Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Dani »

Nakon Građana palo i Jedinstvo. Liverpool pobijedio ManU 2:1

slika

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Real pobijedio Zaragozu 3:1
Strijelci: Kaka, Ozil, Ronaldo

Fantastična utakmica Kake =D>
Podsjetio je na stare dane. :biggrin:

EDIT:
Barcelona kiksala!! Odlično! :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Protiv Leverkusena im nece biti lako. ( naravno ako se Apotekari ne uplase )
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Tko bi reko čuda da se dese. Čupko dao gol i Liverpool pobijedio 3:0 Wolvese.
slika

Jel netko Gledao One night in Istanbul?

Haha evo kao je bilo u svlačionici:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nMSMixeG ... re=related[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

@Toon
"Grabite" vi mjesto za Europu iduce sezone.
Kamo srece da izbacite Chelsea sa tog cetvrtog mjesta i osigurate si kvalifikacije za Ligu Prvaka. :p
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@scud...ma pobijedili smo uz ogromnu dozu sreće (tako nas i oni iz Liverpoola redovito :biggrin: )...doduše pobjeda je vrijedna jer smo igrali bez prvog napada (demba+demba) i dva ključna igrača iz sredine (Tiote i Cabaye) - nažalost ja nisam takav optimista jer smo užasno tanki u obrani na CB - imamo jednog i pol igrača i usljed bilo kakve ozljede ili suspenzije nemamo NIKAKVU normalnu zamjenu...

@Dani - čupko je i u momčadi kola - e a sada da li je to privremeni bljesak ili se napokon posvetio nogometu :?: ...ipak smo još uvijek ispred vas :) ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Ah sad..... Sreca prati hrabre.... :D
Hoce li sutra u napadu biti Demba-Demba ?

A sto se tice tankosti u obrani....ponudite 100 000 eura za Buytena, i problemi su rijeseni. :D
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Hoce li sutra u napadu biti Demba-Demba ?
To samo nebo zna...osnovna dilema je slijedeća - imamo dva dobra napadača (Dembax2) i dva loša napadača (Ameobi i Best) - i svatko sa imalo logike bi znao što treba učiniti - no od mog kluba logika je davno digla ruke...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator

Super vazna pobjeda danas za vas. ;) Da stvar bude bolja, Chelsea je odigrao 3-3 sa ManU. :)
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Super vazna pobjeda danas za vas. ;) Da stvar bude bolja, Chelsea je odigrao 3-3 sa ManU. :)
...sa Bayernovim navijačima ne razgovaram jer su mi jučer rušili lisić vrijedan par tisućica...sram vas bilo niste u stanju pobjediti više nikoga...koja sam ja budala - uvijek zaboravim da su oni žuti iz Dortmunda bolji klub od tih tvojih papaka :lol: ...
...da, pobjeda 2-1 a golove zabili oba Dembe - Papiss je odmah pokazao da je stvarno odličan igrač - u stvari ja volim tu vrstu igrača kojima ne treba nekakvo "privikavanje" na ligu i ostala sranja - ili znaš igrati nogomet ili ne znaš - on očigledno zna...a ništa treba svaku utakmicu do kraja odigrati kao da je kvalifikacijska i tada se možemo nećemu nadati...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Super vazna pobjeda danas za vas. ;) Da stvar bude bolja, Chelsea je odigrao 3-3 sa ManU. :)
...sa Bayernovim navijačima ne razgovaram jer su mi jučer rušili lisić vrijedan par tisućica...sram vas bilo niste u stanju pobjediti više nikoga...koja sam ja budala - uvijek zaboravim da su oni žuti iz Dortmunda bolji klub od tih tvojih papaka :lol: ...
...da, pobjeda 2-1 a golove zabili oba Dembe - Papiss je odmah pokazao da je stvarno odličan igrač - u stvari ja volim tu vrstu igrača kojima ne treba nekakvo "privikavanje" na ligu i ostala sranja - ili znaš igrati nogomet ili ne znaš - on očigledno zna...a ništa treba svaku utakmicu do kraja odigrati kao da je kvalifikacijska i tada se možemo nećemu nadati...
Sljedeća vam je protiv Tottenhama gotovi ste :biggrin: i onda ce vas Arsenal preskočit :biggrin: :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:Sljedeća vam je protiv Tottenhama gotovi ste :biggrin: i onda ce vas Arsenal preskočit :biggrin: :biggrin:
...pihhh :D ...ne dajem vam velike šanse protiv onih bijednih smradova mackema tako da na vas ne računam ko prijetnju :biggrin: (iako ću svakako ovaj put navijati da ponizite omražene)...+ danas će yidsi rasturiti one rdeče pa nas ni oni neće ugroziti :)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nemam rijeci kako bi mogao opisati klub sa zapada londona :evil:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: ...sa Bayernovim navijačima ne razgovaram jer su mi jučer rušili lisić vrijedan par tisućica...sram vas bilo niste u stanju pobjediti više nikoga...koja sam ja budala - uvijek zaboravim da su oni žuti iz Dortmunda bolji klub od tih tvojih papaka :lol: ...
Hahaha... a jebiga sada., trebao si provjeriti statistiku kako je Bayern igrao zadnjih 5 utakmica tamo, pa bi vidio da im nikako ne lezi Hamburg Arena.

U stanju smo mi dobiti svakoga, samo kada sudac-koji bi trebao biti neutralan, naginje ka protivnickoj ekipi, to je onda drugi par rukava. ( ponisten cisti gol za vodstvo 1-0)

<<Zutokljunci>> imaju ogromnu srecu, nista vise. Gledao sam utakmicu sa Nurnbergom, i oni su se doslovno izmicali<< zutokljuncima>>. ( dok ce protiv Bayerna gristi, kao gladni psi ;) )

...
Papiss je ok, treba vidjeti moze li zadrzati tu dobru formu i dalje.

Sta vam je to sa stadionom?

Malo je natkriven, pa malo nije.... :biggrin:

--

Kada sam vec kod Bayerna, s obzirom da se Reus odlucio za << Zutokljunce >> ( jebiga, covjek voli odigrati samo sest utakmica na europskoj smotri), postoji mogucnost da dodje Xherdan Shaqiri.
Navodno je sve dogovoreno, odsteta bi bila 10-12 M€.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Kada sam vec kod Bayerna, s obzirom da se Reus odlucio za << Zutokljunce >> ( jebiga, covjek voli odigrati samo sest utakmica na europskoj smotri), postoji mogucnost da dodje Xherdan Shaqiri.
Mislim da je ovo previše novaca. Smatram da to nije igrač kvalitete za Bayern. :?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Mislim da je ovo previše novaca. Smatram da to nije igrač kvalitete za Bayern. :?
Ako se usporedi sa Reusom, Shaqiri ispadne kamilica.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ako se usporedi sa Reusom, Shaqiri ispadne kamilica.
Misliš kamilica po novcu ili po kvaliteti?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Misliš kamilica po novcu ili po kvaliteti?
- Gledajuci cijenu -

Shaqiri - 12 milijuna eura ( uzeo sam najvecu cifru, ne zna se jos, moze bit manja, ali eto )

Reus - 17.5 milijuna eura ( toliko su platili Gladbachu)

- Gledajuci kvalitetu -

Shaqiri-igra Ligu prvaka, nije mu prvi puta da igra na tom natjecanju, ima iskustva igranja u istoj + prvotimac je u reprezentaciji Svicarske

Reus-Jos nije igrao Ligu prvaka, nema apsolutno nikakvog iskustva u EU natjecanjima + nedavno pozvan u repku, nije prvotimac.

Kamilica je kako god okrenes spram Reusa u bilo kojem segmentu.

Da se razumijemo...Bio sam strasno ljut sto je Reus izabrao BvB, dobar je igrac, ali ovaj je bolji. Ne znam, to je moje nekakvo misljenje, ako mislis da je Reus bolji od Shaqirija, napisi pa da vidimo. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
- Gledajuci cijenu -

Shaqiri - 12 milijuna eura ( uzeo sam najvecu cifru, ne zna se jos, moze bit manja, ali eto )

Reus - 17.5 milijuna eura ( toliko su platili Gladbachu)

- Gledajuci kvalitetu -

Shaqiri-igra Ligu prvaka, nije mu prvi puta da igra na tom natjecanju, ima iskustva igranja u istoj + prvotimac je u reprezentaciji Svicarske

Reus-Jos nije igrao Ligu prvaka, nema apsolutno nikakvog iskustva u EU natjecanjima + nedavno pozvan u repku, nije prvotimac.

Kamilica je kako god okrenes spram Reusa u bilo kojem segmentu.

Da se razumijemo...Bio sam strasno ljut sto je Reus izabrao BvB, dobar je igrac, ali ovaj je bolji. Ne znam, to je moje nekakvo misljenje, ako mislis da je Reus bolji od Shaqirija, napisi pa da vidimo. ;)
Ne znam... ne pratim baš Bundesligu (osim naših igrača) pa neću komentirati puno, ali za Reusa sam čuo, a za tog Shaqirija baš i nisam. :?
12 milijuna je meni puno dati za nekog "anonimca".

Ja bih ipak dao prednost Reusu jer je među boljim strijelcima Bundeslige koja je puno jača nego švicarska liga, ne treba mu nikakva prilagodba... A to šta nije prvotimac u repki nije nikakva negativna stvar jer je Njemačka po meni u top 3 repke na svijetu tako da baš i nije jednostavno ući u nju.
Možda se varam, ali to je moje mišljenje...

A i po meni, opet promašeni kalibar igrača za Bayern. Koliko vidim, on je neki "winger", a ta 2 mjesta su najbolje popunjena u sastavu Bayerna. Ja još uvijek tvrdim da Bayernu treba neki playmaker tipa Modrić i da bi s takvim igračom bili jači za 20% barem.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:...Papiss je ok, treba vidjeti moze li zadrzati tu dobru formu i dalje.
Sta vam je to sa stadionom?
Malo je natkriven, pa malo nije.... :biggrin:
Kada sam vec kod Bayerna, s obzirom da se Reus odlucio za << Zutokljunce >> ( jebiga, covjek voli odigrati samo sest utakmica na europskoj smotri), postoji mogucnost da dodje Xherdan Shaqiri.
...lako za Papissa, samim tim što je zabio gol u debiju to ga je sigurno napucalo samopouzdanjem za bar mjesec dana...amfiteatar je cijeli natkriven i redovito pun (52000) samo što mu je debeli kreten promjenio ime (koje doduše nitko ne priznaje - "al jbga šta ćeš, sad sjediš i plačeš")...
...shaqiri bi vam sigurno dobro došao jel' "ona dva" koja imate su više ozljeđena nego igraju...
...Dani!!! - vidim da je Suarez dobro iskoristio kaznu - sad je naučio i karate udarce te još poneke podmukle trikove poput guranja prstiju u oko :) ...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ne znam... ne pratim baš Bundesligu (osim naših igrača) pa neću komentirati puno, ali za Reusa sam čuo, a za tog Shaqirija baš i nisam. :?
12 milijuna je meni puno dati za nekog "anonimca".

Ja bih ipak dao prednost Reusu jer je među boljim strijelcima Bundeslige koja je puno jača nego švicarska liga, ne treba mu nikakva prilagodba... A to šta nije prvotimac u repki nije nikakva negativna stvar jer je Njemačka po meni u top 3 repke na svijetu tako da baš i nije jednostavno ući u nju.
Možda se varam, ali to je moje mišljenje...

A i po meni, opet promašeni kalibar igrača za Bayern. Koliko vidim, on je neki "winger", a ta 2 mjesta su najbolje popunjena u sastavu Bayerna. Ja još uvijek tvrdim da Bayernu treba neki playmaker tipa Modrić i da bi s takvim igračom bili jači za 20% barem.
A dobro, tvoje misljenje, i ja ga postujem. Ni ja ne znam bas puno o njemu, znam samo da je jedan od najzasluznijih sto je Basel u osmini finala Lige prvaka.
Da, winger je, igra i lijevo i desno, a moze isto tako odigrati i beka. ;)

Heh, trziste je u banani, nema postenog playmakera za ok novce. :) ;)

Prema Bildu, Shaqiri je potpisao do 16-te, odsteta 9 milijuna eura + eventualn i uspjesi Bayerna u prvenstvu, kupu, LP

EDIT:
Evo nesto na jubitu o njemu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zWGHnrk1 ... re=related[/youtube]
Toon je napisao/la:
...lako za Papissa, samim tim što je zabio gol u debiju to ga je sigurno napucalo samopouzdanjem za bar mjesec dana...amfiteatar je cijeli natkriven i redovito pun (52000) samo što mu je debeli kreten promjenio ime (koje doduše nitko ne priznaje - "al jbga šta ćeš, sad sjediš i plačeš")...
...shaqiri bi vam sigurno dobro došao jel' "ona dva" koja imate su više ozljeđena nego igraju...
...Dani!!! - vidim da je Suarez dobro iskoristio kaznu - sad je naučio i karate udarce te još poneke podmukle trikove poput guranja prstiju u oko :) ...
A vidjet cemo za njega, da ne bude, sada je zabio, pa onda tri utakmice suse. ;) ( imamo mi vec jednog takvog )
Aha, aha, dobro pitam samo, ucinilo mi se da nije. :D

Da Shaqiri ce dobro doci, pogotovo da stisne malo one dvije tetkice, jer u zadnje vrijeme igraju kriminalno lose. ( pogotovo Robben)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Da Shaqiri ce dobro doci, pogotovo da stisne malo one dvije tetkice, jer u zadnje vrijeme igraju kriminalno lose. ( pogotovo Robben)
Teško da bi bilo koji trener stavio ovog umjesto Robbena. ;)

A čuj... mora se malo zaviriti dublje u kasu ako želiš dobrog igrača. ;)
Mislim da bi se za 20-ak M našlo dobrih playmakera. Naravno, ne ovih vrhunskih, ali dobrih.

Trebali su Gansa dovesti. Mislim da tko god ga dovede, neće pogriješiti.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Teško da bi bilo koji trener stavio ovog umjesto Robbena. ;)

A čuj... mora se malo zaviriti dublje u kasu ako želiš dobrog igrača. ;)
Mislim da bi se za 20-ak M našlo dobrih playmakera. Naravno, ne ovih vrhunskih, ali dobrih.

Trebali su Gansa dovesti. Mislim da tko god ga dovede, neće pogriješiti.
Vjeruj mi, Bayern je igrao 100 puta bolja kada je Robben bio out, nego kada je in. ;) ( onaj niz nakon poraza protiv Gladbacha u prvom kolu. ;) )

Robben ima stalno jednu te istu fintu, svatko u Bundesligi ga je prokuzio, nije timski igrac. Ovako ovaj ce unijeti promjenu u igri. ;)

Ma.. slabo je to sve. Ne znam, ne pada mi napamet niti jedan solidan playmaker za te novce. :|

Sto se tice Gansa... Nitko ne moze dati garanciju da ce biti dobar kada dodje u Europu jednog dana. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Sto se tice Gansa... Nitko ne moze dati garanciju da ce biti dobar kada dodje u Europu jednog dana. ;)
Dečko je standardan u reprezentaciji Brazila. ;)
Doduše, nije to onaj stari Brazil, ali dečko je sigurno potencijal i igrač kakvog Bayern nema.

Ja se kladim da će uspjeti u Europi, mislim čak da je spremniji za Europu nego Neymar. Ganso je ozbiljniji i taktički pametniji.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

jeeeeeee rdeči su kiksali :biggrin: NHF Dani :D sad ce i Newcastle kiksat :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Odgovori