji npr.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

damjan.cule je napisao/la:jednostavno ne. Problem je EU i još neke zemlje koje ne dopuštaju da se ikako reklamira duhanske proizvode. To vrijedi i za televizijske prijenose, pa makar bolid bio u Indiji npr.
Bit će vjerojatno sponzor, a reklama jedino ne smije biti eksplicitna kak mi se čini.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pa Marlboro je i sada sponzor pa ga nemaju na bolidu. Čak su morali i prije početka sezone mijenjati ime ekipe iz "Scuderia Ferrari Marlboro" u "Scuderia Ferrari". Isto tako su 2010. morali maknuti onaj barkod sa bolida (koji je inače služio kao neka prikrivena reklama za Marlboro) jer je aludirao na reklamiranje duhanskih proizvoda.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa Marlboro je i sada sponzor pa ga nemaju na bolidu.
si ti siguran u to?
ocitiji je nego do sada..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Da siguran sam. Jedino je promijenjen logo ekipe koji podsjeća na logo marlbora. No kako je to logo ekipe nitko se ne žali, bar zasad

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dakle imaju ili nemaju logo marlbora na bolidu? :)
kazem da je ocitiji nego barcode..

ugl, to sponzorstvo slovi kao najskuplje placeno reklamiranje bez direktnog reklamiranja..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pa logo marlbora nemaju. A najskuplje bez reklamiranja da...ali očito i marlboro ima nekog profita jer nebi oni tolike novce izdvajali za ništa..

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

damjan.cule je napisao/la:Pa logo marlbora nemaju. A najskuplje bez reklamiranja da...ali očito i marlboro ima nekog profita jer nebi oni tolike novce izdvajali za ništa..
Normalno da imaju profita kad svi znaju da to predstavlja Marlboro
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

damjan.cule je napisao/la:Pa logo marlbora nemaju.
kako ne vidis da su nakon ukidanja barcoda "ujedinili" logove? marlboro promjenio dizajn kutija da naglasi logo nezavrsenog trokutica..
po kutiji je samo taj trokutic..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Istina, ali nitko ih ne može tužiti (Ferrarija) da reklamiraju Marlboro. Zašto? Zato jer je to logo momčadi. Barkod su mogli tužiti jer su ga koristile i ostale ekipe kojima je Marlboro bio sponzor (Ducati u Moto GP npr.). Sada je to logo Ferrarijeve F1 momčadi i nikog drugog i kao takvo to je sada legalno, pa makar svi znaju da je to zapravo reklama za Marlboro. zato sam napisao da nemaju logo marlbora na bolidima.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma jasno, znamo mi to, al ne stoji da nemaju logo marlbora kad su ga implementirali u svoj i zato ja kazem da je logo marlbora i dalje na bolidu :)
skriven i zakonski legitiman, al ja ga svaki dan gledam na kutiji tako da je uzajamna reklama vrlo snazna, jer jedno asocira na drugo..
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

NOVOSTI - Siječanj 2012

Post Postao/la Kenny »

Buemi is Red Bull and STR's third driver in 2012'
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2731 ... r-in-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Re: NOVOSTI-Siječanj 2012

Post Postao/la Igor18 »

The FIA, motorsport's ruling body, has issued a clarification about the defensive moves allowed in Formula 1 from the 2012 season.

The governing body had stated at the end of last year that, from the upcoming season, drivers would not be allowed to move back onto the racing line after having moved off it to defend their position.

On Wednesday, the FIA issued the new sporting rules, which state that drivers will in fact be allowed to move back onto the racing line, but leaving enough room between their car and the edge of the track when approaching corners.

The ruling body insisted just one move will be allowed to defend a position from a rival.

"More than one change of direction to defend a position is not permitted. Any driver moving back towards the racing line, having earlier defended his position off-line, should leave at least one car width between his own car and the edge of the track on the approach to the corner," the new regulation states.

The FIA has also clarified the rule stating that all lapped cars will be allowed to unlap themselves and then join at the back of the field during safety car periods.

"If the clerk of the course considers it safe to do so, and the message "LAPPED CARS MAY NOW OVERTAKE" is shown on the timing monitors, any cars that have been lapped by the leader will be required to pass the cars on the lead lap and the safety car," the rules state.

"This will only apply to cars that were lapped at the time they crossed the Line at the end of the lap during which they crossed the first Safety Car line for the second time after the safety car was deployed.

"Having overtaken the cars on the lead lap and the safety car these cars should then proceed around the track at an appropriate speed, without overtaking, and take up position at the back of the line of cars behind the safety car. Whilst they are overtaking, and in order to ensure this may be carried out safely, the cars on the lead lap must always stay on the racing line unless deviating from it is unavoidable.

"If the clerk of the course considers track conditions are unsuitable for overtaking the message "OVERTAKING WILL NOT BE PERMITTED" will be shown on the timing monitors.
Michael is faster than you!!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...razoružavanje...ne ostavaljaju se niti praćke...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

http://www.autosport.com/news/report.php/id/96889

Sebastien Buemi confirmed as Red Bull Racing's reserve and test driver

EDIT:
Ferrari and Red Bull have reportedly signed a new Concorde Agreement with Bernie Ecclestone despite not being part of FOTA.
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

http://formula1fanpage.blogspot.com/201 ... eturn.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nebi to volio . Prvenstveno zato jer ce onda se mjenjat svaku godinu sa spa :(

mislim ono pogledajte layout nove staze Paul Ricard . Čisti Abu Dhabi kilometarske zone asfaltirane

slika
slika
Zaključano