Mrzim dan kad je otišao u Barcelonu...
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda

Re: Strani nogomet
Malaga - Real 0:1
Strijelac: Benzema
Time se Real probio dalje u kupu i sada idu na Barcelonu (ako prođu). Još dva derbija više.
Strijelac: Benzema
Time se Real probio dalje u kupu i sada idu na Barcelonu (ako prođu). Još dva derbija više.
- Ferrari-BiH
- Veteran

Mallorca - Real 1:2
Strijelci: Hemad : Higuain, Callejon
Real dominirao ali nije uspio zabiti, iz jednog kornera gol pao za domacine, poslije Real nekako uspio preokrenuti. Zakazali su CR i Ozil, u ovakvim tekmama fali DiMaria...
Sve u svemu trenutno Piquet nema dovoljno prstiju na jednoj ruci da pokaze bodovnu razliku
Strijelci: Hemad : Higuain, Callejon
Real dominirao ali nije uspio zabiti, iz jednog kornera gol pao za domacine, poslije Real nekako uspio preokrenuti. Zakazali su CR i Ozil, u ovakvim tekmama fali DiMaria...
Sve u svemu trenutno Piquet nema dovoljno prstiju na jednoj ruci da pokaze bodovnu razliku
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Kako šute Realovi navijači o suđenju ni riječi.E ovo više nije slučajno gotovo svako kolo
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Šta to? Da je Realu poništen čisti gol? Da, stvarno sramota da nismo kao vi i ne žalimo se na suđenje svako kolo. Eto, sad si dobio svoje.Chuck Norris je napisao/la:Kako šute Realovi navijači o suđenju ni riječi.E ovo više nije slučajno gotovo svako kolo

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
-
Chuck Norris
- Veteran

Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.
Pogledaj malo bolje ili skini navijačke naočale pa onda budeš vidio
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Isti savjet i za tebe.Chuck Norris je napisao/la:Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.![]()
![]()
![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Schumy.d
- Legenda

Upravo tako i ti napravi...Chuck Norris je napisao/la:Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.![]()
![]()
![]()
Realu poništen čisti gol, nesuđeni penal prije gola Mallorce.
Koji si ti licemjer, to je strašno... još uvijek tvrdiš da su sve one sudačke odluke u korist Barcelone ispravne u zadnjih nekoliko godina, a onda se sad javljaš da je Mallorca pokradena. Koji cirkus...
Ja mislim da je Real oštećen više od Mallorce, ali ti si ipak uvijek u pravu tako da tko sam ja da pričam uopće o tome.
-
Chuck Norris
- Veteran

Situacija za 2-0 za Mallorcu,i onda ovdje se priča o licemjerju
Licemjeran je onaj ko kaže da su u redu greške jer je to naplata prošlosti
Ove sezone gotovo svako kolo ako se ne gurne Real onda se Barca ošteti,i to s krupnim greškama koje su ih koštale važnih bodovva
Znam da s vama nema korist raspravljati ali neka ove slike da oni neutralni vide,da nije svirano zaleđe 2-0

Ove sezone gotovo svako kolo ako se ne gurne Real onda se Barca ošteti,i to s krupnim greškama koje su ih koštale važnih bodovva
Znam da s vama nema korist raspravljati ali neka ove slike da oni neutralni vide,da nije svirano zaleđe 2-0

- -ferrari-F1-
- Početnik

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... okret.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Schumy.d
- Legenda

Da, ali fora je u tome da je suđen penal za Real u prvom poluvremenu, Mallorca nebi ni zabila gol za 1-0. Svaka medalja ima 2 strane, znaš to valjda.Chuck Norris je napisao/la:Situacija za 2-0 za Mallorcu,i onda ovdje se priča o licemjerju
A i kod ove situacije je par sekundi prije mogao suditi penal da je htio.
-
Chuck Norris
- Veteran

A ovdje ti vidiš penal?Schumy.d je napisao/la: A i kod ove situacije je par sekundi prije mogao suditi penal da je htio.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jv3U0or9 ... r_embedded#![/youtube]
Gle ovo zaleđe je krupna greška,ovo je sudac morao viditi,ima liniju od pola igrališta i očito je da je igrač Mallorce na svojoj polovici.A kako on to nije vidio?Ovo bi i slijepac vidio(kao što bi sljepac vidio ruku Espanyola),a kao što sam rekao ovo se dešava već nekoliko puta ove sezone kao što su se desile velike i ključne greške na štetu Barce kohje su direktno utjecale na rezultat pa se postavlja pitanje je li to slučajno
A za taj penal za Real kod 0-0 nemam pojma,može video pa da vidim?
- -ferrari-F1-
- Početnik

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... .html#live" onclick="window.open(this.href);return false;
barcelona opet ostećena
betisu priznat gol iz zaleda, a nije sviran penal na inijesti
barcelona opet ostećena
betisu priznat gol iz zaleda, a nije sviran penal na inijesti
Zadnja izmjena: -ferrari-F1-, dana/u 15 sij 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
-
Chuck Norris
- Veteran

Teška pobjeda Barce,odlična utakmica Betisa
I ono što govorim ponovo velika greška suca kod rezultata 2-2 ne svira čist penal na Iniesti,sva sreća pa je Sanchez zabio pa je ta greška sada nevažna a mogla je biti jako skupa
I ono što govorim ponovo velika greška suca kod rezultata 2-2 ne svira čist penal na Iniesti,sva sreća pa je Sanchez zabio pa je ta greška sada nevažna a mogla je biti jako skupa
- Schumy.d
- Legenda

Ajd ti pogledaj još jednom pa onda komentiraj.-ferrari-F1- je napisao/la: betisu priznat gol iz zaleda
-
Chuck Norris
- Veteran

Nikakvog zaleđa nije bilo ali penal ko kuća na Iniesti kod 2-2Schumy.d je napisao/la:Ajd ti pogledaj još jednom pa onda komentiraj.-ferrari-F1- je napisao/la: betisu priznat gol iz zaleda
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Dodjem na forum nakon dugo vremena, i ajd, u moj omiljeni podforum da vidim o cemu se raspravlja, kada sve po starom
Real vs Barcelona
Bez uvrede ljubiteljima spanjolskog nogometa, ali citajuci komentare navijaca, dobijem sliku da je sudjenje toliko lose,cak gore nego u HNL-u.
Real vs Barcelona
Bez uvrede ljubiteljima spanjolskog nogometa, ali citajuci komentare navijaca, dobijem sliku da je sudjenje toliko lose,cak gore nego u HNL-u.

- Schumy.d
- Legenda

A o čemu bi raspravljali kad nas ima 5 u ovoj temi.Scuderia je napisao/la:Dodjem na forum nakon dugo vremena, i ajd, u moj omiljeni podforum da vidim o cemu se raspravlja, kada sve po starom
Real vs Barcelona
Ti o Bayernu, Chuck o Barceloni, nas 2,3 o Realu i Dani i Toon o englezima.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...samo bih htio podsjetiti "španjolce" da sam već pisao o tome - Mou "pljuje" po sucima i velikim nepravdama koje su učinjene kontra bilo koje njegove dosadašnje momčadi (jedino ne znam da li je to radio i u Portu) - "mi smo sami i svi su protiv nas" - i suci su ljudi, čitaju novine i imaju svoje "strahove" da će nešto zeznuti...ovo što se sada događa je vjerojatno neki "psihološki efekt" koji je porutugalac uspio postići - vjerujem da nema tu nikakve namjere oštećivanja Barcelone kao što nije bilo ni pomaganja njoj kod ranijih "dvojbenih" situacija - sudili su najboljoj momčadi svijeta i "normalno" da kad neko od njih padne - prekršaj...
Mou ima stil koji ima i pokazuje se veoma uspješan te ga sigurno neće sada mijenjati...zato kod njega nema sredine ili ga volite ili mrzite - čovjek jednostavno igra psihološke igre i za sada je vraški dobar u tome - no siguran sam da će i on naići na jačeg igrača od sebe (svatko jednom naleti)...i zar nije sada "čudno" kako je portugalac odjednom jako tih u novinama...
...a što je najžalosnije jako bi se puno toga moglo riješiti da se dozvoli sucima da odmah provjere neke situacije (poput hokeja ili tenisa)...
eh da Scud - mislim da si malo ipak preoštro "kritizirao" dečke - uz svu njihovu svađu sve je u granicama normale - pa govori se o nogometu - normalno da su emocije prisutne...
...i da ne zaboravim šećer za kraj: Dani jesi možda bacio oko na tablicu engleske lige?
Mou ima stil koji ima i pokazuje se veoma uspješan te ga sigurno neće sada mijenjati...zato kod njega nema sredine ili ga volite ili mrzite - čovjek jednostavno igra psihološke igre i za sada je vraški dobar u tome - no siguran sam da će i on naići na jačeg igrača od sebe (svatko jednom naleti)...i zar nije sada "čudno" kako je portugalac odjednom jako tih u novinama...
...a što je najžalosnije jako bi se puno toga moglo riješiti da se dozvoli sucima da odmah provjere neke situacije (poput hokeja ili tenisa)...
eh da Scud - mislim da si malo ipak preoštro "kritizirao" dečke - uz svu njihovu svađu sve je u granicama normale - pa govori se o nogometu - normalno da su emocije prisutne...
...i da ne zaboravim šećer za kraj: Dani jesi možda bacio oko na tablicu engleske lige?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
Chuck Norris
- Veteran

Da ti budem iskren Bayern me ne zanima pa i ne pišem o njima,jedino ako budeš pisao o <oliću onda se mogu uključitiScuderia je napisao/la: Bez uvrede ljubiteljima spanjolskog nogometa, ali citajuci komentare navijaca, dobijem sliku da je sudjenje toliko lose,cak gore nego u HNL-u.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda

Onaj Caroll je prevara definitivno. Pa kud su tolike novce dali za njega.Dani je napisao/la:Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...ma nijeSchumy.d je napisao/la:Onaj Caroll je prevara definitivno. Pa kud su tolike novce dali za njega.Dani je napisao/la:Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.
..Jelavić će prije u QPR nego kod vas Dani...tamo vjerojatno ima garantirano mjesto u prvih 11 (i borbu za opstanak)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda

Super, kupiš ga za 40, a prodaš za 10 
Jbg, slično kao i Real s Kakom. Iako jbg, ovog su ozlijede spriječile da napravi bolju karijeru u Realu.
Ali, ipak Kaka je ime, mogu ga sad dati za 30ak M, bit će zainteresiranih, a sigurno su i već zaradili duplo na dresovima.
A Caroll... netko se mora pozabaviti s tim čovjekom u Liverpoolu. Pa da sam ga ja platio te silne novce, onda bih probao utjecati na njegov karakter i da proigra napokon. Nije Lpool ni loš ove godine, da se taj Caroll razigra, evo ih u bližem vrhu tablice.
Jbg, slično kao i Real s Kakom. Iako jbg, ovog su ozlijede spriječile da napravi bolju karijeru u Realu.
Ali, ipak Kaka je ime, mogu ga sad dati za 30ak M, bit će zainteresiranih, a sigurno su i već zaradili duplo na dresovima.
A Caroll... netko se mora pozabaviti s tim čovjekom u Liverpoolu. Pa da sam ga ja platio te silne novce, onda bih probao utjecati na njegov karakter i da proigra napokon. Nije Lpool ni loš ove godine, da se taj Caroll razigra, evo ih u bližem vrhu tablice.